מדלון עשה קאמפיין ענק בקלאוסורה, למרות שניצל רק בנס בסוף, אבל כטבעם של רוב מאמני "הסאקהפונטוס" הקאמפיין הבא אופיין בנפילה (בדרך אלייך פאלסיוני). מדלון היה צריך לעזוב מזמן ולא בשל סיבות מקצועיות, היחסים עם הקהל ניחא, אבל שהמאמן מסוכסך עם חלק גדול מהסגל זו בעייה רצינית, כשססה פלט (?) משהו נגד מאדלון לפני חודש וקצת זה כבר היה סימן לסוף. גם אם נגד ארחנטינוס הלובו סבלו מהשופט (הקוון יותר נכון) למדלון נגמרו הפתרונות למצב הקבוצה. במשך כל התקופה שלו שם הוא לא שינה מערך, סגנון משחק ולא הביא שום רעיון מקורי. עיקר טביעת היד שלו הייתה בלהקנות סדר ולנסות שחקנים שונים, בטורניר הקודם זה עבד הרבה בזכות הלחימה והיכולת של הותיקים, אבל גם לזה יש גבול. מבחינת עידן הנושא מעניין בעיקר בשל מרקו פרס, הילד שיחק במשחקים האחרונים של הלובו תחת מדלון, אך לא הוכיח את עצמו בגדול. בהנחה שהוא היה הנחתה של ההנהלה אז מאמן חדש וכנוע יותר יכול להועיל לדק' המשחק שלו, בעוד אם הוא לא היה הנחתה אלא באמת רכש של מדלון (בספק גדול) הוא צפוי להפגע מהמהלך. ויש לנו קבוצה נוספת שנכנסת למאבקי התחתית :aaa021: טוב נו, הם רחוקים, אבל באבינגטון עושה את כל הצעדים הבטוחים להגיע לשם. כמה אני שמח שקוקה לא היה פראייר לחתום אצלו.
המחזור ה-17 יום חמישי: אסטודיאנטס - צ'קריטה שישי: גודוי קרוס - סנטראל הורקאן - באנפילד ראסינג - טיגרה שבת: ארחנטינוס - סאן לורנסו א.טוקומן - קולון בוקה - אינדפנדיינטה ראשון: ולס - ריבר ניואלס - ארסנאל לאנוס - חימנאסיה לה פלאטה שתי מוליכות הטבלה בצמד משחקים קלים על הנייר, באנפילד תתארח בדוקו אצל הגלובו החלשים בתקווה לחזור למסלול הניצחונות אחרי ההפסד האחרון, המוקש במשחק יהיה המאמן החדש של הגלובו, כי הרי מאמן שעורך בוכרה... ניואלס תארח בביתה את ארסנאל שגם היא לא מהקבוצות הטובות של הטורניר, על אף רצף המשחקים ללא הפסד שנקטע רק במחזור קודם. למתעקשים אפשר גם לציין את ולס שתארח את ריבר פלייט במטרה להשאר במאבק. הקלאסיקו של בוקה ואינדפנדיינטה ירכז תשומת לב רבה כרגיל, אם כי לאור מיקומן בטבלה משמעותו תשאר בעיקר בעיני האוהדים. אסטודיאנטס שתשחק כבר הערב תסיים את דרכה בליגה ותעבור להתכונן לדובאי. טבלת אפרטורה 09 טבלת ממוצעים טבלת העפלה לליברטאדורס (ולס, אסטודיאנטס, לאנוס וקולון בפנים, חסרות האלופה שבדרך ועוד אחת) טבלת מלך השערים
שמעתי שמאמן ראסינג לשעבר ריקרדו קארוסו יאמן את טיגרה, האם משחק הבכורה שלו יהיה נגד ראסינג ביום שישי הזה?
לא, אומרים שהוא סגר בטיגרה ויחזור לעבוד שם בסוף הטורניר או כשקאנייה יתפטר, מה שיגיע קודם. בכך קארוסו יחזור לקבוצה שבה התחיל לבנות את השם שלו בכדורגל הארגנטינאי.
דיאגו כבר שבר את השיא, עכשיו הוא פונה לבסס אותו מעבר לכל תחום השגה של מאמן עתידי, הקיצר זימון נוסף לסגל הסלקסיון - אבר באנגה מזומן סוף סוף, למשחק הגורלי מול קאטלוניה כמובן.
היריבות של ארגנטינה בבית ב': ניגריה ד. קוריאה יוון סדר המשחקים: ארגנטינה - ניגריה (12.6) דרום קוריאה - ארגנטינה (17.6) יוון - ארגנטינה (22.6) ארגנטינה מקבלת הגרלה לא קשה סופסוף, כמובן שזה גם לא בית קל במיוחד כשיש לך מאמן ברמה של דייגו אבל אני מקווה שנעבור את הבתים בלי יותר מדי בעיות. ----------------------- סנטראל מתארחת בינתיים אצל גודוי קרוז, עד עכשיו הקבוצה משחקת טוב אבל שוב קאסטלחוס וסלאז'ה מחמיצים ברשלנות, שני החלוצים האלה יגרמו לי להתקף לב עם ההחמצות שלהם.
באנפילד ניצחה 1-0 את הוראקן ועלתה זמנית לראש הטבלה עד למשחקה של ניואלס סנרטל וגודוי סיימו בתיקו, ראסינג ניצחה את טיגרה, ועקפה את שתיהם בממוצע!
אסף, ראסינג וסנטראל עם אותו מספר נקודות, ראסינג רק עם משחק עודף. לגודוי יש ממוצע טיפה ממש יותר טוב משל ראסינג.
כל הכבוד לבאנפילד שהוכיחה שהיא כנראה תתן את הפייט עד הסוף. אחרי המכה שהם קיבלו מראסינג, היה חשוב עבורם להשיג את 3 הנקודות מול הורקאן ולמרות שלא ראיתי את המשחק כדי לדעת אם הם שיחקו טוב או לא, הם ניצחו 1-0 (סילבה כמובן) וחזרו לפסגה לפחות זמנית. מי שיכול לעדכן אותי לגבי איך הילד שיחק, שיבורך. ניואלס כנראה צפויה לנצח בראשון בבית את ארסנאל החלשה, ככה שהם כנראה יחזרו להוליך. לגבי פרס, אני לא יודע אם הוא הנחתה או לא, הוא לא שיחק הרבה כדי להרשים וכנהוא כן שיחק, הוא לא הרשים בגלל הסיבה הראשונה של חוסר וודאות (משחק אחד הוא בסגל, אחד הוא מחליף ואחד הוא לא נכלל בסגל). אני לא יודע מי הביא אותו לחימנסיה, אני בכל מקרה הייתי מייעץ לו להשאר שם ולהמשיך להוכיח את עצמו, בדיוק כמו שפלקאו וחאמס עשו. הוא מוכשר מאוד והוא יקבל את ההזדמנויות שלו מתישהו, יש לו את החומר להפוך למה שפלקאו הפך בריבר, רק שימשיך לעבוד ולא יחזור לקולומביה.
חבר, אתה טועה. לסנטראל יש משחק יותר, וכן עקפנו את גודוי: 15 Racing 1.172 93 109 16 Godoy Cruz 1.164 55 64 17 Rosario Central 1.160 94 109 18 Gimnasia 1.130 92 104 19 Atltico Tucuman 1.000 16 16 20 Chacarita 0.882 17 15 המודגש הוא מספר המשחקים. כמו שניתן לראות, לחיממנסיה יש משחק פחות מאיתנו ו-2 פחות משלכם, ככה שהמצב דיי פתוח למרות הכל
זה פחות משנה המיקום\הניקוד כרגע שיש עוד יותר מ-20 משחקים לסוף העונה, ויותר משנה הצורה והדרך לדעתי. ראסינג נראית כמו קבוצה, קבוצה מוגבלת וחלשה, אבל קבוצה. רואים שויואס עובד ברצינות ושיש לו רעיון בראש מעבר לבחירת השחקנים וההוראה לבעוט למעלה, עם רכש נכון בפגרה יכול להיות שיהיה טורניר שקט, למרות שהסגל כ"כ גרוע שזה בכלל לא בטוח. העובדה שיש לראסינג משחק פחות לא בהכרח עוזרת מכיוון שמדובר בממוצעים, זה יהיה משמעותי רק אם ראסינג תנצח אותו (או תיקו), אחרת הניקוד של שתי האקדמיות (האמיתית והחיקוי) זהה. בחירות בריבר, אחרי שיהיו תוצאות נראה מה מתכננים שם...
אני דווקא לא חושב שיש סגל כ"כ גרוע, פשוט יש מספר שחקנים, שהערך שהם נותנים לקבוצה הוא 0 עגול, זה פשוט כמו לשחק עם מורחקים, ולכן קשה לשחק ככה.. מרטינז בלם מצוין לעדתי, ואגנר לא רע בכלל ואני מאמין שהוא רק יילך ויישתפר, לוגוארסיו וגראסיני שחקנים מצויינים.. פשוט יש שחקים כמו לוסרו וקהאיס שלא מתאימים לקבוצת ליגה ראשונה לטעמי.. מקווה שהרכש יהיה איכותי, ובעיקר לעמדות הנכונות (לדעתי לא חובה להביא שוער, אני מחזיק מדה- אוליברה)
לי יש הרבה השגות על הסגל, יש נק' אור אבל אין שחקנים שהם רמה מעל, כשהשחקן הכי טוב שלך הוא גראסיני משהו לא בסדר כנראה... את דה אוליברה הייתי משאיר בתור מחליף. צריך גם לראות מי ישאר ומי ילך, יש 4 מקומות לרכש עכשיו וצריך לפגוע בעמדות הנכונות. הכי דחוף 9 נורמלי, טיטו ראמירס הולך (כנראה) וצריך אופציה רצינית יותר מקאבאז'רו. לוגוארסיו ללא חלוץ אמיתי לצידו זה פול גאז בניוטראל.