אני מאמין שהרבה אנשים פה (כמוני) חסר להם הרבה קבוצות אבל מעל הכל מי אם לא נואבה צ'יקגו בהודעה הזו ואני ישתדל לעקוב מידי פעם על המטאדור שמדשדשים להם איי שם בפרימרה B (הליגה השלישית) אז לאחר המחזור השמיני ממקומת לה נואבה במקום הרביעי עם 14 נקודות שתי נקודות מהמוליכה והעולה לנסיונל B ( השנייה מגיעה מהטורנאו A) סראמינטו, המאזן של נואבה עד כה עומד על 4 נצחונות (דפורטיבו מוראון, אלמגרו, לוס אנדס וסן טאלמו) 2 תוצאות תיקו (דפנסורס ואורמניו) והפסד בודד לפלורידה ככוכב הקבוצה מלך השערים פקונדו לאמו עם שלושה שערים אחריו ממקומים לאונרדו קרבוני עם 2 חורחה פרז ופקונדו טאלין הוספיו שער אחד כל אחד במחזור הקודם http://img101.imageshack.us/img101/487/91704760.Xxx במחזור הבא http://img197.imageshack.us/img197/6408/95696225.Xxx *המשחק ישודר בערוץ TyC Sports לינק לצפייה יעלה ביום המשחק
מקווה היום ל-3 נקודות נוספות של חביבתי באנפילד במשחק מול טוקומן. כמדומני, סנטיאגו סילברה האורוגואי המצויין, חוזר להרכב של פאלקיוני לאחר שהיה מושעה מהמשחק הקודם מול קולון (0-0), מה שבוודאי משמח את אוהדי באנפילד. אני מקווה שחאמס ימשיך ביכולתו הטובה מפתיחת העונה וחברים, ניצחון של באנפילד מעלה אותה למקום הראשון לפחות באופן זמני http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx
מסתמן ה11 של הסלקסיון למשחק מול פרו בשבת בשער יפתח סרחיו רומרו בחולית ההגנה חואנס גוטירז סקיאבי גבי היינצה ובהופעת בכורה המגן המוכשר של ליברפול אמילינו אינסואה בקישור לצידו של מאסצ'רנו יפתחו אנסו פרז מאסטודיאנטס ואנחל די מריה את החוליה ימלא פאבליטו איימאר שפיפיטה היגואין יחבור למסי בהתקפה
לאור הפציעה של סאבאלטה (מה שעורר בלאגן רציני בין דיאגו לבילארדו בנוגע לאחריות הדוקטור למניעת ההופעה במדי הסיטי של המגן) אין הרבה ברירה בעמדת ה-4 וחונאס הוא אלתור הגיוני על הנייר. לגבי שאר ההרכב שנוסה באימון אני בכלל לא מבסוט מכך שאינסואה יפתח (לא שמונסון עדיף, אבל הסגירה של הילד שערורייתית), מכך שהיינצה וסקיאבי הם צמד הבלמים (אחד כבד שני חלש), מזה שאנסו פרס יפתח שלדעתי הוא שחקן ליגה טוב לא יותר, ומכך שהיגוואין בכושר הגרוע ביותר שלו בשנתיים האחרונות יפתח. אבל האמת שבמרבית העמדות (להוציא את הבלמים) אין הרבה ברירות וכל הרכב מהסגל הזה חייב לנצח את פרו במידה והוא יעלה נחוש למשחק, ככה או ככה האלביסלסטה חייבת לנצח את הנבחרת החלשה בבית, זה הסגל שיעלה למשחק והוא צריך להספיק כעיקרון. העיקר שיש את אל צ'יקיטין לסמוך עליו בין קורות השער, עכשיו נותר לחכות שהחלוץ הארגנטינאי הטוב ביותר יקבל הזדמנות מתישהו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx
מחזור אמצע השבוע נפתח עם שלוש תוצאות תיקו: טיגרה 2 - גלובו 2, מאז שההרכב של הגלובו התייצב היא נראית הרבה יותר טוב והצליחה להוביל 2-0 בויקטוריה מול הקבוצה של קאנייה במה שנראה כמו הדרך הנכונה לניצחון שני רצוף העונה, הילד מספרד (טרקאריצ'י) כבש שער בכורה בליגה אם אני לא טועה, אל "רנגו" דיאס הוסיף וחסרונו של בולאטי לא הורגש. אך בסופו של דבר הקבוצה של קאנייה, עם איסלאס חזרה בין הקורות, שבה מפיגור משערים של צ'ינו לונה, הגיע הזמן שהחלוץ יתעורר, ו"הבאסקי" ארובארנה הותיק שהשווה בדקות הסיום. שתי הקבוצות נשארו עמוק בתחתית (של הכללית לא הממוצעים). באנפילד 1 - א.טוקומן 1, הקבוצה של פאלסיוני קיוותה להמשיך את הריצה בצמרת מול האורחת הלא מאיימת, אך תכניות לחוד ומציאות לחוד, למרות שובו של הסקורר האורוגוואי סילבה היא סבלה לאורך כל המשחק מול טוקומן העיקשת והצליחה להשוות רק מפנדל מפוקפק למדי, אותו כבש סילבה שבמהלך המשחק החמיץ מס' הזדמנויות טובות. אולי העדרותו של האורוגוואי השני, פרנאנדס, השפיעה? טוקומן כבשה משער של לה פולגה רודריגס שנמצא בכושר מצויין ולאחר מכן עבדה קשה לשמור על התוצאה, חאביאר פאהס אקס הפועל ת"א הצטיין בשורות האורחת. גודוי קרוס 1 - ניואלס 1, על פי הדיווחים משחק קצבי וחלוקת נק' מוצדקת, ניואלס פתחה טוב את המחצית הראשונה ועלתה ליתרון משער של פורמיקה המוכשר, כשמולו בהגנת הקבוצה ממנדוסה מופיע אחיו המבוגר בדרבי של הפורמיקא'ס. גודוי קרוס השוותה עם פתיחת המחצית השנייה בשער נהדר אחרי חילופי מסירות בין אל צ'ינו טורס (אקס ניואלס) ומתיאס חארה המצויין, שבסוף המהלך טורס מסיים נהדר ושולח פצצה לרשת.
חבל לי על באנפילד כי דווקא אחרי פתיחת עונה טובה, היא מאבדת נקודות מול טוקומן בבית ואפילו מול קולון בחוץ מדובר בפיספוס, למרות שקולון היתה עדיפה מעט. הם עדיין ממוקמים במקום גבוה מאוד עבורם, אבל אני רק מקווה שבתום העונה הם לא יבכו על הנקודות האלו. לא שחלילה אני מזלזל בקבוצה שכבר ניצחה את בוקה העונה, אבל עם כל הכבוד, בבית באנפילד היתה צריכה לקחת את המשחק הזה, בייחוד לאור חזרתו של האורוגואי סילבה. אליאס או מישהו שראה את המשחק (או התעדכן לגביו),יכול לומר לי איך היה חאמס רודריגס? אני מקווה שמשחק אחד לא טוב שלו (מול קולון) לא יבשר רעות ושהיה מדובר במקרה חד פעמי.
קולון מביסה את ארסנאל המגוכחת 4-1, קולון עם ניצחון רב שערים שני שלה העונה נמצאת במצב לא רע עם מוחאמד. ראמירז, ריבארולה, והילדים ברטוגליו ובאומן כבשו לזכות קולון אחרי שמוקדם יותר ריבארולה החמיץ פנדל. למכבי פ"ת, סליחה ארסנאל, כבש מתיאס פרז, ארסנאל נמצאת במצב לא טוב למרות שהיא יחסית רחוקה מהפלייאוף.
שוב ראסינג מאכזבת, מה יהיה? חשבתי אולי ינצלו את זה שזה משחק בית וזה נגד בוקה ג'וניורס שלא מזכירה את הימים הטובים, אלא את העתיד הדי אפור. במחצית הראשונה היה שער של המקומיים, כדור נייח של פאלקון מאמצע המגרש, טעות בהגנה ואיכשהו הכדור מגיע לקאבאז'רו ופוגע בו, ככה נכנס לשער של פאטו אבודאנציירי. המחצית השנייה התחילה מיד בשוויון, בעיטה של ריקלמה אחרי מסירה מצויינת של באטאליה מהחצי, חורחה דה אוליביירה משמיט, הכדור פוגע בקורה הרחוקה, משייט לו הקו וויאטרי שם מפריע לאבלדאניו...1-1. שער הניצחון היה ממש יפה, ויאטרי מכניס כדור עומק לריקלמה שנמצא ברחבה, שמחזיר לו בעקב ואז הוא מפציץ תרשת של דה אוליביירה. לראסינג הייתה חצי שעה להחזיר מענה, זה לא קרה.
צ'אקריטה 2-0 סן לורנסו במשחק הראשון של הערב ניצחה סאנלו את צ'אקה של אל נגרו גמבואה מגולאסו של האקס דייגו ריברו בדקה ה19 את תוצאת המחשק קבע אלחרנדרו גומז (דקה 49) לאחר טעות איומה של אקס מכבי נתניה ניקולס טאובר צ'אקה שוב במקום האחרון עם שלוש נקודות בלבד אבל יותר גרוע מזה עם ממוצע איום ונורא ואם מישהו לא יתוערר שם בזמן השיא השלישי של הורקאן TA יראה קרוב מתמיד רוסריו סנטרל 1-1 חימנסיה לה פלאטה בקרב תחתית לוהט נפרדו רוסריו וחימנסיה בתיקו 1-1 מאוד התרשמתי מהקישור של רוסריו ששיחקו שוטף והישגו את השוויון הצודק (גולאסו אגב) מרגלי ג'ונתן גומז, חימנסיה שנשראת עם יתרון 5 נקודות היתרון על פני רוסריו בטבלת הפרומוסיון עלתה ליתרון לאחר נגיחה של לוקאס קסטרו המצוין 10 דקות לאחר פתיחת המשחק אסטודיאנטס 1-1 לאנוס במשחק בו הפינצ'ה חיפשו את הניצחון ואת המקום הראשון בטבלה בהחלט ניתן לחלק לשתי חלקים את המחצית הראשונה אומנם לא ראיתי אבל על פי השדרנים הפינצ'ה עשו פשוט מה שבא להם ועלו ליתרון מוצדק לאחר 22 דקות מרגליו של מאוריסיו קארוסקה , בחצי השני היו אלה הגראנטה שלחצו ללא דופי על שערה של אסטודיאנטס עד שלבסוף השיגו את השוויון מרגליו של קרלוס קינטנטה שהפציץ את שערו של טאבורדה, בלאנוס מאוד אהבתי את משחקו של הרנן גראנה הצעיר . שתי משחקים אמש בליגה השנייה אוניון גברה על בוקה אוניודס משער של קלאודיו גאררה בדקה ה52 ועלתה למקום הראשון לפחות זמנית במשחק נוסף גברו אינדפנדיינטה ריבדיביה על 3-2 ריבדביה הוליכה כבר 3-0 מצמד של מאורסיו פאראדס בדקות ה53 ו56 ועוד אחד של גבריאל פרז טריפה בדקה ה3, פרו צימקה משערים של לורטארה (70) ומשער של גונסלו אבאן בדקה ה81 כמובטח החל מהשעה 19:00 http://sandaniel20.blogspot.com/2009/03/ty...ts-en-vivo.html אגב אליאס האם יש לך דעה על המאמן החדש שלכם "שהוקפץ" מהרסרבה חואן באראבס ?
ההרכב הרשמי: רומרו; ג'ונאס, סקיאבי, היינצה, אינסואה; מסצ'ה, פרז, אנחליטו, איימאר; מסי ופיפיטה. הספסל: אנדוחאר, דמיקליס, בולאטי אינסואה, אינסואה, קון, טבז, פאלרמו. לא מבין למה צריך שלושה חלוצים בספסל, אגוארו ופאלרמו יספיקו לטעמי. מה שגם לא מובן לי זה הכללתו של אינסואה שנמצא בכושר לא טוב בנוסף לזה שיש כבר מספיק שחקנים תוקפים, לוצ'ו לטעמי עדיף במקומו על הספסל.
שמעתי עליו רק דברים טובים מהרבה אנשים, כולל אחד מתוך המערכת...אבל עכשיו זה לא הזמן המתאים בשבילו לדעתי, בשביל לא לשרוף אותו אני חושב שהוא צריך לקבל את הקבוצה לפני טורניר מתישהו בעתיד או לפחות במצב פחות רגיש. מי שאני הייתי שמח לראות הוא האורוגוואי קאראסקו.
ראסינג מחפשת מאמן אחרי התפטרותו של קארוסו, בין המועמדים שהוזכרו אפשר לציין את חוסה פקרמן שאימן את הנבחרת במונדיאל 06 ואח"כ עבר למקסיקו, אדוארדו באוזה שאימן את ליגה דה קיטו וזכה איתה בליברטאדורס 2008, אחרון חביב מוזכר מיגל אנחל רוסו שזכה עם בוקה בקופה של 2007 והוביל את סאן לורנצו עד לפלייאוף האליפות של האפרטורה הקודמת שבה הפסיד לבוקה, בקלאוסורה 2009 רוסו פוטר מסאנלו ועבר לאמן את סנטראל ועזר להציל אותה מירידה.
קארוסו לא פוטר הוא התפטר, האמת שאפילו דיברו איתו שיחכה עוד מחזור... ציינת את השלושה הכי יקרים, ולכן גם בעלי הסיכויים הכי קטנים, אני אתפלא מאוד אם אחד מהם יגיע מה גם שלפקרמן בסיטואציה כזאת יש את כל הסיכויים לפרק את המועדון לגמרי, כמו שקרה לו במקסיקו. יותר סביר שירוצו עם בארבאס עד לסיום הטורניר או יביאו אחד משחקני העבר הזולים כקפאריה, ויואס, פומפידו ואולי אפילו אובדה שכבר היה מועמד בעבר. אולי אם ריבר פלייט יעופו מהסודאמריקנה אז קאראסקו ירצה לשוב לאקדמיה, קשה לי להאמין אבל אני אשמח לראות אותו.