ליגה ארגנטינאית - אפרטורה 09

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י Franco, ‏20/8/09.

1. benos Member

ממה שראיתי(קצת) הוא לא נראה לי ברמה של הנבחרת ככה שלא אכפת לי כל כך מזה שזומן לנבחרת פראגוואי, שיהיה לו המון בהצלחה בקריירה שלו חוץ כמובן נגד האלביסלסטה.

הוא באמת לא ברמה של בראנייה, בולאטי, מסצ'ה, קוצ'ו ויתר הבינלאומים שלנו?

סעעמק איזה עצבים....

2. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

לדעתי הוא לא פחות טוב מהרבה מאותם קשרים שקיבלו הזדמנות, לבולאטי לדוגמא יש כישרון ופונטציאל גדול יותר מבחינה התקפית מאשר אורטיגוסה אבל מבחינה הגנתית ולחימה הוא לא מתקרב לאל נגרו, בראנייה משחק בדיוק באותו סגנון כמוהו רק בלי האיום על השער. בכל מקרה יש הרבה שחקנים בסגנון שלו, מאוד דומה לבאטאגליה (או בראנייה), ולא סביר להניח שהוא יחסר בעתיד לאלביסלסטה. מה גם שלפני כמה חודשים שדובר לראשונה על זימונו לגוואראני הוא התקשר למראדונה להתייעץ איתו לגבי סיכוייו בארגנטינה, ככל הנראה דיאגו המליץ לו (ובצדק לדעתי) לא לוותר על ההזדמנות.

למה עצבים?

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏6/10/09
  3. benos Member

כי יש מצב טוב שיש לי מילואים בינואר חצי שנה כולה אחרי השחרור חחחח, אימון בצאלים, צנפים צהובים, ינואר, כבר עשיתי שנה שעברה בידיוק בינואר משהו דומה ואין לי כוח לעשות את זה שוב, באסססהההה.

יפה מצידו של מראדונה, הוא היה יכול בקלות לשרוף אותו אם הוא רק היה מזמן אותו לבוגרת, אבל החליט לתת לו אישור ולשחק בנבחרת אחרת, צעד מאוד יפה של דייגו שלא נראה לי כל מאמן היה עושה.

4. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

עזוב אותך, מילואים זה כיף http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx

מראדונה מאמן גרוע, אבל מבחינת היחס שלו לשחקנים אנחנו שומעים רק דברים טובים וזו רק דוגמא אחת. חבל שלמרות היחס הזה הוא לא מצליח לגרום להם לתת קצת יותר בשבילו או בשביל הנבחרת.

האמת אחרי ההצהרות המגעילות של קון (כמו גם של ריקלמה אבל הוא לא בנבחרת) והשחצנות שכמה בודדים בסלקסיון מלכלכים איתה את כל הנבחרת, לא יכאב לי יותר מדי אם הם יפסידו או שלפחות יאכלו חרא מול פרו. עם כל הכבוד לכך שקון שחקן מצויין ושפרו נראית כמו חרא עד כה, לשחקן נבחרת ארגנטינה במצבה היום אין את הלוקסוס להיות כזה שחצן מגעיל, שיעשה פעם אחת את העבודה שלו וישתוק.

בעניין הליגה, אסטרדה הוא המועמד החזק והקרוב ביותר להחליף את פיפו בריבר פלייט. שוב פעם הולכים על מישהו שהקהל אוהב, זו תהייה גם הזדמנות גדולה לאסטרדה להוכיח שיש לו את היכולת לעמוד בשורה הראשונה של המאמנים, למרות שעד כה הוא עשה רושם של מאמן אפור ובינוני (לא רע אבל גם לא טוב).

5. benos Member

זאת בעיה לא קטנה כל היהירות הזאת של הנבחרת, במיוחד של התקשורת וגם כמו שאתה אומר של השחקנים, אולי מראדונה בתור אחד שכשחקן אכל הרבה קש במוקדמות יוכל להעיר אותם ולגרום להם להבין שזה לא מובן מאליו שהנבחרת עולה בלי להתאמץ בכלל.

6. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

אני מקווה מאוד, למרות העצבים שהוצאתי פה לבינתיים רק קון ורילקמה (שלא שייך לסגל) דיברו ככה בתקשורת, אבל בעיתונים מחפשים את זה כדי להדליק מהומות עם פרו. אח"כ בגלל כמה יציאות כאלו זה מוציא שם רע לכל הנבחרת..

7. Yaniv "Rey de Copas hay uno solo"

במשחק שנעל את המחזור השמיני בנסיונל B גברה בחוץ אול בויז את קילמס 0-1 מפנדל של מריאנו קאמפודוניקו בדקה ה78
    * שימו לב למהלך המדהים שהביא לפנדל

השערים מהמשחק שבו הבסיה סן מרטין את חימנסיה חוחוי 0-3 ובכך עלתה למקום הראשון בלחיצה כאן

טבלת הליגה

http://img202.imageshack.us/img202/5763/pos.Xxx

בכחול-עולות לפרימרה A
    בתכלת-עולות למשחקי הפרומוסיון נגד יריבות מהפרימרה A

טבלת הירידה

http://img126.imageshack.us/img126/8452/desus.Xxx

באדום-יורדות לליגה השלישלת (קבוצה מבואנוס איירס לפרימרה B, קבוצה מחוץ לפרובינציה לטורנאו A)
    בכתום-יורדות למשחקי הפרומוסיון (קבוצה מבואנוס איירס לפרימרה B, קבוצה מחוץ לפרובינציה לטורנאו A)

מלך השערים

1.חואן מרטין (דפנסה) 8 שע'
    2.ארמאני (טירו פדרל) 6 שע'
    3. אלקסיס בלנקו (איטלינו) 5 שע'
    -.גונסלו סאוסאדו (אוניון) 5 שע'
    -.מאורו ויז'אגס (קומסיון) 5 שע'

במחזור הבא

אוניון-בוקה אונידוס
    אינדפנדיינטה ריבדביה-פרו קרייל אואסטה
    ספורטיבו איטלינו-קילמס
    אינסטיטוטו-אלדושיבי
    אול בויז-אתלטיקו ראפאלה
    טירו פדרל-בלגרנו
    אולימפו-סן מרטין סן חואן
    דפנסה וחטיסיה-דפורטיבו מרלו
    חימנסיה חוחוי-קומסיון
    סן מרטין טוקומן-פלאטנסה

:aa1: בהחלטה תמוהה של ההתאחדות המשחק בין ריבר פלייט לאינדפנדיינטה שהיה אמור להיתקיים ביום ראשון נדחה ביום אחד וישוחק ביום שני ה12.9 בשעה 21:00 שעון ישראל

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏7/10/09
  8. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

תודה על המצגת יניב, עושה את עניין המעקב נח למדי http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_thumright.Xxx

אתה בטח נהנה לעקוב אחרי בלאנקו לו הולך מצויין בינתיים, אתה יודע מה מצבו מבחינת כרטיס השחקן, מושאל או עזב סופית את הרוחו?

מבחינת המיקומיים עד כה יש הרבה הפתעות, אבל סביר להניח שזה יתאזן בהמשך כי העונה עוד ארוכה, קשה לי להאמין שחוחוי תשאר למטה עוד הרבה זמן או שאוניון ומרלו ירוצו למעלה עד הסוף לדוג'.

עוד יום מנוחה לדשא אחרי המשחק של הסלקסיון אולי?

9. Yaniv "Rey de Copas hay uno solo"

מושאל לשישה חודשים ללא אפשרות לרכישה

10. benos Member

מאוריסיו קאראנטה שנפצע במשחק של לאנוס מול גודוי קרוז, ייעדר קרוב לחודש וחצי חודשיים בגלל שבר בכתף, השוער הותיק(והלא רע בכלל) הובא שנה שעברה לקבוצה והחליף את בוסיו הגרוע שהלך למקסיקו לעשות קצת כסף לקראת פרישה, את מקומו של קאראנטה יתפוס אגוסטין מרצ'סין, השוער בן ה-21 שיחק כבר מספר משחקים בבוגרת ובין היתר היה השוער של הנבחרת עד גיל 21 ששיחקה בטולון.
    אני מקווה לראות מה הוא שווה ולקוות שיתפוס מקום בהרכב. בכל מקרה בהצלחה שיהיה לבחור והחלמה מהירה לקאראנטה.

עוד שחקן של לאנוס שסובל מפציעה הוא סבסטיאן בלאנקו, הקיצוני שהיה מושעה במשחק הקודם לא ישחק במחזור הקרוב נגד אסטודיאנטס בגלל הפציעה בנוסף כאמור לקאראנטה.

11. Yaniv "Rey de Copas hay uno solo"

אדוארדו טוציו שנפצע במשחק הראשון של האפרטורה (מול ניואלס) החלים מהפציעה אבל למרות זאת לאחר שתי הנצחונות הרצופים של הרוחו והיכולת הטובה בזמן האחרון טולו ישאר באותו הרכב ליום ראשון שכולל את מחליפו של אדוארדו הילד ליאונל גליאנו

חוץ מזה פשוט מרגש התמונה למי ששכח או סתם לא ידע המשחק בין אינדפנדיינטה לצ'אקה יהיה המשחק האחרון של הרוחו בשעה טובה מחוץ למגרשה הביתי (מאז משחק ההפד לחימנסיה חוחוי איי שם לראשונה לאחר חמישה וחצי טורנירים ושלושה מגרשים שכללו את ראסינג, הןרקאן והנוכחי לאנוס
    http://www.caindependiente.com/cms/archivos_web/obras-6octubre09-6-369.Xxx

12. benos Member

הבנייה נגמרה 100%? אם כן זה האיצטדיון השני כמדומני שנחשב כמודרני ביחד עם הסיואדד דה לה פלאטה בארגנטינה.
    יש מצב שהוא גם יארח את משחקי הקופה ב-2011.

13. Yaniv "Rey de Copas hay uno solo"

לפי מה שרואים בתמונה חסרה עוד בנייה מעטה מאוד ביציעים אבל על פי התקשורת הארגנטינאית במשחק מול קולון ב28 לאוקטובר יארח הליברטדורס דה אמרירקה את המשחק לגבי הקופה אז כנארה שלא האיצטדיונים הם: סיודאד דה לה פלאטה (לה פלאטה), אולימפקו דה קורדובה (קורדובה), אלפאנטס (סנטה פה), אוניקו סן חואן (סן חואן), ארנסטו מאראנטרה (סלטה), 23 באוגוסט (חוחוי) ומלווינס ארגנטינאס (מנדוסה)

14. benos Member

עושה רושם שלא ממש לוקחים ברצינות את הטורניר... מקווה שלא יהיו פאדיחות כי רק לפי האיצטדיונים האלו נראה שלא ממש משקיעים בטורניר, מקווה שאתבדה.

15. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

נראה מה הילד שווה, לדעתי הוא לא מוכשר במיוחד ולאנוס הולכת לסבול עד סיום הטורניר אחרי ההתחלה הרעה, אבל מה שכן עכשיו יש לו צ'אנס לוהכיח את עצמו בניגוד לשוערים אחרים שאומרים שהם מוכשרים ומתייבשים שנים על הספסל (כמו זה של אינדפנדיינטה לדוג').

היכולת הלא טובה של בלאנקו מתחילת העונה, במשחקים שהוא כשיר, היא אחת מהסיבות העיקריות לפתיחה הרעה של לאנוס לדעתי. זה השחקן שמתי שהוא טוב לאנוס טובה ומתי שהוא לא שם גם לאנוס נעלמת. לא ביודק קיצוני אלא יותר מנהל המשחק שלהם, גם אם הוא ממוקם באגף לפעמים רוב המשחק הוא נמצא מתחת לחלוץ.

למה לא לוקחים ברצינות, אתה מכיר את המתקנים או אומר את זה רק בגלל הקבוצות שמשחקות בהם? בחירות הגיוניות מאוד דווקא לאצטדיונים, אלא אם ציפית שישחקו רק בבואנוס איירס.

האצטדיונים של קולון, לה פלאטה, מנדוסה וקורדובה אירחו בעבר משחקים בינלאומיים או אירועים גדולים אחרים והם מתאימים למעמד בהחלט מבחינת גודל ותנאים, כך גם האצטדיון של סלטה שאני ממש נהנתי להיות בו לפני כמה שנים. לגבי חוחוי וסאן חואן, אני לא ממש מכיר את המגרשים אבל אני מעדיף שישחקו שם מאשר בבואנוס איירס במידה והתנאים ראויים.