ליגה ארגנטינאית - אפרטורה 09

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י Franco, ‏20/8/09.

1. benos Member

ראסינג חייבת באופן דחוף להתעורר לדעתי, הם חושבים שהסוף המצויין שלהם יחזור גם העונה, קארוסו חייב לדפוק לשחקנים שלו נעל/כדור(של כדורגל..)/קונוס בראש כדי שיתעוררו ויבינו שעם כל הכבוד הקבוצה עדיין בסכנת ירידה ולא יכולה לחלום יותר.

חדשות

- באסילה מתכנן לפתוח במערך של שלושה בהגנה מול טוקומאן כלומר 3-4-1-2 שזה בדרך כלל המערך החלופי של ה-4-4-2 כמו שהיה עם הנבחרת. שלושת הבלמים יהיו סאורו, קאסרס ופאלטה, מדל ומונסון בצדדים, ריקלמה מאחורי ויאטרי ופאלרמו.

- קרלוס מת'או שהיה בספק למשחק של הרוחו נגד אסטודיאנטס כשיר ויכול לשחק, עוד חדשה טובה היא שמנקואז'ו כשיר וישב על הספסל.
    הרכב משוער: הילריו; ולה, מת'או, גלאנו, מארקה; בוסה, גודוי, אסבדו, פטיטו; גנדין, סילברה.

- גרוסיטו מתכנן מספר שינויים לקראת המשחק מול קולון. מאורו דיאז שהרשים מול סנטראל יחליף את פאניאגואה החלש, ולוקס אורבאן הצעיר יחליף את ויז'אגרה, הקבוצה תפתח במערך של 4-2-3-1 עם אלמיידה ובאראדו באמצע, בונאנוטה, דיאז ואורטגה כשלישיה היצירתית.
    הרכב משוער: וגה; גלמאריני, קאברל, קורונל, אורבאן; אלמיידה, באראדו, בונה, דיאז, אורטגה,פביאני.

2. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

שתי התייחסויות לחדשות:

בחוד של בוקה יפתחו כנראה ויאטרי ופאלרמו מכיוון שמאוצ'ה נפצע ויעדר כמעט חודש, יכול להיות שבגלל זה הוחלט לשחק עם 3 בלמים כך ששני המגנים יוכלו לתקוף יותר ולהכניס כדורי רוחב מהאגפים לצמד החלוצים הגבוהים. מצד שני לשחק עם שני 9 יכול לתקוע את המשחק, בעיקר שאף אחד מהם הוא לא לוצ'ו פיגרואה שיודע לשחק טוב על הקרקע.

ריבר - אני כמובן מברך על שיתופו של דיאס, אחרי כל המחמאות שנתתי לילד עוד מהטורניר הקודם אני מאוד מקווה שהוא ינצל את פציעתו של גאז'ארדו ויבסס לעצמו מקום בהרכב. מצד שני ההגנה של ריבר פשוט נוראית, אורבאן מבטיח אך חסר נסיון, גאלמאירני לא מגן טבעי, וצמד הבלמים עד כה משחקים גרוע - לא ברור לי איך קאבראל וקורונל ממשיכים לקבל הזדמנות פעם רביעית ברציפות???

אגב פציעות, חסוס מנדס שבן החמיא לו מאוד בשבוע האחרון נפצע ויעדר כמה שבועות. מכה קשה לקבוצה חסרת הנסיון של סנטראל שמאבדת את הקפטן והשחקן המצטיין שלה.

היום יערך המשחק המעניין של המחזור לדעתי, ולס תצטרך לקוות שכל החוזרים ממשחקי הנבחרות יגיעו מאה אחוז למשחק הקשה מול הטוענת לכתר סאן לורנסו. בקבוצה של סימאונה סיבלי עדיין לא אמור לקבל הזדמנות למרות הבעיות בהגנה. יהיה מעניין.

3. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

אליאס, אני מניח שראית את המשחק...התרשמות מממרקו פרס? הילד שיחק? אם בכלל, כמה זמן ואם הראה קצת ניצוצות?

4. benos Member

מרקו פרז לא שיחק, בדקתי ב-tyc sports ו- ESPN SOCCERNET שהם אתרים אמינים יחסית.

עריכה שלי גם:
    לא ישב גם על הספסל

נערך לאחרונה ב: ‏12/9/09
  5. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

לא שיחק, לפי השניים שנכנסו מחליפים קשה לי להאמין שהוא ישב על הספסל בכלל (יותר מדי חלוצים בסגל).

עריכה: אני רואה שבן הקדים אותי http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏12/9/09
  6. Yaniv "Rey de Copas hay uno solo"

משחקי המחזור הרביעי בליגה בNACIONAL

לאחר שאמש נפרדו בשוויון ללא שערים פרו קרייל אואסטה ואינסטיטוטו היום, מחר וביום שני ישוחקו שאר משחקי המחזור

משחקי היום

דפורטיבו מרלו-סן מרטין סן חואן
    אלדושיבי-אתלטיקו ראפאלה
    CAI-דפנסה וחוטיסיה
    קילמס-חימנסיה חוחוי
    בוקה אונידוס-אולימפו
    בלגרנו-אול בויז

יום ראשון

פלאטנסה-ספורטיבו איטלינו
    סן מרטין טוקומן-טירו פדרל

יום שני

אינדפנדיינטה ריבדביה-אוניון

הצמרת לאחר שלושה מחזורים

1.סן מרטין סן חואן 9 נק'
    2.אוניון 9 נק'
    3.אינסטיטוטו 8 נק' (4 משחקים)
    4.קילמס 7 נק'

7. benos Member

הצלחתי להתחבר למשחק הזה.
    מה בולאטי שווה 11 מיליון !! לעזאזל ..

נערך לאחרונה ב: ‏12/9/09
  8. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

באפרטורה הוא היה אחד השחקנים הכי משתלמים במשחק, קשר שכבש 5 גולים והצטיין במספר משחקים (שחקן שמצטיין על פי קלארין מקבל בונוס), העונה לא הייתי הולך עליו או על מישהו אחר מהגלובו...

9. benos Member

חחחחח..... מה אתה חושב אני פראייר?? נראה לך שהלכתי על מישהו מהוראקן? בהתחלה התלבטתי עם מונסון(כשוער שני) ובסוף בחרתי בצ'צ'יסולה.
    ההרכב שלי ב-4-4-2: ברואון, מת'או, בורדיסו, גלאנו, מונסון; סאלביו, פלטיירי, ז'אקוב, פאטיטו; בוסלי, קריסטאלדו.

נערך לאחרונה ב: ‏13/9/09
  10. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

אתה לוקח סיכון, פלטיארי וז'אקוב לא כובשים כמעט, קריסטאלדו לא שחקן הרכב קבוע כמו גם גלאנו בהגנה... אבל שיהיה בהצלחה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

אני אפרסם את ההרכב שלי יותר מאוחר, כרגע אני לא זוכר בעל פה (4-3-3)

11. Yaniv "Rey de Copas hay uno solo"

גליאנו הוא על קבע מחליף במחזור הראשון החליף את מתאו עקב בעיות בדרכון נכון לשלשות המשחקים (טוקומן, גודוי והפינצ'ה ביום ראשון) הילד מחליף את טוציו הפצוע אבל שלושה שחקנים בהרכב מהרוחו :aaa021:
    אגב המשחק של אינדפנדיינטה מול אסטודיאנטס יערך במגרשה של קילמס

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏13/9/09
  12. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

משחקי יום שבת:

צ'אקאריטה 0 - סנטראל 1 - הקבוצה המפתיעה מרוסאריו ממשיכה לנצח, היא עושה זאת פעם אחר פעם למרות שהיא לא מציגה כדורגל גדול. אתמול, כמו גם במחזורים הקרובים, היא חסרה את הקפטן ואחד השחקנים המרכזיים שלה, חסס מנדס, שנעדר עקב פציעה. בהעדרו של מנדס השוער הצעיר בראון שימש כקפטן החלופי ואם או בלי קשר לסרט היה המצטיין במגרש, פעם אחר פעם נעצרו אלוסטיסה ומיז'ה אצל השוער הרוסאריני. ההגנה של צ'אקה התייצבה (דיאגו קרוסה 90 דק') אך היא עדיין במקום האחרון (גם בטבלת הממוצעים) עם 0 נק', מנגד סנטראל במקום הראשון עם 12 נק' מ-4 משחקים, בטבלת הממוצעים מאידך נמצאת סנטראל עדיין מתחת לקו האדום בשל הממוע הנמוך מאוד שהתחילה איתו.

א. טוקומן 2 - בוקה 0 - כל טוקומן רעשה וחגגה לקראת בואה של בוקה הגדולה, אלפי אוהדים נשרו מחוץ לאצטדיון ללא כרטיס, אך דווקא אתלטיקו המקומית הייתה זו שנתנה הצגה. הניצחון הבייתי האחרון שהשיגה המקומית על בוקה היה אי שם ב-1981... בוקה פתחה עם הגנה מתוגברת ושני טנקים בחוד, אך ההגנה נראתה כמו מסננת מול "לה פולגה" רודרגיס ופריירה חלוצי אתלטיקו והחוד נראה כמו שני טנקים סובייטים משנות ה-50. חגיגה גדולה בטוקומן שהציגה משחק מצויין ורקדה על בוקה, אסקובר הפארגאוואי נכנס כמחליף וכבש שער בכורה, זאת אחרי שהחלוץ ממנו צופה להוביל את התקפת הקבוצה הורחק בהופעת הבכורה שלו. עושה רושם שלקבוצה מטוקומן יש מה למכור בפרימרה, בעיקר במגרשה הבייתי. בבוקה יחפשו מערכים חדשים וימשיכו לסבול מיכולת גרועה של פאטו מאז חזר מחטאפה.

http://img223.imageshack.us/img223/6117/343800decanitas2.Xxx
    חגיגה גדולה בטוקומן, אפילו המעודדות ערכו בכורה מוצלחת אחרי מספר שנים

ולס 0 - סאן לורנסו 0 - ולס מפסידה נק' ראשונות העונה אבל יוצאת יחסית מרוצה כשאחת היריבות לתואר (סאן לורנסו) מאבדת נק' גם היא, ולס הייתה מסוכנת יותר עם מקסי מוראלס הפעלתן אך לא הצליחה לכבוש. בשורות ולס ערך בכורה מחודשת אחרי פציעה ארוכה ניקולאס קאבררה שיוסיף לרוטציה הקצרה באגף ימין, בסאן לורנסו פיפי רומאניולי פתח לראשונה העונה אך התעייף והוחלף בדקה ה-60 ללא תרומה משמעותית למשחק.

טיגרה 1 - ארסנאל 2 - ניצחון בכורה לארסנאל העונה, זאת למרות שעדיין לא הציגה משחק טוב במיוחד. דווקא טיגרה כבשה ראשונה ונראתה טוב במשחק, אז הגיע אלבארס שזה עתה שב מספרד וכבש בבעיטה חופשית. ההגנה של טיגרה נראתה רע כשעדיין לא נמצא ציוות טוב במרכז ההגנה לצדו של מאנוסר הפאראגוואי, הפעם גאראט שהגיע משוויץ היה זה שאיכזב. בקבוצה של קאנייה דיברו על הצמרת הגבוהה, אבל אחרי שער הניצחון של חארה נראה כי קאנייה יצטרך לוותר על השאיפות הגבוהות.

13. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

בן, זו הייתה הנבחרת שלי למחזור הזה:

אלביל (אסטודיאנטס); ליואי (ראסינג), מרטינס (ראסינג), פאפה (ולס), אוטאמנדי (ולס); פאטריסיו רודריגס (רוחו), סאלביו (לאנוס), רומאניולי (סאנלו); לואיס רודריגס (טוקומן), סאנטיאגו סילבה (באנפילד) ומתיאס חארה (גודוי).

עד כה הולך לי בסדר, ליואי ורומאניולי קצת דפקו אותי ואני מאמין שגם סאלביו יקבל ניקוד נמוך. סילבה עם צמד ומצטיין, לה פולגה רודריגס עם 8 נק', אוטמאנדי מצטיין עם 7 נק', פאפה 6-7 נק', מרטינס 6-5 נק', רומאניולי 5, ליואי 4.... גול של חארה או פאטיטו מסדר אותי סביר למחזור ראשון (אלביל כבר ספג בינתיים).

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏14/9/09
  14. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

בראון ובורדיסו הביאו לך נקודות יפות אבל מונסון הוריד את הממוצע כמו גם הצמד מלאנוס. מצטער שלא שמתי לב להגיד לך לפני אבל ז'אקוב פצוע לשלושה שבועות, כדאי שהוא יהיה החילוף שלך לשבוע הבא (אפשר להחליף רק אחד בין מחזורים...)

בינתיים גם בוסלי כובש

15. benos Member

אני לא מבין ספרדית אז חשבתי שזה לכל העונה ולכן בחרתי את מי שבחרתי, גם זה לא ממש תחרותי אז הלכתי יותר על הנבחרת "שלי" כאילו במה אני מאמין שיהיה טוב למשך זמן ולא ברגע זה.

בכל מקרה מישהו שמע על סיפור מראדונה-גרונדונה ? המאפיונר פתאום מציב לדייגו אולטימטום כאילו אכפת לו מהנבחרת...

נערך לאחרונה ב: ‏14/9/09