ליגה ארגנטינאית - אפרטורה 09

Discussion in 'פורום כדורגל עולמי' started by Franco, Aug 20, 2009.

1. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

לדעתי רומרו או קאריסו היו צריכים לפתוח מול ברזיל, אבל ברגע שהוא בחר באנדוחאר והבחור לא הציג משחק רע זה אכן מוזר להחליפו, ועוד בשוער שלא ישב על הספסל בכלל. אבל אני עדיין חושב ששנייהם עדיפים על אנדוחאר, פשוט הצעד הזה בסיטואציה הקיימת מוזר לי.

לכל חברי הפורום שחובבים את הכדורגל הארגנטינאי, משחק נחמד מבית היוצר של קלארין שאני משחק כבר מזה זמן מה ויהיה נחמד לראות את הנבחרת שלי מול אחרים מפה, סוג של ליגת החלומות כזה. ההרשמה וההסברים בלינק הבא, כל מי שצריך עזרה עם תרגום אין לי בעייה, למי שאין אזרחות ארגנטינאית אין בעייה להרשם עם פרטים מזוייפים פשוט הוא לא יוכל לזכות בדבר...

http://www.grandt.clarin.com/html/inicio.html

מקווה שכמה ירשמו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

2. Yaniv "Rey de Copas hay uno solo"

אליאס איך נרשמים בכלל
    אגב אחרי שאני נרשם זה דיי ברור במי אני יבחר כ10 לא ? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/cool.Xxx

Last edited by a moderator: Sep 8, 2009
  3. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

תלחץ על המקום שכתוב בו בירוק arma tu equipo במרכז המסך, על השאלה הבאה תשיב ב-no ואז תתחיל למלאות פרטים פיקטיביים (אלא אם אתה מחזיק בתעודה ארגנטינאית), אף אחד לא בודק את הפרטים וזה רק בשביל שבמידה ותזכה במשהו תוכל לגבות את הפרס. אחרי שנרשמת אתה יכול לבחור מערך מבין השלושה האפשריים ולהרכיב סגל של 16 שחקנים, במהלך המשחק תוכל כל שבוע להחליף שחקן אחד בסגל, אם היית תושב ארגנטינה יכלת להגיע לשלושה חילופים אבל לזרים אין אפשרות כזאת.

הדד ליין של המשחק הוא יום שישי הקרוב לפני תחילת המשחקים.

בקשר לרודריגס, באופן תמוה הוא די זול.

Last edited by a moderator: Sep 9, 2009
  4. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

היום ישוחק משחק ההשלמה מהמחזור השלישי, סנטראל תארח ברוסאריו את ריבר פלייט.

אל פלאדו אלמיידה יחגוג את הופעתו המאה במדי הבנדה רוחה, הוא יעשה זאת כשחקן הרכב בגיל 35 אחרי חזרה מפרישה לא פחות ולא יותר. ריבר לא ניצחה בחוץ מאז פבואר, אז ניצחה את אותה סנטראל באותו מגרש, גורוסיטו יעלה את פאביאני (שחזר מפציעה והתחתן בשבוע האחרון) לבד בשפיץ עם אורטגה ובואונאנוטה מאחוריו (גאז'ארדו פצוע) בתקוהה שהם יצליח לכבוש מספיק בשביל לכפר על ההגנה החלשה.

לא ברור לי איך הצמד קורונל וקאבראל ממשיך לשחק לאור היכולת שלהם במחזורי הפתיחה.

בסנטראל יקוו להמשיך את רצף הנצחונות שמקפיץ אץ הממוצע שלהם בקרבות התחתית, הקבוצה של קופארו רוסו אמנם לא משכנעת מבחינת היכולת עד כה, אבל במצבה רק הנקודות קובעות.

5. cazzo Il Capocuoco היכל התהילה

היה משחק ידידות בין ריבר לבוקה בימים האחרונים? כי ראיתי איפשהו כזה דבר...

6. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

היה אמור להיות משחק ראווה בבוליביה, ממה שאני יודע ריבר ביטלו אותו "מסיבות בטחוניות", תאכלס לא רצו לעייף את הסגל מכיוון שהיה בחוזה התחייבות על כמה שחקני הרכב ראשון, אם זה אכן נכון הם גם יספגו קנס משמעותי.

לא עקבתי אחרי הנושא אבל לא שמתי לב שהמשחק אכן התקיים לכן כנראה הם באמת ביטלו

7. benos Member

אליאס מה זה DNI LC EC ?

8. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

זה הסוג תעודה, מכיוון שזה לא רלבנטי ואתה מפברק גם ככה תשאיר את זה כבר על ה-DNI (תעודת זהות). אין מה להתעכב על הפרטים ותמציאו חופשי, אולי רק לרשום בצד למקרה והסיסמא תאבד.

9. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

לקראת הופעת הבכורה האפשרית למדי של אל צ'יקיטו רומרו בנבחרת יוצא OLE בכתבה גדולה על הבחור שמציגה אותו בתור אלמוני שאף אחד לא מכיר ("מי זה רומרו", "בוא נספר לכם קצת על מי שהוא יותר מבעלה של...ואח של..."). העיתון הזה נחשף פעם אחר פעם בעליבות ובצהוביות (מילה חדשה יצאה לי) שלו.

כל מי שעוקב אחרי הענף בארגנטינה מקרוב ידע כבר ב-2007 מי זה רומרו, אוהדי ראסינג יכלו לספר עליו עוד לפני, טוב ש-OLE נזכרו בשוער שכבר זכה במונדיאליטו, אולימפיאדה ואליפות הולנד, כשבכל הטורנירים הוא מצטיין (באולימפיאדה פחות אבל גם). עשו ממנו אלמוני שאף אחד לא מכיר http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/mad.Xxx

אני התאהבתי בו מהיום שראיתי אותו בסילינדרו במשחק של הרסרבה, למרות שהבכורה שלו בראסינג נגמרה עם גול באשמתו (נגד צ'יקאגו אם אני לא טועה) הרגשתי שמדובר בשוער מיוחד, לצערי הוא עזב להולנד בסכום מגוחך מבלי לשחק בראסינג כמעט, מה גם שההסכם נחתם לפני ההופעה המצויינת והזכייה במונדיאליטו... עכשיו הגיע הזמן שלו להצטיין גם ברמת הסלקסיון הבוגרת, אם לא ליצ'ה אז לפחות שאקס ראסינג אחר יצליח!

10. benos Member

אפשר לראות שזה עיתון דיי "אליטיסטי", דיי פרו-בוקה וגם של ריבר, חבל באמת שהעיתון הזה לא כל כך אובייקטיבי כמו חלק מהעיתונים בארץ.

11. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

סנטראל 2 - ריבר 1 - תראו את סנטראל וההרכב האלמוני שלה! הקבוצה של קופארו רוסו כבר עם 9 נק' למרות התחזית השחורה מתחילת העונה, נכון לעכשיו סנרטאל חולקת את הפסגה עם ולס למרבה ההפתעה. ריבר פלייט אמנם העלתה את אלמיידה בהרכב, כמו גם את פאביאני, והשניים דווקא לא היו רעים, אבל הבעייה ממשיכה להיות בכל השדרה המרכזית של הקבוצה - ההגנה נוראית, מרכז הקישור לא קיים והפאראגוואי פאניאגוואה לא מראה שהוא ברמה לפרימרה בארגנטינה, ובשפיץ אין סקורר אמיתי. לריבר צימק בסיום הילד מאורו דיאס שנכנס כמחליף והפגין יכולת מעניינת כהרגלו, את הגול הראשון במשחק כבש בורדיסו הצעיר שעומד כבר על שלושה גולים בפחות מ-20 משחקים בפרימרה, מאזן נהדר לבלם. אולי אחיו יקבל השראה במדי האלביסלסטה?

כל הכבוד לסנטראל, פתיחה חלומית ושיפור מדהים של הממוצע תוך שלושה שבועות.

12. benos Member

כמה דברים שעלו לי מהמשחק:

-לצערי ויז'אלבה יהיה מקסימום כמו דייגו בונאנוטה ומקסי מוראלס, כן הוא מהיר ומוכשר וגם נראה שהוא בחור טוב, שחקן ליגה מצוין אבל לא ברמה הכי גבוהה, הוא חלש מידי לטעמי והוא אפילו נמוך יותר משניהם. מאחל לו מכל הלב שהוא יסתום לי את הפה תוך כמה שנים.

-אולי סנטראל קבוצה חלשה אבל יש לה כמה יתרונות חשובים, אחת זה שהיא קבוצה, שתיים זה שיש לה הגנה לא רעה ושוער טוב, שלוש זה אחת הקבוצות הכי פיזיות בליגה עם ארבעה-חמישה שחקנים של 1.80 ומעלה בהרכב.

- אני חושב שהבעיה של סנטראל היא שיש לה התקפה אפורה, פראנזויה הוא שחקן דיי פרווה, זלאז'ה מוכשר אבל גם פרווה, גומז נראה לא רע אבל הוא עדיין ילד. אם קאראליו יחזור ביכולת טובה יהיה להם סקורר שינצל את ההזדמנויות שלהם, מה גם שעד עכשיו יש להם התקפה לא רעה.

- יש לסנטראל כמה שחקנים שהם לדעתי שחקנים של קבוצת צמרת, השוער ברון מראה הרבה ביטחון ובכלל אני קיבלתי רושם שהוא שוער ברמה גבוהה, בורדיסו האח נראה שחקן לא רע, השחקן שלדעתי הכי חשוב זה מנדס שנתן אתמול הופעה נהדרת, קשר אחורי חזק אבל עם טאץ' נהדר, מאוד התרשמתי אתמול ממנו.

- אם סנטראל מפוצצת את המגרש ב-40 אלף צופים שהיא נמצאת במצב לא טוב אז איך היא יכולה לרדת?
    אחרי המשחק אפשר להבין שיש באיזור הזה תרבות כדורגל, יש לסנטראל קהל שמזכיר לי את הקבוצות האנגליות מבחינת הנאמנות שלו. אני לא מתפלא עכשיו איך גדלו באיזור המחוז שחקנים גדולים כמו באטיסטוטה, מסי, מסצ'ראנו ועוד טובים אחרים.

Last edited: Sep 9, 2009
  13. Yaniv "Rey de Copas hay uno solo"

דיי הסתבכתי עם זה אז פשוט אני נשאר עם ההרכב הבא

הילריו

ואלה
    מתאו
    גליאנו
    מארקה

מאנקוז'ו (בנתיים בוסה)
    אסאבדו
    פיאטי

פאטיטו

סילברה
    נונייז

14. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx , במשחק לא היית מגיע רחוק אבל בהצלחה במציאות http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

בן אתה הצלחת להרשם?

אחת הסיבות העיקריות לכך שלא רציתי ואני לא רוצה שסנטראל תרד, יש להם קהל נהדר, זה גם אחד המועדונים עם הכי הרבה חברי מועדון בארגנטינה.

צריך יהיה לראות אם כניסתו של אוקאמפו לרוטציה (הרכש מולס) תוסיף את האקסטרה טאץ' בחלק הקדמי שחסר להם, מדובר בשחקן מאוד כשרוני ובעל יותר נסיון מגומס הצעיר. ציינת את מנדס לטובה, עד כה הוא מסתמן כהפתעת העונה, ולא רק מבחינת יכולת אלא גם מבחינת מנהיגות כשכבר בגילו הוא קפטן של מועדון לא קטן כסנטראל. אתמול הוא הצטיין מול ריבר בה גדל והחל לשחק...

להיות כמו מקסי זה לא בהכרח רע - להזכירך למקסי מוראלס אין קריירה רעה עד כה, זכייה במונדיאליטו כשחקן המשמעותי ביותר אולי לצד אגוארו + השחקן המשמעותי ביותר בהשרדות של ראסינג של ליופ + זכייה באליפות ארגנטינה כגורם המשמעוית ביותר בחלק הקדמי של הקבוצה. לגילו ומימדיו זוהי התחלת קריירה מבטיחה, מה גם שכמו שזה נראה יש סיכוי לעוד תואר בקרוב...

קקו נראה מאוד כשרוני, לדעתי לא פחות מבואונאנוטה, קריירה כמ של מקסי עד כה תהייה דבר יפה בשבילו, אני גם לא חושב שהוא יהיה שחקן של הסלקלסיון או בגדולות של אירופה, אבל עדיין שחקן מצויין. מאורו דיאס מאידך יכול להתפתח ולהיות שחקן נבחרת לדעתי, לא סתם בחרתי בו בסקירה של פתיחת העונה למישהו ששווה לעקוב אחריו. אמנם הגול אתמול היה חצי עצמי אבל הוא מוכיח שיש לו דם לשחק במשחקים קשים.

15. Yaniv "Rey de Copas hay uno solo"

אליאס תצחק, תצחק אבל שבוע הבא מגיע תורה של אסטודיאנטס לאחר מכן ולז ואז אתם (בעיקר לדסמה) חוטפים מבוסה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/cool.Xxx