כמות השמועות סביבנו...מטורף. אני לא זוכר קיץ כזה שנים. בשנים האחרונות בכלל נכנסתי לטוויטר לעיתים נדירות כי ידעתי ממילא שלא יהיה כלום. פרימפונג סגור, וירץ קרוב, קרקז לא רחוק. עכשיו שמועות על החלוץ של פרנקפורט. מעניין מאוד.
חוץ מאקטיקה כל השאר הם בגדר של יותר משמועות. אומרים שוירץ וקרקז כבר סגורים. נשאר לסגור את העסקאות מול הקבוצות שלהם. אקטיקה(כמו שחשבתי לפני כמה חודשים הוא צריך להיות השם שהכי יאתגר אתכם לחלוץ) הוא כרגע שמועה ויש דיבורים שגם צ'לסי מסמנת אותו חזק.
זה נכון אבל חוץ מפרימפונג עדיין צריך לסגור מחיר מול הקבוצות. בזה בדרך כלל אנחנו נופלים. בוא נקווה שהקיץ יהיה משהו שונה.
אני מסכים איתכם בוודאי, ואני אומר את זה בעצמי כל הזמן. הספקות הם על FSG והכל מוצדק, ברור. יחד עם זאת, יש כמות של שמועות וממקורות אמינים לא סתם שמועות, יש התרחשויות ודאיות. זה לא היה בחלונות הקודמים. זה גם לא חייב לסתור לגמרי את המודל של FSG. אם נמכור המון שחקנים הקיץ, אנחנו לא חייבים לסיים במינוס בNET SPEND.
קיי, מה דעתך על אקטיקה? לא הרשים לדקה בפסז'. כמה קשה זה אמור להיות בשביל חלוץ סו קולד כל כך מוכשר? מצד שני גם איסאק היה נראה כמו תחת בדורטמונד, אז למי יש מושג.. אני חושב שקל מאוד כרגע לזרוק את ליברפול בהקשר שלו כי ברור שאנחנו נפטרים מדארווין, אבל בהנחה ו-FSG לא החליטו לשנות את כל תפיסת עולמם, אני חושב שהחלוץ המדומה שלנו לעונה הבאה הוא בעצם וירץ, אם הכל ילך כשורה והוא באמת יגיע. לא חושב שיגיע פרופר חלוץ במקום נונייז. אולי המחשבה היא להמשיך לשחק שם עם דיאז או עם גאקפו במידת הצורך. קיץ שבו מגיע וירץ וגם חלוץ זה מדע בדיוני אצלנו, מתנצל.
מסרב להאמין שהשקעת 150 מליון אירו על וירץ עם חוזה ענק רק כדי לשחק איתו פלס 9. לא מסתדר ולדעתי לא יעבור מסך באנגליה. אם לא תמכור את דיאז אני מאמין שלדיאז יש סיכוי גבוה בהרבה לשחק בעמדה של ה-9. אתם כן מעוניינים באקטיקה, יש יותר מדי הגיון ויותר מדי כתבים רציניים שדיווחו לאורך החודשים האחרונים שאתם בעניין שלו. הוא לייט בלומר כמו לא מעט שחקני התקפה מובילים. סלאח לא פרץ באנגליה, אמבוומו תקוע בברנטפורד מגיל 18, קוניה לא פרץ באתלטיקו, גיוקרש לא פרץ בברייטון. המשותף לכולם? כולם בסוף הפכו לשחקני התקפה איכותיים. זה כמובן לא חייב להיות גרף לינארי התפתחות של שחקן(לראיה, אלחנדרו גארנצ׳ו), אבל זה כן דבר שצריך לקחת בחשבון בטח אצל שחקני התקפה שעוברים לבמה הגדולה בגיל מוקדם מדי. הוא עבר לפסז׳ בן 19 והוא עבר לקבוצה מאוד עצלנית, לא חכמה ולא בנויה נכון של פסז׳. הרבה שחקנים צעירים ברחו משם בתקופה ההיא והמשיכו לקריירה לא רעה בכלל(עוד אחד מהם גם כן קושר אליכם בחודשים האחרונים). מה אני חושב עליו? אני מאוד אוהב אותו. יש לו דריבל ממש טוב, רגלי איילה, אלגנטיות בסיומת(למרות שיש מה לשפר שם), חזק, הולד אפ פליי מצוין, מסוגל לעשות תנועות לצ׳אנלס ויש שם פוטנציאל לחלוץ שמסוגל להיות חלוץ של 25+ שערים לכמה עונות קדימה. בטח אם תארגן מסביבו את הכשרון ההתקפי שיש לכם. איזק לא יעבור בקיץ הזה אחרי שהם הבטיחו צ׳מפיונס והוא לדעתי הדבר הכי קרוב בסגנון אליו. אגב אני מאוד אוהב גם את הוגו לרסון שמשחק מאחוריו. אם הוא באמת זמין ב25-30 מליון אירו בקיץ הזה, זה גניבה.
סטיל אומר שלברקוזן, דורטמונד, ברייטון ועוד מועדונים אנגלים רוצים את אליוט. אינדיקציה לא רעה לזה שתמכרו אותו בסכום יפה. הוא גם אומר שההתעניינות של באיירן בגאקפו היא אמיתית ושאתם רוצים 50 מליון פאונד על...קוואנסה. תמכרו בטח ב25-30.
צריך לעשות את החשבון של המכירות/קניות. אליוט אני די בטוח שנמכור, קוונסה זה תלוי במידת הצורך של הכסף. אני לא חושב שיגיע בלם אם הוא נשאר.
מאוד מקווה שלא פתאום נראה את גאקפו עוזב. מאוד אוהב אותו ומאוד מחזיק ממנו והוא עוד מסוגל להשתפר. עם העזיבה של אליוט השלמתי וזה מבאס כי הוא באמת אוהד שרוף ועם דיאז נראה לי שלאף אחד לא מזיז אם יכניס כסף טוב. אפרופו ״כתבים אמינים״ כאילו זה אומר משהו. גם ליברפול ואנשיה יכולים להדליף למקורות איכותיים סו קולד על התעניינות שלנו בחלוץ הזה ובחלוץ הזה ואנחנו אוכלים את זה כי ״הם אמינים״. מה זה אומר? משנה להם אם זה יקרה או לא? המוניטין של אף אחד לא בסכנה כשהוא כותב ״ליברפול רוצה״.
קבל סקופ. זה כנראה לא יסגר ב24 שעות הקרובות וזה כנראה יסגר, כרגע רק אתם במירוץ והשחקן כבר סגור אצלך. למה זה לוקח זמן? כי אתם מתדיינים איתם על הנוסחה עם הבונוסים. די טבעי שדברים כאלה לוקחים זמן בהעברות כאלה. נראה הקיץ שלכם מחושב עד לרמות הקטנות. מיד אחריו, סוגרים את קרקז ואז את החלוץ. כשאני אומר כתבים אמינים זה לא רק כתבים של ליברפול או כאלה שחשודים בליקוק חומיות בהנהלה שלכם ניזונו מהשמועות שאתם רוצים ועוקבים אחרי אקטיקה. גם כתבים מבחוץ שהם מספיק אמינים אומרים שאתם חזק עליו. האם זה יכול ליפול או להגנב על ידי בוהלי בגחמה של רגע? ברור. וזה רלוונטי גם לחלוצים אחרים.