לא הבנתי לאיזה תפקיד אבל. כאילו זה אומר סובו לספסל. נכון שהוא טאלנט שאולי שווה את זה אבל הסגל צריך עבודה במקומות אחרים וברור שזה לא יקרה אם נביא אותו. ומעל הכל - בסכום כזה שיביאו את איסק.
לא הבנתי את זה. ליברפול אלופה ומביאה שחקן יהלום גרמני במעל 100 מ' פאונד מתחת לאף של באיירן, אוקלהומה בגמר מערב ביתרון 2-0. איפה יהודה ברקן? יגאל שילון? מה זה השטויות האלה?
אם זה באמת יקרה, מודה שגם אני לא מבין את זה. סובוסלאי מאכזב ובהחלט יש מקום לשחקן שיוריד אותו לספסל, אבל חייבים מגן שמאלי וחלוץ הרבה יותר. אם יביאו שחקן כזה בסכום כזה, זה סוף החלון שלנו. כל השחקנים שנמכור יהיו כדי להגיע לנטו 0 המיוחל.
מה הקטע אם נממן עסקה כזאת? מכירות יקרות לסעודיה אוטוטו? ג'ון הנרי משנה פאזה? אדוורדס וסלוט דורשים יותר מקלופ? הזיה אם זה נחתם.
זה יפה שהוא מעדיף, אבל הבעלים לא יקנו אותו. וחוץ מזה באמת שיש דברים הרבה יותר דחופים שיעשו אותנו קבוצה הרבה יותר שלמה שתרוץ בראש כל התחרויות למשך הרבה יותר שנים מאשר הכישרון שהוא יכול להביא. (במסגרת המחיר ביחס לתקציב ההוצאות)
יותר לכיוון של 150 מליון אירו. אם זה באמת נכון ופעם ראשונה אסור לזלזל בזה אם אורנסטיין לא יורד מהאירוע, זה פעם ראשונה שאתם מביאים טאלנט כזה. ג׳וד בלינגהאם esque. נראה אגב שזה פרוייקט חיים של יוז. מסתבר שהוא דוחף מסביב לאבא כבר כמה חודשים טובים.
חכו, רק עכשיו מתחיל הפיאסקו האמיתי. וגם - אני היחיד שלא מבין על מה כל הטררם? שחקן מוכשר מאוד שלא יובן לא נכון אבל האם באמת מדובר בכזה גאון כדורגל? גם האאוטפוט שלו טוב אבל לא מדהים. מהמעט שראיתי אותו במשחקים מלאים נראה יופי של שחקן אבל לא גיים צ׳יינג׳ר. אולי אני טועה.
הוא גם אמר בזמנו על קאייסדו שהפרטים אישיים וחתימה זה רק פורמליות. הדרך מהשחקן מעדיף אותנו ועד אנחנו באמת מבצעים העברה כזאת הוא ארוך מאוד. וכולל בתוכו תשלום של 100 מיליון פאונד +++ לא צריך להיסחף אחרי שום כותרת. לדעתי כולם פשוט ניזנים עכשיו מאיזה חשבון טרול בטוויטר בשם BayrenSpace. שב48 שעות האחרונות עשה הרבה רעש. לדעתי זה עדיין סערה בכוס תה. ואני לא רואה סיכוי שזה יוצא לפועל.
שחקן מדהים. אחרי שהתגבר על הפציעה מלפני שנתיים הוא לא עוצר. לטעמי אחד מ5-6 השחקני התקפה הכי שלמים בכדורגל היום. לגמרי לבל של בלינגהאם. בקבוצה גדולה הוא יראה את זה. אתם יכולים להשיג פה שחקן שיכול להיות הפנים של הפרוייקט הזה להמון שנים קדימה. אני קצת בהלם שסיטי ירדו ממנו כל כך בקלות, בטח כשבפרופיל הוא היה אמור ״לרשת״ את דה בריינה. לא מתאים להם.
בסוף אם באיירן יורדת ממנו כמו שרומזים עכשיו כי הם לא רוצים לשלם יותר מ87 מליון אירו אז אתם לבד בעסק הזה. נראה שהעבודה שיוז עושה שם עם האבא ממש חזקה(גם מבחינת המשכורת). בסוף יש פה שתי אופציות. או שהוא נשאר שם עוד עונה ואז לברקוזן תפסיד כסף משמעותי מאוד שהיא יכולה לקבל עליו כרגע כי עוד שנתיים הוא יסיים חוזה(אבל תהנה ממנו לעוד שנה) או שאתם תסגרו איתם על משהו שבין ל130-150 מליון אירו.
אם אנחנו רוצים לשחק לפי מה שנרמז בתקשורת, זה לא באיירן יורדת ממנו כי הם לא רוצים לשלם יותר מ87 מיליון יורו. זה הוא דחה את באיירן. וסיכם איתנו. שוב, אם רוצים להאמין לדברים שרצים בתקשורת הגרמנית. אני מאמין בהיסטוריה, אז לא חושב שזה יצא לפועל. זה יפול או בסכום העברה או ״בבדיקה רפואית״ אה-לה-פקיר
לגבי ההתלהבות מהשחקן - אני לא מכיר אותו בכלל, אני מתלהב כי אם זה מתבצע זה סטייטמנט שלנו. כל מה שאני אי פעם מבקש מהמועדון הזה זה להראות שאיפות לתארים. לגבי איפה ישחק - אולי הוא לאו דווקא קשר שלישי אלא יכול לבוא משמאל במקום דיאז? לא יודע, לא מכיר. פשוט קשר התקפי על חשבון סובוסלאי זה שינוי מאוד התקפי. לכאורה השחקן מעדיף אותנו ונשאר לנו לסגור את המחיר. האם נחרבן את זה מפה? אחרי כל העבודה המקדימה בסוף לא מסוגלים לשלם? הכל אפשרי איתנו. אם נסגור את זה אני מניח שדיאז ונונייז סגורים בהרבה כסף בחוץ.
הדיוינים של כל הitk של באיירן אומרים שהם לא מוכנים לשלם יותר מ100 מליון אירו. וכן, במקביל הוא גם מעדיף אתכם ואתם מוכנים לפנק אותו במשכורת גבוהה מאוד(כנראה לא רחוק מסלאח). זה לא תקשורת גרמנית. זה אורנסטיין. בהתחלה התעלמנו אבל אורנסטיין חזק מאוד על זה עכשיו. אתה גם חשבת שפרימפונג זה ספין שיפול למרות שכולם אמרו שזה קורה. אני קונה אגב את ההסבר הזה של באיירן ספייס. באיירן התייחסה אליו בתקשורת במשך חודשים כאילו הוא בכיס שלהם, כמו שעשו בעבר עם כל כוכב בליגה הגרמנית שהשיגו. אני מאמין גם לזה שהוא לא התרשם מקומפאני ומהתפקיד שלו שם. בסוף מדובר פחות או יותר בשחקן שאמור לדרוך על הבלטות של אוליסה ומוסיאלה ואצליכם הוא יהיה הפליימייקר הבלעדי שהמשחק עובר דרכו. ההפתעה פה זה שנראה שאתם אול אין על העלויות שלו שזה כמו לקנות את האמבפה של העולם.