בסה"כ, ביחס לסכום ששולם עליו - שאמור להיות שווה שחקן רוטציה בקבוצה רצינית - הוא הצדיק את הסכום. התקווה הייתה שהוא, כמו סלאח ומאנה, יעשה קפיצת מדרגה להיות טופ טופ עולמי. הוא לא עשה לצערנו. משאיר אותו בכיף לרוטציה אבל אם הוא רוצה לעזוב ובסכום כזה משמעותי, שווה למכור. אני חי בשלום גם עם גאקפו בהרכב ומחליף אחר במקומו.
הוא לא רחוק משם והמספרים שלו בצמרת הווינגרים בליגה. השקעתם שם איזה 40-45 מליון לא? אחלה מחיר. הגיע איתכם לגמר צ׳מפיונס, לקח אליפות, היה חלק מקבוצה שנאבקה פעמיים- פעמיים וחצי על אליפות. 85 מליון אירו בגילו זה סכום שקשה להגיד לו לא.
אני כבר תקופה ארוכה כותב פה שלדעתי ימכרו אותו בקיץ אז לדעתי בהחלט יש סיכוי. בינוני. לא שווה הרכב אצלנו. כשלוקחים בחשבון שהוא בן 28 ויש לו שנתיים לסיום החוזה - המהלך החכם מבחינת המועדון זה למכור אותו. אם אשכרה יוציאו ממישהו 70+ עליו זה מדהים בעיניי. אם אני יודע שמביאים לו מחליף גם לקבל עליו 50 נשמע לי טוב מאוד. הוא עובד קשה, מהירות לא רעה וטכניקה סבבה אבל הוא הרבה פול גז בניוטרל. לא פינישר טוב, אין לו יכולת מסירה, בעיטה לא מרשימה ולעבור שחקנים הוא עובר בעיקר לרוחב ולא לעומק. פייר? לא חושב שזה שחקן שברצלונה צריכה להסתכל עליו. הוא לא שווה הרכב ואם כבר משקיעים אז עדיף להביא מישהו ששיאו לפניו.
דיאז אחלה שחקן, לא יותר ולא פחות. בקיץ כזה שאנחנו אמורים להחתים בו גם ככה לפחות 3-4 שחקנים משמעותיים מאוד - הייתי משתדל לנסות ולהמעיט בשינויים נוספים שהם לא נחוצים. מבחינתי למכור את דיאז זה לא נחוץ מבחינה מקצועית, הייתי שמח איתו מאוד בתור גיבוי לגאקפו ולחלוץ רציני. מבחינה כלכלית כנראה שזה משתלם אבל אם בסוף הקיץ נמצא את עצמנו בלי מחליף אחר לגאקפו או לחילופין עם נניח 6 שחקנים חדשים - זה עלול להיות זעזוע גדול מדי לקבוצה שהרגע לקחה אליפות.
בלי יכולת מסירה אבל איכשהו בדרך נס בישל כבר שמונה שערים העונה ו7 בעונה שעברה. 85 מליון אירו זה סכום מצוין, אפילו מדהים על שחקן שכנראה לא תגיע איתו גם ככה על הסכמה לחוזה חדש כי מבחינתכם שישאר על משכורת נוער. Scouser Tommy אם גם ככה לא הולכים לשלם לו והוא ידחף למעבר לברצלונה אני לא רואה איך אפשר בכלל לחשוב לסרב להצעה כזאת. 85 מליון אירו זו הצעה משוגעת על ווינגר בן 28(אם זה המחיר). מאמין שאפשר להתחזק בחלוץ וקשר מצוין בסכום הזה ובשני המקרים גם לסגור אותם על חוזים נוחים.
בסדר, בהזדמנות אשלים את המשחקים האלה. תודה על ההמלצה. הוא מוסר לא רע בכלל ביחס לווינגרים בצמרת הליגה. הוא לא דה בריינה, לא ברונו ולא מיטומה במסירה. אבל הוא מסוגל ליצור ביציבות. ולא נשכח שגם דחפת אותו חלקים לא קטנים מהעונה הזאת לשחק בכלל חלוץ שזה רחוק מלהיות העמדה שלו(וגם אז הוא עדיין מספיק לבשל כמעט בדאבל פיגרס). ברצלונה תקח פה שחקן מגוון שמסוגל לתת לה מספרים ויביא לה גם הרבה נסיון. האם הוא שווה 85 מליון אירו בגילו? ברור שלא. האם שווה לכם לגנוב את הסכום הזה ולהביא ווינגר וקשר מצוינים וצעירים? ברור שכן.
דיאז וגאקפו ברוטציות על שמאל זה אחלה ממש וחשוב שיהיה למועדון את העומק הזה. אם הוא נמכר, אני מקווה שיהיה מחליף ברמה שלו. צריך להבין מה התוכניות שלנו להתקפה כי נונייז ג'וטה וקייזה מועמדים ברורים לעזיבה גם כן.
למען הסר ספק, רק בידיעה אחת כתבו את הסכום הזה(85 מיליון) לגבי דיאז וציינו כמחיר, ולא ההצעה שבאה מברצלונה. סביר להניח שמדובר ברפרנס לשווי שלו בטרנספרמארקט. לא מאמין שבארסה תשלם מעל 70, וזה במקרה הטוב.