ליברפול 2024/25 - סלוט מנחית באנפילד את האליפות ה-20

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י owen11111, ‏2/8/22.

1. Scouser Member

דיווחים גם שאנחנו מדברים עם נאפולי על נונייז, סביבות 45 עד 50 מיליון יורו. אם כן זאת עסקה טובה, לא מדהימה כמו להשחיל אותו לסעודיה אבל אין ברירה.

רק תנו לי חלוץ, בלם וקונאטה. זה כל מה שאני מבקש.

Liverpool-Forever אוהב/ת את זה.
  2. LFC-Gerrard1 Member

אני יודע שזה לא ממש מטריד אנשים, אבל כואב לי מאוד פיחות המעמד והכמות של שחקני הבית ו/או שחקנים אגנלים בסגל וההרכב.
    הנדרסון כמובן עזב בעבר הקרוב, טרנט בקיץ הזה, גומז גם אם ישאר לא ישאר כשיר, דיבורים על עזיבה של אליוט, קוואנסה ואולי גם קרטיס (?).
    אני לצערי כבר לא ממש עוקב אחרי הנוער והצעירים אז אני לא יודע אם יש מישהו חדש מעניין בקנה.
    מה אומרים? יש מישהו שצפוי לעשות אצלנו קריירה? בן דואק? אולי קונור בראדלי עוד יצליח למרות פרימפונג? קוואנסה ישאר ופתאום יפתיע?
    מישהו מהנוער? איך ג׳יידן דאנס וטריי ניוני? סקרן לשמוע את דעתכם על אלו שעל הסף (נניח כמו דואק ובראדלי), וגם לשמוע שמות חדשים.
    @oranfu ?

3. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

תביא לי 100 מוחמד סלאחים ולא טרנט. יש משהו מרגש בלראות שחקן עולה מהנוער, יש משהו מרגש בשחקני בית, אבל בקצה זה בעיקר עניין של זהות לדעתי. בסופו של דבר אליסון, ואן דייק וסלאח לא פחות מרגשים אותי מקראגר בזמנו או ג׳ונס בימינו. מבחינתי בשלב זה הם מרגישים כמו שחקני בית לכל דבר. גם שחקנים כמו בובי והופיה ראויים לציון מבחינתי.

כרגע יש לנו את ג׳ונס, בראדלי ואליוט (הגיע בגיל 16), אין לי בעיה עם זה. מאז שאני זוכר את עצמי זה בערך כמות שחקני הבית במועדון.

שחקנים אנגלים שלא גדלו אצלנו אגב אין להם ערך מוסף אצלי. אהבתי את המנטליות של מילנר והנדרסון בגלל מי שהם, לא בגלל שהם אנגלים.

Esomech אוהב/ת את זה.
  4. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני מבין את שניכם.
    בגדול החיבור עם הקבוצה הרגיש יותר אותנטי כשזה היה לפני הוייה והיה הרכב שכמעט כולו בריטי. אבל אולי זה כי הייתי ילד בכלל מי יודע.

לגבי השוער השני. ברור שאני מעדיף שיהיה שוער טוב כי אליסון נפצע המון.
    זאת שאלה של הקרבה. אם זה דופק לי את הבלם ה3 אז לא - חשוב לי יותר בלם 3 מאשר שוער 2.

Scouser Tommy אוהב/ת את זה.
  5. k_700 Member

טוב, זה ממש ברור שלא ראית אותו העונה.

היה חלק מהגנה ביזיונית? נכון. זו הייתה קבוצה של ילדים, בלי קישור אחורי, בלי משחק הגנה. הוא ללא ספק היה החוליה המתפקדת בהגנה הזאת.
    הראה טאץ׳ טוב בכדור, קידם את המשחק, עשה הרבה פעולות(מקרב בלמים אנדר 23 באירופה- הוא די בטופ בתחום הזה) שקידמו את המשחק.

גם לאביה לפני שנתיים היה חלק ממשחק הגנתי של קבוצה שספגה 73 שערים וירדה מהמקום האחרון בטבלה, לא זכור לי שעמדת על הרגליים האחוריות נגד זה שהוא יגיע אליכם.

אנדי רוברטסון עבר אליך ביולי 2017 אחרי שירד ליגה עם הול בעונה כשהם סופגים 80 שערים(המקום הלפני אחרון בספיגת שערים אחריהם עמדו על 69 ספיגות). מה זה בעצם אומר?
    אני אעזור לך, בקבוצות גרועות יש שחקנים שיכולות to excel והקבוצה עדיין תתרסק ממאתיים ואחת סיבות אחרות.
    ראיתי את זה עם ברונו פרננדס רק העונה.

אתה גם כנראה לא באמת עקבת אחרי גאהי.
    אף שחקן הגנה שם לא הצטיין. הקבוצה הזאת חיה ונושמת על הפיזיות של החלק ההתקפי שלה ועל היכולת שלהם לשלוח חיצים קדימה לאותם שחקנים.

בנבחרת הוא בזיון, לא פחות מזה. יריבות נחותות מטרגטות אותו בגובה, הוא נחשף כי בנבחרת משחקים עם קו גבוה.
    שום דבר להתגאות בו. בכל דור יש את האוברייטד התורן הזה שמאמנים אנגלים נדבקים אליו כמו שזבובים נדבקים לחרא ולא משחררים.
    פעם זה גלן ג׳ונסון, פעם זה דלף, פעם גארת׳ בארי ובזממנו אנו זה גאהי.
    אוברייטד אבל תהנה, אני ממש פחדתי שאנחנו נלך עליו.

נ.ב.
    אני כמובן לא הופך את הארווד בליס לכוכב. בגג של הגג זה שחקן רוטציה שאמור להיות זול כי הם ירדו ליגה, אם מתעקשים בכלל על השוק האנגלי.
    ברור שאם פוזלים החוצה יש גם לרוטציה אופציות עדיפות ממנו.

נערך לאחרונה ב: ‏20/6/25 ב- 03:20
  6. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

היו אולי יותר דמויות כאלה gritty אצל הוייה, מרפי, קראגר, ובסוף מי שהיה עם סרט הקפטן היה סמי הופיה.

בגזרת שחקני הבית היו גם כמובן ג׳רארד, אואן ופאולר שהם שחקנים מיוחדים בכשרון ובסוף משלושתם רק הראשון אשכרה נשאר אצלנו כל השנים היפות שלו. בקלות לוקח סלאח כזה שמגיע מבחוץ ומראה אהבה וחיבור למועדון וגם נשאר בו 10 שנים ולא 4-5 כמו אואן ופאולר לצורך העניין.

ג׳רארד יש רק אחד. שילוב כזה של כישרון נדיר, גישה והתלהבות של שחקן נוער עד גיל 32 ונאמנות - לזה אין מה לצפות בימינו. זה פעם בחיים.

בהצלחה גיל למרות שאני יותר בקטע של משחק 7 בסדרה המצוינת הזאת.

Liverpool-Forever אוהב/ת את זה.