ליברפול 2024/25 - טרגדיה: דייגו ג׳וטה נהרג בתאונת דרכים

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י owen11111, ‏2/8/22.

1. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

יכול להיות, השאלה אם הוא יסכים. כנראה הובטח לו אחלה שכר ומענק חתימה בתור בוסמן.

Scouser Tommy אוהב/ת את זה.
  2. k_700 Member

לא ככה ריאל מדריד עובדת.
    בריאל מדריד בודקים עם איזה שחקנים בשיא הקריירה בליברפול מתכננים להכנס לשנה אחרונה בחוזה ומתחילים לעבוד שנה מראש לקראת המועד הזה.
    בליברפול כבר מכירים את השיטה, המכניזם כבר ידאג להאשים את השחקן הגרידי, ממשיך דרכו של טרנט.
    הדרך להמנע מזה? לשלם לכוכבים שלך כמו שצריך לשלם להם ושנתיים לפני סוף החוזה.
    אחרת? ריאל מדריד תדאג שתגיע בחינם.

3. oranfu Member

אתה תמשיך לזיין על זה את השכל ונמשיך להזכיר שהשחקן היחיד שאשכרה באים אליו בטענות מכל אלה שעזבו בחינם זה TAA.

נחכה למישהו אמין שידווח משהו כזה.
    אבל אם זה נכון אז או שיביא עכשיו מועדון שמשלם עליו או שיישב ביציע בעונה לפני מונדיאל.
    אין מה לעשות, חייביים לקטוע את ההתנהלות הזאת וכנראה שאין ברירה אלא להיות אגרסיבים.

Roma אוהב/ת את זה.
  4. k_700 Member

משער שהוא ימשיך לשחק בהרכב בלי דקת יציע אחת גם אם לא יאריך או ימכר.
    אבל נמשיך לעקוב.

5. oranfu Member

סביר להניח, אמרתי מה לדעתי צריך לעשות.

6. Esomech Member

סשה טבליורי הזה הוא מקור פח אשפה.
    אני מחזיק יותר מאינדיקליה אפילו

לפני שנה וחצי: באיירן עקפו את ליברפול במרוץ על אלונסו.
    יום אחרי: אלונסו החליט להישאר בלברקוזן (אחרי שגויס כתב את זה יום לפני כבר)
    לפני חודשיים שהתחילו לצאת השמועות על מעבר אפשרי של וירץ אלינו: סיטי היא המועדון האנגלי שפייבוריט להחתים את וירץ. הכל מוכן מהצד שלהם.
    יומיים אחרי זה: וירץ בחר בבאיירן, העביר את המסר הזה לראשי סיטי.
    שלושה ימים אחרי זה: וירץ בחר בליברפול הוא סתם אמר לסיטי שהוא בחר בבאיירן.

הסשה הזה ספופר רציני, לא הייתי סומך עליו בכלל. גם בזמנו טען במשך חודש וחצי שלאביה סגור אצלנו ויש הסכמה על 45 מיליון. ביננו לבין סוטון (עד הפיצוץ אחרי קאייסדו).

אנחנו לא באמת יכולים למכור אותו בקיץ, אנחנו גם ככה צריכים בלם. אי אפשר להביא 2 ולבנות הגנה חדשה לגמרי כבר. זה לא ריאלי.
    ויש גבול גם כמה זעזוע הקבוצה יכולה לחוות בקיץ אחד. גם מבחינת הטרגדיה הנוראית הזאת וגם מבחינת עזיבה של שחקנים בכירים.

גם מבחינת ההתקפה, התוכניות יצטרכו להשתנות.
    אי אפשר להמשיך עם אותו רעיון של למכור את נונייז קייזה ודיאז (שגם מייצר לעצמו חתיכת הייט אצל האוהדים עם השמועות על המסיבה שהיה בה בזמן ההלוויה של דיוגו).

קייזה רוצה לעזוב בשביל דקות משחק
    דיאז רוצה לעזוב גם (יש דיבורים בגרמניה על סיכום שלו מול באיירן, ומספרד על זה שמצפים לבקשת העברה שלו בקרוב)
    נונייז גם רוצה לעזוב עם שמועה מאיטליה על הצעה של 50+5 מיליון יורו מנאפולי.

את כל השלושה אי אפשר למכור, אחרת נישאר עם 2 שחקני התקפה טבעיים. (בעונה שסאלח הולך גם לאליפות אפריקה.)

ליוז-סלוט-אדווארדס יש חתיכת החלטה לקחת, מי הם הולכים להשאיר (בכוח כנראה).

אני אישית חושב שנכון יהיה למכור את דיאז להצעה הגבוה ביותר. בין אם זה באיירן/בארסה/סעודים.
    להשאיר את קייזה כגיבוי, ולצערי גם לוותר על הכסף שאפשר לקבל על נונייז, ולהשאיר אותו לגיבוי לעמדת החלוץ. הוא מהיר, הוא כשיר, הוא סתום והוא מחמיצן. אבל אי אפשר לצאת לעונה עם חלוץ אחד.
    משאיר את דאנס וריו שיתחרו איתם על מקום ברוטציה.

מביא חלוץ להרכב. בלם שלישי/להרכב (תלוי עם קונאטה מאריך חוזה), וסוגר את הקיץ.
    יותר מזה וזה כבר טו מאץ תוספות. עדיף להישאר עם חומר קיים לגיבוי.

אליוט-צימיקאס-דיאז-מורטון-דואק
    אפשר לחלוב מהרשימה הזאת 120-130 מיליון. ואולי עוד קצת מכל מיני שחקני קצה צעירים שלא בונים עליהם.
    בנוסף ל65 מיליון שנכנסו עד עכשיו.
    סך הכל 200 מיליון הכנסות אפשריות, סך הכל 300 מיליון הוצאות אפשריות (170 עד עכשיו + 130 על בלם וחלוץ)
    ומסיימים את הקיץ עם בזבוזים באזור ה100 מיליון נטו. FSG מסוגלים לזה. לפחות פעם ב..

זה דעתי האישי שמבוססת בעיקר על הרעיון שאי אפשר לבצע יותר מידי שינויים בבת אחת כבר. במיוחד לא אחרי טרגדיה כזאת.

7. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

אינדי אחד האמינים בקיץ הזה.
    רק מחכה לראות מה הוא רושם כל פעם.

דעתי על הסגל כבר אמרתי, הטרגדיה לא קשורה למה שצריך לעשות מקצועית. מי שצריך לעזוב צריך לעזוב. הקשר היחיד בין החרא שקרה למקצועי זה שאיבדנו עוד חלוץ שבעיקרון היה אחלה אופציה ל6 ברוטציה או למכירה ב10-20 מ' פאונד.

2 בלמים ולמכור קונאטה או בלם ולהחתים את קונאטה על חוזה. לדעתי מה שיקרה זה שיגיע בלם וקונאטה יישאר לעונה אחרונה לפני בוסמן.
    קשר פיזי ולמכור אנדו. לדעתי לא יגיע ואנדו יישאר.
    חלוץ ולמכור נונייז. לדעתי יקרה.
    ווינגר ולמכור דיאז. לדעתי דיאז יילך, ווינגר יהיה תלוי בסיום החלון, נחפש דילים טובים. אני נותן לזה 50%.

צריך להסתכל על הסגלים של ארסנל וסיטי, הן לא עוצרות עם הרכש איפה שצריך.
    יהיה חבל אם פתיחת קיץ כל כך מרשימה שלנו לא תסתיים כפי שצריך ונישאר עם כמה חורים.
    רק את החור בקישור אני מוכן לקבל, בהנחה שוירץ יכול לעבור לקישור אם צריך אבל גם שם הייתי מתאמץ ועושה אקסטרה. חבל יהיה ליפול על קטנות.

oranfu ו-Scouser Tommy אוהבים את זה.
  8. Esomech Member

ואז מה? תשאר עם חלוץ אחד? זה בדיוק הפוך ממה שאתה מתאר על לעצור בהשוואה לסיטי וארסנל.
    אם נונייז עוזב אתה צריך 2 חלוצים.

קשר אחורי פיזי לא יגיע, נאמר כבר איפשהו שסלוט מאוד התרשם ממקונול ורוצה להשאיר אותו בסגל, והציפייה זה שיהיה בהיררכיה מעל אנדו.

מי שצריך לעזוב שיעזוב זה יפה והכל, אבל גם זה בגבול השינויים האפשריים ולא ללכת לקיצון.
    כל עוד אתה עושה את השינויים הנחוצים ברמת ההרכב, כל מה שקורה ברמת הסגל הוא סביל יותר.

למכור גם את דיאז וגם את נונייז ואתה צריך עוד 2 שחקני התקפה. שלפחות אחד מהם יכול לשחק בכל ה3 עמדות. או לחילופין 2 חלוצים ושחקן כנף לגיבוי.
    להביא 2 בלמים ולמכור את קונאטה זה אומר שאתה הולך לשחק עם רביעיית הגנה שמשחקת יחד בפעם הראשונה גם.
    זה לבנות תיאום מאפס, גם בתוך ההגנה, גם מול הקישור שגם בו יהיה שינוי מהותי עם וירץ, וגם בהתקפה עם יותר מידי שחקנים חדשים.

להשאיר שחקנים גם אם הם לוקים באיכות (נונייז וקייזה) כגיבוי, או שחקנים שסיכוי רב שנאבד אותם בחינם (קונאטה) בשביל לשמור על יציבות מסויימת, זה משהו שאי אפשר להמעיט בערכו.

9. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

אם נונייז עוזב ודיאז נשאר יש לי את דיאז וגאקפו כגיבויים לחלוץ המרכזי. גם וירץ יכול לשחק חלוץ.

לא יודע מה רמת מקונול, אם הוא באמת טוב מאנדו משמעותית אז אין לי בעיה עם זה. מניח שנראה בפרי סיזן.

אני רוצה להשאיר את דיאז, זה הוא שלא מפסיק לעשות רעש ובלאגן. אם אפשר להשאיר אותו אני מעדיף.
    את נונייז אני מעדיף למכור.

אותו דבר לגבי קונאטה, אני מעדיף שיישאר. זה נראה שלא מצליחים להגיע איתו לסיכום על חוזה.
    במקרה כזה אני מעדיף למכור.

אני מוכן להשאיר את קייזה כי שווי השוק שלו נמוך מאוד.
    אני מעדיף 45 מיליון+ על נונייז.
    אני מעדיף למכור את קונאטה עכשיו ב40+ ולהביא בלם על פני להשאיר אותו ולאבד אותו בחינם עוד שנה.

Scouser Tommy אוהב/ת את זה.
  10. Cup of Tea Liverpool, UK

אם דיאז יעזוב אז וירץ יהיה פליימייקר חופשי משמאל, אליוט יוכל להישאר ולהיות הגיבוי של סובו ונישאר עם אותה שישיית קישור מהעונה אבל אז לפחות אליוט כן יכול לראות דקות (לצערי גם עם אנדו שהייתי שמח להחליף).
    אם דיאז לא יעזוב אז וירץ יכול להיות 9 מדומה כשהשחקנים שמשחקים בכנפיים+פרימפונג ולפעמים מקאליסטר עושים את התנועה לרחבה.
    מאמין שיביאו חלוץ במקום ז'וטה כי זה היה באמת מאוד לא צפוי ומצער והוא בתכלס היה החלוץ הראשון שלנו, אבל כן יש אפשרות שסלוט ילך על מודל של יותר קשרים כמו במשחק מול סיטי שנה שעברה עם ה4-4-2.
    לגבי קונאטה, זה מאוד מאכזב מצדו, זה לא מהלך של גבר וכמובן שזה גם עוד מינוס אצל הבעלים שלא דאגו לזה מראש. אני הייתי מביא בלם רציני, אני מחזיק מגייהי רק כבלם שלישי לא מעבר, חושב שלאקרואה השותף שלו יותר טוב ממנו אבל פאלאס יקרעו במחיר, מריו גילה, דני ויויאן, האנשקו שסלוט מכיר יכולים להיות אופציות טובות. היו עוד הרבה אופציות מעולות אבל הם כבר עברו הקיץ, האוסן שהוזכר פה, גם זבארני..
    בקישור האחורי הייתי רוצה לראות אותנו מביאים את מוקיו מאייאקס להיות האנדרסטאדי של חראבנברח שאגב גם מחוזר קצת ע"י ריאל אבל עם כל השינויים הקיץ זה כנראה לא ריאלי להעיף גם את אנדו.
    אולי ללכת על רודריגו של ריאל בכל הכח במקום חלוץ, אולי לוקמן למרות שאני לא בטוח שהוא מתאים, מוחמד אמורה שיכול לשחק בכל אחת מעמדות ההתקפה (אישית מחזיק ממנו מאוד).

11. k_700 Member

יש עוד פרמטר שאתה לא משקלל בדיון הזה.
    נונייז לא נראה כמו מישהו שרוצה להשאר אצלך. הוא בראש נראה בחוץ ממזמן.
    ונראה שגם הרבה זמן יש דיאלוג בינו לבין נאפולי(לא קבוצה זניחה באירופה), כנראה עם הבטחות לדקות משמעותיות ולטווח ארוך בפרוייקט שלהם.
    אני מאמין שגם אם היית מוכר את שניהם היית מביא שחקן התקפה אחד נוסף.
    אותו הדבר עם קייזה. לא נראה שהוא מחפש אופציה להיות בה שחקן ספסל או גיבוי שני לאיזושהי עמדה.

הפציעה של מוסיאלה כנראה תגרום לבאיירן להוציא הרבה כסף על עוד שחקן התקפה ומשם אולי נפתחה אופציה עם דיאז.
    אתם לא תמכרו בקיץ הזה את קונאטה ונראה לי שכבר די ברור שאתם תלכו בכל הכוח על גאהי וכנראה גם רואים פה כמחליף ישיר לקונאטה אם היה ולא יאריך חוזה.

12. oranfu Member

מבחינתי אם מביאים חלוץ רציני (במידה ונונייז עוזב) אני אפילו בסדר עם דאנס כגיבוי בעמדה הזאת.
    יהיו דיאז, וירץ ואפילו גאקפו במקרה קיצון.
    אבל אם דיאז עוזב אז הרוטציה לא מספיק עמוקה ונצטרך עוד שחקן.

משתמשים שצופים בדיון זה (רשומים: 4, אורחים: 9)

1. oranfu
  2. Scouser Tommy