בסוף יש פה שורה של שחקנים שכל הזמן מצהירים שרוצים להישאר במועדון וכמה אוהבים את המועדון, ויש שחקן בית ששם על המועדון זין. למה חתם על חוזה ל-4 שנים אצלנו ועכשיו ל-6 שנים בריאל? אז לא הציעו לו חוזה בקיץ ההוא, שנתיים אחרי שקיבל חוזה חדש. בפעם המיליון, אם היה רוצה לשחק במועדון אז זה שהציעו לו חוזה רק כשמינו מנהל מקצועי לא היה מפריע. יכל להרוויח 300K במשך שנה? נו אבל הוא הגיע בכל זאת לאותה סיטואציה שרק מהשנה הבאה ירוויח את הסכום הזה. אם היה חותם אצלנו כשהציעו לו את החוזה הוא היה מרוויח את הסכום הזה כבר בשנה האחרונה. איך הטיעון של "קריירה שיכולה להיגמר ברגע" מחזיקה? היא לא. אלה סתם תירוצים. נשבר לו הזין מאיתנו? אז הוא בא ודופק את המועדון? למה גריליש ידע לחתום על חוזה במועדון שגידל אותו לפני שעוזב? קיין? ולנו לא נשבר הזין לראות את השרמוטה הזה שומר על הרגליים? מתנהל כמו פרימדונה על הדשא? דופק את הקבוצה? עשה את השיקולים שלו וזאת זכותו, רק שלא יזיין במח ושלא יתפלא שלא רוצים לראות אותו יותר. קיץ 23 לא היה אחרי חצי עונה אדירה שלו, לא לגנוב דעת. אח של יכול לתדרך את הכתבים שהוא רצה לחתום על חוזה חדש במועדון, כל בר דעת מבין שזה לא נכון. מ"רוצה לחתום חוזה חדש" בקיץ 23 הגענו ל"רוצה לעזוב" בנובמבר 23. מצטער, לא מאמין לרגע אחד שבפרק הזמן הזה הוא עבר מרצון לסיים קריירה במועדון לרצון לעזוב, זה קרה הרבה קודם. לא היתה לו שום כוונה לחתום על חוזה חדש גם בקיץ 23. וכל זה לא סותר שההתנהלות של המועדון פח. אבל במקרה הזה יש 2 לטנגו. אם אנחנו יודעים לקלל את FSG כל הזמן (כשמגיע להם) אז אפשר לקלל גם את הזבל הזה.
אהה כן האח המכוער שלו מתדרך את אורנסטיין. אם רק לרגע הייתי מאמין שככה אתה חושב שהכתב הכי רציני באנגליה עובד. חצי שני של עונת 22-23 של טרנט כשנכנס לקישור שלך היה רנסנס מוחלט. השחקן בכושר הכי מפחיד בליגה אז. שחקנים בכושר כזה במועדון רציני מצפים שיפתחו להם את החוזה. ככה מתנהל העולם. לא הבנת, גם אם תזרוק לי את סלאח, אליסון וואן דייק 800 פעם באוויר אני אתן לך 9000 דוגמאות אחרות של שחקנים שלא היה מומלץ להגיע איתם לשנה אחרונה בחוזה ולא הצהירו בשום שלב שהם רוצים להשאר רק במועדון שלהם אם כבר עשו את זה. זה ניהול מחפיר להגיע למצב הזה. למה הוא לא עשה מה שגריליש וקיין עשו? קודם כל קיין מטומטם(מזכיר לך שקיין הדפ״ר כבר נפרד מהאוהדים שלו בפוסט בפייסבוק לפני שהמעבר בכלל קרה), אם היה יודע לנהל יותר טוב את הקריירה שלו לא היה חוגג בטרנינג על הספה תואר ראשון בגיל 32. דבר שני, ברור לגמרי שבשנה אחרונה לחוזה ריאל מדריד כבר הייתה חזק בתמונה ומשכה אותו להגיע לסיום חוזה הזה. כמו שעשתה עם אמבפה ושורה של שחקנים אחרים, כמו שרומזים עכשיו שהם מכוונים לעשות עם סאליבה למשל(ואני מנחש שבארסנל לא ישנו על האף כמו שאתם ישנתם(והיי גם שם פיטרו לא מזמן מנהל מקצועי)). סיטי שרוצה אותך יכולה לשלם, בריאל מדריד מתנהלים אחרת ואיך הם מתגמלים שחקנים להגיע בהעברה חופשית? מענק חתימה וכנראה גם פייקג׳ יפה לאח שלו(כמו שנתנו למארק בלינגהאם). לפי הדיווח של אורנסטיין כיביתם כל נסיון לדבר על הארכות חוזים בקיץ 23, מתי שהיה רלוונטי יותר מתמיד לדבר על הארכת חוזה של הפרוספקט הגדול שלך. מה היה קורה אם הייתם פועלים אחרת? אף אחד לא יודע. יכול היה ליפול על מליון דברים אחרים או להחתם. אני לא מנתח קונספירציות. מקיץ 23 יצאתם בידיעות פנימיות במועדון שקלופ עוזב, אין מנהלים, סגל קצר מאוד עם בעלים קמצנים שלא מדברים איתך על הארכות חוזים. אתה מתפלא ששחקן מתחיל לבדוק אופציות אחרות ומדבר כבר עם מועדון גדול יותר(שמתדרך אותו מה לעשות כדי להגיע)? אני לא. למה עכשיו הוא חתם על 6 ולא 4? אתה צוחק? זה החוזה הכי גדול שלו והוא בפיק שלו, למה שלא יבטח שיהיה ארוך ככל הניתן? משער שגם אצלכם ב23 היה חותם על חוזה ארוך ככל שיכול. כולה שילמת לו 180 אלף פאונד לשבוע בגיל 22 כשהוא וורלד קלאס מגיל 18 בערך(ושחקן בית ומועמד לקפטן עתידי). אתה משלם לשחקנים פחות מהארי מגווייר, כמעט חצי מהמשכורת של סאנצ׳ו ומתפלא למה הם לא חותמים על 6 שנים? מצחיק אתה.
אני סיימתי לדבר על הבן זונה הזה. מאחל לו כל הרע שרק אפשר על הדשא ואמן כל רגע שלו במדריד יהיה מלא בשריקות בוז של האוהדים שלהם.