ליברפול 2022/23 - Will We Go Again?

Discussion in 'פורום כדורגל אנגלי' started by owen11111, Aug 2, 2022.

1. k_700 Member

כן בדיוק ככה.
    גם סאליבה חתם על חוזה בדצמבר 23 ושנה אחר כך כבר התחילו הדיבורים איתו על חוזה חדש.
    גם הוא כרגע על 190 אלף פאונד בשבוע וגם הוא הdream signing של ריאל מדריד.
    רוצה לנחש איך זה יגמר?

כשהמגה טאלנט שלך על חוזה קצר יחסית ובלי שכר גבוה באמת אתה צריך ללכת על ביצים.
    אתה לא מחכה לשנה אחרונה בחוזה כדי להתחיל להלבין את העסק ולעשות על הpr של האירוע.

זה פשוט. אם חיכית לסוף אתה תשלם יותר, הרבה יותר.
    תשאל את המנהלים החדשים מבאיירן מינכן.

העניין הוא שאי אפשר לאחוז בחבל בשני קצוותיו.
    אתה לא יכול להיות קמצן גרידי שלא מחזק את המועדון ולצפות שוורלד קלאסים יתרצו מ180 אלךף פאונד בשבוע שנתת להם ויחכו לזמן המתאים עבורך להכנס למומ על חידוש חוזה(אם זה בכלל מגיע ויעיד על זה אליסון).
    אם אתה מנהל לא טוב אתה לכל הפחות צריך לתמרץ את העובדים שלך בשכר מופרז.
    אם לא תעשה גם את זה וגם את זה אתה תפסיד אותם בחינם, למה? כוחות השוק.

באיירן התנהלה מספר שנים לא טוב והמחיר של זה- או להפסיד שחקנים בחינם או לשלם להם ברגע האחרון את המשכורת של אלפונסו דיוויס כשריאל מדריד כבר על הגדר.

Last edited: May 5, 2025 at 8:52 PM
  2. k_700 Member

נראה לי שפרננדו טורס בעולם חלוצי הכדורגל נחשב לחלוץ גבוה וחזק.
    גם לבאנדובסקי, גם הארי קיין(למרות שהגיבנת מורידה לו כמה אינצ׳ים).

3. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

המועדון אשם בזה שהמעבר של ארנולד הוא כבוסמן, אך ורק המועדון.
    שנתיים לסיום חוזה של שחקן צריך לקחת החלטה:
    1. מאמינים שיש סיכוי טוב לסגור איתו ומחכים מקסימום שנה. לאחר שנה אם לא נסגר - מוכרים.
    2. מאמינים שהסיכוי לסגור איתו נמוך ומשווקים אותו לקבוצות אחרות.

FSG לא עשו 1 ו2 הם עשו חרא ואנחנו משלמים על זה.

שחקן תמיד יכול לרצות לעזוב אותך. המחוייבות שלך זה לדעת להתנהל במסגרת הסיטואציה. אתה חייב להיות ערוך לעזיבות.

צריך גם תמיד לזכור ולהבין שהבעלים האלה זה גיס חמישי, ייתכן שמושכים את זה לבוסמן כדי שהאש תהיה על השחקן ולא עליהם. נותן להם תירוץ לרכש מופחת - "הלך שחקן של 100 מ' פאונד בבוסמן" והפוקוס הוא על ארנולד בכלל - "החרא הזה עזב אותנו בבוסמן ודפק אותנו".

Scouser Tommy and k_700 like this.
  4. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

A 5 year contract, worth £7.6M each season after tax, is understood to have been prepared [£150,000 a week].
    As it stands, Trent Alexander-Arnold will make the move to the Bernabéu on July 1, the day after his Liverpool contract officially expires,
    @_pauljoyce

וואלה מה אני אגיד לכם, מביך.

אה לא משנה אני רואה שהוא כתב אחרי מיסים... מה זה אומר בפועל? 300k לשבוע? לא כזה מביך.

5. k_700 Member

תהוון על זה את ה20 מליון אירו מענק חתימה+ גדילה של בונוסים לשכר בסיס שבריאל מדריד הוא בסבירות גבוהה מרוויח בכל שנה.
    וזה הרבה פחות מביך.

6. NoToRacism Member

150 אלף אחרי מס +75 אלף נוספים בשבוע אם נפרוס את מענק החתימה שלו.
    225 אלף ליש"ט בשבוע בערך...
    איפה השדרוג פה בדיוק ?
    איזה מביך השחקן הזה - באמצע מאבק אליפות מוכר משחק דרבי.
    מתפשר על משכורת שאם היה הולך לשיטי או לבוהלי היה מקבל שכר כפול אם היה הולך לסעודיה מקבל פי 5 וכנראה שגם מfsg ההיה מקבל עוד שנה שנתיים חוזה גבוהה.
    אבל העיקר לשחק בריאל מדריד!!!
    אפס מאופס שעוד לא נראה בכדורגל.
    ראוי לכל גזענות שתופנה כלפיו.
    אפס ג'מייקני מלוכלך.

זה לא סקאוזר.
    נקודה.

Liverpoolforever השווה פה לאואן ומקנמנן שעזבו ליברפול פח אשפה.
    או לסוארז וטורס ואלונסו ומסצארנו שעזבו ליברפול פח אשפה מבחינה כלכלית.
    פה אין מה להשוות בכלל.
    עזיבה תמוה והזויה של שחקן שלא מעריך את המועדון שנתן לו את הבמה.
    ועוד בשביל שכר מצחיק כזה ? ב2010 רוני קיבל שכר כזה.

7. LFC-Gerrard1 Member

כל השנים כולם מדברים על כמה הכל כסף ולאף אחד לא אכפת משום דבר אחר.
    בא שחקן, עוזב את מועדון נעוריו שהוא מאוד אוהב, ועושה זאת תמורת פחות כסף ממה שיכול לקבל, ובכל זאת כולם יורדים עליו. בחייכם, תחליטו כבר.
    אם כבר, הדבר היחיד שמעודד אותי זה דווקא העובדה שהוא לא עזב בשביל כסף. הוא כנראה באמת רוצה את זה.
    אני בכלל לא כועס שהוא רוצה לעזוב. אין דבר יותר מנוון מתחושת מיצוי וחוסר מוטיבציה.
    אני כן כועס על הדרך והזריקת זין אבל מוכן לסלוח (לא שהוא מבקש סליחה).
    אבל מעל הכל אני פשוט מבואס ומאוכזב. זה על הפנים. רק אומר שלדעתי העובדה שהוא לא עבר בשביל כסף, אם כבר מוסיפה לו נקודות ולא מורידה.

ואני גם כן מבין את כל מי שכועס ושונא אותו עכשיו.. לגיטימי. יש כאן המון אמוציות. אבל לא בגלל הכסף.

Last edited: May 5, 2025 at 10:54 PM
  8. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

יכול להיות שחלק מהסיבה זה גם כסף.
    הוא יקבל מענק חתימה גדול מאוד בתור בוסמן ואח שלו גם ייקח פה ארגז כי סגר את העסקה.

oranfu likes this.
  9. k_700 Member

מה שמפורסם זה משכורת בסיס אחרי מס.
    הוא מרוויח המון כסף.
    איזור ה300 אלף בשבוע עם כל הבונוסים והמענק(שהוא אחד הגדולים לשחקן הגנה).

ספק גדול אם באיזשהו שלב fsg התכוונו באמת לתת לו משכורת יותר גבוהה משל ואן דייק, גם אם מחר ישלחו את סטיל להגיד שכן.
    מי שמתכוון לשלם נכנס למומ רציני שנתיים לפני המועד הנוכחי.

10. Cup of Tea Liverpool, UK

העסקה על ממרדאשווילי נחשבת פיננסית על הקיץ הזה?

11. k_700 Member

12. k_700 Member

אז לפני רבע שעה אורנסטיין עולה בnbc ומעדכן את כל מה שיש לו על המעבר הזה.

עדכן את סלוט בפגרת נבחרות של מרץ שהוא עובר לריאל מדריד(כשהסיפור שלו כבר היה מודלף חודשיים לפני בכל פינה ברשת).
    ליברפול באפריל ״הגישה לו הצעה יפה״.

השחקן חתם לפי אורנסטיין על חוזה ב-21-22 ל4 שנים מתוך כוונה להשאר במועדון אחר כך ורמז שהוא ציפה שבקיץ 2023 יתחילו לדבר איתו על חוזה חדש אבל חידוש חוזים לא היה באג׳נדה של fsg בקיץ שמבינים שקלופ רוצה ללכת וג׳וליאן ווד וומארק לדווד עזבו.
    עוד הוא מציין שמהרגע שיוז הצטרף הוא דחף להאריך לו חוזה ולהשאיר, אבל כאמור זה היה מאוחר מדי.
    חשבתם שזה סביר לחכות עם שחקן בן 24 כי רק לפני שנה החתמתם על חוזה חדש.

13. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

מה שאני כתבתי זה מתוך המחשבה שהמועדון הציע לו רק 150k לשבוע, זה מה שהיה מביך מבחינתי, הצד של המועדון. אם זה 300k לשבוע זאת הצעה ראויה. זאת הייתה כל הכוונה שלי.

אני חייב להגיד עוד משהו אחד על הזריקת זין המתוארת, בדגש על המשחק מול יונייטד. אני בוחר להאמין לטרנט כשהוא אומר שהוא כמעט ולא זוכר את המשחק הזה. גם אם אתה זורק זין זה לא נראה ככה. גם בלייב כשצפיתי במשחק (ואולי אפילו כתבתי את זה פה), באיזשהו שלב זה התחיל להיראות לי כמו איזה התקף חרדה מתמשך. הוא היה נראה גמור. זריקות זין זה כשהוא מדדה בהגנה, זה אני מוכן לקבל. מה שהיה מול יונייטד זה משהו חריג מאוד.

14. oranfu Member

לא יודע מי זה סאליבה ומה הסיטואציה איתו. טרנט חתם על חוזה ב-21 (הרביעי שלו במשהו כמו 5 שנים...) והיינו אמורים להציע לו חוזה חדש ב-22?
    הכל סיפורים, בסוף הוא פשוט רוצה לעזוב. שחקן שרוצה להישאר במועדון לא מחליט לעזוב כי הציעו לו חוזה בתאריך X או תאריך Y.
    ב-23 היתה בעיה כי קלופ עזב ולא היה מנהל מקצועי. ברגע שהגיע מנהל מקצועי הציע לו חוזה אבל הוא כבר לא רצה לשמוע. ככה מתנהל מישהו ששם זין על המועדון. אם היה מקבל הצעה ב-23 היה מוצא תירוץ אחר למה הוא לא חותם. הרי אם היו מציעים לו חוזה בקיץ 23 זה לא נחתם ברגע, במהלך המו"מ הוא שומע שקלופ עוזב ואז מה, הוא חותם? ביצים שלי.
    וזה שחקן בית, לא איזה מישהו שהיום פה, אתמול בגנואה ומחר בטולוז.
    כמה מקרים יש של שחקני בית שעוזבים את המועדון שלהם כבוסמנים?
    שנתיים כבר (לפחות) הוא מתנהל כמו מישהו שהראש שלו לא במועדון. אולי זה הכסף, אולי זה לנסות משהו אחר, אולי זה החיים כסלבריטי במדריד, לא מעניין אותי יותר.
    לא רוצה לשמוע עליו, מקווה שגם לא נראה אותו יותר במדים שלנו אפילו לא לדקה אחת.

15. k_700 Member

הוא רצה שנה לפני שיוז נכנס שתשדרג לו את החוזה. מי אתה שתכנס לו לכיס?

בחרתם לתרץ את זה שעוצרים את כל ההתנהלות הכספית של המועדון בקיץ כי אין מנהל מקצועי.
    אבל להתעורר בחמישי בבוקר ולזרוק לבלום הצעה של 110 מליון ליש״ט(נכון לשעות המתישות הללו זה היה שיא העברה למועדון אנגלי) לזה היה לכם זמן ומשאבים.
    אתה מאשים אותו שנשבר לו הזין ממכם? שלקחתם לו שנה שלמה שהיה יכול להרוויח בה 300 אלף פאונד לשבוע במקום 180 אלף? שוב.
    זה הכיס שלו, זה הקריירה שלו. קריירה יכולה להגמר בכל רגע.

למה שהוא יחכה לך בקיץ אחרון לחוזה? בקיץ אחרון לחוזה מגיעות קבוצות גדולות יותר, עשירות יותר שמכוונות להסתער על תארים בכל שנה.
    מדהים שבכלל צריך לחזור ולהסביר כמה ההתנהלות שלכם היא בזיונית פה.

כמה מקרים יש ששחקן בית רוצה שיאריכו לו חוזה אבל במועדון מתרצים שזה לא הזמן ומחכים להתעורר כשנכנס מנהל מקצועי חדש, פחות משנה לפני סוף החוזה הנוכחי?

גם אורנסטיין מאשר מילה במילה את הדיווחים של באסקומב.
    השחקן האריך את החוזה הקודם מתוך כוונה לקבל חוזה גבוה יותר.
    הוא ציפה שידברו איתו כבר בקיץ 23(נזכיר שוב, אחרי חצי עונה אדירה שלו, בדיבורים אז שהוא השחקן בכושר הכי טוב בליגה).
    כמובן שאם אורנסטיין היה מהדהד את הקונספירציה ההזויה שלך היית הראשון לשלוף את זה ובצדק, גם אתה יודע שאם אורנסטיין מתווך לך את המציאות. אתם הימרתם שהוא שחקן בית שיתרצה כמו שסלאח וואן דייק מתרצים ואכלתם אותה.
    תמשיכו לעשות את זה ותמשיכו להיות מופתעים גם בעתיד.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 4, Guests: 9)

1. Esomech
  2. NoToRacism
  3. Jese
  4. oranfu