ואז מה יישאר למלא חורים האחרים בסגל? זה מה שיקרה אגב לדעתי. חלוץ, מגן שמאלי. היתר רק לפי עזיבות לא כולל שחקנים שקיבלו ממש מעט דקות כמו קייזה ואליוט.
יבוא גם בלם. היה על זה מספיק רחש כדי שאאמין שיש דברים בגו. מגן שמאלי, חלוץ ובלם יהיו. לדעתי חובה מגן ימני, הזוי לאבד את טרנט כאילו כלום, מקווה שיעשו משהו אחרת זה, כהרגלנו, לצאת לעונה במודע עם בור בסגל.
לדעתי יבוא בלם רק אם יילך בלם. מגן ימני לא יבוא. הגיבוי שלך יהיה גומז או קוונזה או אנדו. אולי ארנולד יישאר, הלוואי.
קוואנסה בטח יהפוך למגן ימני מחליף. תביא בגלל זה בלם זול(בטח לא הוייסן). בתכלס אתה לא צריך הרבה יותר מ3 שחקנים כדי להמשיך להאבק אלא אם סיטי עושה פה קומפליט רימודלינג לסגל. אני הייתי מוסיף קשר אחורי זול שיהיה מחליף, הם בטח ישתמשו בפאטצ׳ קיים בסגל.
בלם זול יבוא רק אם יעזוב בלם. קשר אחורי למה להביא? כל הקהל מריע כל פעם כשאנדו נכנס. אתה באמת הולך למכור את הכוכב הזה? מה צריך כדי להמשיך להאבק? לא יודע, זה משנה מה אני כותב? הרי נתתי לנו 0% סיכוי לאליפות העונה. מבחינתי צריך 7-8 רכישות. לא חושב שזה משנה מה שאני מדבר.
מזל שיש בעלים שמוכנים לשלם משכורות בזמן ולדאוג למים חמים במקלחות. גם פירגנו והביאו קייזה ב10 מיליון פאונד שזה המון כסף, יש לך 10 מיליון פאונד בחשבון בנק? לי לא. הבישול שלו נגד ברנטפורד וה200 דקות שנתן העונה היו קריטיים לאליפות הזאת. תודה fsg.
ציניות בצד, אני בכייף לוקח את קייזה באיזה השאלה או כמה לירות שהוא לא יעלה. שחקן נהדר. רק אלוהים יודע למה לא השתמשו בו יותר.
כמה עדכונים מלואיס סטיל: ליברפול הולכים להוציא כסף הקיץ, אבל זה לא יהיה משהו כמו שרגילים לראות ממנצ'סטר סיטי או צ'לסי. רוצים חלוץ ומגן שמאלי ב-100%. חוץ מזה אולי בלם, קשר ושחקן אגף אבל הרבה תלוי במכירות. אקיטקה זה מישהו ששווה להיות עם עין עליו אבל את קוניה ודלאפ אפשר לשלול לדעתו. הוא לא שמע כלום על אוסימן. הצפי הוא עדיין שטרנט יעזוב, למרות הרעש ברשתות החברתיות. לדעתו צריכים עוד מגן ימני כי הכשירות של בראדלי לא טובה אבל מכיוון המועדון הדיבור הוא שמתרכזים במגן שמאלי (הוא לא שולל שיגיע מגן ימני אמר שאם הוא צריך לנחש אז איינה מפורסט שמסיים חוזה הואאופציה שתעניין את המועדונים הגדולים). רוצים את הוייסן, כמו עוד לא מעט מועדונים. אבל לא סביר שיקדמו איתם משהו כל עוד בורנמות' עדיין במאבקים בליגה. קלהר הבהיר שהוא רוצה לעזוב ולהיות שוער ראשון. בורנמות' אחד המועדונים שמביעים עניין. צימיקאס עשוי לעזוב, נונייז כמעט בוודאות ובסעודיה להוטים לגביו, כמו גם ג'וטה אבל המקרה שלו פחות ברור (אם יעזוב או יישאר). גם בדיאז יש הרבה עניין מברצלונה ועוד מועדונים. חושב שגומז יעזוב ושגם קוואנסה שהרבה מועדונים רוצים אותו בסכומים גדולים, אבל זה תלוי בשחקן שיביאו במקומו. אליוט רוצה להישאר ובמועדון לא יידחפו אותו החוצה, אבל אם יגיעו הצעות משמעותיות זה עשוי לפתות את המועדון. ברייטון, דורטמונד ולברקוזן עוקבות מקרוב. הרבה מועדוני פרמיירליג רוצים את דואק אבל במועדון מעדיפים להשאיר אותו אז לא ימהרו למכור. באייצ'טיץ' מרשים בספרד והתוכניות לגביו שיקבל את ההזדמנות להרשים בקדם עונה. אין החלטה מעבר לזה לגבי העתיד שלו. לא חידש יותר מדי.
לא חידש כלום למען האמת, רק מראה עד כמה אנחנו מכירים את המועדון הזה כבר... מהניסוחים אפשר להבין טוב מאוד לאן הרוח נושבת. חור במגן ימני, חור/קוואנסה בלם 3, בקישור כמובן אין אפילו בטעות דיבור על רוטציה לחראפנברח/מאק אליסטר ובהתקפה נישאר עם ג׳וטה המדדה כגיבוי לחלוץ.