עוד בישול לאליוט. 4 שערים ו-7 בישולים ב19 משחקים בצ'מפיונשיפ. מקום שני מבחינת כמות אסיסטים בליגה. מקום ראשון ביצירת מצבים גדולים בליגה (big chance). מקום 5 ביצירת מצבים בליגה. יהלום.
עדיף שלא ימהר ויחזור רק כשהוא באמת 100%. אני מת מפחד שהפציעה הזאת פגעה בו והורידה אותו מדרגת אל לשחקן מצוין (וחלילה שתישאר רגישות בברך).
אף פעם אין לדעת איך פציעה תשפיע על שחקן. אם אני צריך להמר, הוא חוזר באותה רמה וכמה חודשים מוקדם מהצפוי. מתאמן עם כדור 3 חודשים אחרי מרגיש לי מהיר מאוד. חתיכת אל. רק תביאו לנו את מאטיפ היום ומזיינים אותם.
לכו תדעו מה הייתה הפציעה של ואן דייק. אף אחד לא יודע באמת חוץ מהמועדון והרופאים. אולי זאת הייתה פציעה קלה יותר ממה שדווח. רגישות ואיזה רמה בעתיד אני לא יודע אבל גם אם הוא רק מצוין זה מצוין. גם קצת לפני הפציעה הוא עשה שטויות פה ושם.
מה זה לכו תדעו? אמרו קרע דרגה 3. זה לא היה רשמי? לא חושב שמאטיפ ישחק. היה בחוץ שבועות ועשה עכשיו רק 2 אימונים. גם אם יפתח, זה ברור שזה חילוף כפוי עד דקה 60 יש לי אפס ציפיות מהחלק ההגנתי. התקווה היחידה היא שסלאח ומאנה יבואו לרצוח היום (בניגוד לכל השבועות האחרונים).
לא יודע מה היה רשמי ומה לא. אני רואה אותו מתאמן, שיבוא רופא ויסביר לי מה קצב ההחלמה הממוצע לפציעה קרע דרגה 3.
מאטיפ פותח לדעתי, גם עם קביים הוא עדיף על כל האפשרויות האחרות בעיניי. גם אם זה רק עד דקה 60 אני חי עם זה בשלום. a thing of beauty.