ליברפול 2018/19

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Mellow29, ‏22/7/18.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

גם היום מרכז השדה הזה מוכיח את עצמו. אלה לא השמות הכי נוצצים, אבל זו שלישייה שבאה לעבוד, simple as that. ויש את פאביניו קייטה. לא רע.

סטארידג' אומנם כבש, אבל קשה לתאר כמה הוא out off pace במשחק הזה. זה נראה כמו לשחק עם שחקן פחות.

2. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

הייתי מכניס את פירמינו במקום סטארידג'. הפער ביניהם עצום עם כל הכבוד לסיומת הטובה של סטארידג' בשער.

3. oranfu Member

גם סלאח לא במשחק.

אבל ברור שפירמינו חסר.

אגב, הוא נראה על הספסל כאילו העין מציקה לו.

4. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

האמת היא שגם הסיומת לא הייתה כזו טובה. נגיחה למרכז השער.

הקטע שזה הלך נגד כיוון התנועה של אראולה, אבל אולי שוער טוב יותר לוקח את זה. כי היד שלו נראית כאילו בורחת מהכדור בצורה דיי מוזרה.

קשר שמאלי אוהב/ת את זה.
  5. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

הייתי גם מוציא את ווינאלדום. לא מבין מה הוא עושה על המגרש כשהוא לא 6. מת לדעת. לדעתי תרומה לא קיימת.

6. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

סטארידג׳ השתפר בתחילת המחצית השניה, אבל שפך מנוע מהר מאוד. הבנאדם גמור מבחינה פיזית, אם כי צריך להגיד שסלאח היה חלש הרבה יותר. קלופ איחר לפחות ב-20 דק' עם החילוף שלו (גם עם החילוף של סטארידג' בפירמינו הנהדר), שבכלל אני חושב שהוא מגיב מאוחר עם חילופים במשחקים האחרונים. ובהתחשב בכושר בו סלאח נמצא והאובר טירוף שיש לשאקירי, מגיע לו הזדמנות בהרכב מול סוטון.

מרכז השדה של ליברפול היו המצטיינים שלי שנראה לי ניצחו כמעט בכל מאבק על הכדור והיום בכל מקום במגרש, כמו בכל משחק נוקאאוט שראינו משלישיית הבינוניזם המגניבה הזו. עם זאת, כל צורת המשחק והגישה של פריז היום הייתה מוזרה מאוד וזה הקל משמעותית על החיים של ליברפול. זה היה נראה כאילו הם הגיעו לאיזה עוד משחק ליגה חסר חשיבות בליגה הצרפתית. יש להם מזל שהם כל-כך מוכשרים מקדימה.

Liverpool-Forever אוהב/ת את זה.
  7. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

לגמרי מסכים עם מה שכתבת על פסז', כל כך קל היה להניע כדור ולהתקדם. הזוי. אני לא רואה אותם בצרפת אבל הם ממש לא נראו כמו קבוצת טופ שיש לה סיכוי לקחת את ליגת האלופות.
    רוברטסון והנדרסון המצטיינים שלי.
    גם מעולה לנו שנאפולי לא ניצחה. זה יכול לעזור לנו להכריע עליה לפני המחזור האחרון.
    צריך לראות מי מתאושש ומי לא ולהחליט על הרכב לשבת. כמובן שאידיאלית זה פירמינו במקום סטארידג' ומחשבות על הקישור, כל היתר יכול להישאר אותו דבר. בגביע הליגה מול צ'לסי אפשר לתת מנוחה לכל ה11.

Mellow29 ו-Big Virgil אוהבים את זה.
  8. alexshw Member

נאפולי בכלל תמיד נכשלת באלופות. אתם אמורים לעלות פה.
    בלי קשר לעברם, גם אנצ'לוטי במקום סארי זה הליכה אחורה על אף הרקורד הנהדר של אנצ'לוטי במפעל.

9. Scouser Member

אחרי ההגרלה הייתה לי תחושה שנעלה מהמקום הראשון. אני לא מנבא ורודות לחיבור בין אנצ'לוטי לנאפולי ואני לא מחזיק מפריז כקבוצת על. את האיטלקים צריך לנצח בבית ולפחות תיקו באיטליה וחצי מהעבודה מול הצרפתים כבר עשינו. רק לא ליפול מול הסרבים ויהיה בסדר.

10. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני הייתי די בטוח שכוכב אדום תיקח 0 ואז זה מאוד מסוכן, כמו שעפנו עם דברצן שלקחו 0. בית של 3 קבוצות הופך את 4 המשחקים הרלוונטיים לקריטיים.

באתי למשחק הזה בלי לדעת מה זה בדיוק פסז', הופתעתי מהם לרעה בצורה קיצונית. לא יודע אם זה בגללנו או בגללם.

11. oranfu Member

רק עניין של זמן שהחלודה הזאת של סלאח תעלה לנו.

סטארידג' לטעמי היה טוב מאוד היום, אבל דווקא הסיומת שלו בנגיחה השניה וגם בגול הפסול של סלאח היתה צריכה להיות טובה יותר.
    בגול אני לא באמת חושב ששוער טוב יותר לוקח את זה, אולי דה-חאה. סה"כ הוא היה מצוין השוער שלהם. נגיחה חזקה מכזה מרחק...
    אבל הוא היה גמור כבר בדקה ה-60.

מילנר היה פשוט מעולה, גם ההגנה התמודדה יפה היום מול שחקנים מאוד מאוד קשים.

הנדרסון נתן משחק עצום בסטנדרטים שלו. היה לא רע. אבל את המשחק שלנו ניהלו הבלמים שאמנם שניהם מצוינים עם הכדור אבל זה לא רצוי מבחינתי.

שמח בשביל סטארידג' שסוף סוף מבקיע באלופות, שהוא חלק מזה.

Mellow29 ו-Liverpool-Forever אוהבים את זה.
  12. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

חושב שהקרדיט "מגיע" לשני הצדדים (על פריז כתבתי בדיון של האנגליות באירופה). אתם כקבוצה ממשיכים להוכיח שאתם קבוצה מעולה. פרוסים בצורה פנטסטית על המגרש, קשה להבקיע מולכם שער שדה שאתם ב-mode שכל אנפילד מאחוריכם, וזה עוד משחק שנכנס לרשימה של תחילת העונה שעם התקפה חדה יותר זה נגמר גם עם 5 שערים ברשת של היריבה עוד לפני כל הדרמה. יש המון מקום לאופטימיות אחרי היום, כי חוץ מפירמינו שנראה כבר במשחק הקודם שנכנס לעניינים, לא סלאח ולא מאנה (אומנם יותר טוב) הגיעו. ועוד לא קיבלתם אימפקט משמעותי מקייטה, שאקירי ופאביניו.

עם אוקס בריא של החצי השני בעונה שעברה הייתי מהמר עליכם כבר העונה כאלופים. פציעה סופר מרגיזה.

הנדרסון נתן משחק מעולה. נקודה. בעיניי.

הכי טוב במגרש.

13. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

עוד 2 נקודות שלא רשמתי קודם:
    1. ההגבהה של רוברטסון בגול ה-1, טכניקה עילאית. לא עצר את הכדור, בא בריצה לכדור לא כזה נוח בזווית לא אידיאלית והביא כדור לראש של סטארידג'.
    2. שפת הגוף של סלאח ממש מחורבנת. הוא מרים ידיים כשלא מגיעים אליו כדורים. עכשיו הראו בBT SPORTS שהוא העיף בקבוק מים אחרי הגול שלנו, לא יודע אולי ככה הוא חוגג אבל משהו אצלו פישי מבחינתי. הוא רוצה לכבוש יותר זה סבבה אבל אני לא אוהב שעושים תנועות באוויר כשלא מקבלים כדור, זה משהו שהאחרון שעשה אצלנו זה סוארז וגם אז לא ממש אהבתי את זה.

אלעד אוהב/ת את זה.
  14. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

מסכים לגבי שתי הנקודות שלך. ההתקדמות של רוברטסון מטאורית. ברגע ההחתמה היה נראה כמו עוד נגר מתוך הפרמיירליג שמגיע לליברפול.

באופן אישי אני גם לא אוהב את שפת הגוף של סלאח מתחילת העונה, אבל אני חושב שגדל אצלו רעב מטורף ומובן אחרי העונה שעברה, וזה משהו שהוא לא בהכרח דבר רע ומשקף לא מעט שחקנים גדולים שדורשים מעצמם המון בכל משחק (רונאלדו, סוארז, אלכסיס).

נראה לי שיקרה איתו אחד מהשניים: 1) הוא יחזור לעניינים שהוא משחק בצורה פשוטה יותר ופחות כופה על עצמו את המשחק. 2) הוא ימשיך ללכת מהוסס ו/או ראש בקיר עד שהוא יתפוצץ על השער של קבוצה מסכנה כלשהיא שתפגוש אותו עצבני בקטע אחר.

oranfu ו-Liverpool-Forever אוהבים את זה.
  15. yakov_y YNWA

אני זוכר שרוברטסון היה כל כך נגר שהיה מוסר החוצה, לא היה בסגל בכלל בחודשיים הראשונים, מעניין אם ואן דייק תרם לשינוי הזה, עולה הרבה למעלה רוברטסון בשיא הביטחון.

רונאלדו לפני כשבועיים בישל בטעות למנדז'וקיץ׳ והגיב בתנועות ידיים מאכזבות, לגיטימי ואני דווקא אוהב את זה, סלאח מתחילת העונה לא מצליח אפילו לעבור שחקנים באחד על אחד, אפילו נגד נבחרת ניז׳ר הוא התקשה.

פירמיניו פתח את העונה הכי גרוע מכולם וחוזר לכושר, אני מניח שלמונדיאל יש השפעה על כך, גם סלאח עבר קיץ עמוס.

מצב נושא:
הנושא נעול.