ליברפול 2018/19

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Mellow29, ‏22/7/18.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Mellow29 Kopite

היה די ברור שהסיכוי שנקבל בית שכונה כמו בשנה שעברה הוא די נמוך בכל מקרה. פסז׳ לא נוראית, צריך לראות איך נאפולי תראה העונה, אבל מניח שישב להם בראש ה5-0 שנתנו להם בפרה סיזן.
    בית לא קשה אבל אני חושב שהיריבות שלנו עוד פחות מרוצות מההגרלה מאיתנו.

אני מקווה שזו לפחות השנה האחרונה שבה אנחנו אוכלים חרא על כמה עונות עם ניקוד נמוך באירופה, ומשנה הבאה נהיה בדירוג השני.

Coutinho10 אוהב/ת את זה.
  2. Coutinho10 Member

נתנו להם חמישייה בפרי סיזן, זה אולי לא אומר הרבה אבל זה המשחק שהם יודעים לשחק, והמשחק ההתקפי שלהם בא לנו טוב. קונה תיקו וניצחון מולם.
    כנ"ל פסז' ותוכל, המאמן שלנו כבר לקח גם אותו טקטית, ועם קבוצה מאוד נכה, כל עוד אמבפה לא בא בגוד מוד אנחנו יכולים לעשות ניצחון ותיקו.

שמח שיש לנו מפגשים כאלה, קצת אקשן.

3. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

בינתיים נאפולי ניצחה את לאציו בחוץ ואת מילאן. נראה שמסתדרת עד עכשיו.
    לא נוראית? אין בית אחר יותר גרוע מזה...זה הכי גרוע שיכולנו לקבל מבין האופציות שאין בהן אנגליות.

אתה עוד תתחרט על זה. אקשן מקבלים בנוק אאוט לא צריך לקבל אותו גם בבתים.
    ושוב, אני מעדיף את הליגה באופן משמעותי, עיקר הדאגה שלי היא שינוחו שחקנים לפני פסז'/נאפולי.

4. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני חושב שאני מעדיף את הבית הזה על הבית של אתלטיקו ודורטמונד וגם על ריאל מדריד ורומא.
    אני בטוח שנאפולי עדיין קבוצה טובה מאוד, אבל גם אם אני מסתכל על דרג א' אני חושב שפסז' זו קבוצה שאפשר לנצח ולתת לה פייט על המקום הראשון.

5. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

נראה לי כאילו פסז' זה יותר קשה מאתלטיקו ונאפולי יותר קשה מדורטמונד ורומא.

6. Cup of Tea Liverpool, UK

מסכים שנאפולי קצת קשה יותר מדורטמונד ורומא, אבל ממש לא מסכים לגבי פסז' קשה יותר מאתלטיקו, זה סיוט לשחק מול אתלטיקו.

תכלס יצא לא מזעזע ובאמת היה קשה לצפות לבית כמו בעונה שעברה, שיהיה לכולם בהצלחה.

neilmizrahi1992 אוהב/ת את זה.
  7. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

זוכר את המפגש האחרון עם פסז', חצי גמר מחזיקות ב1997 עם הפסד 3-0 בצרפת ושטויות של דיוויד ג'יימס. 2-0 באנפילד לא הספיק.

8. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני חושב שאתלטיקו עבורינו זו הגרלה קשה יותר, קבוצה טקטית וסופר ממושמעת. סמוך על סימאונה לסגור את ההתקפה שלנו הרבה יותר טוב מתומאס טוכל.

בכל מקרה אני לא חושש, הגיע הזמן שנעשה את הסוויץ' בראש, הקבוצה לא באמת שייכת לדרג 3, אנחנו טובים יותר מנאפולי ויכולים להסתכל לכל קבוצה בעולם בלבן של העיניים וזה כולל קבוצות טובות יותר מפסז'. ובכל מקרה זה דיון סרק, גם אם בית אחר הוא נוח טיפה יותר או פחות זה לא משנה הרבה, ברגע שלא קיבלנו את הבית של לוקומוטיב כבר שום בית לא יהיה נוח או דומה לבית של העונה שעברה.

זה היה ברור שיהיו לנו משחקים קשים כבר בשלב הבתים, זה לא צריך להפחיד אותנו. אני חושב שבפסז' ונאפולי הרבה יותר מבואסים כרגע מהקבוצה שנפלה להם בדרג 3.

9. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה לא עניין של חשש באמת, זה עניין של עומס. בין משחקי ליגה יהיה לך את פסז' ונאפולי במקום משהו נוח יותר. זה הסיפור.

oranfu אוהב/ת את זה.
  10. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא יודע איך אפשר להגיד שזה "בית לא קשה".

אבל למי אכפת, שלוש קבוצות שאמורות לספק מפגשים מעולים כבר בשלב מוקדם של העונה.

11. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

למה לסיים רק בקשה באלופות? בגביע הליגה קיבלנו את צ'לסי. לפחות באנפילד.

12. oranfu Member

התפנקנו גם עם צ'לסי בגביע הליגה. רוטציות עלאק.

13. Coutinho10 Member

אלף לייקים.
    גיל אני לא רואה את ריאל או בארסה בוכות על הגרלות ואף פעם אתה לא רואה אותם מודחים לא משנה מאיזה בית.
    אם אתה מתיימר להיות הקבוצה הטובה בעולם אתה לא אמור לפחד מלקבל אף קבוצה, כרגע אני קיבלתי את הרושם שאנחנו רצים לכל תואר אפשרי - אתה לא אמור לחשוב על היריבות בדרך..

14. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני לא ריאל ולא ברצלונה. אני קבוצה עם סגל מצומצם וספציפית אני אוהד שאכפת לו מהליגה הרבה יותר מאשר ליגת האלופות.
    אני גם לא מתיימר להיות הכי טוב בעולם, תן לי עונה אחת בודדת פעם אחת בחיים להיות הכי טוב באנגליה ואני אוכל למות בשקט.

Big Virgil, modric19, oranfu ומשתמש נוסף אוהבים את זה.
  15. Coutinho10 Member

תראה את הסגלים של בארסה עד לפני איזה שנתיים, מבטיח לך שלא הרבה יותר טובים מבחינת ספסל. והם עדיין קטפו תארים.

זה הסגל שלנו ככה קלופ חשב שהוא צריך, בוא נרוץ עם זה. אני לא שולל תסריט גם של להבטיח את המקום הראשון עוד לפני המשחק השישי.
    ליברפול מבחינה טקטית וחיבור על המגרש לא רואה את פסז'.
    ליברפול מבחינת איכות ומצ'אפ לוקחת את נאפולי בכל יום וכבר קיבלנו פרומו.

מצב נושא:
הנושא נעול.