ליברפול 2018/19

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Mellow29, ‏22/7/18.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. oranfu Member

זה שאתה צועק הרבה עוד לא אומר שאנשים מקשיבים לך.
    אין שום דבר להגיד על הנדרסון מקצועית, והוא הקפטן אז ברור שיהללו אותו כקפטן.

קפטן לא חייב להיות השחקן הכי טוב. אבל הנדרסון הוא מהשחקנים היותר גרועים אצלנו. שום דבר אצלו על הדשא לא מצביע על מנהיג חוץ מהצעקות שלו. הוא הראשון שקורס אצלנו מנטאלית כשדברים לא הולכים לכיוון שלנו. ברור לחלוטין שגם שאקירי לא ספר אותו באותו רגע.

אין שום דבר מרושע. הוא סימן לו כמו שהוא תמיד מסמן ומשחק אחורה. להרגיע את המשחק ולשחק מסירות בטוחות? היינו ב3-0 באותו זמן ובשליטה מוחלטת. מעניין ששאקירי נכנס אחריו ולא חיפש לשחק אחורה. קלופ לא אמר לו להרגיע?

בנימה חיובית, האקו מדווח שמאנה צפוי לחתום על חוזה חדש בשבועות הקרובים.

2. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

מאנה ענק, חשוב מאוד שיחתום חוזה כדי שבמידה ויעזוב נקבל סכום מטורף.

Gianzola ו-oranfu אוהבים את זה.
  3. Coutinho10 Member

גיל אני חושב שהמועדון עשה עבודה טובה רק לפי זה שאתה הוצאת הרגע את המשפט "למקרה שיעזוב ונקבל סכום מטורף". אתה אשכרה סומך עליהם שיביאו אלטרנטיבה הולמת, ברצינותתת. פעם לא היית מוכן לשמוע על דבר כזה.

4. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני עדיין חושב שכדי שהמועדון ייקח תארים ברצף או לכל הפחות יתמודד עליהם נצטרך להפסיק למכור שחקנים.
    כמו שלא באים לצ'לסי עם הזאר, נצטרך להגיע למצב הזה.
    אם לא נלמד לעשות את זה, תהיה לנו בעיה ליצור סטטוס של מתמודדת לתארים. נוכל רק להישען על עונות מסויימות בהן לא הספיקו לעזוב הכוכבים ואפשר לתת עונה אחת חזקה לפני שחלק יעזבו.

אין ספק שנחמד לראות לאן הלך הכסף של קוטיניו, זה מקל על העזיבה שלו. זה לעומת לאן הלך הכסף של סוארז או של אלונסו...עולם אחר. ועדיין, הנקודה שלי בפסקה ה1 נשארת כפי שהיא.

Gianzola, yakov_y ו-oranfu אוהבים את זה.
  5. yakov_y YNWA

אני מקנא בצ׳לסי בעניין הזה ומקווה שנגיע ליום הזה אבל... יובנטוס זאת דוגמא נגדית טובה.
    שנים שיובנטוס מוותרת על הכוכבים שלה ומתנהלת מצוין, אנחנו במקום אלונסו וארבלואה הבאנו את אקווילאני וג׳ונסון, על מסצ׳ראנו, סטרלינג וטורס עדיף לא להזכיר והכסף שקיבלנו על סוארז עלה לנו בלאלאנה, לוברן, לאמברט ומרקוביץ׳.

6. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

יובנטוס פשוט שולטת בליגה שלה בצורה קיצונית אז יכולה להרשות לעצמה לאבד כוכב.
    אנחנו משחקים בליגה שבה מראש כמעט תמיד יש לפחות 2 חזקות מאיתנו, כמה פעמים תוכל למכור כוכב ולפגוע בול בכל הרכש שלך? זה לא פשוט....זה חתיכת סיפור.
    כמו ששברנו את הבנק בנושא המחירים הקיץ, נצטרך גם לשבור אותו בנושא המשכורות. זה בצירוף עם תחרות על תארים יעזור לנו למנוע עזיבות. הדרך עוד ארוכה, קיץ הבא כנראה נקבל סאגה על סלאח. לא פשוט.

oranfu אוהב/ת את זה.
  7. Coutinho10 Member

אני חושב שאנחנו עומדים מצוין מול הכוכבים שלנו, לא רק שהם נשארו הם כולם חתמו וחותמים על חוזה. אני יכול להבטיח לך שהייתה התעניינות בכל אחד מהשלישייה גם אם אנחנו לא יודעים את זה, מספיק לראות מה קרה למונאקו ואיך פירקו מהם את כל הנכסים תוך שניה לעומת מה שקרה פה.

8. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

השחקן הכי טוב שלך עזב רק באמצע העונה שעברה. חתימות על חוזה חדש בעיקר נותנות יותר כוח למועדונים כדי לעשות יותר כסף במקרה של מכירה.

אני חושב אבל שבכל עונה שאתם מתקדמים וכל העולם רואה איך שחקנים מתקדמים תחת קלופ מגדיל את כוח המשיכה שלכם להביא שחקנים עם איכות גבוהה יותר וגם לשמור עליהם; אם תמשיכו לתקתק החתמות איכותיות כמו שאתם מבצעים, בהחלט אפשר להיות אופטימים לגבי העתיד.

נערך לאחרונה ב: ‏17/8/18
  9. oranfu Member

לפני חצי שנה מכרת את הכוכב הכי גדול שלך. גם הוא רק רגע לפני חתם על חוזה חדש וארוך בלי סעיף שחרור. איפה עומדים מצוין איפה?

בוא "נעמוד מצוין" בפעם הבאה שריאל\ברצלונה יבואו לקחת לנו שחקן.

צ'לסי, רואים התעניינות\הצעות בוויליאן והזאר ופשוט אומרים חד משמעית לא (אפילו שהזאר מסיים חוזה עוד שנתיים). לא "אוקיי, תמורת סכום שיא" אלא פשוט "לא!".
    הפלא ופלא, הזאר וויליאן נשארו שם.

10. yakov_y YNWA

כן רק שוויליאן והזארד זכו באליפויות ויתמודדו על התואר בעתיד ככה שהרצון שלהם לעזוב לא גדול, קוטיניו לא זכה בכלום ולא ראה עתיד, קשה לי להאמין במצב הנוכחי היה עוזב.

11. oranfu Member

יתמודדו יותר בריאל מדריד. אבל זה לא עניין את צ'לסי והם פשוט לא היו מוכנים לדבר.

אנחנו אמרנו לא וקרצנו להם עם העין.

היה עושה בדיוק אותו דבר גם היום. איכשהו, במועדונים אחרים שחקנים לא עושים בעיות.

12. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

https://lh6.googleusercontent.com/-MtIcfBsPl-4/UkfBquQPPUI/AAAAAAAAAUI/we8AvlhVrXA/w506-h284/writhing.Xxx

oFiRzZz אוהב/ת את זה.
  13. oranfu Member

המקרה של קורטואה שונה. הוא היה לפני סיום חוזה, כל הכח כולו בידיים שלו.

איכשהו, נראה לי שלצ'לסי לא היתה כזאת בעיה לוותר עליו, פשוט חיכו להצעה.

14. Coutinho10 Member

העמדה שלנו לפני חצי שנה והיום היא שונה בצורה אסטרונומית. אני יודע שזה זמן קצר אבל הרבה מים עברו בנהר.
    אליסון לפני חצי שנה לא היה מסתכל עלינו, היום כל שחקן שהוא לא של בארסה, ריאל ויובה הוא מטרה ריאלית.

אני מצטער אבל לפני חצי שנה שהיינו מקום 4 בליגה ובשלב הבתים של ליגת אלופות לא הייתה את המודעות לליברפול. גמר ליגת האלופות שינה את התודעה לגמרי על ליברפול.

15. alexshw Member

מדברים על עזיבת קלאבן.

מצב נושא:
הנושא נעול.