ליברפול 2018/19

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Mellow29, ‏22/7/18.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Rushie Member

יש לו טווח טוב של מסירות. הבעיה בהקשר הזה היא שגם כמו ווינאלדום, הוא לא מעז להראות את זה אם אנחנו לא ביתרון של 3-0.
    אם קלופ לא תופר לו באופן אישי את התפקיד הזה כמס' 6, הוא כבר מזמן היה באיזו ניוקאסל, בטח לא משחק בהרכב של הנבחרת במונדיאל. ובתפקיד הזה החוזקות שלו יהיו לעד פחות עם הכדור ברגל ויותר במנהיגות, הנחישות וכו'. אני יודע שזה נשמע כמו התירוצים של לוקאס אבל כנראה שלקלופ חשוב שתהיה דמות כזאת בסגל.
    עוד נקודה היא שבפן ההגנתי של התפקיד הזה הניסיון הוא חשוב, אני מקווה שזה בנוסף לתחרות מפאביניו (והנדרסון נראה כמו בחור שיגיב טוב לתחרות) יגרום לנו לראות שחקן קצת יותר מעניין ומעז העונה.

2. oranfu Member

כן, יש לו טווח מסירות טוב כשאין עליו לחץ. אבל מגזימים מאוד כשמדברים עליו בהקשר הזה כי הוא פשוט מנסה אותן המון. כששחקנים אחרים עושים את זה זה לא מקבל התייחסות.
    לצורך העניין טרנט נתן מסירה כזאת בראשון. גומז נתן כמה כאלה. גם ווינאלדום נתן. שנדבר על ואן-דייק ואליסון?
    לתת כדור ארוך יחסית מדויק כשאין עליך לחץ ואין לחץ על השחקן המקבל זה משהו בסיסי.

מה זה מנהיגות? כשהוא מסמן לשאקירי להחזיר לשוער? במה מתבטאת המנהיגות שלו על הדשא? כי בשביל זה יש לי את ואן-דייק. ואת מילנר. זה שהוא צועק לא הופך אותו למנהיג ובאופן כללי אני לא יודע כמה שחקן שהוא חלש מקצועית יכול באמת להנהיג. פירמינו רואה בו מנהיג על הדשא? מאנה? קייטה? לאלאנה אולי מסתכל עליו כמנהיג אבל לאלאנה זה גם שחקן לקבוצת אמצע טבלה במקסימום.
    אכן, לוקאס אחלה דוגמה. עוד אחד שהיה אסון על המגרש אבל אהבו אותו אז אמרו שהוא חשוב לחדר הלבשה. גם על טורה סיפרו לי את זה. כל פעם שאחד כזה עוזב אנחנו רק מתקדמים על הדשא, מעניין איך זה מסתדר.

הנדרסון הוא אחלה קפטן מחוץ לדשא. על הדשא אין לו מה לחפש ואין לו מה להציע.

כל הניסיון שיש לו לא משנה אם הוא לא טוב. הוא נכנס לפאניקה יותר מכל אחד אחר בקבוצה הזאת, מה נותן לו הניסיון ואיך לעזאזל הוא אמור להנהיג כשהוא הראשון שקורס תחת לחץ???

Scouser אוהב/ת את זה.
  3. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

הנדרסון שחקן סגל בסדר גמור. אני לא מבין מה השורה התחתונה פה. להגיד שאין לו מקום בדשא?
    וגם לווינאלדום אין, וגם ללוברן אין, וגם ועוד וגם ועוד.
    אי אפשר להחליף את כל הסגל ובנוסף לכך יש מכסת אנגלים שצריך לעמוד בה.
    עברנו מלהישען עליו בתור השם הראשון בקישור ללהתלבט האם הוא שווה הרכב ב11 הכי חזקים שלנו, זה מספיק.
    לא צריך להגזים עם המהפיכות.

Rushie, owen11111, Mellow29 ומשתמש נוסף אוהבים את זה.
  4. oranfu Member

לדעתי אין לו מקום. הקשר הכי גרוע שלנו לדעתי (תחרות קשה עם לאלאנה). אחרי שראיתי כמה פעמים את ווינאלדום בתפקיד האחורי אני מעדיף אפילו אותו.

לוברן גרוע אבל אני לא יודע להגיד שיש לנו מישהו פחות גרוע ממנו לצערי הרב לכן הוא אופציה לגיטימית להרכב.

אני מבין שלא זרקו אותו בקיץ, אבל אין סיבה שישחק. שיהיה בסגל העונה ובקיץ הבא שיילך למקום אחר. לא מהפיכה, אבולוציה.

אני לא יודע מה מצבנו מבחינת האנגלים, אבל אני מעריך שאנחנו סבירים. בכל מקרה צריכים לרענן את האנגלים כי הנדרסון, מילנר ולאלאנה כבר מבוגרים. אני רשמתי על זה בעונה שעברה שאני חושב שזאת אחת הסיבות שאנחנו מקושרים למדיסון למשל.

5. Coutinho10 Member

אף אחד מכל השמות לא גרוע, הם בסופו של דבר שחקנים לא רעים כל עוד הם לא אופציה ראשונה להרכב.
    לאלנה חלש מאוד בכל פעם שעולה לשחק, אבל הוא גם פצוע המון זמן וזה לא שהוא חרא שחקן.
    לוברן תרצה או לא זה כרגע הבלם השני הכי טוב שלך בסגל, הייתי מחליף אותו כי הוא כרגע החוליה החלשה ב 11 שלנו, על הספסל אני בסדר גמור איתו.

לא צריך להגזים, כנראה שכולם בניוקאסל היו נראים כמו חרא (חוץ מווינאלדום שדווקא שם היה טוב יותר), הם כרגע נמצאים במסגרת שהופכת את החיים של כל אחד מהם ליותר פשוטים והם מספיק טובים כגיבוי.
    גם עם קישור של ווינאלדום, הנדרסון ולאלנה, עם לוברן בהגנה אנחנו אמורים לנצח את רוב המשחקים שלנו אז אני לגמרי בסדר כל עוד הם בגדר שחקני רוטציה.

6. oranfu Member

מה ז"א לא רעים כל עוד הם לא אופציה ראשונה להרכב? מה ייתן לנו להעלות את הנדרסון או לאלאנה לדשא? מישהו יכול לענות עניינית? מה הם תורמים? במה הם טובים?

לוברן הבלם הכי פחות גרוע מלבד ואן-דייק, בסדר (למרות שאני מעדיף את גומז). זה לא אומר שהוא טוב. רצוי שהוא לא יהיה במועדון אבל ברור שכרגע אין מה לעשות והוא בסגל ואולי גם בהרכב כי אין לנו יותר טובים. זה פשוט לא אותו דבר בנוגע להנדרסון ולאלאנה שכל שאר האופציות שלנו יותר טובות מהם.

בסדר, נתפסת על ניוקאסל. אם הנדרסון היום במועדון מחוץ לטופ6, אף אחד לא חושב שיש לו מה למכור אצלנו. יודע מה, אם הוא בכל מועדון אחר בליגה (כולל כולם) - אף אוהד שלנו לא חושב שיש לו מה לחפש אצלנו.

קישור של הנדרסון, ווינאלדום ולאלאנה זה ככל הנראה הקישור הכי גרוע בליגה. עדיין מנצח איתם? אולי, נטו בזכות השלישייה הקדמית. אבל אני לא מבין את הטיעון הזה. "אפשר גם איתם להסתדר איכשהו". למה אני צריך להתפשר על שחקנים כאלה? למה לא לשאוף שיהיו לנו שחקנים ברמה טובה יותר שיש להם אשכרה מה לתרום מקצועית?
    נפטרנו עכשיו מאינגס שהיה על תקן ועדת חברה במועדון. מקווה מאוד שלאלאנה והנדרסון יצטרפו אליו בקיץ הבא. שחקנים שמקצועית אף אחד לא יכול לדבר על מה שהם נותנים אז מספרים כמה הם מנהיגים\מקצוענים\מתאמנים קשה\ אהובים חברתית...

קשר שמאלי אוהב/ת את זה.
  7. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

הנדרסון לא נמצא כדי לשנות משחק מהספסל בד"כ אלא כדי שיהיה עוד שחקן בסגל למקרה של פציעות השעיות רוטציה עייפות וכו'.
    הוא לא וורלד ביטר אבל הוא ממש לא האפס שאתה עושה ממנו.
    שחקן סגל לגיטימי וטוב שירד ממעמד של בטוח בהרכב למעמד הזה, כך היינו צריכים לעשות וכך עשינו.
    ווינאלדום, למלם בעיני. לא תורם ברוב המשחקים אבל שוב, אם תסלק אותו ותסלק את הנדרסון אתה צריך להביא 2 קשרים, זה הרבה כסף כל הסיפור הזה. אני בסדר עם ווינאלדום בסגל גם כן.
    לאלאנה חלש כבר תקופה, לדעתי שיאו מאחוריו. צריך קשר התקפי בסגל. מעמדו של לאלאנה ירד משמעותית הרי פעם היה שחקן חשוב אצל קלופ, עכשיו מחזור 1 היה כשיר ולא שיחק דקה.

שורה תחתונה, אני שמח שעברנו מבעיות סטייל קאריוס אינגס להנדרסון ווינאלדום ולאלאנה.
    שלושת אלה היו באנקרים כל אחד בתקופתו והיום ירד מעמדם באופן משמעותי. האם זה לא מה שהיה צריך לעשות?
    עדיף לך הסגל הנוכחי ורק להעיף את הנדרסון ווינאלדום ולאלאנה? צריך לכל מכירה כזאת לתת קאונטר של רכישה.

8. yakov_y YNWA

אדם לאלאנה לא ראוי להיות במועדון כבר היום, אין לו מקום בקישור הבא:
    פאביניו (הנדרסון) - קייטה (מילנר) - שאקירי (ויינאלדום).

מקווה שבינואר/קיץ יסיים את דרכו במועדון וצ׳מברליין/ווילסון/וודבורן/ברוסטר/ג׳ונס יימלאו את מקומו בסגל הנוכחי.

בנוגע להנדרסון, אין לו אלטרנטיבה בסגל כקשר אחורי מחליף, גרוייץ׳ הוא הקשר האחורי ה-3, צ׳ירוולה ואלן לא רלוונטים ואני לא רואה מישהו בנוער שימלאו את מקומו.
    אני לא רואה אותנו רוכשים קשר אחורי נוסף ולא רואה פיתרון בסגל בטווח הקצר, לא רלוונטי ויש עמדות דחופות יותר לחיזוק כמו התלות שלנו בואן דייק.
    אני לא סובל את הנדרסון אבל מגיע לו קרדיט על חצי גמר מונדיאל ומקום בהרכב לפני אריק דייר, שחקן שהוא בין הרכב לספסל אצל היריבים שלנו.

9. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

אורן, ווינאלדום והנדרסון שחקני רוטציה כרגע כך שלא ברורה לי הנקודה שלך. התכנית של קלופ היא כנראה שפאביניו ידחוף אותם לספסל אחרת לא היה נרכש. כמה כבר טובים יותר הקשרים ה4-5-6 ברוטציה של היריבות שלנו? כל מני דרינקווטר, פלאיני, אלנני ואלוהים יודע מה עוד? תהיה רציני. אתה לא יכול להחזיק סגל של 22 תותחים.

ללאנה זה סיפור אחר כי הנישה שהוא ממלא היא בעייתית יותר מבחינתנו. הוא לא נותן כלום לא בהתקפה ולא כקשר הקדמי והכביכול "יצירתי", ובהיעדרו של אוקס הוא מחליף ראשון\שני במשבצות האלה. היה צריך להגיע שחקן נוסף לכל הפחות למשבצת שלו בסגל הרחב, וגם לא היינו נפגעים בכלום אם הוא היה עוזב על הדרך. זה בערך הדבר היחיד שהיה חסר כדי להפוך את הקיץ הזה למושלם (בגבולות ההגיון), לפחות מבחינתי.

לדעתי בכל מקרה זו העונה האחרונה שאנחנו נדבר על זה. ההימור הדי בטוח כרגע הוא שללאנה ייתן עוד עונת ללאנה קלאסית של כלום ושום דבר עם הרבה פציעות בין לבין, והנדרסון כבר לא יהיה באנקר בהרכב וכנראה יתחיל לראות פחות ופחות דקות תוך כדי שהעונה מתקדמת ופאביניו נכנס לעניינים, ושניהם יעזבו בקיץ וילכו לעשות פרסומות לשמפו במקום אחר. במקרה של הנדרסון זאת תהיה מבחינתי פרידה מכובדת בזמן הנכון ל2 הצדדים, במקרה של ללאנה זו תהיה פרידה שמגיעה בערך 3 שנים מאוחר מדי.

oranfu אוהב/ת את זה.
  10. oranfu Member

אוקיי, אז קודם כל אנחנו מסכימים שהנדרסון הוא סתם מישהו להכניס למגרש בשביל להשלים 11.

ברור שזה מצב טוב יותר ממה שהיה לפני הקיץ.

כן, אני מעדיף את הסגל הנוכחי מינוס הנדרסון ולאלאנה ובלי רכש שמחליף אותם. הם עד כדי כך גרועים לדעתי. שיתנו לג'ונס את הדקות שלהם.
    ווינאלדום כלום אבל אני מעדיף אותו כאחורי על הנדרסון. הוא פשוט טוב יותר בעיניי וזה אומר בעיקר על הנדרסון ולא על ווינאלדום.

אחורי בסגל שלנו - פביניו, ווינאלדום, גרויץ'. אז יש אלטנרטיבה.

לדעתי אם הנדרסון (ולאלאנה) עוזב אין שום חור בסגל, כלום. כמו שעזיבה של אינגס לא מחלישה אותנו מקצועית כי יש את פירמינו, סטארידג', אוריגי, סלאח, ברוסטר, סולנקי...

מה הוא עושה בנבחרת לא מעניין אותי. כדורגל נבחרות רמה נמוכה מאוד. זה לא שהיה לו איזה מונדיאל מרשים, הם עשו בעיקר כלום והבקיעו במצבים נייחים. כדורגל לא היה שם. היה בהרכב לפני דייר זה כאילו הישג?

הנדרסון שיחק (וישחק) הרבה אצלנו. הוא עדיין בסימן הרכב ראשון. איפה זה ואיפה דרינקווטר?

אגב, הנקודה היתה שאם הוא בקבוצה אחרת אנחנו לא חושבים שצריך להביא אותו, לא שאין בקבוצות אחרות גם שחקנים פח.

11. yakov_y YNWA

אם ויינאלדום קשר אחורי על חשבון הנדרסון אז מתפנה מקום בקישור הקדמי לאדם לאלאנה, לא ?

במצב הקיים זה או הנדרסון קשר אחורי מחליף או גרוייץ׳, לא מופרח להעדיף את הנדרסון, בטח כשמרקו גרוייץ׳ אפילו לא קשר אחורי טבעי.
    צרות של עשירים להחליף את הנדרסון בשחקן אחר, הייתי מעדיף בלם וקשר התקפי לפני, גם בעמדת החלוץ אנחנו לוקחים סיכון עם אוריגי וסטארידג׳. מנצ׳סטר סיטי עם דלף כמחליף, צ׳לסי עם דרינקווטר, יונייטד עם פלייאני, ארסנל עם אלנני, לא סובל את הנדרסון, יש לו בעיה עם המיקומים, הוא לא מספיק אגרסיבי, רך מאוד לדעתי, אני שונא את הערכה של הקהל כלפיו אבל שחקן סגל לגיטימי עם יתרונות משלו.

קאריוס ולאלאנה שחקנים מועדפים לפי קלופ, זה אמור להדאיג יותר.

12. oranfu Member

לא, לא מתפנה שום מקום ללאלאנה. שייכנס שאקירי. שייכנס ג'ונס.

אין לו שום יתרון. לא צריך להחליף אותו כי הוא לא נותן כלום.

איפה קאריוס ולאלאנה מועדפים על קלופ? בגלל שהוא אוהב את קאריוס הוא שבר את שיא ההעברות לשוער? די.

13. yakov_y YNWA

קאריוס ולאלאנה היו בסגל נגד ווסטהאם, לא פוסל שזה ימשיך, קאריוס שוער שני על חשבון מיניולה, לפחות לי זה קריטי, לא מזלזל בעמדת השוער השני ועל לאלאנה אין צורך להרחיב, אנחנו מסכימים אבל לדעתי ייראה הרבה דקות במהלך העונה, הוא ב-18 של קלופ.

14. oranfu Member

את קאריוס אף אחד לא ייקח. מיניולה לא מוכן להישאר במועדון. זה מה יש.

גם אותי מעצבן שלאלאנה היה בספסל אבל איפה זה ואיפה שהוא מועדף על קלופ? הוא אולי מעדיף אותו היום על ג'ונס, זהו. זה גם חבל ולא מוצדק, אבל מרחק גדול מהסיפורים שהוא אחד האהובים על קלופ.
    ייראה דקות פה ושם כי יש לנו מעט מאוד קשרים התקפיים בסגל, זה מה יש. אבל הרבה הוא לא יראה כי הוא לא יהיה כשיר.

15. Rushie Member

על כל הנקודות המקצועיות גיל ענה לך בדיוק את מה שאני חושב,
    בנוגע לנושא המנהיגות, אתה כל פעם מתעקש לעשות איזשהו קישור בין היכולות המקצועיות של הנדרסון (ששים לב שהרוב פה מסכימים איתך עליהן) ליכולות שלו כקפטן, כנראה כדי לחזק את האג'נדה שלך. הנדרסון הוא קפטן ומנהיג כי הוא דמות חזקה בחדר ההלבשה, אני לא מתעסק בלמצוא סיבות למה זה ככה, למרות שכן בולט שהוא מהשחקנים היותר ווקאלים על הדשא במשחקים, הוא פשוט כזה וזאת עובדה. כי קלופ אומר את זה עליו, רודג'רס ודלגליש אמרו את זה עליו, סטיבי אומר שלא היה ספק במועדון מי הולך לקבל את הסרט אחרי שהוא עוזב.
    כולם אמורים לראות בו קפטן על הדשא ומחוצה לו, ואם לא זו בעיה כי לפי ההיגיון שלך גם סוארז למשל שהיה שחקן יותר התקפי ויותר טוב מסטיבי בזמנו, לא היה אמור לראות בו קפטן טוב.

גם הגיף הזה קצת מרושע כי אין לנו באמת מושג למה הנדרסון סימן לשאקירי את מה שסימן, ואם קלופ אמר לו להרגיע את המשחק ולשחק מסירות בטוחות כשהוא העלה אותו?

מצב נושא:
הנושא נעול.