ליברפול 2018/19

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Mellow29, ‏22/7/18.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. k_700 Member

אני מרחם על ווסטהאם.
    אחרי כל הרכש שלהם להגיע לאנפילד מחזור ראשון עם איזה 8-9 שחקני סגל חדשים.

מריח כמו מתכון בטוח ל6-1.

2. Mellow29 Kopite

יש משהו ממכר בלראות את סטארידג׳ בפרה סיזן. אתה יודע שזה לא באמת יתגשם במציאות, במשחקים תחרותיים ואינטנסיביים, אבל בפרה סיזן זה תמיד נראה כאילו יש לו עוד מה לתת.

3. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

מחצית 2 גם היא טובה.
    אליסון בטוח ביציאות ופעם אחת שנדרש להדיפה ביצע אותה. לא רוצה להגיד מה קאריוס היה עושה שם.
    טרנט עשה שטות שפיליפס הציל עליה גול. אולי לקליין יש יתרון קל עליו להרכב מול ווסטהאם למרות שאני לא בטוח.
    ממשיך לא להשתכנע מגומז כל פעם שנדרש לעשות משהו, לא קרה הרבה, אבל פעם אחת מישהו בעט משטח שהוא השאיר לו ופעם אחרת ניצחו אותו במאבק אווירי ולמזלו היה נבדל אחרת זה אחד על אחד.
    פאביניו נראה סביר שוב, מניח שהוא צריך לפתוח מול ווסטהאם כי הוא עדיין זוכה בכדורים פה ושם וזה מספיק בשביל הרכב אצלנו.
    קייטה היה שקט לגמרי, לא עשה כמעט כלום חוץ ממסירה טובה בדקה ה-1.
    מילנר היה טוב ואז יצא כי נחתך בראש.
    ווינאלדום סביר פלוס.
    מאנה-סלאח-פירמינו כבר רשמתי.
    סולנקי היה לא רע, עדיין מעדיף את אוריגי שעשה 2 מהלכים טובים.
    סטארידג' סיים יפה בשער והבישול שלו למורנו היה מסירת אומן סטייל אלונסו, אם ישחק בשלישי צפו לפציעה.
    שאקירי נראה נהדר מבחינתי, קודם כל הוא בהתחלה שיחק 9 ואז זז לצד ואז זז לקישור הקדמי. מנצלים אותו בהרבה עמדות וזה טוב שיוכל לכסות את כולן. דבר שני הוא נראה לגמרי בשטף של המשחק שלנו, המסירות שלו מהירות ומדוייקות והוא לא נדבק לדריבלים מיותרים או מסירות לא נכונות (חוץ מפעם אחת), אני ממש מרוצה.

בגדול אחלה תוצאה מול הרכב חזק של נאפולי.

נערך לאחרונה ב: ‏4/8/18
  4. Coutinho10 Member

פףףףףףףף, פירקנו את נאפולי בקלילות 5 - 0.
    אליסון כנראה בשוק אחרי שהיה רגיל שנאפולי דורסת את הליגה כשהיה ברומא.

זה אפילו לא לצאת בהצהרה, אני חושב שעובדתית אנחנו אחת משלושת הקבוצות הטובות בעולם, ביחד עם סיטי ויובה. בימים מסוימים לא חושב שאפשר לעצור אותנו.

קרטיס ג'ונס חייב להיות בסגל הבוגר, הוא חייב לקבל דקות גם בפרמייר ליג העונה, מכל שחקני הנוער שלנו בשנים האחרונות, כולל וודברן, וילסון ו-וואטאבר, הוא הכי מוכשר בפער. מצידי להעיף את לאלנה בשביל לשלב אותו.

סולאנקה היה מעולה, בכל מה שלא קשור לסיומת וקור רוח מול השער הוא טוב, לא ויתרתי עליו.

לגבי מחצית ראשונה - לא היה להם תשובות, היו כמה טעויות בהגנה אבל ממהלכי כדורגל מאוד טובים של נאפולי, לא מהסוג שאנחנו אמורים לפגוש בפרמיירליג יותר מדי. עם כמות כזאת של שערים אנחנו יכולים להרשות לעצמנו לחטוף גול ממהלך כמו הגול הפסול של קאייחון.

לגבי מחצית שניה - שאקירי מדהיםםםםם, כמה כדורגל והוא נראה חד בטירוף, לאט לאט מתחיל להתאהב בו.
    קרטיס כבר כתבתי, אוריגי וסטארידג' נראו כמו שאני מצפה מהם להיראות אם אכן ישארו אצלנו העונה.

קייטה לא במשחק דומיננטי ועדיין נתן 2 חטיפות כדור שהובילו למהלכים שחייבים היו להסתיים בגול.

5. South Boy Member

לא ראיתי את המשחק, כל כך שמח לשמוע שהכול דפק כמו שצריך, אבל מציע להכניס את ההתלהבות והסופרלטיבים לפרופורציות.
    מדובר במשחק קדם עונה בלי משמעות אמיתית לאף אחד על הדשא ומחוצה לו, יש עוד עונה ארוכה עם שאיפות לרוץ חזק בכמה מסגרות, עוד לא הוכחנו שום דבר.
    אם אנחנו מתיימרים להיות אחת משלושת הקבוצות הטובות בעולם שזאת אמירה מאוד יומרנית אנחנו נצטרך להראות את זה מול קבוצות הרבה יותר טובות מנאפולי ולאורך תקופה ארוכה יותר מכמה משחקי קדם עונה.
    הכיוון הוא חיובי, יותר חיובי ממה שכל אוהד ליברפול דמיין, אבל אנחנו רחוקים מלהיות אחת משלושת הקבוצות הטובות בעולם.
    בשביל אליפות לא צריך להיות אחת משלושת הטובות בעולם, זה מספיק לי:)

Scouser Tommy ו-Esomech אוהבים את זה.
  6. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

מזכיר רק שגם את ברצלונה פירקנו לפני שנתיים בפרי סיזן.
    כשבאים נגדנו לא ערוכים טקטית כמו שצריך יקבלו בראש, יש לנו קבוצה מאוד מתואמת שיודעת לשחק על היתרונות שלה בצורה ברורה.
    מרשה לעצמי להניח שנאפולי לא באו ערוכים כמו שצריך, ברצלונה באה להעביר משחק לפני שנתיים. דברים כאלה יסתיימו בתבוסות.
    בליגה נצטרך להוכיח את עצמנו, יש לנו כמה חורים בסגל אבל כמובן שיש לנו איכות מצויינת וכרגע לפי יחסי ההימורים אנחנו אמורים לסיים מקום 2, חושב שזאת הנחה הגיונית.

oranfu אוהב/ת את זה.
  7. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

שאקירי באמת נהדר ולא נראה בכלל כמו שחקן חדש, משחק מהר וישיר בהתאם לקצב המשחק שלנו ונמצא על אותו גל עם שאר שחקני ההתקפה.

הלוואי שסטארידג' הפעם זה הדבר האמיתי ולא נתאכזב שוב ביחד איתו. הוא לא השחקן שהיה פעם ואנחנו יודעים את זה כבר הרבה זמן אבל יש לו מה לתרום אם הוא כשיר וכרגע הוא נראה חד, וגם בלי המהירות של פעם עדיין לא מדובר באיזה טנק. הלוואי אין לי משהו אחר להגיד, אף אחד לא בונה עליו אבל זה כ"כ יעזור לנו אם הוא יצליח לעשות את זה.

סולאנקי לא קשור לכלום ואוריגי גם לא נראה כמו שום דבר בקדם עונה הזה, אני מניח שככה זה נראה כשהשחקן והמועדון מצפים שהוא יימכר בקיץ הזה.

ג'ונס שווה סגל רחב העונה והופעות בגביעים וכו'. גומז נראה בסדר כבלם, נכון לרגע הזה אני פותח איתו לצד ואן דייק נגד ווסטהאם כי אני לא חושב שזה גרוע יותר מקלאבן או מאטיפ, הוא צריך להיות הבלם השלישי מבחינתי עד שיוכח שהוא לא שווה את זה כדי שנוכל לפחות לדעת בוודאות שלא פספסנו אותו, במקרה הטוב נרוויח בלם טוב.

על אליסון אין הרבה מה להגיד, לא הייתה לו שום עבודה. מה שכן, ריגש אותי לראות שוער צועק על שחקני ההגנה שלנו ולא בכאילו ובשביל המצלמות.

ברור שהתוצאה לא מעניינת ואין מה להתרגש מזה, לא כ"כ ברורה לי ההתלהבות.

8. Coutinho10 Member

ה 11 של שנה שעברה בעיניי היו מה 11 הכי טובים באירופה, עכשיו עם התוספות האדירות אני גם אומר בביטחון שאנחנו בשלישייה הזו. לא יומרני ולא כלום, כבר משנה שעברה הוכחנו שאנחנו יכולים לנצח כל קבוצה ולא בצורה מקרית. במחצית הראשונה בגמר צ'מפיונס עלינו על יריבה היסטורית ברמה או 2.
    אין מה להתבייש, שום קבוצה בעולם לא רוצה לפגוש אותנו ואם לא נתקע לעצמנו מקלות בגלגלים ונעשה שטויות אין שום סיבה שלא נוכל לקחת אליפות.

9. alexshw Member

אתה כזה סקאוזר סטרואטיפי.

10. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

רחוקים מאוד גם אם עלינו על ריאל עד שסלאח יצא. במשחק נתון אנחנו יכולים לנצח כל אחת, עם זה אני מסכים, אבל למספר שחקנים ב11 יש עוד מה להוכיח מבחינת יציבות/התאמה לליגה ולקבוצה: ארנולד, רוברטסון, פאביניו, קייטה, אפילו אליסון במובנים מסוימים. בנוסף יש את לוברן שיכול לתפוס יום מדהים ומהצד השני גם יכול לחרבן לך משחק. דווקא איכשהו מכל ה-11 למעט השלישייה האלוהית אני הכי רגוע כרגע עם מילנר שפשוט פנטסטי כבר כמה חודשים רצוף, בכושר מעולה וכשהוא מוקף בשחקנים טכניים הוא מציג כדורגל ברמה גבוהה. גם שאקירי אגב נראה כאילו הוא הולך להשתלב מאוד מהר ויכול לתרום המון, שחקן יצירתי מאוד.

לגבי קליין או ארנולד נגד ווסטהאם, יש מצב שזה קצת מוקדם לארנולד אחרי הפגרה, סומך על קלופ בהקשר הזה. גומז הוא הבחירה ההגיונית ליד ואן דייק למרות שאני לא שקט עם זה, עם אליסון נראה שהתכנון הוא לשחק הרבה מאחורה ולצאת במסירות וזה יקשה עליו לדעתי.

11. Coutinho10 Member

אגב משחק הרגל של אליסון.
    יש מצב שהוא הכי קרוב לנוייר היום בתחום הזה.
    אדרסון של סיטי גם מצוין, לא יודע של מי מהשניים טוב יותר האמת, נדע העונה.

12. k_700 Member

כן יש מה להתלהב מהיכולת והתוצאות שלכם בשני המשחקים האחרונים.
    ברור, זה משחקי ידידות אבל זה מרגיש כאילו עשיתם מסע מאוד ארוך וזה כמו איזה מחזור 3 אצלכם בעונה מבחינת השטף של המשחק, הלחץ שאתם מפעילים, התיאום והכושר הגופני של השחקנים.

נגדינו זה היה בכלל מביך, זה היה נראה שכשאתם מורידים רגל מהדבשה אתם רק שולטים שליטה מוחלטת במגרש, כשאתם מעלים הילוך זה שער או מצב לשער.

למעט לוברן, כל ההרכב שלכם עבר הכנה מלאה.
    בעוד שחלק מהקבוצות באירופה התחילו לשחק אתם אחרי מסע ארוך עם הרבה משחקים ועם שחקני רכש חדשים שאשכרה מרגישים כבר בבית.

אני באמת לא מרחם על ווסטהאם.
    להגיע עם מאמן חדש, זרים שבקושי התאמנו, בקושי שיחקו ביחד למשחק פתיחה שאמור להיות איזשהו שואו אוף לאוהדים באנפילד- בחיי שאני הולך על תוצאה גדולה במשחק הזה.

Coutinho10 אוהב/ת את זה.
  13. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

מרגיש לי כמו 1-1 קלאסי. משהו שיוציא לנו רוח מהמפרשים ויגרום לנו להתלונן למה פקיר לא הגיע.
    ארנאוטוביץ' בבעיטה חופשית דקה 75 אחרי שליטה מוחלטת וחוסר ניצול מצבים.
    סטארידג' עולה מחליף דקה 76 אחרי הגול, נפצע דקה 82 יוצא ונשארים עם 10 שחקנים.

אה כן, וסיטי מנצחת 3-0 אצל ארסנל אחרי המשחק שלנו.

oranfu אוהב/ת את זה.
  14. Coutinho10 Member

אגב פקיר, עלה לי לראש סוסו לעמדה הזאת.
    הייתם רוצים ? זוכר שכשעוד היה פה דיברנו על לנסות אותו בקישור. יכול להיות מעניין.

15. Cup of Tea Liverpool, UK

ממש לא. ארנולד שיחק 30 דקות עד עכשיו ויש רק עוד משחק הכנה אחד, זאת הכנה מלאה? וזה אחרי שהוא עוד ביקש לחזור מוקדם. גם אין שום הוכחה לזה שהנדרסון יצא רשמית מה11, הוא בכל זאת הקפטן. (למרות שרובנו מקווים שפאביניו יהיה טוב יותר ויתפוס את מקומו).

אם כבר ווסט האם עברו הכנה מושלמת, למרות כל השחקנים החדשים (ולנזיני הפצוע) כל השחקנים שלהם היו מהתחלה כי אף אחד חוץ מצ'יצ'ריטו לא נסע בכלל למונדיאל.

oranfu אוהב/ת את זה.
מצב נושא:
הנושא נעול.