ליברפול 2018/19

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Mellow29, ‏22/7/18.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. oranfu Member

אה, אז או שאין את הכסף או ששוב מהמרים על עונה שלא יהיו פציעות.

אם אין את הכסף אז אוקיי, אבל שלא יספרו לי שמחכים לשחקן הנכון כי זה להעליב את האינטליגנציה.

2. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

דני אינגס לא שווה כלום אבל אם ווסט ברום מבקשת על ג'יי רודריגז 20 מ' ואני רואה חלוצים כלומניקים אחרים עוברים ב20 אז אני מניח שזה הגיוני.
    בנטקה עבר עונה נוראית בפאלאס ולדעתי הוא כמה רמות מעל אינגס, לא ברור לי מה אינגס יוסיף להם.

oranfu אוהב/ת את זה.
  3. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

דיי נחרץ מצד מאדוק.
    מאכזב, אמנם שיפרנו את ה-11 באופן דיי משמעותי אבל הסגל כאמור עדיין מאוד קצר.

אליסון
    רוברטסון ואן דייק לוברן ארנולד
    מילנר פאביניו קייטה
    מאנה פירמינו סלאח

גראברה
    מורנו קלבאן גומז קליין
    וויינאלדום הנדרסון
    שאקירי סולאנקי

ככה הסגל נראה בפועל אם מתעלמים (כפי שצריך לעשות) מהפצועים הכרוניים. אני באמת לא מבין איך אין לנו עוד איזה שחקן התקפה בקנה.

4. owen11111 Member

בעיית העומק העיקרית שלנו נובעת מהפציעה של צ׳מברליין.
    איתו אני חושב שהייתה לנו אפשרות להרים את שלישיית הקישור הכי דינמית בליגה, וכנראה את שלישיית הקישור האידאלית לתמוך בשלישייה ההתקפה. הפציעה שלו גרועה מבחינתנו בהרבה מובנים, אבל אלמנט העומק הוא כנראה בעייתי שבהם.

הוא בדיוק השחקן שהיה יכול להוסיף לנו עומק גם בעמדת הווינגרים, אבל גם היה מתאים במקרה והיינו מחליטים לשחק עם רביעיית קישור. הורסטליות שלו וההתאמה למשחק הלחץ שלנו במחצית השנייה של העונה היו אחד הגורמים המרכזיים בהגעה שלנו לגמר בעונה הקודמת.

אנחנו נמצאים במצב קצת של חרב פפיות - מצד אחד אין לדעת איך הוא יחזור מהפציעה, והעדרות של שנה יכולה לפגוע אנושות בקריירה של שחקן, מצד שני, הוא עדיין מאוד צעיר ועם השיקום הנכון ראינו שחקנים חוזרים מפציעות כאלה.
    האם עלינו לקחת את ההימור ולהחתים שחקן ב-40-50 מיליון פאונד על העמדה הזו? מהכרותינו עם קלופ אנחנו יודעים שלרוב יש לו את הסבלנות, ואת הרצון שלו להביא את השחקן המתאים. לכן אם חשבנו שפקיר הוא השחקן המתאים, אבל המדיקל שלו הוריד אותו מהשולחן, כנראה שנצטרך לחכות עד שהאופציה הנכונה כן תהיה שוב על השולחן.

ועוד דבר בנוגע לעומק: אני מסכים שקשה לבנות על סטארידג׳ או על לאלנה, אבל אף אחד לא מצפה מהם לתת לנו 35 משחקים של 90 דקות. אם הם בדרך כלשהי יצליח להחזיק כשירים 10-15 משחקי ליגה, זה אמור לתת לנו גיבוי מספיק בשביל לעשות רוטציה לאורך העונה. אגב, לא מבין את המחיקה של מאטיפ מהרוטציה - 25 משחקים בעונה שעברה, 29 משחקים בעונה שקדמה לכך - זה אומנם לא מספק, אבל לא צריך להציג את זה כאילו הוא שיחק 3.5 משחקים במצטבר בשנתיים האחרונות.

אין ספק שאנחנו לוקחים פה חתיכת הימור לצאת לעונה הזו עם: שאקירי, דניאל, סולנקה ולאלנה כמחליפים המרכזיים שלנו לשלישיה הקדמית. אבל יש גבול גם לרמת הטענות שאפשר לבוא להנהלה/לקלופ על כמות השינויים שעושים בקיץ אחד. הבאנו 3 שחקנים להרכב ב-160 מיליון פאונד והשקענו עוד 15 מיליון פאונד בשחקן חיזוק לספסל. בעולם שמחוץ למנצ׳סטר סיטי, יונייטד וברצלונה - זה נחשב לקיץ דיי חסר תקדים בהשקעה.

Mellow29 אוהב/ת את זה.
  5. South Boy Member

ווינאלדום מילנר והנדרסון הם שלושה שחקנים שבמקרה הכי טוב הם ראויים להיות שחקני גיבוי ולפחות אחד מהם יהיה בודאות שחקן הרכב במשחק כזה או אחר ושם נעוצה הבעיה האמיתית לדעתי.
    בהתקפה כבר יש שלישייה פותחת ומחליף מצוין בשבילם שבמידת הצורך יכול גם לתפקד כשחקן הרכב, בקישור אנחנו לא חסרים עומק בספסל אלא שחקן הרכב אחד שידחק את השלושה האלה החוצה מההרכב.
    היה חלון העברות מדהים עד כה, נכון שזה לא אופטימלי אבל עם ההתקפה הזאת אפשר להסתדר, בקישור עדיין יש לפחות שחקן אחד שלא ראוי להרכב ואין מישהו במקומו והצער האמיתי הוא שנראה שזה לא הולך להשתנות הקיץ.
    מקווה שקייטה ופאביניו יצליחו להחזיק את הקישור כמו שצריך, מווינאלדום והנדרסון אני רק מצפה שלא יפריעו.

oranfu אוהב/ת את זה.
  6. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני לא חושב שיש בעיה להביא מישהו בעמדה ולהגביל את צ'מברליין.
    סך הכל יש מקום גם לצ'מברליין וגם לרכש. זה לא באמת יגמור את צ'מברליין, זה פשוט יגביל אותו במידה מסויימת.
    הקיץ שלנו פשוט היה טוב אז אנשים מחזיקים את עצמם מהביקורת אבל כשבוחנים את הסגל אין מה לעשות, יש צורך משמעותי מאוד בשחקן קדמי לקישור שיכול לשחק גם בהתקפה. פקיר זה אידיאלי, אני מתפלל שנעשה משהו שבוע הבא אבל ממש קשה לי להאמין.

oranfu אוהב/ת את זה.
  7. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

@owen11111
    בדר''כ אני נגד רכישות שהן סתימת חורים, אבל לדעתי אנחנו במצב שלחלוטין שווה לרכוש אפילו שחקן רוטצייה בסכום לא מפוצץ. להגיד שסטרידג' צריך לתת רק 10-15 משחקים בעונה זה טוב ויפה, אבל רוב הזמן הוא לא כשיר כשצריך וגם אם כן אז אני לא זוכר את הפעם האחרונה שהוא הרשים במשחק תחרותי.
    אם אתה מביא שחקן לשלישייה ההתקפית אתה גם לא באמת תוקע את צ'מברליין כשיחזור, אפילו חלוץ מחליף מבוגר שאפשר לסמוך עליו (סטייל ז'ירו בצ'לסי) יספק אותי בהקשר הזה, מקס' אפשר לשחק עם המערכים קצת ולפתוח עם שני שחקני קישור לדוגמה.

בכל מקרה המצב הנוכחי הוא שאנחנו רחוקים פציעה אחת של מאנה/סלאח/פירמינו מלהיות שוב בלי אפילו אופציה אחת ראויה להתקפה מהספסל, זאת בעיה.

לגבי מאטיפ, מקבל את ההערה, משום מה אני בתחושה שהמצב שלו מחמיר ככל שעובר הזמן ושהעונה נראה אותו כשיר מעט מאוד זמן.

owen11111 אוהב/ת את זה.
  8. oranfu Member

גם אם לאלאנה יהיה כשיר ל15 משחקים (אם גדול), מה הוא נותן חוץ מלהיות עוד איזה גוף על הדשא? התקווה ממנו כבר לא שיתרום משהו אלא שפשוט יהיה נוכח.

מאטיפ בשנתיים שלו פה מחמיץ איזה חצי עונה כל פעם במצטבר. זה מגוחך. מילא אם היה טוב כשכשיר אז נגיד ששווה להחזיק אותו.

אגב מאדוק שאמר, נחרצות, שלא יהיה עוד רכש. יום לפני שרכשנו את אליסון הוא אמר שאין שם כלום וירדנו מהשחקן.
    אז אני גם לא אופטימי שיהיה עוד רכש אבל מאדוק זה לא איזה מקור רציני.

Scouser Tommy אוהב/ת את זה.
  9. DRORIKO Member

קלופ מאד מחזיק ממנו

10. oranfu Member

שמעתי את הסיפורים האלה. גם אמרו לי שמאוד מחזיק מהנדרסון.
    בפועל הוא הביא 2 קשרים מרכזיים הקיץ ורצה להוציא עוד 50 מיליון על עוד אחד.
    עד כדי כך הוא מחזיק מהם.

11. Rushie Member

בניגוד לסטארידג' או לאלאנה שאתה יכול לזרוק למגרש משום מקום ולקוות שהכישרון שלהם ייתן לך שער, מאטיפ זה שחקן הגנה והתיאום שלו עם השחקנים והשוער זה פאקטור חשוב. כנראה שכן יהיו לו 15 משחקים לתת בעונה הקרובה אבל מטריד אותי לחשוב איך זה יראה על הדשא בפועל, כשהוא מבלה כל כך הרבה זמן בהחלמה.

סולאנקה רע, אני לא מסתכל עליו כעל עומק. לצורך העניין לא יהיה מבחינתי הבדל אם הוא יהיה בסגל בעונה הבאה או לא. יש לו גוף טוב ואני מתחיל לחשוב שזה מה שגרם לו להתבלט כשהיה צעיר ולטשטש קצת את הבעיות שיש לו. מבחינת עבודה עם הכדור או מעורבות במשחק הוא רחוק מאוד ממה שנדרש, צריך להשאיל אותו.

12. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

מאטיפ עבר עונה נוראית. האם לא ראוי במועדון תחרותי להחליף מי שהיה נוראי?
    לדעתי היה צריך לבוא בלם ומאטיפ היה צריך להימכר. בלם שגם היה דוחק את לוברן לספסל, שכחנו ועוד ניזכר כמה שלוברן בלם לא אמין.

סולנקי רע, לא קשור לרמות האלה. אני מעדיף את אינגס עליו אפילו.
    סטארידג' לא פקטור, הוא ייפצע וייעדר תקופה ממושכת דווקא אחרי איזה 10 דקות טובות מהספסל.

אין מחליף ל9, אין יצירתיות בקישור, אין איכות בבלמים, אין עומק בסגל.

אלה הבעיות.
    הפלוסים הם שעברנו קיץ טוב וה11 שלנו מצויינים, יש הרבה שחקנים איכותיים בסגל, יש שיטה מעולה ומאמן מצוין.
    הפלוסים האלה יכולים לקחת אותנו רחוק מאוד, המינוסים יקשו עלינו להגיע הכי רחוק שאפשר.

Cup of Tea, סולשאאאר ו-Scouser Tommy אוהבים את זה.
  13. Big Virgil Member

אלוהים איזה כדור של אליסון לסלאח, רק היכולת הזאת שווה 65 מליון.
    והנה איך שאני בא לכתוב את זה בא הגול מהתקפת המשך של אותו כדור, מדהים.

14. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

מחצית 1 טובה מאוד בהתקפה, חלק מהמהלכים שלנו ממש מתואמים, ממש יפה לראות.
    אליסון לדעתי איחר בכמה יציאות אבל בכולן שרקו לנבדל. בצד החיובי הוא לגמרי מעורב בשער הראשון שלנו. יש לו דיסטריביושן מעולה.
    גומז בקושי מכסה שחקנים כשצריך.
    רוברטסון טוב.
    קייטה שקט מאוד, דווקא ווינאלדום ומילנר היו טובים.
    השלישייה הקדמית תענוג, מאנה רשלן בצ'אנס אחד. היה חייב לסיים.

במחצית שאקירי נכנס במקום פירמינו שהיה נהדר.

נערך לאחרונה ב: ‏4/8/18
  15. k_700 Member

לא כוחות המשחק הזה.
    ליברפול כל כך הרבה יותר טובה ובכל פרמטר.
    לחץ, מהירות, כוח.

נראה שהעונה משחק הלחץ של ליברפול הולך כמה צעדים קדימה.

קבוצות שלא יהיו מסוגלות להתנהל עם הכדור קרי יבנו על בונקרים הולכות להצטער בענק(אני יודע שיש פה פסימיות בקשר לאיך יפרצו הבונקרים).

neilmizrahi1992 אוהב/ת את זה.
מצב נושא:
הנושא נעול.