ליברפול 2018/19

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Mellow29, ‏22/7/18.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Coutinho10 Member

שני השוערים כבר הוכיחו במשך שנים שהם לא לרמה, הם קיבלו אינספור הזדמנויות. הם לא צריכים להיות במועדון בלי קשר למחליף של אליסון. המחליף של אליסון זה עניין אחר, אם זה גרברה שאומרים שהוא מוכשר מאוד או קהלר זה כבר עניין אחר.
    אגב, יותר גרוע מקאריוס לא יכול להיות, מיניולה הוא אחלה שוער לקבוצות חלשות אבל פשוט לוקה בכמה דברים והוא שוער של תקופות, קאריוס ? אין לו שום תכונה שאני יכול להגיד שהוא באמת מצטיין בה, הוא פצצה מתקתקת על המגרש - גם בבעיטות קלות הוא מצליח להסתבך ואני אשכרה מוצא את עצמי מתפלל שהוא יקח כדורים שהם לא כאלה מאיימים.

oranfu ו-Liverpool-Forever אוהבים את זה.
  2. one united Member

ואני חושב שתראו המון פאבינו קייטה ושאקירי כשלישיית אמצע. שאקירי יועדף ע"פ הנדרסון,מילנר ולאלנה כשחקן שלישי בקישור. קלופ ישמח ללחוץ עם השלישייה הזאת , הרבה יותר מכל שליישיה.

3. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

ובנימה יותר שמחה, אני רואה את אליסון בקליפים מאימונים ואני מתרגש ממש.
    ריפרשתי כבר 60 פעם את לוח השידורים של ספורט 1 לשבת בתקווה שישדרו אותנו, אני ממש מחכה למשחק הזה. מת לראות אותו.

owen11111, Big Virgil ו-oranfu אוהבים את זה.
  4. oranfu Member

קאריוס שוער חלש באופן כללי. חלש מאוד. ראינו את זה מהרגע הראשון. אז אפשר להגיד שזה מה יש ובתור שוער מחליף זה סביר. אבל הוא מרוסק לחלוטין מנטאלית. לא יודע איך יש מישהו שיכול לראות אותו בקדם עונה הזה ולחשוב שזה לא קטסטרופה אם הוא ייאלץ לעלות לדשא מתישהו.

מעדיף שנביא שוער מנוסה (וסביר) להיות מחליף אבל אם לא אז בהחלט עדיף גרברה על קאריוס (אגב, גרברה נחשב לפוטנציאל לא קטן, זה לא סתם איזה מישהו ששלפו מהנוער).
    מיניולה לא יישאר פה ולא יכול להאשים אותו. קלופ העדיף אפילו את קאריוס עליו. קשה לחשוב על השפלה גדולה יותר לשוער.

כן, אני גם כבר לא רואה אותנו מביאים עוד שחקן. ממש ממש מבאס אותי כי הייתי בטוח שנפטרנו כבר מההנדרסון הזה. הוא הולך לשחק עוד הרבה והאמת היא שביחד עם פביניו זה נראה לי ציוות ממש לא טוב.

owen11111, Scouser ו-Liverpool-Forever אוהבים את זה.
  5. DRORIKO Member

נראה לי שאפילו חברו ג'סטין ביבר שוער טוב ממנו

6. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

מזכיר למי שמתעניין שאם באזל ובנפיקה יעופו במוקדמות אז נעלה לדרג 2 בבתים של ליגת האלופות. יכול להיות משמעותי.
    באזל כרגע נגד פאוק סלוניקי, הפסידה 2-1 ביוון ובפיגור 1-0 בשוויץ במחצית. אחרי הנאחס שלי צפוייה לנצח 4-1.
    בנפיקה מתחילה בסיבוב הבא נגד פנרבחצ'ה.

עריכה: באזל כנראה בחוץ, היא בפיגור 3-0 בבית אחרי הפסד 2-1 בחוץ.
    נשאר שבנפיקה תעוף. רומא עברה לדרג 2 על חשבון באזל.

נערך לאחרונה ב: ‏1/8/18
  7. oranfu Member

באזל עפו.

8. DRORIKO Member

נראה לי שאפילו אינשטיין לא היה מצליח להבין את ההגיון בשיטת הדירוגים

9. Rushie Member

אם מישהו רוצה לקחת את זה ברצינות, בגרמניה משתעשעים בספקולציה שננסה לעשות שוב קייטה ולרכוש מראש את פוליסיץ' לקיץ הבא. הייתי קונה דבר כזה.
    מה שכן, אולי יהיה כדאי לעצור השאלה של אוג'ו או מישהו כזה כי אם לא יגיע קשר התקפי הקיץ ושאקירי באמת הולך לפתוח 10, הספסל שלנו שוב נראה בעייתי.

10. owen11111 Member

בימים האחרונים היו קצת שמועות בטוויטר על זה, ועכשיו גם מיני התייחסות של האקו. אבל זה נשמע על גבול הבדיוני. 24 מיליון פאונד על פאקינג דני אינגס? גם אם חלק ניכר מזה מבוסס הופעות/שערים - זה סכום הזוי.

בנוגע לפוליסיק - הונגסטיין היה זה רשם אתמול שהוא בהחלט יכול לראות אותנו מגיעים לדורטמונד עם הצעה דומה למה שעשינו שנה שעברה עם לייפציג וקייטה. הלוואי, אבל אני מתקשה לראות את זה קורה. בהנחה ולא יהיו לנו הפתעות עם החוזה של מאנה - החתמנו את שני הווינגרים הבכירים שלנו 5 שנים קדימה, ואני לא רואה אותנו שמים סכום של 60 מיליון פאונד על שחקן שכרגע אין לו מקום מוגדר בהרכב, גם לא בהסתכלות קדימה.

הסיכוי היחיד שעסקה כזו תצא לפועל, כמו שאני רואה את זה לפחות, זה רצון של הבעלים לשים את היד על היהלום האמריקאי הכי גדול יחד עם ראייה של קלופ לשלב אותו בשלישיית הקישור/להכין תחליף קיים למכירה עתידית של סלאח/מאנה/או פשוט לסיים יד על אחד הכישרונות הכי גדולים היום בכדורגל.

בשבת יש לנו משחק אימון מעניין מול נאפולי. מניח שנראה בשלב הזה כבר 85% מההרכב הראשון, כולל אליסון ואולי גם פירמינו.
    יאללה שתתחיל כבר הליגה.

נערך לאחרונה ב: ‏2/8/18
    oranfu ו-golding אוהבים את זה.
  11. alexshw Member

זה יותר ממיליון פאונד פר הופעת ליגה בליברפול

12. Scouser Member

פאלאס האלה מחלקים לנו כסף כבר שנים. סאקו התייבש שנה ועדיין הביאו לנו 30, החזירו לנו כמעט כל פאונד על בנטקה ועכשיו סכום מפגר לגמרי על אינגס (שווה גג 15).

13. oranfu Member

10 ואני מפרגן לו.

גם אוג'ו נראה בדרך החוצה, דיבורים אפילו על מכירה לווסט ברום ב15 מיליון.

אמנם הרכש של פביניו, קייטה, אליסון (ושאקירי) מרשים אבל הסגל עדיין מרגיש מאוד דליל. פביניו מחליף את צ'אן, קייטה את קוטיניו ושאקירי נגיד במקום אוקס. העומק נשאר אותו דבר, כלומר אין עומק.

בקשר לפוליסיץ' (בא לי מקולקל פוליסיק), אני לא אופתע לראות אותנו מנסים מהלך כמו שהוזכר. אנחנו יודעים שקלופ רוצה אותו (באופן כלילי), הבנו כבר שהשחקן גם רואה אותנו בעין יפה, הכוכב על האמריקאי הראשון לבטח יקרוץ לבעלים שלנו והוא מסיים חוזה עוד שנתיים (ז"א דורטמונד ככל הנראה יסכימו למכור על מנת שלא יגיע איכשהו לבאיירן ולנצל עדיין את הזמן שיכולים לעשות עליו קופה).
    יכול להיות גם שיש לנו יחסים טובים עם דורטמונד שיעזרו לנו במקרה הזה.

לחלק הקדמי הוא אולי לא נכנס, אבל אנחנו צריכים שם עוד שחקנים. העונות ארוכות, יש פציעות, יש רוטציה. כמו כן, רשמתי פה לפני כמה ימים שהחלק הקדמי שלנו מאוד דינאמי ומחליף מקומות. אני יכול לראות אותו משחק על אגף שמאל ומחליף מקומות כל הזמן עם מאנה (שנכנס יותר למרכז).

השאלה המרכזית במקרה הזה היא עד כמה בדיוק אנחנו מעריכים אותו כשחקן\פוטנציאל. כי זה הרבה מאוד כסף עבור מישהו לא מוכח ובעמדה שלא בהכרח טבעית עבורו\נדרשת עבורנו.

14. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

שיווק וכל זה אבל מאוהב במאמן הזה.

15. k_700 Member

גם בשוק של היום דני אינג לדעתי מוערך בפי 4 מהשווי שלו.
    לא יותר מ6 מליון פאונד.
    שחקן שאתה לא באמת יודע אם הוא רלוונטי כמו ריקי לאמברט או שהוא גג ברמת המחליף לקבוצה רנדומלית בתחתית הליגה וכשאתה לא יודע בכלל אם הכשירות שלו מחזיקה פה לשלושה חודשים רצופים של כדורגל- במכלול- 6 מליון פאונד ואני מפרגן.

אבל בחוסר ערך הזה שיש לכדורגלן אנגלי בליגה הזאת יוצא שמשלמים עליו מחיר של חלוץ טוב בסריה א'.
    וכל הכסף הזה שהולך לפח מגיע במקביל לכסף גדול שהם יכולים יחסית להשיג על זאהה.
    הזיה הליגה הזאת לפעמים.

Coutinho10 אוהב/ת את זה.
מצב נושא:
הנושא נעול.