ליברפול 2017/18: חזרה לצ'מפיונס ליג

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Mellow29, ‏10/7/17.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. k_700 Member

זהו לוקאס עבר מהליגה, רוני לא פה אתנו.
    דור הנפילים.

2. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

LAZIO RIP 1900-2017.

נערך לאחרונה ב: ‏16/7/17
    Gianzola אוהב/ת את זה.
  3. k_700 Member

גיל,
    מזה אם הוא מסוגל לעבור בדיקות רפואיות? מתי לוקאס בכלל נפצע?
    עובר קל.

4. oranfu Member

די כבר לנאחס נבלות!!!!

Ori8 אוהב/ת את זה.
  5. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא ראיתי אותו רץ כבר 6-7 שנים. לא ברור לי מה יעשה על ההליכון כשיגידו לרוץ.

Ori8 ו-Walkon אוהבים את זה.
  6. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

OMG OMG OMG אני מתלהב כמו ילדה קטנה שראתה עכשיו את ג'סטין ביבר. וואלה מוכן לקבל גם קיץ שלם ללא רכש אחרי הדבר הזה.

Esomech אוהב/ת את זה.
  7. Ori8 Member

מדהים, התגובות של האוהדים ברשתות פשוט לא נתפסות. איך אוהבים אותו, איך כולם משוכנעים שהוא נכס אדיר לסגל. מדברים על הניסיון, המנהיגות, היכולות.. האוהדים של המועדון הזה טיפשים יותר מכולם, זה בטוח.

מדהים איך שזה עבד עליהם. איך הצליחו למכור להם את ״הנאמנות״ שלו ואת העובדה שהוא נשאר כאן 10 שנים למרות שריאל דפקה בדלת כל קיץ אבל הוא נשאר כי הוא אדום בנשמה..

Klopp: "You go out & see the car that you have been dreaming about. You say 'here is the money' but they say “I don’t want to sell the car."

גם הוא כבר אוכל את הלוקשים שמספרים לו ועוד מעז למכור את זה לאוהדים. איזה בדיחה.

נערך לאחרונה ב: ‏17/7/17
  8. Mellow29 Kopite

בחייאת, יש גבול גם לציניות. הבנתי שלוקאס כבר הפך לאיזשהי דמות קאלט שלילית בפורום הזה כשמציגים אותו כאיזה שחקן ליגה לאומית (גם כשנתן הופעות סבירות בהחלט בסוף העונה הזו, העונה הרביעית הכי טובה שלנו בעידן הפרמיירליג) - אני זורם עם זה. אבל אם כשהוא עוזב אי אפשר לתת לו קצת כבוד, זה סתם נראה מסריח.

ברור שהוא לא נאמן א-לה ג׳רארד וטוטי, אני גם לא רואה מישהו ש״מוכר את זה״. אם לא ליברפול כנראה שהוא בדיוק היה מעביר קריירה בלאציו או ווסט ברום.
    זה לא לוקח ממנו מה שכן עשה וכן היה - שחקן זר שהעביר 10 שנים בליברפול, היה דמות חיובית בחדר ההלבשה (ונאיבי מי שחושב שאין קשר בינו לעובדה שקוטיניו מרגיש מאוד settled פה). מבחינה מקצועית הוא נתן מעט עונות טובות מבחינה אישית, הרבה לא טובות, כמעט תמיד זה היה בגלל מאמנים שהתעקשו להשתמש בו בעמדות לא מתאימות (בניטז) או כשהיה גמור פיזית. בטח שלא מפריע לי שהוא עוזב - כבר לפחות שנתיים זה היה לגמרי מיותר - ועדיין לא מגיע לו לקבל חרא רק כי לבניטז ורודג׳רס ולקלופ היו סדרי עדיפויות אחרים במקום לסגור את העמדה שלו. זה שבסופו של דבר הוא לא שחקן זר אגדי כמו הופיה לא אומר שהוא צריך לקבל תגובות כאילו מדובר בדאונינג האפס או באל חאדג׳י דיוף.

אם ליברפול חולה באנדראצ׳יבריות בעשור שהוא העביר פה, הוא אחד התסמינים אבל בטח לא הגורמים. הכבוד שהוא מקבל מאוהדים בטוויטר ובאנגליה מגיע לו הרבה יותר מאשר החרא שזורקים עליו פה.

9. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא מסכים. אין שום הבדל בינו לאחד כמו דאונינג חוץ מכך שהוא איכשהוא הצליח להשאר במועדון 10 שנים ובמקרה של דאונינג הבינו אחרי שנתיים את הבלוף וחתכו.

אתה עושה לו יותר מדי הנחות - שיחק לא טוב כי התעקשו עליו בעמדות לא נכונות או כי היה גמור פיזית? על מה אנחנו מדברים פה? מה היא העמדה הנכונה שלו בדיוק? הוא שיחק כקשר אחורי, קשר אמצע, בלם, בכל העמדות האלה בהסתכלות כוללת על הקריירה שלו פה הוא נראה רע. אז הייתה לו איזה חצי שנה יפה ב2011, זה לא מוחק 9 וחצי שנים שבהן ישב במועדון שחקן שלא היה קשור בכלל לרמות האלה.

אני לא מקלל אותו כמו אחרים כי כמו שאמרת בסופו של יום אלה היו המנג'רים שהמשיכו איתו ונתנו לו לשחק, אם נשים את כל הבדיחות בצד הוא לא תפס אף אחד בביצים.

אבל גם לא צריך להפוך אותו למשהו שהוא לא. אתה אומר שמגיע לו כבוד, אני שואל אם הגיע כבוד לכל אחד מעשרות האפסים שעברו במועדון ב20 השנה האחרונות ונבעטו אחרי שנה-שנתיים. כי מאיפה שאני עומד, אין שום הבדל - להחזיק מעמד כ"כ הרבה זמן במועדון צמרת בלי להיות קשור לרמה לא מזכה אותך בכבוד גדול אם לא תרמת שום דבר מקצועית בזמן הזה. הכבוד שהוא מקבל מאוהדים מקומיים הוא בגלל שחלק גדול מהם עדיין שם את בניטז על המזבח, ולוקאס כמובן הוא ילד הזהב שלו.

יום מאושר, בהחלט. זה משהו שהיה צריך להיעשות איפשהוא בקיץ 2009 ולא היום. שחקן רע שלמען האמת אין לי מושג מה למה לאציו מצפה ממנו, אני באמת חשבתי שהוא יישאר עוד שנה ובקיץ הבא יחזור לברזיל כי אין לו מה לתת יותר בכדורגל אירופי בכיר.

oranfu, אלעד, k_700 ו-2 משתמשים נוספים אוהבים את זה.
  10. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

קיקר רושם שקייטה הבין שהוא לא יימכר הקיץ.
    אבל קשה לדעת כרגע מה האמת, קיקר רושם ככה והמאמן שלהם אומר שאין סיכוי שימכרו וראלף רגניק רושם שלא ימכרו גם ב100 מ' יורו והעיתונאי הראשי שמסקר את לייפציג אומר שאין סיכוי שהוא יעבור הקיץ אז קשה לי מאוד לדעת במה להאמין, יש הרבה סתירות. נצטרך לחכות ולראות.

סיונרה ו-Scouser Tommy אוהבים את זה.
  11. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

חחח וואו נדפקת לגמרי גיל.

owen11111 ו-Liverpool-Forever אוהבים את זה.
  12. ChelseaPensioner משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה בטוח.

Gianzola אוהב/ת את זה.
  13. Ori8 Member

האמת היא שאין כאן ציניות, אלא שמחה טהורה (אצלי לפחות) על שחקן שלא יכולתי לראות יותר לובש אדום עונה אחרי עונה. לוקאס באמת 'עזר' לי לכעוס על המערכת הזו שמחזיקה שחקן שמזיק לה מבחינה מקצועית גרידא. לא קונה את החרטוטים על החשיבות שלו בחדר ההלבשה פשוט כי לאף אחד אין מושג מה הולך שם. אין לי מושג איך הוא עזר או לא עזר לקוטיניו להרגיש בבית, זה פשוט לא רלוונטי. אני כן נוטה להאמין ששחקן הוא בדיחה על כר הדשא לא יכול להיתפס בחדר ההלבשה כאיזה אליל גדול או אחד ש'באים אליו'.. ליגה לאומית זה אולי הגזמה ,אבל אני חושב שלוקאס שחקן שמתאים לרמתו לליגה הישראלית, וגם פה הוא לדעתי לא היה מצליח לבלוט.

ליברפול כמועדון באמת לא זו שמכרה את "הנאמנות" הזו שלו. אלה היו האוהדים שדיברו בשיבחו ודאגו ודואגים לציין את זה. כמו לוקאס האמת גם הנאמנות של קאראגר לדוגמא לא נבחנה. אף מועדון גדול יותר לא דפק על הדלת בכל קיץ ורצה אותו ולהציג אותו כאיזה נאמן גדול זה מביך.

הוא לא אחד הגורמים לאנדראצ'יבריות כי הוא לא אשם בזה שהוא אצלנו כבר עשור, אבל הוא כן זה שמגדיר את הבינוניות בה ליברפול שוחה כבר כלכך זמן. מה שרואים כרגע בטוויטר זה אוהדים שבוכים על העזיבה שלו. ממש ככה. אוהדים שבטוחים שיש לו מקום בסגל הזה וחושבים שמדובר באחד "הגרזנים" הטובים בליגה. זה מדהים ברמות בלתי נתפסות לדעתי.

אף אחד הרי לא שונא אותו באופן אישי. מאחל לו לתת עונה מהסרטים באיטליה ולהיבחר לשחקן העונה, אבל זה יום מרגש ומאוד מאוד משמח עבור חלק מאיתנו וגם מי שלא לגמרי מסכים יכול לקבל את זה בהבנה. אני שמח היום הרבה יותר מאשר הייתי שמח בכל מיני החתמות די נוצצות שעשינו לאורך השנים, באמת.

Coutinho10 אוהב/ת את זה.
  14. owen11111 Member

האמת שקצת מצחיק מה שקורה בטוויטר אל מול הדיווחים שיוצאים מהעיתונאים והעיתונים שמסקרים את המועדון. קלופ נתן ראיון, כנראה לפני הטיסה, לגבי זה שאנחנו אולי נצטרך ללכת למטרות המשניות שלנו ועל זה שלא תמיד אפשר להשיג את השחקנים שאנחנו רוצים. האקו, והדיילי מייל יצאו עם הכתבות ובכל היום האקו מפמפם לנו את זה שקייטה לא למכירה.

מהצד השני, כל ה-ITK, כולל כמה מהאמינים יותר, מדברים על כך שהכל זה רעש של PR ושהעסקה מאד קרובה להיות סגורה. יש כאלה שכבר מדברים על מחיר (78 מיליון יורו אם מישהו מתעניין). לפני שנתיים-שלוש הייתי הולך חד משמעית עם העיתונות "האמינה". מצד שני, ה-ITK הם הרבה פעמים fanboys משעוממים שיש להם 70-80 אלף עוקבים ופשוט רוצים לרצות את קהל העוקבים שלהם.

תחושת הבטן שלי אומרת שנשיג אותו, אבל זה לא אומר הרבה. מעניין לאן זה יתפתח בשבועות הקרובים.

15. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

הקיקר היה לכאורה רק ראיון עם המאמן ולא כתבה.
    עכשיו אומרים שרגניק בחופשה בכלל.
    בקיצור...

מצב נושא:
הנושא נעול.