ליברפול 2017/18: חזרה לצ'מפיונס ליג

Discussion in 'פורום כדורגל אנגלי' started by Mellow29, Jul 10, 2017.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

כמו שאני לא אוכל את הציטוטים של קלופ בקשר לקוטיניו, כך לא גם את אלה.
    עדיין חושב שרוב הסיכויים שמורנו יעזוב החודש.
    עדיין רוב הסיכויים שיבוא בלם.
    לגבי קשר...אני באמת מאמין שלא יגיע אם קייטה לא יבוא.
    אם לא יגיע עוד כלום...וואו, אני אתאפק עם המילים עד ה1.9.

Esomech likes this.
  2. golding מנהלים

איזה מעברים? היה עונה אחת בהשאלה לא טובה במיוחד בויטסה.

3. Ori8 Member

איזה מסכן ואן דייק. אשכרה זורק זין על המועדון שלו בשביל מועדון אחר שכולה שיחק בו בשביל לעשות רושם על האוהדים. מאמין ומקווה בשבילו שיסיים את החלון הזה בצ׳לסי, ואם אפשר שגם ידפוק גול אליפות באנפילד על הראש שלנו, מה טוב.

4. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

ואן דייק בונה על זה שמישהי תגיש הצעה.
    הוא עושה שביתה לא בשביל ליברפול אלא בשביל מעבר.
    אם אף אחת לא תגיש הצעה הוא אכל אותה, סתם יעביר עונה בפחות נעימות מצד שחקנים אחרים וחלק מהקהל.
    אני מתפלא למה זה לא קורה כבר. צ'לסי, סיטי, לא יודע מי.

5. Mellow29 Kopite

"אכל אותה", מי ישמע, הוא יחזור לשחק וגם יחתום על חוזה משופר כמו שעשו עשרים שחקנים לפניו.

אני אישית לא מתרגש מזה שאנחנו לא מציעים. בכנות אני לא מבין למה בעייני רבים פה זה אישיו כזה חשוב. אין לי ספק בכלל שבליברפול וסאות'המפטון נמצאים בקשר ישיר או דרך סוכנים גם בלי לשלוח הצעה רשמית. אנחנו את הפדיחה שלנו עשינו עם הטאפינג-אפ הזה ועכשיו משחקים את המשחק שבו אנחנו מנסים לא להרגיז אותם, אני כן בטוח שבשניה שנקבל אינדקציה שהם מוכנים להקשיב להצעות אנחנו ניתן אחת. לא יודע אם כזו שתשכנע את סאות'המפטון למכור, אבל ברור לי שאם הם יחליטו שהם רוצים את הכסף אנחנו נדע על זה.

לכן אני גם לא בהכרח מודאג מהדיווח הזה על צ'לסי שרוצה להציע 50 או 60 מ' פאונד. להפך, הם מוזמנים, זה רק יכול להזיז את העסקה הזו מהקפאון הנוכחי. זה יכול לעודד את סוטון להכניס אותנו למלחמת הצעות - אין להם שום אינטרס לקבל הצעה נמוכה יותר מצ'לסי אם אנחנו מוכנים להציע יותר. אם השחקן באמת נעול עלינו כ"כ אז הוא יבחר בנו גם על פני צ'לסי, ואם אנחנו מוכנים לשלם פחות מצ'לסי אז מראש לא היה לנו סיכוי, בת'כלס שום דבר לא משתנה.

מילנר במקום קייטה - איזה יופי... מעניין מה הסיכוי שלנו להביא את קייטה בשנה הבאה בלי צ'מפיונס ליג. אשכרה לולאה אינסופית כזו.

6. oranfu Member

למה אנחנו צריכים לחכות לאינדיקציה? תציע להם את ה55 מיליון וזהו. לחכות להם שיגידו לנו שהם רוצים למכור את הכוכב והקפטן שלהם? נו באמת. זה הרי גם יחליש את היד שלהם במו"מ ואין שום היגיון בחשיבה כזאת.

7. Mellow29 Kopite

כי אנחנו נמצאים איתם בקשר מאז שכל סיפור הטאפינג-אפ התפוצץ, זה ברור. כלפי חוץ אנחנו התנצלנו וירדנו ממנו, כנראה שזה קרה כי היה להם קייס טוב - איך זה יראה עכשיו אם אנחנו נמשיך להציע כשהעמדה שלהם היא שהשחקן "לא למכירה"? אגב אם אני זוכר נכון הם בסוף משכו את התלונה שלהם לפי שה-FA בדקו אותה, אבל הם יכולים להתלונן שוב.
    בהמשך היו דיווחים שאנחנו מדברים איתם כדי לשקם את היחסים. אין לי ספק שאנחנו אמרנו להם, ישירות או דרך הסוכן של ואן דייק, כמה אנחנו מוכנים לשלם פחות או יותר. נשמע שהתשובה שלהם הייתה שלילית כמו במקרה של לייפציג.
    השחקן הזה והסוכן שלו מדברים עם פלגרינו והמועדון, אם העמדה שלהם תשתנה מ"לא למכירה" ל"מוכנים לשמוע הצעות" יהיה טעם להציע. למה שהעמדה שלהם תשתנה? כרגע יש להם שחקן ששווה הרבה כסף שלא מתאמן, לא משחק ולא כשיר להתחיל את העונה. יכול להיות שהם לא מעוניינים להחזיק אותו ומעדיפים לקנות 3 שחקנים בסכום שיקבלו.
    אם צ'לסי יציעו יותר או שהשחקן יעדיף אותם אז so be it.

8. oranfu Member

הם לא משכו את התלונה שלהם למרות ההתנצלות שלנו.

איך זה ייראה אם נציע? לא מעניין, הם (הבעלים) היו צריכים לחשוב על זה לפני שנתנו את ההצהרה שירדנו מהשחקן. אתה צריך אותו, תציע את הכסף.

המחשבה שהם יפנו אלייך בשביל לקנות מהם את השחקן מגוחכת. למרות שזה לגמרי מתאים לנו (היינו מוכנים לשלם הרבה כסף, באמת, אבל הם לא ביקשו מאיתנו).

לכולם כבר המצב ברור - השחקן שורף את הגשרים שלו שם, הכל מוביל למכירה. השאלה היא אם אתה תציע כסף ותיקח אותו או שתמשיך עם הטמטום שלך עד הרגע שיהיה מאוחר מדי.

9. k_700 Member

היה בויטסה אבל כבר ב2014 אני זוכר אותו מוזכר כאיזה מחליף בסגל שלכם למשחק ליגה.
    כלומר, השאלה לא מוצלחת, שנתיים לפני כן של כדורגל מילואים(כשהוא בכלל כבר רמה מעל) ואז חזרה לסגל שלכם כשהוא דורש את ה50 אלף לשבוע שלא הסכמתם לתת לו ואז ירידה למעמד של אוויר בסגל שלא מקבל חצי הזדמנות.

בשלוש שנים יצא ששיחק מעט מאוד אבל הכשרון שם ורואים את זה מהשנייה הראשונה.
    עם הראש במקום ואין פציעה הוא יהיה חתיכת לייט בלומר שדופק מספרים והשאלה אם זה הוא או אוריגי תשמע ממש מטופשת, לי אין הרבה ספקות בקשר אליו.

10. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

סולאנקה באמת נראה חד מאוד, ודווקא אותי הוא הפתיע גם בבילד אפ פליי שלו. ציפיתי לראות שם משהו הרבה פחות בוגר, אבל יש לו אחלה ראיית משחק וחוכמה בתנועה. יכול להתברר ככלי טוב מהספסל. גם וודברן וארנולד לדעתי נראים ממש הריל דיל. גדלו פיזית בצורה מאוד בולטת בקיץ, עשו איתם עבודה טובה והם לגמרי שם מבחינה מנטאלית. ארנולד אשכרה הולך לפתוח במחזור הראשון וזה נראה מתאים לגמרי, וודברן אופציה לגיטימית מהספסל עקב הפציעה של לאלאנה. נחמד סה"כ.

@Mellow29
    אני לא יודע מאיפה אתה מסיק את המסקנות האלה כשהמון דיווחים נפרדים דיי עקביים לגבי היחסים שלנו עם סוטון, והם לא במצב טוב מאוד כרגע. זה גם מסתדר - פנינו אליו באמצע העונה, הגדלנו לעשות והדלפנו לתקשורת עוד לפני שנכנסו איתם למו"מ, ועכשיו מבחינתם (גם אם זה לא נכון ב100%) סובבנו עד כדי כך את הראש של הקפטן שלהם שהוא עושה שביתה. מה גורם לך לחשוב שמשהו השתנה? אני גם מתקשה להאמין שהם יסכימו להצעה של צ'לסי וידחו אותנו אם נציע אותו דבר/יותר, אבל לדעתי הגשר שם שרוף כרגע.

בחיי שכרגע לוקח את קלאבאן על פני לוברן. הוא מזעזע לגמרי, קלאבאן לפחות רגוע בהנעת כדור ויש לו מסירות לא רעות. לוברן היום ב45 דקות היה שווה שני גולים, אחד שהיה גול ועוד מסירה קופצת חצי גובה למיניולה כשהוא על קו השער. מעבר לזה, כל פעם שבילבאו לחצו הוא שבר את הנעת הכדור עם מסירה לא מדויקת מספיק שהציבה את השחקן השני בבעיה. הוא גמר אצלי לצערי, הולך ממש בדרך של סקרטל.

Last edited: Aug 6, 2017
    oranfu likes this.
  11. Mellow29 Kopite

@oranfu צודק, אכן לא משכו את התלונה.
    לא אתווכח, אני חושב שחירבנו את זה בצורה קולוסואלית אם נאלצנו לתת הצהרת כניעה כזו. אבל כנראה שנאלצנו כי לסוטון היה קייס טוב.
    אני לא מצפה שיפנו אלינו עם "בואו ותיקחו", אני כן מצפה שיעשו סוויץ' מ"לא למכירה" ל"נמכור אותך אם תביא קבוצה שתשלם 70 מ' פאונד" ויודיעו את זה לסוכן של השחקן. משם זה כבר יהיה עלינו לעשות את ההצעה. אין אינדיקציה כרגע שהעמדה שלהם השתנתה, אז אני לא מבין מה אתה מצפה ש"הצעה רשמית" (מישהו בתכלס מבין מה זה?) תשנה.

@Scouser Tommy לא טענתי שהיחסים ביננו טובים, כתבתי שאנחנו מדברים כדי לשקם אותם ושבטוח קיים צינור תקשורת בין המועדונים, ישיר או דרך סוכנים. להבדיל, גם היחסים בין ישראל לחלק ממדינות ערב הם לא טובים אבל עדיין יש תקשורת בינהם.
    כרגע אני כן חושב שהם מתוך עקרון לא מוכנים למכור (אלא אם נציע להם איזה מחיר מגוחל, מהסוג שהיה גורם לנו למשל למכור את קוטיניו).
    אם העקרון ישתנה והם יחליטו שהם רוצים קאש, לדעתי לא ממש יפריע להם מי מעביר אותו.

oranfu and Scouser Tommy like this.
  12. oranfu Member

אם היה להם כזה קייס טוב אני מניח שהיינו נענשים.

אני לא מבין למה אנחנו צריכים לחכות לאיזשהו צעד מהכיוון שלהם. אנחנו רוצים לקנות לא הם רוצים למכור. הצעה מגוחכת? תציע להם 50+ ותראה מה הם אומרים, הרי בכל מקרה אנחנו כבר מדברים על סכומים מגוחכים הקיץ.

עד היום עוד לא הצעת להם שום סכום אז איך אתה יודע מה הם באמת חושבים? הצעה רשמית משנה ועוד איך. להגיד "לא נמכור אותו גם עבור 70 מיליון" זה הרבה יותר קל כשאין הצעה ממשית על השולחן. כשיש להם את ההצעה להרבה מאוד כסף בצורה ממשית והשחקן עצמו מסרב להמשיך במועדון זה כבר הרבה יותר קשה לסרב.
    כרגע, מי יודע בכלל אם הם מאמינים שאנחנו מוכנים לשלם גם 50...

13. הקופ בישראל Member

קלופ רומז שחלון העברות מבחינת ליברפול כנראה מסתיים אבל נהיה עם עין פקוחה עד ה31.8

“Without too much money or the highest transfer fees, we have additions to the squad which is good,”

“Until the August 31 we'll run through the world with open eyes – that's clear."

“It's not that we decide on our own, it's also about other clubs.”

Liverpool's spending in summer transfer window may be done, hints Jurgen Klopp

14. Coutinho10 Member

חחחחחחחחחחחח, כמו שכתבתי לפני כמה עמודים, זה נראה בדיוק כמו כל הינוארים והקייצים שמסתיימים 20 יום לפני סיום החלון.

איזה מחדל. אין דרך להסביר איך קלופ מסכים לזה חוץ מלהגיד שהוא זה שמאמין שהסגל הנוכחי מספיק.

לא יאומן.

Scouser Tommy likes this.
  15. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

Liverpool boss Jurgen Klopp refuses to rule out further signings | Football News | Sky Sports

אותה כתבה עם כותרת אחרת. הראיון עצמו עמום מאוד, ועל כן אפשר להבין אותו לכאן או לכאן. מה שברור זה שלא יבוא עוד קשר אם אלה ההתבטאויות על מילנר ומורנו. עצוב, אבל הציפיות שלי כבר כל כך נמוכות שאני רק רוצה בלם, לא אכפת לי מי ולא אכפת לי בכמה ולא אכפת לי מעמדות אחרות. שרק ישחררו אותנו מלוברן כבר כוס אמק, באמת לא ביקשנו הרבה.

Thread Status:
Not open for further replies.