ליברפול 2017/18: חזרה לצ'מפיונס ליג

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Mellow29, ‏10/7/17.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. alexshw Member

יש מיליון טקטיקות מו"ם או טקטיקות לשמור על שחקנים.
    לא צריך להוציא הודעות מועדון בלי סיבה. בין בגלל טקטיקת מו"ם או בין אם בגלל רצון אמיתי לשמור על קוטיניו, קלופ היה מאוד ברור בדבריו.
    אז בשביל מה אתה צריך גם הודעה?

oranfu אוהב/ת את זה.
  2. סיונרה Member

אם המועדון מוציא הודעה שהשחקן לא למכירה זה יכול להגיד שני דברים :
    1. השחקן למכירה אולם אנחנו מעמידים פני קשוחים במשא ומתן
    2. השחקן לא למכירה
    מנגד, אם השחקן לא למכירה יש בדיוק דרך אחת להבהיר את זה :
    1. להגיד שהוא לא למכירה

תבין מזה מה שאתה רוצה להבין במקרה של קוטיניו.

3. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

אפשר להבין דבר אחד מהציטוטים/חוסר ציטוטים על קוטיניו וזה שאי אפשר להבין כלום.
    זה שהשחקן מחמיץ היום משחק בגלל כאבי גב בטח לא עוזר להרגעת השמועות, הרי כשקייטה היה פצוע כתבו על זה אצלנו תאוריות שזה בגלל שהוא לא מרוצה שנדחו הצעות עבורו. בדיעבד זה היה קשקוש.

oranfu אוהב/ת את זה.
  4. golding מנהלים

אם הוא לא למכירה בשום מחיר, למה שהמועדון בכלל יטרח להוציא הודעה כזו? זה חסר משמעות.

מספיק שיגיד לברצלונה שהוא לא למכירה וזהו.

oranfu אוהב/ת את זה.
  5. סיונרה Member

כדי להרגיע את האוהדים?
    אני לא יודע מה השיקולים של ליברפול, אבל זה בטוח לא נכון לחשוב שאם המועדון אומר שהוא לא למכירה אז הוא בהכרח למכירה.

6. alexshw Member

אז קלופ הרגיע.

7. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

תצטרך משהו הרבה יותר חזק מזה בשביל להרגיע אותנו במצב הנוכחי...
    רק עוד 26 יום לסוף הסיוט.

8. סיונרה Member

היה מרגיע יותר אילו לא היו אומרים כלום?

9. golding מנהלים

כלומר להגיב לשמועות חסרות בסיס שרצות בעיתונים קטאלוניים? לא רואה צורך בזה בכלל.

אלעד, oranfu ו-alexshw אוהבים את זה.
  10. oranfu Member

המועדון לא צריך להתייחס לשמועות בתקשורת המגוייסת של ברצלונה. קלופ אמר כבר יותר מפעם אחת שהוא לא ימכור את קוטיניו וקלופ הוא הפנים והקול המקצועי של המועדון. זהו.

האם זה בהכרח אומר שלא נמכור? לא. אבל המועדון לא צריך להתייחס לזה יותר.

לשים 75 מיליון יורו על קייטה (ולהיכשל) זה מראה על רצון? אני מקבל את זה. איך אנחנו מגיעים ממצב שאנחנו חושבים שאנחנו צריכים חיזוק ב75 מיליון יורו לקישור למצב ש"וודברן דווקא יכול לעשות את התפקיד הזה"?
    אני לא רוצה שנביא שחקן רק לצורך הבאה של שחקן. אבל גם לפני הפציעה של לאלאנה (ובטח שלאחריה) אנחנו צריכים עוד קשר ואפילו שניים. כל כך נעולים על קייטה? תביאו קשר אחד הקיץ ותנסו להביא את קייטה בקיץ הבא. אבל הקיץ חייב להגיע קשר. הקישור שלנו צריך רמונט כללי.

אגב, כמו שגיל כבר רשם - אין לנו מגן שמאלי סביר, אנחנו משחקים שם עם מילנר (הפח) והתירוץ לא להביא מגן שמאלי רציני אלא שחקן צעיר סתמי כגיבוי היה שאת הכסף שומרים לרכישה משמעותית בקישור.
    אז את הכסף לרכישה המשמעותית בקישור נשמור כבר לקיץ הבא, כמו איזה פאקינג רקורסיה מחורבנת מהגיהנום שמשאירה אותנו כל שנה עם הכסף בכיס ועם ים יח"צ של הבעלים.

כמובן שזה גם מצחיק שאומרים שנלך על קייטה בקיץ הבא. לכולם צריך להיות ברור שאם הוא לא מגיע הקיץ הוא כבר לא יגיע. הוא יתווסף לרשימה מכובדת של שחקנים שהחלטנו "ללכת עליהם בקיץ הבא" ובסוף עברו למועדונים אחרים.

עם ואן-דייק אין שום תסבוכת משפטית (אבל איזה קל למכור סיפורים לאוהדים שלנו, מדהים). לא הצענו להם אגורה שחוקה. אין שום דבר, ממש כלום, שמונע מאיתנו לשים להם עכשיו 55 מיליון פאונד על השולחן ולקחת אותו. אבל אנחנו לא רוצים. איך סיינפלד אמר - "I choose NOT to run".
    אנחנו בוחרים שלא להציע.

התרחיש האופטימי היחיד שאני יכול לראות כרגע זה שאנחנו עוברים את הופנהיים וזה ישכנע את הבעלים האלה להוציא קצת כסף ולהביא את ואן-דייק (אם עוד יהיה על השולחן עד אז). שום דבר אחר.

Scouser Tommy אוהב/ת את זה.
  11. itay2789 Member

פשוט צריך להתרגל לכך ליברפול זה קבוצה של מקומות 4-7 וכל דבר מעבר לכך זה הישג. כמו שאברטון זה קבוצה של מקומות 6-9 וכל דבר מעבר לזה הוא הישג. ב 10 שנים אחרונות אלן המקומות של ליברפול. היו 2 עונות חריגות שנחשבו ל "הישג" כפי שכתבתי לעיל אבל חוץ מזה זהו. בכל יתר העונות זה מקומות 4-7. הבעלים לא באמת עושים משהו כדי להתנתק מה"סוג הזה" של הקבוצה כמו שהבעלים של אברטון לא עושים משהו חריג כדי להיפטר ממקומות 6-9.
    פשוט מאוד להסתכל על 10 שנים אחרונות ואיפה הקבוצה ליברפול נמצאת כדי להבין שכאוהד ליברפול צריך להפנים שאנחנו לא אוהדים קבוצה "גדולה". אוהדים קבוצה גדולה שהייתה בעבר אבל לא הווה. עכשיו זה קבוצה של מקומות 4-7 וזה יישאר ככה.

בשתי הקייצים היחידים שהקבוצה סיימה כ"הישג" מעבר למקום 4 הקייצים הללו הוגדרו כקטסטרופה.

עכשיו מסיימים מקום 4 שלמען האמת זה גם חריג. אבל שוב הקיץ הזה מתחת לכל ביקורת.
    ולא זה לא ישתנה. הריי אם קלופ היה מחפש משהו כאלטרנטיבה לקייטה כבר היינו שומעים על זה. אבל לא שומעים כי לא מחפשים.
    ודרך אגב כל הקטע עם ההולנדי זה שכונה. מדוע? אם הייתי סאותהמפטון הייתי מדווח על ליברפול גם אם הייתי מוכר את השחקן לליברפול כי בסופו של דבר ליברפול יצרו את הקשר עם השחקן שלא כראוי סאותהמפטון יכולה לדווח גם אם היא מוכרת.
    ושוב העובדה שלא שומעים על אף שחקן אחר חוץ ממנו זה אומר ששוב לא מחפשים. שבוע לפני תחילת עונה ואין שמות ברקע אומר הרבה מאוד.

אז זה פשוט קבוצה של מקומות 4 -7 וזהו. להתרגל לזה. יחסוך הרבה תסכול.

סמואל אטו אוהב/ת את זה.
  12. oranfu Member

סוטון התלוננו עלינו כבר.

התרגלתי לזה שאנחנו אמצע טבלה. מה שמעצבן אותי זה שלא מנסים להתקדם מזה אלא מבסוטים על זה. אפשר לנסות ולא להצליח, אבל אנחנו לא מנסים כי המצב הנוכחי מתאים מאוד לבעלים שלנו. הם לא נאלצים להוציא כמעט כסף וההכנסות שלנו (והשווי של המועדון) רק גדלים כל הזמן.

ועם כל הכבוד לאברטון - אין שום סיבה שנסתפק במקומות 4-7. חוץ מרצון של בעלים (רצון אמיתי) מה מונע מאיתנו להיות יותר מזה? אין לנו את הכיסים של סיטי ויונייטד, אוקיי. אבל אנחנו עדיין אחד המועדונים העשירים באירופה.

13. Esomech Member

באמת שאני מתחיל לחשוב שזה לא הבעלים כאלה חסרי רצון כמו שקלופ אהבל, ולא מוכן להתפשר אפילו, חיי בלהלהלנד כאילו הוא עדיין בליגה הגרמנית.
    מביא את זה על עצמו, מעניין כמה בטיל הוא יעוף מפה אחרי שייסים מקום 7-8.
    איפה החיזוקים שזעקו לשמיים בעונה שעברה?, איפה ההתחמשות המאסיבית?
    הוא שכח שהקישור שלו לא היה מספיק עמוק? ועכשיו פחות אפילו.
    שכח איזה הגנה גרועה? העיקר רוברטסון הגיע במקום מגן שמאלי רציני, אבל זה רק בגלל שהעדפנו מישהו כזה שם ולהתחמש בקייטנה וואן דייק. , נו עכשיו לא יביאו מגן שמאלי כי לא ירצו לערער את הפוטנציאל של רוברטסון להצליח.

בלם, 2 קשרים חובה.
    בלי זה קלופ יכול לחזור לגרמניה. לא משנה איזה כדורגל הוא משחק עם הוא לא יודע לנהל סגל כמו שצריך.

מקווה מאוד שהם ישלפו כמה ארנבים מהכובע כי הם עוד שנייה מפספסים אל הרכבת

14. alexshw Member

קודם כל לא נראה לי שהוא יסיים 7-8 וגם אם יסיים מחוץ לטופ 4 לא חושב שמשרתו תהיה בסכנה.
    שנית, החלון לא נגמר לאף אחד, אז אפשרות שכל קבוצה תביא עוד שחקנים שכרגע לא בכותרות. צריך לשפוט ב - 1.9
    לגבי דורטמונד, אז היה לו את צורק ואין לזלזל בחלק שלו בהצלחה.

15. Esomech Member

כן אה? כי אתה יודע איך הקבוצה הזאת מתנהלת בדיוק, כאילו אני לא אוהד את הקבוצה הזאת 12 שנים כבר ואני לא יודע למה הם מסוגלים ומה לא.

אז בוא אני אספר לך משהו, פציעה אחת של קוטיניו ורוב המשחק ההתקפי שלך מסתרס כי פשוט אין מי שיזין את סאלח, אין שחקן קישור אחר שיודע לנווט את המשחק לאגפים, פירמינו יהיה פחות משמעותי ומאנה הוא היחידי שינסה לעשות משהו, אבל בקבוצה עם קישור ברמה של אמצע טבלה.

ההגנה נשארת אותה הגנה פח עם לוברן הלחוץ, קלאבן הסולידי מידי, גומז הילד ורק מאטיפ בתור בלם קבוע שגם הוא נוטה לפציעות.

לא הייתי כזה בטוח, קודם כל רף הציפיות עלה משמעותית לגבי עונה הבאה, אף אחד לא יסתפק במירוץ לטופ 4. אחרי שזה לא יקרה בגלל הכנה לקויה מאוד מאוד מצד קלופ יהיה עליו המון לחץ תקשורתי ברמות מפגרות. או שיעזוב לבאיירן או שיפוטר, לא רואה סרט שהבעלים נותנים לו עוד גיבוי, ואם כן? אז אתה לא תראה רכש גם בעונה הבאה כי הם יאבדו בו אמון.

החלון לא נגמר לכל שאר אירופה אולי, לליברפול לא יגיע אף אחד כי הם פשוט לא מחפשים וחושבים שהוא יכולים להפוך כל שחקן בן 17 לשחקן על תוך פרי סיזן.

אף אחד לא זלזל בעבודה של זורק

מצב נושא:
הנושא נעול.