ליברפול 2017/18: חזרה לצ'מפיונס ליג

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Mellow29, ‏10/7/17.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. owen11111 Member

    הצטרף ב:
    ‏23/10/14
    הודעות:
    1,558
    לייקים שהתקבלו:
    2,491
    מין:
    זכר
    אם אני מבין נכון את הכותרת של ספורט:
    אנחנו מוכנים למכור את השחקן הכי טוב שלנו, ואחד השחקנים הכי טובים בליגה, עם חוזה ל-5 שנים בלי סעיף שחרור, תמורת 70 מיליון יורו?
    כשמנגד, צריך להזכיר, הסכום הזה לא מספיק כדי:
    - לקנות שחקן גינאי בן 22 שלפני שנה עבר תמורת 15 מיליון יורו.
    - לקנות חלוץ ספרדי בן 24 שעד כה בילה את רוב הקריירה שלו כשחקן ספסל.
    - לקנות חלוץ בלגי בן 24 מקבוצת אמצע טבלה שלא הסכים להאריך את החוזה.
    - לקנות חצי חלוץ צרפתי בן 18 עם חצי עונה מאד מרשימה.

    אה כן, הכתבה טורחת לציין שאנחנו מודעים לכך שלברצלונה יהיו 222 מיליון יורו מעסקת ניימאר, אבל אנחנו מבינים שהם מוכנים לשלם לכל היותר 85 מיליון יורו. לכן סביר שהעסקה לא תחרוג מגבולות הגזרה האלה. בסך הכל נשמע הגיוני.
     
    נערך לאחרונה ב: ‏31/7/17
  2. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏11/11/02
    הודעות:
    24,971
    לייקים שהתקבלו:
    18,539
    אואן, יש לך קו תמיכה 24/7? ער"ן לא עונים לי כבר.
     
    owen11111 ו-Gianzola אוהבים את זה.
  3. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏26/11/11
    הודעות:
    14,234
    לייקים שהתקבלו:
    10,043
    מין:
    זכר
    קוטיניו בא כדי לבדר את ניימאר ולא להחליפו. אין כאן שום היגיון!
     
    נערך לאחרונה ב: ‏31/7/17
    oranfu אוהב/ת את זה.
  4. yonmu Member

    הצטרף ב:
    ‏28/6/07
    הודעות:
    10,396
    לייקים שהתקבלו:
    2,655
    אם קוטיניו נמכר באיזור ה70 ולא באיזור ה100 זה בדיחה.
    בארסה תמיד קבוצה לחיצה, ואחרי שימכרו את ניימאר הם גם חייבים 'לפצות' את האוהדים וגם כל העולם יודע שהרגע הם קיבלו רבע מליארד יורו.
    קוטיניו לא מבקש לעזוב כבר שנה או בכללי שחקן שיעשה שביתה איטלקית או סתם אווירה רעה.
    ובכלל, אם תכניסו את פסז' לסיפור זה יכול להתנפח עוד יותר. חתיכת מושבה ברזילאית הם פותחים שם...
     
  5. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏11/11/02
    הודעות:
    24,971
    לייקים שהתקבלו:
    18,539
    גם 100 זה בדיחה.
    לייפציג אמרו לנו שלא מוכרים לנו שחקן כי הוא לא למכירה, למה שלא נגיד אותו דבר לברצלונה?
    גם קייטה רצה ללכת אלינו. שניהם לא עושים שביתה.
     
    oranfu ו-Scouser Tommy אוהבים את זה.
  6. yonmu Member

    הצטרף ב:
    ‏28/6/07
    הודעות:
    10,396
    לייקים שהתקבלו:
    2,655
    זה שלייפציג אמרו את זה לא אומר שהמחיר הנכון לא ישכנע אותם.
    אין כזה דבר שחקן לא למכירה. יש הצעה נמוכה מדי.

    האם כדאי לכם למכור את קוטיניו?
    זה כמובן תלוי בכמה דברים - בסכום שתקבלו עליו, במה הוא יעשה אם לא תשחררו אותו (ראיונות מעיקים, סכסוכים, גישה לא מתחייבת), ובמי תוכלו להביא במקומו בשוק. עדיף לכם למכור ולהתחזק במאה מליון יורו מאשר להישאר עם כוכב ממורמר.
     
  7. Ori8 Member

    הצטרף ב:
    ‏25/7/09
    הודעות:
    4,762
    לייקים שהתקבלו:
    2,682
    מה זאת אומרת למה שאנחנו לא נגיד להם את אותו דבר? ללייפציג יש שאיפות, לנו לא ממש. כלומר, לפחות נראה שהם באמת מנסים בכוח להראות שהם לא הולכים להיפטר מהכוכבים שלהם כל קיץ, ואם כן - אז הקבוצה המוכרת תצטרך להתאבד כלכלית עליו. אנחנו מעולם לא היינו כאלה וגם לא נהיה, לפחות לא תחת FSG. כשמגיעים אליהם עם סכומים כאלה העיניים שלהם נפתחות ואז אנחנו מבינים איזה מועדון אנחנו באמת, מבעד לכל השקרים שזורקים לתקשורת.

    נראה שנאיימר באמת הולך לפסז' ולכן לא יהיה מנוס מלפתוח את הרגליים לברצלונה, אבל לדעתי לא ימכרו אותו ב-80 מיליון יורו. טיפה יותר מזה ובפאונד וזה ייסגר. קוטיניו גם לא יצטרך לעשות בעיות, ידחפו אותו לג'יפ השחור ויסעו על 120 קמ"ש ממלווד לשדה. השאלה היא מה עם קלופ. האם הוא יראה בזה שבר ביחסים או שהוא בתכלס חלק אמיתי מאותה מערכת שמאמינה שזה תקין, אבל פשוט מפציץ במילים חסרות משמעות לפני שחותמים..
     
  8. owen11111 Member

    הצטרף ב:
    ‏23/10/14
    הודעות:
    1,558
    לייקים שהתקבלו:
    2,491
    מין:
    זכר
    תחת הבעלות של FSG היו שלושה מקרים שמכרנו שחקנים בסכומים גדולים:
    טורס - לפני 6 שנים, כש-FSG היו חודשיים במועדון.
    סוארז - לפני 3 שנים, קיץ אחד אחרי הסיפור הגדול עם המעבר לארסנל.
    סטרלינג - לפני שנתיים, ובזמנו תראה לי אוהד אחד, כולל אתה, שהיה מסרב ל-50 מיליון פאונד על הילד חרא הזה.
    בכל אחד מהמקרים האלה הכסף שהתקבל בגין המכירה הלך מיידית לרכישת שחקנים אחרים למועדון.

    אני מבין שזה דבר אחד להתלונן כנגד הבעלים על כך שהם לא משקיעים מספיק ואין לנו אמביציה. אבל לא צריך לסלף את המציאות ולהציג כאילו אנחנו פידר קלאב שרק מעוניין להשביח שחקנים כדי להרוויח כסף.
     
    Scouser, Gianzola ו-Liverpool-Forever אוהבים את זה.
  9. Ori8 Member

    הצטרף ב:
    ‏25/7/09
    הודעות:
    4,762
    לייקים שהתקבלו:
    2,682
    אנחנו לחלוטין כן פידר קלאב. אין לי טענה אמיתית כלפי העובדה הזו כי בסופו של יום יש מעלינו מועדונים גדולים יותר ובאופן טבעי כשיש לנו שחקנים ברמה מספיק גבוהה הם יהיו מבוקשים וירצו גם ללכת, אבל גם לא צריך להתעלם מזה. כשהשחקנים הכי טובים שלנו מגיעים לבשלות שמספקת להם חוזה במועדון גדול יותר אנחנו מוכרים ונמכור. סטרלינג זו דוגמא מצוינת. זה שהיום אנחנו לא בוכים עליו ומסוגלים להגיד שקיבלנו אחלה כסף, לא תשנה את העובדה שנאלצנו למכור את אחד השחקן הכי מבטיח שלנו אז ל"יריבה" עשירה יותר באותה ליגה.

    יש כמובן רמות שונות. אנחנו אמנם לא סאות'המפטון ולא אברטוןן, אבל אנחנו עדיין מועדון שמייצר שחקנים לקבוצות גדולות יותר. זו המציאות ו-FSG לא מתכוונים להפוך אותו לכוח מספיק משמעותי כדי שלא נהיה כאלה.
     
  10. DRORIKO Member

    הצטרף ב:
    ‏3/5/15
    הודעות:
    68,862
    לייקים שהתקבלו:
    14,898
    מין:
    זכר
    אני כן הייתי בא אליהם בטענות שהם לא מצאו סינים/קטארים/סעודים למכור להם את המועדון. זה אחלה סחורה בשבילם, יותר מהמילנזיות, בטח מסיטי ופסז׳. אני כותב את זה כי זאת האופציה היחידה שתחזרו להיות תחרותיים, עד שזה לא יקרה אתם תמשיכו להתרפק על הימים של קיגן ודלגליש
     
  11. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏3/5/10
    הודעות:
    8,506
    לייקים שהתקבלו:
    7,858
    זה מסכם יפה את התקשורת הקטלונית ואת כמה שכולם שם בטוחים שהשמש זורחת להם מהתחת. הם רוצים משהו, וכל העולם יתיישר לפי זה. אם הם מוכנים לשלם לכל היותר 85, אז ליברפול מבינה שהיא צריכה להסתפק בזה - האופציה שפשוט נגיד "לא" לא עולה בדעתו של אף אחד.

    מגוחך, ודי מביך. יאללה, הלאה.

    למה שהם ילכו ויחפשו איזה שוגאר דאדי שיקנה את המועדון? הם אנשי עסקים, כנראה שרווחי להם להחזיק במועדון אחרת לא היו עושים את זה. אני מאמין שאם תגיע הצעה טובה הם ישקלו אותה, אבל עובדתית לא מגיעה אף הצעה.

    אתה חושב שזה מקרי שכל השייחים ואיילי הנפט הולכים על הצ'לסי, סיטי ופסז' של העולם ולא על הליברפול, מנצ'סטר יונייטד או ארסנל? אלה מועדונים מבוססים מאוד כלכלית. כל אחד שרוצה מחר בבוקר לרכוש את ליברפול צריך להכין צ'ק שלא יורד ממליארד דולר, ובשביל מה בדיוק? זאת פשוט לא הצעה מפתה במיוחד.

    "תמשיכו להתרפק על הימים של קיגן ודלגליש"... יש לך משהו מעניין יותר לתרום לדיון חוץ מלדפוק פה ססמאות וקלישאות מביכות?

    ליברפול לא צריכה קטארים כדי לא למכור את קוטיניו, היא גם לא צריכה אותם כדי לקנות ואן דייק או קייטה. יש לנו תקרת זכוכית עם FSG וזה, אני מאמין, ברור לכולם אבל אנחנו עדיין רחוקים ממנה. הטענות לבעלים הן לא שהם לא מוצאים קטארים למכור להם את המועדון.
     
    נערך לאחרונה ב: ‏31/7/17
    אלעד ו-owen11111 אוהבים את זה.
  12. DRORIKO Member

    הצטרף ב:
    ‏3/5/15
    הודעות:
    68,862
    לייקים שהתקבלו:
    14,898
    מין:
    זכר
    תשמע אני לא מומחה לליברפול אבל אני יודע שאם הייתי אוהד הייתי מתחפרן. זה בסדר לא לקחת אליפות, זה לא בסדר לא להיות תחרותי, והאמת שהחגיגות באנפילד לכבוד המקום הרביעי היו די מביכות. אז בסדר אין לכם שייח/אוליגרך, אבל יש לכם את אנפילד שמכניס המון כסף, יש לכם את זכויות השידור שקפצו בצורה מטאורית, ובכל זאת אתם נשארים עם אותה מדיניות חסכנית. ליובה אין אף שייח, ועד לפני כמה שנים היינו בתחתית,אבל צמחנו בכוחות עצמנו עד כדי מצב שאנחנו מביאים חלוץ ב-90 מיליון ואומרים לא לקבוצות עשירות יותר שרוצות שחקנים שלנו. ואת זה אנחנו עושים בלי איצטדיון שבאים אליו מכל העולם ובלי זכויות שידור מטורפות. אז אם אנחנו כן למה אתם לא?
     
  13. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏11/11/02
    הודעות:
    24,971
    לייקים שהתקבלו:
    18,539
    Klopp on Coutinho: "He is not available for sale. There is no other interpretation of that."
    Klopp asked about Coutinho/Barca: "The word is 'not' (for sale). There is no interpretation for that. There is nothing new."

    הITK של ברצלונה עכשיו יספרו להם שזה לא באמת.

    איזה קיץ...מתי ה1 בספטמבר?
    תישארו פה, עוד מעט יהיה דיווח על ואן דייק.
     
  14. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏8/8/02
    הודעות:
    28,218
    לייקים שהתקבלו:
    7,312
    אי אפשר להתעלם מרצון השחקן.
    גם סוארס "לא היה למכירה" בתחילת הדרך, אבל בשלב מסוים ליברפול הבינו מה שכל מועדון מבין, שאי אפשר להכריח שחקן להישאר במועדון לאורך זמן אם הוא רוצה אתגר חדש/מועדון שנאבק כל שנה על כל התארים/לעבור למדינה שמתאימה לו יותר מבחינת שפה, אקלים וכיוצא בזה.
    זה היה נכון לסוארס בליברפול, זה היה נכון לרונאלדו אצלנו, וזה נכון גם לקוטיניו בקיץ הנוכחי.
    כל עוד קוטיניו שותק, ולא נוקט בצעדים כדי להלחיץ את ליברפול, היא יכולה להגיד שהוא לא למכירה. השאלה האמיתית היא מה יקרה אם תוגש הצעה של ברצלונה בסכום גבוה מאוד, סכום שיגרום לקוטיניו מצד אחד לחשוב שליברפול מקבלת סכום יותר מהולם תמורת שחרורו, וכן סכום שגם יגרום לליברפול לעשות חושבים מצד שני.
    קשה לי לראות את ליברפול מחזיקה בקוטיניו בכוח אחרי הצעה כזאת, בטח אם הוא יתחיל לעשות שביתות ויצהיר בגלוי שהוא לא מעוניין להישאר במועדון. וגם אם ליברפול תצליח לעבור את הקיץ הנוכחי עם קוטיניו אצלה, כמעט בטוח שאם העניין בקוטיניו ימשיך כמו שהעניין בסוארס נמשך, שעון החול יתחיל לספור את הזמן לאחור, כמו שקורה הרבה פעמים בקבוצות שלא זוכות בתארים, ועוד יותר במקרים שבהם ברצלונה מעוניינת בשחקן לטיני.

    אני גם חושב שאין דבר כזה "לא למכירה בשום סכום", ושאם ברצלונה תנחית מחר הצעה של 120 מיליון על השולחן ליברפול תמכור בלי לחשוב פעמיים, אבל בגלל שקוטיניו הוא עדין לא שם, הוא עדין לא מסי/רונאלדו/ניימאר, קשה לי להאמין שזה יקרה, ויותר הגיוני שבשלב מסוים הלחץ יתחיל לבוא מהכיוון של קוטיניו, ואז זה יהיה רק שאלה של זמן...
     
  15. Coutinho10 Member

    הצטרף ב:
    ‏16/7/15
    הודעות:
    2,656
    לייקים שהתקבלו:
    846
    מין:
    זכר
    קשה לי להאמין שהוא ילך העונה, אני גם לא חושב שיעשו לו בעיות קשות מדי אם ירצה ללכת בעונה הבאה וזו אחת מהסיבות.
    קלופ התראיין גם היום והבהיר שוב פעם שאין מה לדבר עליו הקיץ.
    אני לא חושב שהוא יעשה בלאגנים וגם אם כן, יש לנו את כל הסיבות הלגיטימיות להתנגד לו.
    הוא דיי חייב לנו את הקריירה שלו שדשדשה משהו כמו 5 שנים עד שבחרנו לקנות אותו על סמך אינטואיציה בלבד ולתת לו הזדמנות בהרכב של קבוצה גדולה.
     
    DRORIKO אוהב/ת את זה.
מצב נושא:
הנושא נעול.