ליברפול 2017/18: חזרה לצ'מפיונס ליג

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Mellow29, ‏10/7/17.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא רוצה לשמוע על ינואר.
    אם אין קייטה הקיץ, אני מצפה לדבר הטוב ביותר שיש אחרי קייטה. תחסכו ממני את ינואר, את הסעיף בקיץ 18 ואת זה שהחזרה של הנדרסון זה כמו שחקן חדש.

oranfu ו-Scouser Tommy אוהבים את זה.
  2. Ori8 Member

גיל, מה זה הדבר הטוב שיש אחריו? אתה אוהד ליברפול כבר מספיק זמן. אל תצפה מבנאדם בלי רגליים לרקוד. תתחבר למציאות.

3. Mellow29 Kopite

קוטיניו לא נורמלי פשוט. אם הוא ישאר, סאלח ומאנה בדאבל פיגרס לפני ינואר.

4. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

אוהדי ארסנל זה דבר מדהים:
    אוזיל = ״מס׳ 10 הטוב בעולם״ ובלה בלה בלה נוסף.
    קוטיניו = אוברייטד.

לך תבין מייט.

מדהים כמה שהוא השתפר מהרגע שהגיע לליברפול. הולך בדרך (?) של סוארז.

oranfu אוהב/ת את זה.
  5. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

הוא ענק והוא השתפר והקיץ הבאנו עוד שחקן מהיר שאוהב לעשות תנועה בלי כדור ואלה הדברים שינפחו את המספרים של קוטיניו עוד יותר.

אני ממש לא מודאג לגבי החלק הקדמי שלנו. אני משוכנע שנכבוש הרבה וסלאח, גם אם הוא למשל פחות טוב ממהארז נגיד, עושה רושם שהוא מה שהיינו צריכים בניגוד למשל למהארז, עוד מהירות ותנועה לעומק. מאנה וסלאח הולך להיות מסחרר וגם אם יש פציעה לאחד מהם אז אתה חוזר למצב שעדיין יש לך מהירות בהתקפה בניגוד לעונה שעברה שבלי מאנה פתאום נהיינו מאוד סטטיים.
    רק תצרפו לחלק הזה איזה קשר דומיננטי ובלם ואנחנו חזקים מאוד.

6. cheddar Member

אוזיל באמת אבל היה יותר טוב קודם.. בעונה האחרונה קוטיניו עקף אותו.

7. Raulito Madridista

ההתקפה של ליברפול מציתה את הדימיון ללא ספק, לא רוצה לערוך השוואות מיותרות אבל אולי היא יותר מגוונת אפילו מהעונה ההיא שכמעט הסתיימה באליפות היסטורית מבחינת העומק - סוארס מדהים, סטארידג' בעונת חייו, סטרלינג ככישרון גדול וג'ררארד מאחורה אם כי היו כבר סימני שחיקה מסוימים. מנגד, אני לא סגור לגבי הקישור האחורי ואילך ומתקשה לראות את קלופ עוצר את הספירה מאז האליפות האחרונה מה גם שיש על הראש את ליגת האלופות כרגע.
    קלופ לדעתי כן מסוגל לגרום לשחקנים להישאר ולדחות את הקץ, יש לו כוח וכריזמה וחיבור מיוחד. מקווה שאם קוטיניו יילך, ליברפול לפחות 'תחלוב' את בארסה כמו שצריך ותוציא ממנה סכום יפה. לא רק בגלל ניימאר, פשוט כי השוק משתולל וזה גם כמובן בטיימינג. כשלקבוצה אין שום אינטרס למכור והקבוצה השנייה מאוד רוצה לקנות, בטח אם מתקרבים לסוף החלון - המחיר עולה.

8. Clock End Stand משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא יאמן. אני בטוח שנשבר כאן שיא אייסוקר חדש לדיון של ליברפול, 31 עמודים ואנחנו עוד לא באוגוסט, ב29 מהם אנו מדברים על קייטה ו-ואן דייק.
    ובסוף השחקן בעל התקרה הגבוהה ביותר בקבוצה קרוב מאוד לעזוב. הראשון לא מגיע ככל הנראה והשני, גם אם יגיע, הוא יגיע בסכומים גבוהים מדי וגם במידה וקוטיניו יעזוב, זה לא יהיה מה שירגיע את אוהדי ליברפול.
    חצי הנחמה היא הכסף שצפוי להיכנס למועדון.
    אך אוהדי ליברפול בעצמם מבקרים כאן את התנהלות הרכש במועדון, ובעצמם לא אופטימים לגבי מי שכן יגיע. בכל אופן יש עוד חודש לסגירת חלון העברות וזה הרבה זמן. אבל כולנו יודעים כמה קריטי לגבש את הסגל עם שחקני הרכש ומה גם שעד חלון העברות ישנם המשחקים הקריטים של תחילת העונה.
    וזה מה שמדאיג אותי גם לגבי המועדון שלי, זה היה ברור שאחרי לקאזט חרושת השמועות תשמום לה פתאום, ורק נשמע על עזיבת אלכסיס, בעוד ששתי הפייבוריטיות הגדולות לזכייה באליפות שופכות קוויד כמו אלכס טרנר ומיילס קיין בסופש עם לנה דל ריי וידידות במלדיבים.

נערך לאחרונה ב: ‏30/7/17
  9. owen11111 Member

מסכים עם הלך הרוח של ההודעה שלך. טוטהנאם, ליברפול וארסנל הן תמונת מראה של מה שקורה ביונייטד, סיטי וצ'לסי.
    מצד שני, יש עוד חודש לחלון וההיסטוריה מלמדת אותנו שרוב הרכישות מבוצעות בחודש הזה. אני בספק גדול שלא נראה לפחות עוד רכש גדול אחד לפחות, לכל אחת המקבוצות האלה.

אגב, אני לא חושב שקוטיניו מאד קרוב לעזוב. נכון להיום הוא לא הביע רצון לעזוב, מתאמן עם הקבוצה כרגיל ואפילו השמועות מהצד הספרדי דיי נרגעו. וגם אם קוטיניו אכן יבקש לעזוב (להערכתי זה לא יגיע לכדי זה), קשה לראות את ברצלונה וליברפול מגיעות לסיכום בינהן. כמובן שהרבה דברים בלתי צפויים יכול לקרות, אבל כמו שמלו רשם לא מזמן - אם הבעלים מוכרים את קוטיניו בתזמון הזה בניגוד לעמדה של קלופ ובסכום שהוא לא חסר תקדים, הם יכולים להזדיין מהמועדון הזה.

10. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

מה? אף אחד לא עוזב, אני לא יודע על מה אתה מדבר. גם ואן דייק וגם קייטה יגיעו בסוף, יש עוד חודש שלם לחלון, זה מלא זמן וסוטון ולייפציג יישברו. ראלף ראגניק גזען חרא ופלגרינו בכלל סוכן שלנו אצל הסיינטס.
    השחקן היחיד שעתיד לעזוב שאני יודע זה ראיין קנט.

oranfu אוהב/ת את זה.
  11. Clock End Stand משתמשים של כבוד היכל התהילה

אם הסגל הקיים ישאר, ובתוספת לסלאח, יגיעו גם קייטה וגם ואן דייק, אני בהחלט חושב שליברפול יכולה להפתיע, למרות שהסגלים של סיטי וצ׳לסי פשוט מטורפים. העומק של סיטי בקישור ההתקפי ובכלל בחלק הקדמי וגם מרכז השדה הכל כך מוכשר של צ׳לסי, קשה לי להאמין שבסגלים הקיימים ישנה קבוצה שתעקוף אותם בסוף מאי.
    בכל אופן כמו שאוואן אמר וכמו שציינתי, חודש זה הרבה זמן.
    ובכל זאת, אני יותר מאשמח אם ליברפול תהיה זאת שתניף כל עוד האלטרנטיבה היא סיטי או צ׳לסי.

12. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא הבנתי על סמך מה החלטת שקוטיניו בטוח עוזב. פספסנו משהו?

13. oranfu Member

קייטה לא יגיע ואף קשר לא יגיע במקומו, תתעוררו. מצד שני החתמנו את רוברטסון אז מילנר יוכל לשחק בקישור. 2 ציפורים במכה.

Just kill me now please.

נערך לאחרונה ב: ‏30/7/17
    אלעד ו-muller אוהבים את זה.
  14. alexshw Member

לא כדאי לכם לקרוא ספורט קטלוני היום [emoji1]

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

15. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

אצלנו יש כל מיני מקורות הזויים שאומרים שקייטה עוד יחתום וואן דייק חותם.
    אני אסווג את כל מי שחושב שקוטיניו חותם שם כהזוי גם כן עד שיוכח אחרת.
    לא רוצה להגיד מה שאני חושב על המצב אם הוא עוזב. במיוחד אחרי שאומרים לנו שאי אפשר להביא את קייטה כי הוא לא למכירה.

מצב נושא:
הנושא נעול.