ליברפול 2017/18: חזרה לצ'מפיונס ליג

Discussion in 'פורום כדורגל אנגלי' started by Mellow29, Jul 10, 2017.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Coutinho10 Member

חחחחחח והוא כבר חשב שיהיה לו יומיים רצופים של אושר. @Sir Alex Ferguson

2. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

?

3. Raulito Madridista

יכול להיות שהנושא עלה כאן בקונוטצייה אחרת, לא עברתי על העמודים האחרונים, ובכל-זאת: מוחמד סאלח עושה קירקס לפריימרליג - כל המספרים מהעונה המטורפת שלו - באדיבות וואלה.

https://img.wcdn.co.il/f_auto,w_700/2/5/5/7/2557920-46.Xxx

- סלאח הפך לשחקן ליברפול המהיר ביותר להגיע ל-20 שערי פרמיירליג, לאחר שעשה זאת ב-25 משחקים. השיא הקודם היה שייך לפרננדו טורס ולדניאל סטארידג', שהרשיתו 20 פעמים ב-27 משחקים בעבר. בתולדות הקבוצה רק פעמיים זה קרה מהר יותר, אך זה היה הרבה לפני עידן הפרמיירליג (פרד פגנם ב-23 משחקים ב-1915 ורונלד אור ב-24 ב-1909).
    - בהשוואה לליגה כולה, סלאח הוא הרביעי המהיר אי פעם להגיע ל-20 כיבושים, יחד עם אלן שירר ולס פרדיננד. קווין פיליפס עשה זאת ב-24 משחקים ובמקום הראשון ניצב אנדי קול, שכבש 20 שערי ליגה ב-22 משחקיו הראשונים.
    - סלאח כבר כבש העונה שבעה שערים מול קבוצות מהטופ 6 בטבלה מנצ'סטר סיטי ויונייטד, צ'לסי, טוטנהאם וארסנל) - שימו לב - כל שחקני צ'לסי כבשו רק שישה שערים מול קבוצות מהטופ 6 העונה, ואלה של יונייטד רק חמישה.

זו אחת מעונות הבכורה הכי מרשימות שאני זוכר בליגה האנגלית. לדעתי כשסאלח הגיע היה עליו להוכיח שני דברים:
    - שהוא יכול להתאים את עצמו גם לסגנון מעט אחר - מול ליברפול הרבה מתגוננות - והגול נגד טוטנהאם הוא חלום של כל שחקן כדורגל - דריבל מטורף על מטר אחד ברחבה.
    - וגם שהוא מסוגל להשתלב בליגה מעט יותר אינטנסיבית ובמועדון גדול יותר.

4. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

תעקוב אחריו צמוד, עונה הבאה הוא שלך.

Raulito, oranfu and Scouser Tommy like this.
  5. Coutinho10 Member

טוב אז עוברים ל Plan B - איסקו/דה בריינה.

6. alexshw Member

איסקו וכסף תמורת סלאח בטח ינסו לבשל.

7. Scouser Member

לכו תדעו אם זה לא סתם איזה טריק פח של המועדון, פירס הוא דרך להוציא הודעות רשמיות דרך התקשורת.

Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk

8. Coutinho10 Member

מוכן לשים את הבית שאיסקו לא יגיע אלינו. הוא לא שם עלינו לדעתי וכמו שסאנצ'ז בזמנו לא הסתכל עלינו בכלל כך גם איסקו לא יסתכל. לעבור מבארסה/ריאל לליברפול ? אני חושב שהוא לא ירק אלינו בטח כשלא חסרות קבוצות שיקפצו עליו.

9. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

הפתעה מרעישה. מי היה יכול לראות את זה מגיע?

10. Mellow29 Kopite

מהדברים שלך נשמע שאתה לוקח את ההודעה הזו ברצינות. הייתי בטוח שאין מה להקשיב לפירס כי הוא עיתונאי חצר.

owen11111 likes this.
  11. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

הדעות שלו לא מעניינות אותי, אבל איפה הדעה פה? זה דיווח. הוא עיתונאי חצר, משמע הוא מדווח מה שהמועדון מוסר לו. זה לא אומר שהוא יודע הכל, זה אומר שאם אומרים לו שלא מעוניינים יותר בשחקן מסוים (ידיעה די אובייקטיבית שאין למועדון איזהשהיא אג'נדה לדחוף לנו) אז כנראה שזה נכון.

אני לא מתייחס לשום דבר שאף עיתונאי אומר כתורה מסיני, יש דברים שאני מסוגל להאמין להם יותר וכאלה שפחות. עד עכשיו לעיתונאים יש רקורד מושלם בלהגיד לנו בדיוק מה המועדון לא יעשה. כשהם אומרים שלא נחתים אף אחד זה מה שקורה. פחות כשמדובר במה כן נעשה, בטח כשזה מג'יימס "200 מליון ליש"ט בקיץ 2017" פירס וחבריו באקו. די הגיוני לעיתונאי חצר.

תזכורת לקצרי הזכרון -
    Liverpool won't spend £100m this summer - it will be nearer £200m - Ian Doyle - Liverpool Echo
    תעיינו. קריאה משעשעת.

Last edited: Feb 9, 2018
    Coutinho10 and oranfu like this.
  12. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

מבחינת הטיימינג זה דיווח חסר משמעות. אנחנו בפאקינג פברואר.

זה היה נכון גם אם היו אומרים ש״ליברפול רוצים את למאר״.

13. Mellow29 Kopite

״ידיעה די אובייקטיבית שאין למועדון איזהשהיא אג'נדה לדחוף לנו״....

הכנסת את זה לסוגריים אבל כמובן שזו פרשנות שלך שאני בטוח שבאמת לא היית מסיק בשום סיטואציה אחרת. אני אישית מקטלג את הכתבות האלה לארבע קבוצות, לפי מידת המעורבות של המועדון:
    1. ידיעות שהמועדון כתב בעצמו ושיחרר דרך עיתונאי.
    2. עדוכנים של המועדון לתקשורת שמפורסמים כולם באותו זמן.
    3. ידיעות שהעיתונאים משיגים דרך ״יודעי-דבר״ עם קשרים במועדון, ולא בתדרוך רשמי.
    4. פרשנות שלהם שלא שונה מפרשנות של אדם אחר שעוקב אחרי הקבוצה.

ברגע שקוראים מספיק כתבות אפשר לזהות די בקלות מתי מדובר בהודעה שעיתונאי השיג, מתי הוא קיבל את זה מהמועדון ברשימת תפוצה (כולם מפרסמים את זה במקביל?) ומתי מדובר ב״סקופ!!!״ ״אקסקולסיב״ שבעצם רק פירס היחיד שיודע. זה נראה לי כמו מקרה די ברור של ידיעה שהמועדון דחף לפרסם במועד הזה.

למה הוא בחר? מה האג׳נדה? לא אתיימר לדעת. נגלה בקיץ. אבל אני לא קונה את זה שאתה תמים כ״כ להאמין שלמועדון אין אג׳נדה לדחוף את הידיעה הזו או שהיא הושגה מאיזשהו מקור סודי שיש לפירס.

14. Coutinho10 Member

האמת שנשבר לי ה**ן מלחכות לקיץ כל עונה.
    מבחינתי עד ואן דייק הכל התנהל נהדר, מה שקרה מעתה ואילך שבר אותי לגמרי.
    אני לא יודע מי הם חושבים שיכול להוות אלטרנטיבה ראויה ללמאר, אני לא חושב שהשוק מוצף היום בשחקני קישור התקפיים טובים. אלה שטובים נמצאים אצל גדולות אחרות.

מה המטרה של המועדון לפרסם את הכתבה ? חוץ מלהרגיז אוהדים זה לא עושה שום דבר, לא מבין למה הם פירסמו את זה בכלל אבל אני לא חושב שאנחנו מזיזים להם בכלל.

חייתי בסרט ששחקנים חייבים לנו משהו, לא סוארז, לא קוטיניו ולא טורס קיבלו קבוצה תחרותית לידם. מבחינתי שחקנים כמו סלאח יקבלו מעכשיו ברכת הצלחה ממני אם יעזבו, אנחנו אחלה במה בשבילם אבל מגיע להם לקחת תארים.

אני חותם לכם אגב שלא אובלק ולא אליסון יהיו כאן בעונה הבאה, יותר מזה, סיכוי לא ראה שהמשך עונה סביר של קאריוס יספיק לו כדי להיות השוער הראשי שלנו בעונה הבאה.

גם מקלופ לא חוסך מביקורת, הוא יכול לבלבל את המוח עד מחר על doubters ו believers, יש גבול לקסמים שאפשר לעשות, יש סיבה למה הקבוצות שמחזיקות בשחקנים הכי טובים הן אלה שלוקחות באופן קבוע תארים.

אני לא יודע אם מישהו צפה בפורטו העונה, אני חושב שלמעט 3 העמדות ההתקפיות במגרש הסגל שלהם לא רואה את שלנו, הם לא סתם מקום ראשון העונה בליגה שלהם, כל החבורה שם הולכת להתקדם לקבוצות חזקות באירופה. זה טוב ויפה לחשוב שאנחנו פייבוריטים (העמדה שאנחנו הכי לא טובים להיות בה אגב), הקטע שהם קבוצה לא פחות טובה.

נראה אם עדיף לנו לעבור לצד של הdoubters אחרי המשחק, נראה אם הוא סוף סוף יתחיל לקבל שכל ולעבור גם הוא לצד הזה ויתחיל לבקר את מי שצריך לבקר - כל זאת אם אכן הבעלים הם אלה שתוקעים לו מקל בגלגלים ולא הוא לעצמו.

Last edited: Feb 9, 2018
  15. Mellow29 Kopite

הביקורת על FSG היא שמדובר באמריקאים שמנהלים את המועדון כמו עסק והמטרה היחידה שלהם היא לקחת כסף לכיס. עם זאת, היחס אליהם הוא כמו אל ילדים בני 12 שבטעות עשו מיליארדים. מוציאים כתבות לתקשורת עם מטרה אחת ויחידה - להרגיז אוהדים. איך לעוד אנשים לא מתפוצץ המוח מחוסר העקביות הזה?

אורן צדק כל הדרך. באמת אין דברים כמו אוהדי ליברפול.

Thread Status:
Not open for further replies.