ליברפול 2017/18: חזרה לצ'מפיונס ליג

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Mellow29, ‏10/7/17.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Coutinho10 Member

סלאח כוכב, עונה ראשונה שלו כאן והולך לסיים עם סביבות ה 30 שערים רק בליגה. לפני חודש העזתי לכתוב את השם שלו ליד השם של סוארז וקפצו עליי, סלאח בהחלט שייך לרמות שסוארז משחק בהם היום. אנחנו מחוברים מאוד חזק לסוארז אז קשה לנו להגיד את זה (+ העובדה שסלאח כנראה לא יסיים פה יותר משנתיים עד הצעד הבא אז כבר מלכתחילה מנסים שלא להיקשר יותר מדי). מה גם שסוארז בכלל חלוץ וסלאח ווינגר. עם איך שהוא נראה השנה הוא בטופ 5 של העמדה לדעתי, גם אם מכניסים את מסי, רונאלדו וניימאר.

cheddar אוהב/ת את זה.
  2. Esomech Member

לא יודע, סאלח מהיר, חזק, זריז, משתחרר נהדר, מגיע למצבים שרק הוא יכול להגיע אליהם.
    אבל לא יודע, המסירה שלו לא טובה בכלל ובכללי בחירת המסירות שלו מאוד רעה.
    אולי אנשים יקפצו אבל אני חושב שהוא בעונה שפשוט הכל הולך לו, גם מבחינת הכיבושים וגם ״בדריבלים של מסי״ שהוא נותן מידי פעם. הפערים קיצוניים מידי.
    אני לא חושב שבעונה הבאה הוא ימשיך באותו קצב. אם ריאל באה עם הצעה טובה בקיץ, הייתי שוקל אותה ברצינות.

yonmu אוהב/ת את זה.
  3. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

סלאח בעונה סוארזית, אך זה לא הופך אותו לסוארז.

גם אלכסיס ואגוארו לא בקליבר הזה מבחינתי. הוא בסקאלה אחרת. אול אראונד פלייר היסטורי בעיניי. הרבה יותר נכון לשים אותו ליד הנרי ורונאלדו.

4. Gianzola משתמשים של כבוד היכל התהילה

וזולה. שכחת את זולה.

Sent from my iPhone using Tapatalk

5. Coutinho10 Member

הכל טוב, מבחן הזמן יגיד. רוב הסיכויים שאני מבלבל לכם את המוח, ואולי אפילו עוד שנה הוא יהיה סאדיו מאנה של העונה.
    אני מת על סוארז, אבל אני לא חושב שהוא שחקן שילדים גדלים עליו, אני זוכר את עצמי בתור ילד מתמוגג מהנרי, בטח מרונאלדו השמן. היה להם קלאסה מעולם אחר שלסוארז אין. סוארז גאון כדורגל, יש רגעים שגורם לך לתפוס את הראש, אבל זה לא הנרי ולא רונאלדו. סטטיסטית היו לו עונות מטורפות כמו/יותר משלהם, אבל עדיין, לא רואה אנשים מדברים עליו עוד 20 שנה כמו שמדברים על השניים האלה. (למעט אוהדי ליברפול)

סלאח יכול להגיע לזה, אני לא רואה שום סיבה שלא.
    זו לא עונה חד פעמית, יש לו גרף שיפור עצום בקריירה מאז שהגיע לאיטליה, ברומא הוא נתן עונה אדירה אשתקד, אצלנו הוא השתפר ומתאים באופן מושלם למשחק ולליגה.
    המשחק אתמול שיכנע אותי יותר מכל שהוא נותן עונה היסטורית, הוא שיחק לבד אתמול, הגיע למצבים טובים וסיים עם 2 גולים. זה לא פוקס, זה שחקן שהוא אוכל את הדשא העונה.
    ברגע שהוא יעבור למדריד אנשים יתחילו להסתכל עליו אחרת. ככה זה, קוטיניו שלובש ליברפול זה שחקן שעדיין לא וורלד קלאס, בשניה שהוא לובש את המדים של בארסה הוא כוכב על.

Esomech

סלאח לעיתים מרושל ומקבל החלטות לא נכונות. סוארז אמנם היה מוסר טוב יותר, והיה לו טאץ' אדיר בכדור, עם זאת, זוכר אותו מחמיץ איזה 3 פעמים במשחק ממצבים בטוחים, רק כדי לדפוק 2 שערים פסיכיים כמה דק' אחרי. סלאח ממש דומה לו בקטע הזה, הוא יגיע ל 5 מצבים במשחק, במקרה הרע יסיים עם שער אחד ובמקרה הטוב עם יותר. הם פשוט עושים את זה אחרת, סלאח עם המהירות וההתגנבות לרחבה, סוארז עם כוח ומיקום מפחיד.

6. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני לא רואה טעם להשוואה, סוארז טוב יותר בכל אספקט במשחק חוץ ממהירות.
    הוא השחקן הכי גדול שראיתי אצלנו וזה לא הולך להשתנות עם סלאח.
    להערכתי יש לו תקרה והוא נמצא בה כרגע אבל אני לא אופתע גם אם אטעה והוא איכשהוא ישתפר גם מפה. סוארז הוא לא יהיה.
    זה לא בושה אגב, סלאח נותן פה עונה מטורפת שראיתי לעיתים נדירות מאוד משחקן שלנו. הוא ענק וההשוואה הזאת סתם עושה לו עוול. הוא לא אמור להיות סוארז. אנחנו במצב בריא היום בהתקפה, יש שיטה שמעולה לשחקנים שאוהבים תנועה וחכמים בתנועה שלהם, יש שחקנים טובים. תשקיעו בשוער, הגנה ובקישור שדפקתם בינואר ואנחנו רצים לאליפות. לא צריך סוארז. סלאח מספיק ומעבר לכך.

סוארז, אני יכול רק לחלום ששחקן כזה יגיע אלינו שוב. זה לעלות למשחק בידיעה שהמשחק תלוי בו ולא ביריבה ולא משנה מי היא. אם הוא בא חם אתה גמור. מה שהוא עשה למנ יו כל כך הרבה פעמים, תענוג, הוא אגדה ענקית. שסלאח יעשה עוד כמה עונות כאלה.

oranfu ו-אלעד אוהבים את זה.
  7. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

תקופה אחרת, כדורגל אחר. ברגקאמפ, זולה, קאנטונה - כולם היו גאוני כדורגל, אין עוררין על כך. אבל היסטורית, המשמעות העיקרית שלהם בעיניי הייתה דווקא מחוץ למגרש מבחינת ההשפעה שלהם על המועדונים שלהם בפרט ועל הפרמיירליג בכלל (בעיקר ברגקאמפ וקאנטונה). הם סוג של חלוצים (no pun intended) בפן הזה, כמו שונגר היה בזמנו (פתח את הדלת למאמנים כמו בניטז, מוריניו ואחרים).

לא רומנטי להגיד זאת, אבל מקצועית גרידא ברגקאמפ מעולם לא היה ברמה של הנרי כמו שקאנטונה מעולם לא היה ברמה של רונאלדו; אגב, מה שמיוחד אצל סוארז שהוא רחוק מאוד מלהיות אתלט יוצא דופן - שזו בדר״כ תכונה שאופיינית לספורטאים היסטורים. עם כמה שאני מעריך אותו, אני חושב שהוא דיי אנדרייטד יחסית למה שהוא כבר הספיק לעשות בקריירה שלו. אולי הוא יקבל יותר הערכה כשיפרוש.

נערך לאחרונה ב: ‏5/2/18
    oranfu, Scouser Tommy ו-Gianzola אוהבים את זה.
  8. Coutinho10 Member

אגב כתבתם שסוארז בקושי כבש מול הטופ 6, סלאח העונה כבש מול כולן מלבד יונייטד. הייתכן כי זה ההישג הכי גדול של מוריניו ביונייטד ?

9. one united Member

אל תגזים, קודם כל הגביע האנגלי!!!! ורק אחר כך האוטובוס היקר שנרכש בשנתיים האחרונות שדואג לעמוד לרוחב הרחבה ומפריע אפילו לגאונים כמו סלאח

10. alexshw Member

LOL, לאלנה הורחק ב - U23. נראה לי זה תופס לפרמייר ליג.

11. cheddar Member

זה גם טעות לא מחויבת.. כמעט חנק מישהו

12. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

13. oranfu Member

גם אינגס נפצע שם.
    שניהם, אגב, שיחקו גרוע. לאלאנה היה גרוע באופן כללי ואינגס הרבה להחמיץ.
    מי היה טוב? וודברן.

סוארז אולי לא ייזכר עוד 20 שנה בכדורגל העולמי אבל זה כי הוא אנדרייטד. הוא מפלצת כדורגל, משהו נדיר ביותר. זה לא רק המספרים, זאת עליונות מטורפת שהיתה לו על הדשא. זה הפחד המוחלט של היריבות כשעלו לשחק נגדו. הוא היה מפרק הגנות לבד.
    הוא מספק כבר שנים מספרים כמו של רונאלדו אבל לא מקבל באמת התייחסות כזאת.
    הוא היה כינור שלישי בברצלונה למסי וניימאר שפחות מסרו לו.
    פנדלים ובעיטות חופשיות הוא לא בעט בברצלונה למרות שאחד הבועטים הטובים באירופה (ובטח שיותר מניימאר).
    נכון שאין לו קלאסה, הוא נראה לחלוטין לא מלוטש ולא אלגנטי אבל זה לא משנה בכלל.

אני רשמתי פה לפני ורושם גם עכשיו - סלאח אדיר העונה, אבל זה לא סוארז. אולי הוא ישמור על הרמה הזאת אבל גם המה הזאת זה לא סוארז.

בכל מקרה, זאת העונה הראשונה והאחרונה שלו אצלנו. אנחנו נמכור בקיץ.
    אני כמובן לא הייתי מוכר גם עבור 250 מיליון, אבל אנחנו נמכור בשמחה עבור 150 לדעתי (ופחות בשמחה עבור פחות).
    אין מה לעשות, זה יהיה החלום שלו.
    לפחות יהיה לנו את הכסף הזה להשקיע בחזרה בשחקנים (כאלה שלא יעלו מחירים מוגזמים ולא איכפת להם לשחק בליגה האירופאית ולנשים שלהן לא מפריע לא לגור בלונדון למרות שאין להם בכלל נשים).

14. alexshw Member

אל תחמיא ללאלנה. הוא כבר עבר את השיא שהגיע בזכות קלופ.

15. oranfu Member

לאלאנה חלש אבל הוא עדיף על ווינאלדום ומילנר.

מצב נושא:
הנושא נעול.