ליברפול 2017/18: חזרה לצ'מפיונס ליג

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Mellow29, ‏10/7/17.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. yakov_y YNWA

שער גדול של פירמיניו שהזכיר לי שאינגס וסולאנקה הם החלוצים הטבעיים היחידים בסגל, אני זוכר בקיץ שסולאנקה חתם ולא הבנתי למה צריך אותו כי יש את אוריגי וסטארידג׳.
    מאטיפ ולוברן בלמים, גומז ורוברטסון המגנים, הנדרסון ומילנר במרכז השדה, הרכב כל כך אפור, לא הגיוני לסיים עם סגל כזה בטופ 4.

נ.ב:
    למה שקט בגזרה של קליין ? אוטוטו פברואר והוא לא חזר לאימונים אפילו.

נערך לאחרונה ב: ‏30/1/18
  2. הקופ בישראל Member

3. הקופ בישראל Member

משחק נהדר שלנו, ג'אן היה עצום היום.

מגדילים את הפער מארסנל ל8 ו-3 המחזורים הקרובים יכולים להיות שוברי שוויון בטופ 4, מחר סקאם נגד התרנגולים, בראשון אנחנו נגד טוטנהאם ומחזור לאחר מכן ארסנל נגד טוטנהאם.

4. alexshw Member

אין מה לספור את ארסנל כבר מזמן. הם ספגו 3 שערים יותר מווסט ברום האחרונה. לא נותרה שם טיפת נשמה, משמעת ורצון להשיג משהו.

5. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

הלוואי והסטנדרטים שלי למשחק "נהדר" היו כמו שלך, הייתי נהנה הרבה יותר בחיים.

שמח שעשינו את העבודה היום, אבל עוד משחק שרק המחיש עד כמה אנחנו תלויים בפירמינו אחרי המכירה של קוטיניו. אשכרה השחקן היחיד שרואה מגרש, עושה דברים לא צפויים. הפך בין רגע לשחקן הכי חשוב שלנו ביי פאר, ועם הצל של מאנה משמאלו בכלל אין תקווה שמישהו אחר ייצר משהו מעניין.

רוטצייה בין ואן דייק ללוברן... חחח אני מת. חולה על קלופ אבל יש לו יציאות לפעמים... וואט דה פאק? שירוץ כבר עם רביעיית הגנה עקבית, רוטציות עושים בהתקפה (במקרה שלנו לא כי אין להם תחליף), ההגנה צריכה לפתח תיאום כדי להיראות מתישהו בעתיד סבירה. אני חד משמעית רץ עם רוברטסון-ואן דייק-מאטיפ-גומז/ארנולד, השניים האחרונים היחידים שיכולים להיות ברוטצייה לפי הרצון לתקוף/להגן.

הלאה לטוטנהאם.

Big Virgil אוהב/ת את זה.
  6. Mellow29 Kopite

זה לא היה משחק נהדר אבל עשינו בו את העבודה בצורה מקצועית ובלי לחרבן. קאריוס אפילו עצר כדור די קריטי במצב של 0-0.

אני לא קונה את הסיפור הזה עם ואן דייק, אומרים שהוא היה חולה השבוע ופספס אימונים, לא מאמין לשנייה שקלופ הולך לעשות רוטציות עם בלם ה-75 מ׳ פאונד שלו. אבל אם כן אפשר לבקש רוטציה אחת, זה ויינאלדום בפנים במשחקים גדולים ומילנר במקומו בכל משחק שבו אנחנו צריכים קשר שמסוגל למסור קדימה. הוא לא להיט גדול אבל לפחות מסוגל לתת קרוסים או דאבל פסים.

Big Virgil ו-Scouser Tommy אוהבים את זה.
  7. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

הוא גם עושה תנועה הרבה יותר חכמה מוויינאלדום לעומק... האמת שחוץ מאתלטיות אני לא מוצא הרבה יתרונות של ההולנדי במאצ'אפ הזה.

גם אני התלהבתי בהתחלה מהעצירה של קאריוס, בצפייה חוזרת זה היה מה זה דרדל'ה... גם בלם סביר היה מציל את זה ועוד בלי להשתמש בידיים.

Big Virgil אוהב/ת את זה.
  8. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

קאריוס היה צריך לתפוס את זה. הוא יעלה לנו ביוקר, עניין של זמן.

היה ניצחון טוב, עדיין בחוץ והכל.
    אני בספירה לאחור לסיום העונה, צריך לקוות לצבור מספרס פער. נשארו רק 13 מחזורים.
    מאטיפ נראה שייקי לאחרונה, לוברן היה טוב אתמול לכן פותח איתו ליד ואן דייק בראשון.
    הנדרסון שחקן חשוב עבורנו כשקוטיניו בחוץ, הוא עוד מנסה להעביר אגפים ולתת מסירות קצת יותר ארוכות ואנחנו חייבים את זה נגד הצפיפות. אני מרוצה ממנו ב2 המשחקים האחרונים.
    מאנה באיזשהוא שלב עבר מנגיעה ראשונה של מסי לנגיעה ראשונה של קאוט, אני לא יודע למה אבל אני מקווה שזה יתהפך חזרה בהקדם.

Scouser Tommy אוהב/ת את זה.
  9. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

נראינו בערך הכי טוב שאפשר נגד קבוצה שמשחקת כמו שהאדרספילד שיחקה, זה הרגיש כמו משחק אימון בין התקפה להגנה, סוואנסי לפחות השאירה את איוו קצת למעלה וניסתה לעקוץ במצבים נייחים, אתמול האדרספילד אפילו בפיגור 2-0 לא ניסתה להוות יריב אלא רק להגן.

אגב, רוברטסון נכה רציני בהתקפה. אני רואה אוהדים שנמסים ממנו בגלל שהוא נתן את הנשמה נגד סיטי והופכים אותו למשהו שהוא לא, זו בדיוק הגישה שהשאירה פה את לוקאס 9 שנים יותר מדי. כל כדור אחרון שהוא נותן הוא רע. אם הוא משחק, ארנולד חייב לפתוח באגף השני כדי שיהיה לפחות אגף אחד שאפשר לשחק עליו, וקלופ צריך להחליט אם הוא בונה על מורנו או לא, אם כן הוא חייב לשחק במשחקים מהסוג הזה ואם לא צריך להגיע מגן שמאלי חדש.

10. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

אוהדים מתמוגגים מרוברטסון כי הוא אשכרה מגן שמאלי ולא תרנגולת ללא ראש, וגם כי הוא סה''כ לא טיפש גמור כמו רוב השחקנים שלנו. אחלה מגן שמאלי כרגע, לא יותר, אבל זה משמעותי כשהאופציה השנייה כל כך גרועה. אני כן רואה אותו כמגן שמאלי סולידי ולגיטימי גם בהתקפה, יש לו קרוסים טובים מאוד לרוב. לא וורלד קלאס בשום צורה אבל לך תדע, עשה קפיצת מדרגה גדולה מהאל אלינו ויש לו הרבה לאן להשתפר.

מורנו לא חייב לשחק בשום סוג של משחקים. עלית מול ווסט ברום בבית איתו וחטפת 3 שיש לו חלק מהותי בכולם, זה לא הספיק לך?
    באמת אני לא יודע מה עוד מורנו צריך לעשות כדי שיימאס לכם ממנו כמוני. מפציר בכל מי שלא משוכנע לחפש אותו בשלושת הגולים בשבת, זה פשוט mind blowing.

11. Coutinho10 Member

לוברן יותר טוב ממאטיפ העונה, לא רק אתמול לדעתי.
    נראה שהוא תפס קצת ביטחון. מאטיפ לפעמים עולה שיכור למשחקים. שווה ניסיון לצוות את ואן דייק עם לוברן.

12. Scouser Member

סוואנזי כנראה החליטה להשאיל את אנדי קינג במקום מרקוביץ'. מת.

לפחות יש לנו ווינגר מחליף.

13. oranfu Member

לוברן יותר טוב ממאטיפ, מאטים יותר טוב מלוברן. חברים, שניהם פח.

גם מילנר ווינאלדום, על מה לעזאזל מתווכחים פה? שניהם נלחמים אבל כלום חוץ מזה.

הנדרסון מעביר אגפים, מדהים באמת. צ'אן נתן אתמול 2 כדורים ארוכים לגול למאנה שזה כאילו משהו שהנדרסון יודע לעשות וצ'אן לא. רק שצ'אן לא נותן כדור ארוך על אוטומט והנדרסון כן אז הנדרסון "מעביר אגפים". היה לו משחק לא רע אתמול וזה גם לא מובן מאליו (כשמדברים על הנדרסון) מול קבוצה שלא תקפה ולא הפעילה עליו שום לחץ.

מאנה כבר תקופה נראה רע (למרות שמבשל ומבקיע). צריך לרדת לספסל... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

איכסה על המועדון הזה.

Coutinho10 אוהב/ת את זה.
  14. alexshw Member

בסוף דחפו את פלנאגן לבולטון

15. DRORIKO Member

אחד לאחד מה שכתבתי כאן בקיץ. לקלופ יש קלף מיקוח עצום מול ההנהלה והוא מעדיף להתרפס. מצד שני אולי הפוזיציה הזאת נוחה לו, כי הוא יודע שאם הוא לא יעשה טופ 4 יפילו את זה על השחקנים וההנהלה, ואם הוא יעשה טופ 4 הוא יצא איזה ריצ'ארד לב ארי(כמו שבאמת היה בעונה שעברה). הוא נראה לי כמו אחד שמאוהב בפוזיציה של האנדרדוג האידיאליסט, ככה זה היה בכל הקבוצות שלו.

מצב נושא:
הנושא נעול.