ליברפול 2017/18: חזרה לצ'מפיונס ליג

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Mellow29, ‏10/7/17.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

תאכלס, אני במצב הרבה יותר טוב ממכם. הייתם מתים להיות אני.

גם בתקופה שחורה זכינו ב-3 גביעים אנגלים, 12 מגני קהילה ו-700 נצחונות על קונטה.

2. alexshw Member

אל תדליקו את תומכי מוריניו.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

3. oranfu Member

לא צריך רכש.
    פשוט מכרנו את הקשר היחיד בקבוצה שיכול היה לעשות דברים לא צפויים.

לא צריך גם שוער. זה בסדר גמור לעלות עם שוערים שלא מסוגלים לעצור שום כדור שמגיע אל השער.

אני לא מאמין בקארמה ושטויות כאלה, אבל למועדון הזה מגיע כלום וזה מה שהוא מקבל.

Coutinho10 ו-Esomech אוהבים את זה.
  4. itay2789 Member

אם לא יהיה טופ 4 זה אשמת קלופ בלבד ולא הבעלים. קלופ מסרב לרכוש בינואר וללכת עם הסגל הקיים למרות מכירת קוטיניו והעובדה שהוא מתראיין ומתרברב שיש כסף לבזבז אבל הוא מאמין בסגל הקיים חושפת את זה. אני אוהב את קלופ אבל הוא עקשן כמו שהיה בקיץ. בסוף הוא הביא את ואן דייק אבל אחרי שחצי עונה ההגנה הרסה לנו הרבה. אתה מתעקש על המטרות שלך אבל מבזבז עונה שלמה בשביל זה. בשביל מה קיימת העונה הזו אם אנחנו רק מחכים למטרות לחלונות העברה אחרים? זה מצחיק.

5. oranfu Member

אין כסף, צא מהסרט שיש כסף. נראה לך שהוא מרוצה?
    אנחנו יודעים בוודאות שהוא רצה עוד שחקנים, המועדון פשוט לא מוכן לשלם.

אגב, אני מקווה שזה ברור לכולם שמשחקים כמו היום ונגד סוונזי מושפעים מהמכירה של קוטיניו ולא רק בקטע מקצועי.
    למכור את הכוכב שלך באמצע העונה ולא לחזק את הקבוצה מוציא את הרוח מהמפרשים לכולם במועדון.
    גם קלופ נראה מבואס.

6. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

יודעים מה הקטע פה? ווסט ברום בכלל לא באה להרים מחסומים ולהתבצר ברחבה שלה. שיחקה כדורגל, שיחקה גבוה, השאירה שטחים, במיוחד במחצית הראשונה. שידור חוזר של סוואנסי זה לא היה.

מתי בפעם האחרונה נראינו כ"כ אומללים התקפית נגד קבוצה שמשחקת נגדינו ככה? אני לא זוכר משחק כזה שראינו בו כ"כ הרבה הגבהות סתמיות לרחבה, בהתחלה זה היה מרגיז וברבע השעה האחרונה זה כבר הפך לבדיחה עצובה, היינו חסרי רעיונות לגמרי.

קלופ מסרב לרכוש בינואר, סבבה. בוא נלך יותר רחוק - FSG מתחננים אליו שייקח מהם כסף וירכוש שחקנים אבל הוא מסרב כי ללאנה ואוקס, ומסנן את ג'ון הנרי ולינדה בטלפון. זה הכל קשור בעקשנות של קלופ - לפניו תמיד השקענו מספיק כסף והחתמנו את השחקנים שהיינו צריכים, אף פעם לא השארנו חורים עצומים בהרכב או נשארנו עם ספסל ברמה של צ'מפיונשיפ. לא קרה.

Scouser Tommy ו-oranfu אוהבים את זה.
  7. oranfu Member

המכירה של קוטיניו ריסקה את העונה ואולי אפילו את הקדנציה של קלופ.

אבל האוהדים יאשימו את קלופ.

הסרט יחזור על עצמו עם המנג'ר הבא.

8. Esomech Member

אני מאשים בעיקר את הבעלים וגם את קלופ, זה שפל חדש האי רכישת מחליף או לפחות חזקת משהו אחר.
    ההוא לא מתאים, הוא כמו רכש חדש, הוא לא שווה 90 מיליון בעיניי קלופ, הקבוצה לא רוצה למכור.. (תכף יתחילו גם השמועות החזקות שאנחנו קרובים להחתים איזה שם רציני ובסוף זה ייפול על זמן אבל היינו כלכך קרובים אז אין מה לבוא בטענות כי ניסינו.)

אם נוציא את הצד המקצועי (שבו הוא עושה עבודה מעולה בסופו של דבר) מהמשוואה, ההתנהלות שלו בסאגה הזאת עם "לא צריך מחליף", ובכלל בהרבה סיפורי העברה כושלים אחרים בדרך כלל הוא לא רצה, הוא לא הסכים, הוא לא העריך אותו ב3 מיליון יותר. במקום לנצל את המעמד שיש לו הוא זורם, גם אם הוא הבעייתי או סתם נפגע מהמערכת, הוא לא נקי פה גם.

9. Coutinho10 Member

מצד אחד כל הדיבורים של קלופ מראים שהוא אשם כמו, אם לא יותר, מהבעלים.
    מצד שני אי אפשר שלא להסכים עם מה שגיל, אורן ו Walkon כותבים. אי אפשר.

אין לי מושג מה עובר להם בראש, מה הם חשבו לעצמם, מה זאת הגאווה המטופשת הזאת של האיש על הקווים ? אתם מוכרים כבר את קוטיניו, מה אתם משאירים אותנו עם מילנר, לאלנה, אוקס וההוא שנשאר בבית במשחקים שלא באנפילד ? כאילו מה חשבתם שיקרה ?
    אורן אני מאמין בקארמה האמת ומגיע להם מה שקורה, מגיע לקלופ בעיקר וגם אם אתם בטוחים שהוא לא אשם והכל נכפה עליו אז אני מאשים אותו בזה שהוא שותק/מגן עליהם/בוחר לפעול בדרך הזאת מתוך גאווה טיפשית.

האמת שלא ראיתי את שני המשחקים האחרונים, לא ממש אכפת לי איך הם שיחקו וראיתי רק את התקצירים. גם בלי לראות כל טמבל יודע שהאבידה של קוטיניו לא זאת שמשפיעה עד כדי כך על הקבוצה כמו המשקל והלחץ שעולים ועולים בכל איבוד נקודות. הרי גם לשחקנים ובעיקר למאמן ברור שכל פעם שנאבד נקודות התגובה הראשונה תיהיה "עם קוטיניו זה לא היה קורה".

אלעד כתב בצחוק אבל זה כ"כ עצוב שארסנל עם וונגר הסנילי מצליחה לקחת תארים ואנחנו לא. זה לא בגלל התנהלות נכונה שלהם, זה כי הם מנסים לקחת תארים.
    דלגליש שהיה אצלנו הביא תואר עם קבוצה של נכים כי מבחינתו משחקים בשביל להביא תארים, הוא היה מיושן והציג חרא של כדורגל אבל הביא תואר כי זה מבחינתו כדורגל, לזכות בתארים.
    אצלנו משחקים בשביל טופ 4, כאילו זה מוסיף יוקרה או תואר לארון. אני חותם לכם שנסיים בטופ 4, מבחינתנו זה ה-תואר (ולא הצ'מפיונס - הטורניר שבשבילו אתה מלכתחילה רוצה את הטופ 4, פשוט אירוני.). משהו בי מת שלא נגיע לטופ 4 בדיוק בשביל הקארמה. שקלופ יחפש בקיץ את למאר או אליסון ויגלה שרק המאנות והווינאלדומים מבטן/תחתית הטבלה יבואו אליו.

המועדון הזה פשוט לא מחפש לזכות בתארים, התרשמתי שקלופ זה אחד שמחפש תארים בכל מחיר, אבל הוא יותר מדי אוהב להתעסק בקקה. מוריניו, עם כל השנאה שלי אליו, הוא ההפך הגמור. לא מעניין אותו כמה מסריח זה יראה, לא מעניין אותו שצריך להביא עוד שחקן עם חוזה שרואים בסין למרות שהוא כבר הביא 300 שחקנים ב 100 מיליון כל אחד, לא אכפת לו מהכבוד המסריח והדרך הרומנטית, חשוב לו שבקדנציה שלו בסוף יראו כמה שיותר תארים. על זה אני מעריך אותו.

10. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

על סמך מה אתה אומר שקלופ מקדש את הטופ 4 ולא רוצה תארים? שוב, עלה אתמול ההרכב הכי חזק שלנו, מה הוא עוד יכול לעשות? אלה ה11 הראשונים שלו והם לחלוטין מסוגלים לנפק הופעות כאלה.

ארסנל כן מועדון שמתנהל יותר נכון מאיתנו מבחינת נסיון להביא הצלחות על המגרש. מוכרים שם אלכסיס באמצע העונה ואף אחד לא מעלה על דעתו בכלל לא להביא אף אחד במקום, מביאים את מחטיריאן שעושה את הדרך ההפוכה ומנסים להביא את אובמיאנג. גם כשאומרים שם שההתנהלות היא נוראית מדברים על הפארסה עם החוזים של אלכסיס ואוזיל, זו התנהלות עלובה מבחינה פיננסית אבל למה זה אמור לעניין את האוהדים? אם זה מה שמדאיג אנשים, הסירו דאגה מלבכם - FSG לא היו נותנים לדבר כזה לקרות, שניהם היו נמכרים למרבה במחיר כבר לפני שנתיים אצלם. לא מדובר פה באמרה צ'אן שבתור נכס השווי שלו ביום טוב הוא חצי מאוזיל או אלכסיס. הנט ספנד שלנו בשנתיים האחרונות הוא בערך עשירית משל ארסנל בתקופה הזו, איך אפשר לדבר עליהם בכלל?

אנחנו מדברים על טופ 4 בתור השאיפות שלנו אבל אני חושב שאפילו זאת לא השאיפה. סיימנו בטופ 4 פעם אחת בכל התקופה שלהם לפני שקלופ הגיע, ומאז הקיץ הראשון שלהם כבעלים ב2011, אף פעם לא ראית נסיון אמיתי וכנה להכנס לשם, קיץ אחד של הצהרת כוונות והשקעה רצינית.

oranfu אוהב/ת את זה.
  11. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2011/08/03/article-2022165-0D49597300000578-179_468x344.Xxx

איזה קיץ יא אללה.

Gianzola אוהב/ת את זה.
  12. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא אמרתי שזה היה קיץ טוב. אבל לפחות ניסו לעשות משהו והראו שאיכפת להם.

אני זוכר שבזמנו אמרתי שהקיץ הזה יעשה לנו נזק קשה בטווח הארוך כי FSG לא ישתוללו ככה עוד פעם בחלון ההעברות. אפילו אני לא חשבתי שהם ישקיעו כ"כ מעט.

Scouser Tommy אוהב/ת את זה.
  13. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה היה במטרה לחזק את הטענה שלך, לא להסתלבט עליה. להמחיש איך זה כשהם "משתוללים". ממש פחד אלוהים, כל הליגה בפאניקה שזה יקרה שוב...

14. Clock End Stand משתמשים של כבוד היכל התהילה

אבל ראיתי במקרה שצ׳אן היה עם הסרט קפטן אתמול.
    אז ליברפול כן מנסה ללמוד מההתנהלות של ארסנל.

Scouser Tommy אוהב/ת את זה.
  15. yakov_y YNWA

קראתי שבמידה ולייפציג תעלה לליגת האלופות נשלם בקיץ על נאבי קייטה 68 מיליון פאונד במקום 48 מיליון פאונד.
    זה נכון ? זה מדויק ?

שאלה נוספת, קראתי לא מזמן שקיבלנו סכום כסף נוסף על סטרלינג בעקבות בונוסים, נכון ? אם אני זוכר נכון העסקה עלתה כבר ל-56 מיליון פאונד.

מאז שקלופ הגיע, ליברפול במאזן חיובי בהעברות של 2.5 מיליון פאונד.

נערך לאחרונה ב: ‏29/1/18
מצב נושא:
הנושא נעול.