ליברפול 2017/18: חזרה לצ'מפיונס ליג

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Mellow29, ‏10/7/17.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

מי שרוצה באמת להיכנס פה לעובי הקורה, שייחפש ציטוטים של קלופ לפני שמכרו כוכבים בדורטמונד.
    סתם מעניין אם גם שם הוא אמר "הם לא למכירה בשום מחיר" וכו' וכו'.

בינתיים אני לא מתייחס לקוטיניו יותר מדי כי אין שם משהו שבאמת התקדם, התחנת רדיו הזאת גם אמרה שסיכמנו תנאים עם אדאמה טראורה ב2015 ולמיטב ידיעתי הוא לא הגיע אלינו.
    לגבי קייטה, בבילד רשמו שמחפשים לו כבר מחליף ברד בול, מבחינתי אלה ה-חדשות של אתמול.
    לגבי ואן דייק, אין התקדמות, נחכה שנגיש הצעה אם בכלל.

2. הקופ בישראל Member

הוא לא יצא, אבל סוטון לא תמכור את הנכס הגדול שלה כל עוד הצוות המקצועי נמצא במחנה אימונים חו"ל ומעריך שתהיה שיחה נוספת של פלגרינו עם ואן דייק.

3. k_700 Member

צריך להיות ממש תמים כדי להאמין שסותון הולכת אולי למכור את ואן דייק מיד איך שהם חוזרים מהמחנה אימונים, יעני שבוע הבא.
    אלא אם כן, תבוא איזו הצעה מהסרטים ממספרים שלא באמת ראינו עד עכשיו.

וכמו שזה נראה אין לסיטי וצ׳לסי סיבה להתפרע עכשיו וכל עוד השחקן מחזיק את המועדון שלו בביצים.

4. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא יודע אם יש או אין קשר למחנה האימונים אבל לדעתי סוטון לחוצה בערך כמונו על העסקה הזאת.
    זה המון כסף והיא צריכה להביא מחליפים. אני לא חושב שזה ייקח -המון- זמן עד שהוא יעזוב אותם.

5. Ori8 Member

זה לא חייב להגיע ישירות מליברפול לתחנת רדיו קטנטנה מברצלונה, יש עוד צינורות דרכם ניתן להעביר מסרים אתה יודע.. אני לא מתיימר לדעת מה הולך שם בחדרי חדשים, ומה שעובד פה לא בהכרח עובד שם, אבל אחרי 10 שנים ש'ביליתי' בתוך התקשורת הישראלית, כמעט בכל הגופים, כשאני קורא משהו אני קודם כל מנסה להבין מה הייתה המטרה של מי שהביא את המידע הזה לעיתונאי/עיתון עצמו ואחר כך חופר בשאר..

הערכה שלי? היה גישוש מצד ברצלונה שהביא לדיבורים לא רשמיים בין הנציגים של השחקן (סוכן, עורך דין, אבא, סבתא, משפחה) לבין נציגים מטעם המועדון המתעניין. בתוך התעלה הזו מדברים על שכר (הרי על מה עוד יש לדבר כל עוד המועדונים לא מדברים רשמית?). בשלב הזה הכי קל להוציא הודעה לאיזה שופר קטן ולהגיד להם "יש סיכום כספי" ומשם זה מתגלגל ואז זה בידיים של ליברפול להציג את זה כפי שהיא רוצה להציג את זה. לא אמרתי שליברפול בהכרח היא זו שמדליפה את זה החוצה. היא אגב לא צריכה לעבוד בשביל זה. הנה, זה קורה בשטח. לך תראה את הרשתות החברתיות. לא ואן דייק ולא קייטה, מה שמעניין את כולם עכשיו זה איך משאירים בשיניים את קוטיניו.

6. alexshw Member

7. Mellow29 Kopite

אבל מה אכפת לי מהרשתות החברתיות? אנשים שם בפאניקה מכל כתבה בעיתון נידח כי זו התקופה הזו של השנה. מבחינת העמדה הרשמית של המועדון אין על מה לדבר תמורת שום סכום, זו העמדה הנכונה והיחידה שהייתי מצפה לראות כלפי חוץ. מעבר לזה, הם לא עשו כלום כדי לתדלק את התחושה שאתה מדבר עליה.

אין גבול הרי, אנחנו יודעים שזה הסילי סיזן ושיט הפנס ואוהדים לחוצים. תמיד. להגיד שהמועדון מנצל את זה לצרכי יח''צ בלי שהוא עושה כלום זה קצת בעייתי, כי מבחינתו אין דרך למנוע את זה.

8. alexshw Member

טוענים שב - RAWK פשוט נעלו את הנושא :D

9. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

אם יעשו את זה גם פה זה יעשה רק טוב לכולנו...
    (כלומר, כולנו=אוהדי ליברפול, לאוהדי הקבוצות האחרות אני בטוח שהדיון הזה חשוב כאתנחתא קומית מדי פעם)

ChelseaPensioner ו-muller אוהבים את זה.
  10. Esomech Member

שינוי נושא קיצוני, מישהו יודע מה קרה לפורום הרשמי שהיה פעיל פעם?
    מכיר בשם חברה שהיו שם ועדיין פעילים פה..
    נשאר רק הקבוצת פייסבוק שפעם הייתה רצינית והיום גובלת בילדותיות של ממש..
    כל הסאגת קייטה הזאת מזכירה לי מאוד את הדיון של בארי/אלונסו שתפסה שם איזה 114 עמודים

אני הייתי שם JohnBarnes

11. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

שימו לב איך הציטוטים שיוצאים מרד בול שינו פאזה לחלוטין.
    בהתחלה זה היה כל הזמן לא למכירה, עכשיו זה כבר המחיר שלא מספיק גבוה, וקייטה ממורמר במחנה ולא מייעצים לו כמו שצריך וכו' וכו'...לדעתי הם התרככו והם פשוט רוצים עוד 10 מ'~.

Rangnick: "Maybe the whole village in Guinea and people around the world who explain to the players why they have to do it right now"
    מה זה?
    רוצים לעצבן את קייטה בכוונה? איזה ציטוט הזוי.

נערך לאחרונה ב: ‏26/7/17
  12. oranfu Member

אתה מטיף לנו לא להאמין לכל ידיעה עם רמת אמינות 0 של תחנת רדיו מספרד ומצד שני אתה מאמין שגיל רץ?

Liverpool-Forever אוהב/ת את זה.
  13. Coutinho10 Member

עוד לא שמעתי שום הכחשה מצידנו, שום הודעה שלא ניכנס איתם למו״מ, וכבר יומיים שכל העולם מדבר על סיכום של קוטיניו עם בארסה.

14. oranfu Member

אני חושב שאנחנו מוכנים למכור, אבל מה בדיוק צריכים להודיע? קלופ אמר רק אתמול שלא מוכרים את קוטיניו.

ובחייאת, מה אתה מביא לי "ידיעות" מבארסה מאניה?

אני יכול להביא לך גם מקורות שיטענו הפוך - שקוטיניו לא מחפש לעזוב את ליברפול וגלובו (המקור לידיעות מברזיל) זה מקור מאוד לא אמין.

15. Coutinho10 Member

זה היה לפני 5 ימים (מה שקלופ אמר), ומה זה משנה שזה מבארסה מאניה. הם מדברים על מקורות מברזיל.
    לא יודע כמה אמין או לא אבל אי אפשר לשלול לגמרי, הוא ברזילאי בסופו של דבר אז זה לא לגמרי מופרך שהם ידעו דברים שבאנגליה וספרד עוד לא.

מצב נושא:
הנושא נעול.