ליברפול 2017/18: חזרה לצ'מפיונס ליג

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Mellow29, ‏10/7/17.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. oranfu Member

כמובן שזה בולשיט אחד גדול.

אם נתייחס לעניין - דיווחים בדקות האחרונות שברצלונה סיכמו עם קוטיניו. הדיווח של העיתונאי הספרדי אומר את זה כך "ליברפול זאת לא פסז' (שלא הסכימה לנהל מו"מ על וראטי".

אומר הכל רבותיי. יש מועדונים שרוצים לקחת תארים ויש מועדונים שמתכופפים.

אם רוצים להתנחם טיפה - אז הוזלין שלנו זה סקיי שאומרים שמקורות שמקורבים ל-VVD טוענים שהשחקן משוכנע שכשייסגר חלון ההעברות הוא יהיה שחקן ליברפול.

2. Esomech Member

אחרי ההתפתחויות האחרונות אני מאמין שקוטיניו יעזוב כבר הקיץ.
    מת לראות את התגובה של קלופ.

קייטה שווה לתחת עם קוטיניו עוזב. ולא שאני מאמין שהוא יגיע גם ככה

לא חושב שאנחנו יכולים להביא מחליף באותה רמה בכלל, לא חושב שיש מחליף בשוק באותה רמה בכלל. גם כל הכוח ההתקפי שלנו הולך לתחת עם כל הכבוד לסאלח-פירמינו-מאנה עם אין איזה מאסטרו שיזין אותם כמו שצריך..
    מקווה רק שלא ידחפו לנו איזה ארדה טוראן או ראפיינה בעסקה הזאת..

איפה הקיץ של ה150 מיליון נטו הוצאות שהבטיחו?

Ori8 ו-oranfu אוהבים את זה.
  3. Esomech Member

אני מהאייפון ומשום מה אין לי כפתור עריכה לתגובה אז כמה תוספות.

- מה שהעיתונאי הזה אמר זה מה שאמרו בעיתון הצרפתי שפסז רצתה אותו לפני כמה שבועות, ״ליברפול זה לא דורטמונד אין לה בעיה למכור״

- הדרך היחידה שעסקה עם בארסה תבוא לטובתנו זה רק עם סוארז יעשה את הדרך ההפוכה.

-מתקן טעות ממוקדם, יש מחליף אחד בלבד שיכול להכנס לנעליים של קוטיניו וזה איסקו אבל יש יותר סיכוי שאני יחתום בקבוצה ויקבל את הספרה 8 לפני.

-אני זוכר שאמרו לי על תגובות קודמות ״אתה סתם בהיסטריה רק יוני!״ כאילו אני לא מכיר את המועדון שאני אוהד 12 שנה כבר, ואנחנו עוד שנייה כבר באוגוסט

4. Coutinho10 Member

לגבי כל מה שכתבתי קודם, תקראו את שלושת הפוסטים האלה ותבינו את הסיפור קצת יותר טוב.

המחתרת של בארסה - נחדש לכם אם פאפא ניימאר מחזיק באחוזים... | פייסבוק

זה הולך להיות מאוד מורכב, כלמודי עבר אנחנו סקפטיים בטירוף.

מי היה מאמין שמכל הקיץ הזה זה יהיה המבחן הכי גדול שלנו. כמו שכתבו פה קודם, וכמו שכתבתי בבוקר - ואן דייק וקייטה בלי קוטיניו ולא עשינו כאן שום דבר.

אם קוטיניו נמכר ב 100 מ׳ והכסף בפעם המי יודע כמה מעוור אותם אני מאוד מקווה שהאוהדים שם לא ישתקו על זה. זה חותם אותנו רשמית כפידר-קלאב וחסרי שאיפות.
    למען השם, אפילו לייפציג מצליחים להשאיר את השחקן הכי טוב שלהם.

הסיכום שעליו אתם מדברים זה עם הסוכן ולא הקבוצה. מה שאומר שכל עוד ליברפול לא משחררת בארסה יכולה ללכת לחפש. אם היא בכל זאת תשחרר...

5. Esomech Member

לא חושב שמישהו אמר שיש הסכם עם הקבוצה, תכף יהיה, עם קוטיניו סיכם תנאים כבר..מאמין שרמזו לבארסה שהעסקה אפשרית

6. oranfu Member

איזה סיפור יש להבין יותר טוב? מבינים מה אתה טוען, זה פשוט שטויות. זה שאתה מביא לי מה איזה ילד שמנהל עמוד של אוהדי ברצלונה בעברית בפייסבוק רושם לא משנה כלום.

אם הם סיכמו עם שחקן שלנו בלי שנתנו להם רשות אנחנו בטח נתלונן, לא?

אנחנו מוכנים למכור, צריך להיות מאד תמים על מנת לא להאמין לזה. הכל שאלה של מחיר. לדעתי ב-100 מיליון יורו סביר שימכרו. אני חושב שזאת תהיה טעות מבחינתנו אבל מה המועדון הזה אם לא אוסף של טעויות.

7. Mellow29 Kopite

מפחיד, לגמרי אזור הדמדומים כמו שאלעד כתב. הולך ליום אחד מהפורום עם ביד שלישי על קייטה ושביתה של ואן דייק, חוזר עם כל מיני דיווחים על קוטיניו...

לדעתי: לא רואה שום סיבה למכור אותו. בניגוד למקרה סוארז, שבו הארכנו חוזה כי ידענו בוודאות שבקיץ שני ברצף לא נוכל להחזיק אותו לא מרוצה (וסביר להניח שגם הבטחנו לו את זה כשהתפייסנו בקיץ הראשון), במקרה של קוטיניו אין שום סיבה להתכופף. זה אם אנחנו רוצים לתת הצהרה של 'אנחנו פה להלחם על הכל'.
    אם אנחנו זורמים על זה שלכל שחקן יש מחיר ושאנחנו לא בעניין של הצהרות ששוות עשרות מליוני פאונד, עדיין המחיר שלו צריך להיות באזור חיוג של מבאפה, בהתחשב בכך שהכוח בידיים של המועדון שלנו, ולא באזור של לוקאקו ו-ואן דייק (שנמצאים בפידר קלאבס מובהקים).
    אם FSG מוכרים אותו במשהו של פחות מ-9 ספרות הם יכולים להזדיין מהמועדון הזה ולקחת איתם את ואן דייק וקייטה.

^ אלה היו חמש שורות על שמועה מפגרת מרדיו בקטאלוניה שרמת האמינות שלו בתחת. שיגיע כבר 1.9.

oranfu, Liverpool-Forever ו-owen11111 אוהבים את זה.
  8. owen11111 Member

על סמך מה אתה מבסס את הטענה הזו?

ואני מנסה להבין את המלטדאון התורן פה: בגלל שרדיו/אתר/כתב ספרדי אמר שקוטיניו סיכם את תנאיו עם בארסה ושעתידה להיות להם פגישה עם נציגי ליברפול?

סיכום תנאים עם שחקן.. אני מנסה להזכר איפה שמעתי על זה לפני..
    קוטיניו עם פסז?
    וראטי עם ברצלונה?
    קייטה עם ליברפול?
    ואן דייק עם ליברפול?
    גרייזמן עם יונייטד?
    מוראטה עם יונייטד?
    אלכסיס עם סיטי/פסז?

ואלה רק מהחודש האחרון.

אם הנחת העבודה של חלקכם היא שהמועדון ימכור בניגוד לדעתו של קלופ אז נאלץ להמתין ולראות. אבל אני עדיין בדעה שלי: כדי שהמעבר הזה יקרה, קוטיניו צריך מאד לדחוף אליו וכרגע אני לא משוכנע זה המקרה.

מלו:
    1. כל מילה.
    2. תפסיק להקדים אותי!

Liverpool-Forever אוהב/ת את זה.
  9. Mellow29 Kopite

שבועיים של אימונים בין התגובות. במקום לשבת על הטוויטר תצא לרוץ ביחד עם גיל.

Liverpool-Forever ו-owen11111 אוהבים את זה.
  10. Rushie Member

לא מודאג מקוטיניו באמת. יש כאן אנשים שהם כנראה מזוכיסטים ופולים בכוח קונספירציות מאיפה שאין. אחרי שקלופ אמר 3 פעמים בפומבי שהשחקן לא למכירה אנחנו לא נעז למכור אותו, כי אם כן נעשה את זה אנחנו מסתכנים בזה שהוא ישים את המפתחות ויחזור לגרמניה. איש כזה לא ייתן שיוציאו אותו כל כך סמרטוט. לFSG גם אין ביצים לדבר כזה.
    אני גם בכלל חושב שהעניין של ניימאר לפסז' זה סתם קוריוז.

11. Ori8 Member

ככה עושים יחסי ציבור, אין מה לעשות. אוהדי ליברפול הם אוהדים מפוחדים, ואחרי קיץ שלם בו זיינו לנו את השכל על שני שחקנים שרק בתחילת אוגוסט המועדון מתחיל להפנים שהם לא יגיעו, מתחילים לייצר פאניקה סביב השחקן הכי טוב שלנו כדי ש״יצליחו״ להשאיר אותו, יסובבו את זה ויוכלו להציג את זה כהישג הגדול של הקיץ.

הרי עוד לא קרה כלום והאוהדים משתגעים, כולם אוכלים את זה. הטוויטר והפייסבוק מפוצצים באוהדים שברגע שהלחיצו אותנו על קוטיניו כבר שום קייטה ושום ואן דייק לא מעניינים אותם. תשאירו להם את קוטיניו וזו ההחתמה של הקיץ.

עכשיו אני לא אומר שאין בו התעניינות ואולי באמת יש הצעה על השולחן וסביר להניח שהנציגים שלו מנסים לדחוף אותו לשם אבל הדיבורים על הסיכום? הכי קל לזרוק כותרות על סיכום על השכר בין השחקן לקבוצה. הסוכן מדבר עם מישהו מהמועדון ובום, יש כותרת עוד לפני שמישהו בכלל דיבר עם הקבוצה של השחקן.

בקיצור, אם יצליחו להחתים את קייטה וואן דייק קוטיניו סביר להניח ילך, לא נצליח הוא יישאר. הכל יחסי ציבור. הדבר האחרון שמעניין את FSG זה הצלחת המועדון ברמה המקצועית, קודם כל זה איך הם יוצאים ואחר כך כל השאר.

12. one united Member

הבעיה הכי גדולה של ליברפול היא,שבמידה וקוטיניו כן נפגש עם נציגי ברצלונה אז משהו יותר מנסדק ברצון שלו להשאר בליברפול. אף אחד לא באמת יודע אם אכן התקיימה פגישה כזו, אבל אם כן, פה מתחילה הבעיה המהותית.

13. Mellow29 Kopite

אחלה קונספירציה אורי. איך זה מתיישב עם זה שהדיווחים על כך שיש סיכום עם קוטיניו הם מתחנת רדיו בקטלוניה? FSG שתלו שם עיתונאי שידווח על זה?
    הדיווחים היחידים מצד "המועדון" (=כלי התקשורת באנגליה) זה על הצעה שנדחתה, ועל זה שהשחקן לא למכירה בשום סכום.

14. הקופ בישראל Member

חכו למסיבת עיתונאים לפני היציאה לגרמניה או למשחק נגד הרטה. תהיה כרגיל התשובה שקוטי לא למכירה.
    אם היא לא תעזור לשכנע שוב שקלופ הוא הדמות המקצועית הבכירה שקובעת הכל ולא רעשים מקבוצות אחרות, אז זו בעיה אחרת.

מה השתנה ב3 ימים מאז שקלופ אמר את זה?

״אם אני אומר שהוא לא למכירה, אז הוא לא למכירה. אין משהו נוסף. זו החלטת מועדון והחלטה שלי.״

״אנחנו יכולים לסיים את הספקולציות ולדבר על דבר אחר.״

״אני יכול להגיד 20 פעמים, הוא לא למכירה. עבורי אין פה סיפור.״

״מה שיקרה מהצד שלהם (ברצלונה), אני אגיד שהוא לא למכירה. אתה יכול לכתוב מה שאתה רוצה, הוא לא למכירה.״

Philippe Coutinho stays at Liverpool says Klopp - 'If I say he is not for selling, he is not for selling' - Liverpool Echo

כמו ג'אן שניהם ישארו וממשיכים כרגיל, הרכש של ואן דייק יותר קרוב להתממש וכנראה זה יקרה שסוטון תסיים את מחנה האימון בשבוע הבא.

15. k_700 Member

בשבוע הבא ואן דייק נוחת? יעני ישירות מהמחנה אימונים(לא דיווחו שהוא לא יצא אליו?)?
    המקור חזה זה בטח דך האוהדים הישראלי מאוד של ליברפול.

תהיה בריא אתה מרגיש לי כמו בדיווח של בראניו טהגניה מהשטח.

מצב נושא:
הנושא נעול.