ליברפול 2017/18: חזרה לצ'מפיונס ליג

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Mellow29, ‏10/7/17.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Clock End Stand משתמשים של כבוד היכל התהילה

קטנתי מי אני?
    מי אמר בכלל שברצלונה מעוניינת בפאוליניו?
    ואם כן, ברצלונה זה מועדון נורא מסודר שיעשה הכל לא לפגוע במרקם החברתי בחדר ההלבשה.
    לכן כאשר מגיע שחקן להרכב, קוראים לו סוארז כאשר משבצת החלוץ חסרה, או ראקיטיץ כאשר צ׳אבי עוזב.
    כאשר פאוליניו מגיע ובאופן מובהק הוא מגיע כגיבוי לסרחיו בוסקטס, אז כן ברצלונה מסתפקת בזה. לכן גם אנדרה גומש הגיע להיות אופציה מהספסל בקישור ולא פוגבה, ולכן פאקו אלקאסר הגיע כגיבוי לחלוצים ולא דייגו קוסטה.

ועל סמך מה אתה קורא לנאיימר ילד חרא עם דרישות? אתה מכיר אותו אישית? הוא הגיע בתור ילדון לקבוצה הטובה בתבל ופשוט השתלב שם מצויין, הוא משחק לצד התופעה הגדולה ביותר בהיסטוריה שבכל ראיון של נאיימר אתה רואה כמה כבוד יש לו אליו. הכימיה של נאיימר עם ההתקפה ועם אלבה בקו היא נהדרת ושורה תחתונה, שלוש שנים, שתי אליפויות, צ׳מפיונס עם שער בגמר, כבש בסופר קלאסיקו, מבשל, כובש למה ילד חרא עם דרישות?
    קשה לי להאמין שנאיימר יצא מהמשבצת שלו בברצלונה ויחליט לעזוב. במידה וזה כן יקרה, זה לא יהיה בגלל קוטיניו ולא פאוליניו, זה יהיה נטו בגלל המענק חתימה של ה-50 מיליון והמיליונים שיזרמו לכיסו באופן שוטף במהלך העונה.

2. alexshw Member

אני אגלה לכם סוד. ברסה ביצעה עסקאות הזויות גם לא של ברזילאים וגם איתם לפני שהיה ניימאר.
    יותר סיכוי שדאגלס הייתה עסקת גזירת קופון בלבד כפי שהיה בעבר עם איזה חלוץ ברזילאי בעבר. ברח לי שמו של החלוץ.
    אני מבין את החשש שלכם ושאתם בצדק חושדים במועדון שלכם ששוב יעשה פדיחות בשוק העברות אבל אתם כבר יותר מדי נכנסים לקונספירציות.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

3. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

Scouser Tommy אוהב/ת את זה.
  4. Scouser Member

מאמין שהתכוונת לקייריסון. יש שם קומבינות של ההנהלה עם איזה חברת צד שלישי שמחזיקה בשחקנים וגם נייק ברזיל קשורה. די מביך ששחקן כמו דוגלאס שלא מתאים לפרמיירליג חתם שם.

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Coutinho10 ו-alexshw אוהבים את זה.
  5. oranfu Member

אבל איך כל זה קשור לקוטיניו? ברור שאנחנו מדברים פה על 2 תרחישים שונים לחלוטין. אחד זה רכישות קטנות שמעוררות חשד והשני זה רכישת ענק של כוכב נבחרת ברזיל.

6. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

חשבתי שהדיונים כאן על תיאוריות קונספירציה שקשורות לברזילאים ייגמרו ברגע שלוקאס כבר לא יהיה במועדון.

נ.ב - הוא חוזר בינואר בהשאלה. וזו עובדה.

7. EO11 בפה אליל היכל התהילה

אם בארסה תקנה את קוטיניו זה כי קודם כל הוא שחקן פנטסטי. יכול מאוד להיות שניימאר דוחף להעברה כזו, לא פוסל את זה, אבל השמות שכתבו כאן לא קשורים בכלל לקוטיניו. הוא שחקן טופ, בבארסה עם החבר'ה התותחים מסביב הוא בכלל יהיה חגיגה לעיניים, והאמת? גם אם הם ימכרו את ניימאר, זו עסקה שהם צריכים לבצע. אתם צריכים לדרוש את המחיר הנכון בשוק של היום.

8. Coutinho10 Member

אין עוררין על זה, אבל יש סיבה למה כל הקיץ היה שקט בגיזרה עד המעבר המתוקשר של ניימאר לפסז׳.
    לכולנו היה ברור עוד משנה שעברה שקוטיניו ובארסה יקרה יום אחד.

ייגמרו ? רק הוא הלך וכל הבלאגן התחיל.
    חכו שאלברטו מורנו יעזוב, באותו רגע קוטיניו טס עצמאית לקטלוניה.

9. oranfu Member

אני מצטער אני פשוט לא מאמין שאתה באמת מאמין שהסיבה שהם מנסים לקנות את קוטיניו היא בגלל שניימאר רוצה.

רק בשביל שלרגע אחד אני אתן לך דוגמה למה מה שאתה רושם זה שטות (שמעבר גדול מגיע אחרי שקט) - לוקאקו לא קושר לאחרונה ליונייטד. פתאום ברגע אחד הם שילמו עליו 90 מיליון פאונד. זה כמובן לא היה "ברגע אחד" אלא הם עבדו על זה שנה וחצי בערך (לוקאקו בעצמו טען שהוא שוחח מספר פעמים עם מוריניו במשך השנה וחצי האחרונות לגבי המעבר).

10. Coutinho10 Member

חס וחלילה.
    קרא את התגובה האחרונה שלי, הם מעריכים אותו מקצועית אבל הוא זה שמפעיל את הלחץ. זה לא מקרי שבארסה ופסז׳ הן בערך היחידות שרציניות לגבי קוטיניו.

11. Coutinho10 Member

אוקיי, דוגלאס וויטיניו הם שני כשרונות על שחוזרו על ידי כל אריות היבשת ובחרו להגיע לבארסה, כל זה אחרי קילומטרז׳ ורזומה גדול בליגה הברזילאית.

לוקאס גם לא היה כישלון בליברפול, זה לא עובדה..

Clock End

בארסה בשנים האחרונות זה הכל חוץ ממועדון מסודר, זה מועדון שמעורב במספר עצום של שערוריות שחלקן אפילו עוד לא התגלו.
    הבאתי לדוגמה את דוגלאס ו-ויטיניו, שני שחקנים שאף אחד לא שמע עליהם באירופה, שני שחקנים שאין להם צורך בהם כשהשני בכלל מגיע לחזק את בארסה ב'.
    לגבי פאוליניו, מי אמר שהם מתעניינים בו ? אז בוא נכחיש את כל הידיעות בעולם. - ליברפול לא רוצה את נאבי קייטה, גם לא את ואן דייק. צ'לסי לא רצו את באקיוקו, או את מוראטה..
    מקורות אמינים בקטלוניה, שלצערי שנינו לא בקיאים בהם אבל אוהדי בארסה שעוקבים (וסמוך עלי שאני מוזן בהרבה מידע על המועדון מאחי שאוהד אותם ועוקב קצת הרבה יותר מהאוהד הממוצע כאן בפורום האנגלי) כן בקיאים, טוענים שיש דברים בגו (אגב גם מאחורי ההעברה הזו יש שערוריה לא קטנה) ופאוליניו לבארסה זו לא סתם הנפצה.
    סלח לי, אבל לפי מה שאתה אומר, שחקן סביר בליגה הסינית כגיבוי לבוסקטס זה הכל חוץ ממקצועי.
    בוא ניתן לערן זהבי להיות הגיבוי של מסי, הוא מפציץ שם בסין.
    בארסה אגב מקושרת לעוד בלם אנונימי מברזיל, בן 27, לוקאס לימה.
    אם אתם לא מצליחים לקשר למה בארסה רודפת אחרי השוק הברזילאי זו בעיה רצינית.

לגבי ניימאר "ילד חרא", כן הוא ילד חרא שמגיל 15 אמרו לו שהוא הולך להיות מלך ברזיל והפלה הבא.
    הוא שחקן מעולה, הוא מכבד את מסי ואת החברים שלו לקבוצה, על זה אין עוררין. אבל הוא מסובב גם את בארסה וגם את פאריז על האצבע הקטנה. מישהו ציין שהוא לא לברון ג'יימס - זה בדיוק הכיוון שאליו הוא הולך, שחקן/GM.

נערך לאחרונה ב: ‏25/7/17
  12. oranfu Member

אתה באמת מאמין שהם הולכים על מהלך כלכלי שיעלה להם למעלה ממאה מיליון יורו בגלל שניימאר רוצה? באמת?

לוקאס לא היה כישלון אם אתה מחשיב כמה הנאה הוא סיפק ליריבות שלנו. אם אתה מתייחס אליו בהיבט של שחקן ליברפול וכמה הוא תרם לליברפול - או הו איזה כישלון.

13. Coutinho10 Member

אני לא מבין אתה בכוונה מתעלם ?

לגבי המשפט על לוקאס, זה היה מופנה למה שגולדינג אמר.
    התייחסתי לכישלון של דוגלאס של בארסה כעובדה, הוא בתגובה שאל אם אני יודע מה זה עובדה.
    אז עניתי לו - "אם כך, לוקאס לא היה כישלון."

14. oranfu Member

מתעלם ממה? אני אולי לא מבין אותך כי לי נראה שאתה טוען שברצלונה הולכים על קוטיניו בעיקר כי ניימאר רוצה.

15. Coutinho10 Member

כאן הדיון התחיל אני חושב.
    מה שאני מנסה להבהיר זה שעד עכשיו היה שקט בגזרת קוטיניו, אני מאמין שגם הוא עצמו ידע שמעבר לבארסה יקרה כנראה רק בעונה הבאה.
    עד שניימאר "הודיע לחברים" שהוא עוזב לפסז'. שם איכשהו, במקרה, סימנו את קוטיניו.
    בארסה כמובן ישר עטה על קוטיניו, כשלא מעט דיווחים מתנים את ההישארות שלו בהחתמה של קוטיניו.
    מעניין יהיה לראות את ההתפתחויות בימים הקרובים. לא מן הנמנע ששני המועדונים יכנסו לוואר-ביד.

מצב נושא:
הנושא נעול.