ליברפול 2017/18: חזרה לצ'מפיונס ליג

Discussion in 'פורום כדורגל אנגלי' started by Mellow29, Jul 10, 2017.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. alexshw Member

אגב לפי ספורט הקטלוני הגיעו אנשי ברסה לנהל מו"ם על קוטיניו וכביכול ליברפול דורשת לפחות 100 מיליון יורו עליו.
    אבל שוב מקשרים הכל כחלק לניסיון להשארת ניימאר. בפועל ברסה מזמן רוצה את קוטיניו.

2. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

בינתיים אומרים לנו שלא באמת הגשנו הצעה על קייטה.
    1.9 בבקשה.

הרבה פעמים ב"סאגה" הזאת יש פער דיווחים בין אנגליה לגרמניה. אפשר רק לקוות שאנחנו יותר עם הצד הגרמני שם יש עוד סיכוי מסויים.

Last edited: Jul 25, 2017
  3. Coutinho10 Member

אגב אם אתם חושבים שההתעניינות בבארסה היא מקצועית, כתבות שהתפרסמו היום טענו שניימאר נתן לפסז' רשימת מטלות אם הם רוצים להביא אותו, אחת מהן זה להביא את קוטיניו. אותו שיט קורה עם בארסה, לא סתם פאוליניו שנמצא באיזה חור בסין מקושר כל הקיץ לבארסה, כנ"ל לגבי לוקאס לימה הבלם. קוטיניו זה כדי לרצות את ניימאר. בחיי שהכדורגל הפך לבדיחה.

4. k_700 Member

מעניין ממש שלוקאס לייבה לא נמצא ברשימה,
    הרי נוצר לו שם של אחד שמרצה ברזילאים ועושה שמח בחדר ההלבשה.

וקצת יותר רצינות, זו ידיעה די צהובה הידיעה הזאת.

5. Coutinho10 Member

זה אולי צהוב ואולי לא נכון אבל העיקרון שעומד בבסיס הוא נכון. אתה מוזמן אגב לבדוק את זה עם אוהדי בארסה.

ברגע שהתחיל הדיבור שניימאר סגור בפסז׳ ניהיה שקט מוחלט בגזרת פאוליניו. בימים האחרונים חזרו לדבר עליו כשהסימנים הראו שניימאר נשאר.

6. Scouser Member

כל ההתנהלות של ברצלונה ובמיוחד בכל הנוגע לברזילאים מסריחה ונגועה בהרבה אינטרסים. זה ממש מוזר איך מועדון כל כך גדול מנוהל ככה.
    קוטיניו לא יעזוב, כנראה קיץ הבא. בכל מקרה די נמאס מהסאגות של קייטה וואן דייק. לא יכול לשמוע את השמות שלהם יותר.

7. oranfu Member

אני הייתי דיי בטוח שקוטיניו לא יעזוב הקיץ אבל עכשיו אני כבר חושב שהוא כן יעזוב. אם אנחנו מוכנים להציע כל כך הרבה על קייטה (עדיין לא ממש קרוב למה ששולם על לוקאקו) וגם את VVD רוצים כביכול, אני לא יכול להאמין שזה מבלי להכניס הרבה מאוד כסף ממכירה של שחקן נוכחי.

מכירות כאלה לוקחות הרבה זמן? בגדול - כן. אבל אנחנו לא יודעים כמה זמן באמת יש מגעים מאחורי הקלעים. קוטיניו מקושר לברצלונה כבר לא מעט זמן ובואו לא נהיה מצחיקים - להגיד שהם הולכים עליו כי ניימאר רוצה זה טוב לקליקים, זה לא אמיתי. ניימאר אולי רוצה, אולי זה מה שמוכרים לו, אבל הם לא הולכים להוציא למעלה ממאה מיליון (לא לשכוח משכורת) על מנת לשפר את מצב הרוח שלו. קוטיניו מבחינת סגנון ויכולת מתאים בול לברצלונה וזה לא מפתיע שהם הולכים עליו.

לפי דיווחים בספרד יש להם נציגים באנגליה והמו"מ כבר בשלבים מתקדמים כשמאמינים שזה ייסגר ב100 מיליון. לא יודע, לדעתי אם יש להם באמת נציגים באנגליה זה אומר שאנחנו בטח מוכנים לשבת ולדבר איתם.

לצערי אני בהחלט רואה אותו הולך הקיץ. כרגע הדבר היחיד שאני חושב שישאיר אותו אצלנו (וגם זה גג לעוד עונה אחת) זה שלא נצליח להביא את קייטה ומבחינת יחסי הציבור של הבעלים זאת תהיה מכה גדולה.

בכל מקרה כרגע הקיץ הזה מתחיל להיראות רע מאוד כמו כמעט כל קיץ שלנו. העיקר מכרו לנו שעם ליגת אלופות נוכל להביא שחקנים בקליבר רציני. לא רק שזה לא קורה - אנחנו עוד נאבד (שוב) את הכוכב הגדול שלנו.

8. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

המנטליות כאן יותר גרועה משל ילדות קטנות עם קוקיה.

hold your shit together.

Mellow29 likes this.
  9. Clock End Stand משתמשים של כבוד היכל התהילה

איזה בולשיט.
    אם קוטיניו יעזוב לבארסה, זה כי בארסה רואה לנכון להשתדרג איתו מקצועית. לא כדי לרצות שחקן אחר.
    אוי ואבוי אם העברות בסדר גודל כזה היו עקב בקשת שחקן. זה פתח לכדור שלג של בעיות.
    כן מכבי חיפה החתימה ילד ערס שבמקרה הוא אח של אייל גולסה, כתנאי להחתמת אייל גולסה. אבל לא בברצלונה, ולא ברמות האלה.

alexshw and oranfu like this.
  10. Ori8 Member

למחוק

11. Coutinho10 Member

בעולם שבו אמבפה יכול להימכר ב 150 מיליון צפונה, למכור את קוטיניו - שחקן אדיר כבר עכשיו ושעוד לפני השנים הטובות בקריירה ב - 100 מיליון זה מגוחך. עוד שנה כל שחקן נחמד יעלה 100 מיליון, בדיוק כמו עם סוארז באותם זמנים. במקום לדרוש מהם כבר עכשיו 150-170 מיליון ושישברו את השוק בשבילו או שיז*יינו מפה כי אין על מה לדבר.

אני לא חושב שהוא הולך אבל אם דבר כזה באמת קורה הקיץ הם צריכים להסתכל על מועדון כמו טוטנהאם ולהבין שאנחנו כרגע מרחק שנות אור ממה שהולך שם, כן טוטנהאם.

אם קוטיניו הולך הקיץ זה רק יראה כמה אנחנו חסרי עמוד שדרה, וככאלה אין סיכוי שנצליח לסגור אפילו את ואן דייק או קייטה. אני מקווה לשמוע בימים הקרובים שהעפנו אותם קיבינימט.

Cup of Tea likes this.
  12. Ori8 Member

התקווה היחידה שלי במקרה וקוטיניו הולך זה שקלופ שם מיד אחריו את המפתחות באותו וטס איתו מהמועדון הזה. אם זה יקרה אולי יתחיל בלאגן שבסופו (לא שבוע, שבועיים מן הסתם) פחי האשפה האלה ימכרו כבר את המועדון הזה לאיזה ביליארדר סיני שיהפוך אותנו למפלצת שמשתינה מזומנים לכל עבר. לא היסטוריה, לא נשמה, לא פרוייקטים ולא נעליים, רק כסף שיהיה, והרבה ממנו.

Esomech and Coutinho10 like this.
  13. Coutinho10 Member

זה לא בולשיט זו עובדה - דוגלאס ו-ויטיניו לא נמצאים בבארסה כי הם שחקנים טובים. אני לא מכיר אוהדי בארסה באייסוקר ואשמח אם תתייגו מישהו שיסביר מה הולך שם מאחורי הקלעים.
    ניימאר זה ילד חרא שיודע שיש לו ביקוש ולא מתבייש לבקש את הדברים האלה.

קלוק אנד - אני אשמח אם תסביר לי מה בארסה מוצאת בפאוליניו. איזה הישגים מקצועיים הוא מחזיק ואיך להם הוא מתאים ולטוטנהאם לא.

14. oranfu Member

אתה באמת מאמין שהם מוכנים להתחייב להשקעה כלכלית כזאת רק כי ניימאר רוצה חבר? באמת?

אלעד, המנטליות כאן כזאת כי זה מה שהמועדון הזה הרגיל אותי במשך יותר מ20 שנה. כל אוהד שלא מרגיש כרגע חשש רציני מאיך שהקיץ הזה מתפתח תלוש מהמציאות של להיות אוהד ליברפול.

15. golding מנהלים

מה עובדה? אתה יודע מה ההגדרה של עובדה?

Mellow29 and אלעד like this.
Thread Status:
Not open for further replies.