ליברפול 2017/18: חזרה לצ'מפיונס ליג

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Mellow29, ‏10/7/17.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Ori8 Member

אנחנו בטח משוכנעים שסוטון תהיה נואשת למכור ב-31 באוגוסט כדי לעשות מהלך.

Sent from my iPhone using Tapatalk

2. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני יכול רק לקוות שאנחנו במגעים ישירים עם סוטון שבסופו של דבר יבשילו לעסקה ואז תצא הודעה לתקשורת.

3. k_700 Member

ב31.8 אולי סותון תבין כבר דרך הסוכן של השחקן והפעולות שלו שאין שום סיכוי שהוא חוזר לשחק אצלה(תתפלא הכוח נמצא שם, אצל השחקן והסוכנים) ואז כן היא תמכור אותו מנואשות.
    אולי גם הצד המוכר יגלה נואשות וישלם יותר אבל זה לא יהווה איזה תקדים.
    עסקאות כאלה קרו כבר עשרות פעמים בעבר וכשברור שהשחקן לא רוצה להשאר.

כרגע בסוף יולי סותון בעיקר יכולה לעשות שרירים כי יש חודש ושבוע לחלון.
    לקראת הסוף שלו גם היא תתישר ואם זה לא יפתר לפני.

ואגב, אני לגמרי רואה אתכם מפסידים אותו אחרי שכל הקיץ קרקרתם סביבו ושידרתם לכל העולם שהוא שלכם ורק הוא.

Scouser Tommy אוהב/ת את זה.
  4. alexshw Member

הם גם אמורים לפחות להביא איזה מחליף.

5. k_700 Member

אלכס, לא מעט פעמים בעבר אנחנו זוכרים מועדון נשאר עם הזין ביד ביום האחרון של חלון העברות אחרי שכל החלון הןא פינטז שהוא שומר על הכוכב שלו ובכמה ימים שלפני הוא כבר הפנים שזה לא יקרה כי השחקן נפרד מכולם וסיפר שהוא לא חוזר יותר לשחק עבור המועדון.

במקרים האלה המועדון הסופג, ואם התעורר מהחלום בשנייה האחרונה נשאר עם כל מיני רכישות פאניקה בדמות קרול וכאלה.
    ונהיה בטוחים שלא חסרים כל מיני אנגלים אוברייטדים שסותון תוכל להשיג בלא מעט כסף גם בשנייה האחרונה של החלון(אני א אתפלא אם הם יניחו איזו הצעה דפוקה על ג׳ונס או סמולינג כמחליפים או שילכו על אוברייטדים אחרים, לא חסרים כאלה).

כנראה שזה גם הכיוון שהעסקה הזאת הולכת אליו.
    למנהלי המ׳ומ מצד סותון אין את האיי קיו של לוי שיודע לצפות הכל ולהתכונן מראש(ובגלל זה הוא תמיד זה שמכתיב הכל במכירות של שחקנים שלו).

סותון תתעורר מאוחר,
    תפנים, תבין, תהיה עם הגב לקיר, תוציא אותו למעין מכירה פומבית, תקבל הרבה כסף ובלחץ תביא מחליף, כנראה אוברייטד.

6. alexshw Member

למנהלים הנוכחיים של סותון יש איי קיו לא קטן אם הם הפכו את סותון למועדון מרכז טבלה(או אפילו קצת מעבר - פעמיים הגיעו לאירופה) אחרי הסיוטים של מספר שנים בליגות נמוכות.
    היה להם גם איי קיו מספיק גבוה לדחוף את לוברן לליברפול ולהביא במקומו את VVD.
    סותון מהקבוצות שמנוהלות הכי טוב בליגה.

7. Esomech Member

קייטה התחיל לעקוב אחרי מאנה ופירמינו באינסטגרם!&!;:)&!!!
    הוא שלנו!!!!

רגע אבל הוא לא התחיל לעקוב אחרי קוטיניו..
    קוטיניו עוזב ): ): ): ):

(הודעה לא רצינית למרות שהקטע עם קייטה והאינסטגרם אמיתי)

Ori8, אלעד, Mellow29 ו-2 משתמשים נוספים אוהבים את זה.
  8. Sturridge Member

גיל עשה לך לייק ברצינות.

Scouser Tommy ו-Coutinho10 אוהבים את זה.
  9. k_700 Member

רק נזכיר שגם מוראטה עשה לייקים באינסטוש לכל השחקנים שלנו כולל רוני ואז הוא נחת בצ׳לסי ורוני כבר לא אתנו.

אלכס,
    הם לא חכמים בכלל. הם עדיין בהכחשה והשחקן בערך עושה להם שביתה איטלקית ודרך כל אמצעי מבהיר שהוא רוצה לעבור לליברפול.

לוי במצב כזה כבר מקבע את תג המחיר שיהיה ברור לכל דיכפין, מכין לעצמו רשימת מכולת של מחליפים וגם סוגר עם הצד הקונה שאם הם רוצים שהעסקה
    תצא לפועל הם נותנים לו להשלים לפני את הרכישות שלי בלי קולות רקע מהמד כדי שקבוצות לא יחשבן שהוא נואש ומסכן ושאפשר חלילה לעשוק אותו.

השפב הראשוני זה ההתמודדות עפ ההכחשה במקביל מגיעה הפנמה.
    בסותון עדיין לא הגיעו לשלב הזה וכלל שהזמן מתקתק זה לא ממש לטובתם כי כמו שנראה אין באמת משהו שגורם לואן דייק לחזור לשחק עבורם.

10. alexshw Member

זה סתם תיאוריות. לא חושב שמכירת VVD אם תקרה תיפול עליהם כרעם ביום בהיר.
    על סמך מה אתה בונה את ההשערות האלה? מתי הם התנהלו ככה?

11. k_700 Member

בחיים לא היה להם שחקן שגם לא רצה להיות במועדון, גם מתנהג כמו אחד שכבר לא יתאמן דקה איתם וגם מוערך ב70-75 מליון פאונד.

הכוח ממש לא איתם ובקרוב ההגיון יחזור אליהם וככל שהחלון יתקדם אני מאמין שגם עוד קבוצות יחזרו לתמונה שלו, קבוצות גדולות מליברפול ואז הם ימכרו, ככה עובד העולם.

12. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

למה שהיא תבין את זה ב-31 באוגוסט, כשב-1 בספטמבר, אם ואן דייק עדיין יהיה שם, הוא יחזור לשחק בסאות'המפטון כמו טטל'ה?

13. Ori8 Member

אני אהמר לרגע ואגיד שקייטה יהיה שחקן שלנו וואן דייק לא. אני מתקשה לראות את FSG חוזרים בהם מההתנצלות העלובה הזו ומחדשים איתם את המשא ומתן. זה בשילוב חוסר הרצון של סוטון למכור דווקא לנו.. לא רואה את זה קורה. סיטי וארסנל ייכנסו מתישהו לתמונה ולא נצליח לעמוד בזה. אני כבר לא יודע את מי מהם אני רוצה יותר, אבל למי אכפת? עוד מעט אסתפק כבר בתמונות פוטושופ שלהם במדים שלנו וזהו.

אגב, יורגן אומר לעולם שהוא בטוח שמרקוביץ ימצא לעצמו קבוצה אבל אצלנו אין לו עתיד, את סאקו זרק מכל המדרגות, לא לקח אותו לטור ואנחנו עוד מצפים לקבל עליו באזור ה-30 מיליון. הרי ברור שב-31 נמכור אותו לאיזו רומא ב-15 מיליון גג ואת מרקוביץ נשאיל לאיזו קבוצת פח כי מי תרצה אותו? אין מה לעשות, יש טעויות שהמועדון הזה מתעקש לעשות שוב ושוב ושוב.

נערך לאחרונה ב: ‏24/7/17
  14. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

ארסנל?!

*/aaarofl*/aaarofl*/aaarofl

15. Ori8 Member

Liverpool will only move back in for Van Dijk this summer if Southampton make it clear they are willing to consider offers. (James Pearce)
    אולי אנחנו באמת בעצם מחכים שסוטון בעצמם אשכרה ירימו טלפון ויתחננו שנקנה. בלי ציניות, ההתנהלות של המועדון הזה היא פשוט לא נתפסת לפעמים. וכשאני אומר לפעמים אני מתכוון לתמיד.

חבל שאת ג׳יימס פירס הדביל הזה אי אפשר לדחוף ללאציו.

באשר לקייטה.. בקיץ הבא, ברור. לזה אני מתכוון כשאני אומר שמשתינים עלינו בקשת.

Liverpool are increasingly pessimistic about signing Naby Keita & are ready to shelve their interest until next year. (Chris Bascombe)

Scouser Tommy אוהב/ת את זה.
מצב נושא:
הנושא נעול.