ליברפול 2017/18: חזרה לצ'מפיונס ליג

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Mellow29, ‏10/7/17.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. owen11111 Member

אני לא רואה את סאות׳המפטון מוכרת לנו את ואן דייק, לא בקיץ הזה לכל הפחות.
    אני כן מאמין שהם יספגו את בקשת ההעברה שלו, ויתנו לו להתאמן לבד עד שיבין שבקיץ הנוכחי זה לא יקדם אותו. האופציה (שאני מסכים שהיא לא פחות קונספירטיבית) היא שסאות׳המפטון יאותתו לסיטי שתמורת שיא העברות חדש, נניח 70 מיליון פאונד, היא תהיה מוכנה לעשות איתם עסקים.
    ואז ואן דייק יעמוד בפני השאלה, האם להתעקש על מעבר לליברפול, שלא יקרה, ולהסתכן בעוד עונה במועדון שהוא לא מעוניין לשחק בו, או לחילופין לעבור לפרוייקט לא פחות מרשים, הרבה יותר עשיר ועם סיכוי לזכות בלא מעט תארים של גווארדיולה.
    בחיי שהייתי שמח שיגיע אלינו, אבל אני פשוט לא רואה את העסקה הזו מגיעה לכיווננו.

אה וסלאח, חייב לומר שבינתיים זה בהחלט טוב. קצת כמו עם מאנה שנה שעברה, שהחל מהמשחק האימון הראשון אפשר היה לראות את האיכויות שהוא מביא לקבוצה. כשיש שחקן בקבוצה עם יכולת מסירה ברמה של קוטיניו, יחד עם התנועה האינסופית של פירמינו, ווינאלדום ולאלנה שמייצרת לו המון שטח פנוי - יש כאן חיבור מעניין.
    ממש מעניין אותי לראות איך זה יראה עם מאנה בצד אחד סלאח בצד השני. יש כאן פוטנציאל להתקפה עם סט איכויות באמת מרשים.

*עריכה*

יכול להיות שאני נאיבי ותמיםֿ, ויכול להיות שאתחרט על זה.
    אבל אני מאמין לקלופ. מת על קלופ.

נערך לאחרונה ב: ‏23/7/17
  2. Sturridge Member

Scouser Tommy אוהב/ת את זה.
  3. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני בתחושה שאם קוטיניו נשאר הוא נותן עונת שיא וקופץ את העוד מדרגה בדרך להיות מהשחקנים הטובים בליגה. העמדה בקישור עושה לו רק טוב, ויהיה לו את מי להזין בכדורים. פשוט אסור לאבד אותו.

יאללה רק שייסגרו לנו את ואן דייק... לא מסוגל לראות את לוברן ב11.

owen11111 ו-Liverpool-Forever אוהבים את זה.
  4. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

הוא כבר עכשיו אחד השחקנים הטובים בליגה.

כמה הופעות טובות בליגת האלופות - כמו שבר ציין קודם לכן - ושווי השוק שלו יעלה בעוד עשרות מילונים.

oranfu אוהב/ת את זה.
  5. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

קלופ אומר מה שהוא צריך להגיד, גם אם אני מאמין לו שזה מה שהוא באמת חושב, אני לא מתיימר לחשוב שנצליח לנפנף את ברצלונה בקלות.
    אני כן חושב שנביא את ואן דייק ואז אני שואל את עצמי אם אנחנו מוכנים לשלם 150 מ' פאונד על ואן דייק וקייטה, אולי בעצם הייתה הנחה מאוד מוקדמת שקוטיניו הולך תמורת 90~ כדי שנממן את העסקאות האלה.
    לא יודע, נחכה ונראה.

oranfu ו-Scouser Tommy אוהבים את זה.
  6. Ori8 Member

הצעה שלישית על קייטה נדחתה. הלאה.
    עכשיו קלופ עומד למבחן. השורה התחתונה היא הקשה ביותר מבחינתי. אף מועדון רציני אחר לא היה מגיע מרחק נגיעה מאוגוסט בשביל להבין שהמטרה הכי בכירה שלו הלכה לו אחרי עוד הצעה שנדחתה. שיחקו בנו כרגיל וגרמו לליברפול להבין שיש פה סיכוי כשבתכלס אין. נראה עכשיו מה הם שווים.

7. alexshw Member

יש מועדון רציני בעיר לא רחוקה מליברפול שעל סף אוגוסט נמצא בלי שום רכש בעמדה הכי קריטית עבורו ברמה שיכולה לחרוץ גורל כל העונה והמנג'ר שלה.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

8. k_700 Member

ממש לא נכון,
    לא חסרים מקרים מהעבר של סאגות על שחקנים בכירים מאוד שנמתחו עד כמעט לסוף החלון(או באמת לסוף).

owen11111 אוהב/ת את זה.
  9. Mellow29 Kopite

ברצינות אורי? רק אני מדמיין את כל סאגות ההעברות הגדולות האלה שנסגרו בימים האחרונים של אוגוסט או ינואר?

אגב, אתה מתייחס פה לדיווח של סקיי שמצטט מקור ב-RB שאומר שהם דחו 67 מ' פאונד, וסקיי מבינים ששלוש הצעות נדחו. לא ברור האם ההצעה שלישית היא הצעה חדשה או שההצעה העדכנית ביותר היא זו של ה-67 מ' בשבוע שעבר, ופשוט הייתה בתווך עוד הצעה.

10. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

אמרו 67 מ' פאונד?

11. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

הגזמה פראית של אורי כמובן. מותר וקורה שעסקאות גדולות נמרחות עד אוגוסט ואפילו עד לקראת סוף חלון ההעברות. מה לעשות, לא מדובר פה בהחלפות על קלפי פוקימון בהפסקה.

אני לא אוהב את הצורה שבה המועדון מנהל את כל הדבר הזה בתקשורת ומזין אותנו בעדכונים חיים, בהסתמך על ההסטוריה זה מרגיש לי כאילו מישהו מנסה להיראות פעיל בשוק ההעברות יותר מכל דבר אחר. מעבר לזה, במקרים אחרים בשלב הזה בדרך כלל כבר שומעים על אלטרנטיבות, יש לי תחושה מאוד לא נוחה שנעולים על שני השחקנים האלה - בעצם למה תחושה, ג'ויס בעצמו אמר שאם לא ואן דייק אז כנראה לא יגיע בלם בכלל, זה נורא ואיום.

התחושה שלי היא שלא נשיג את קייטה והדעה שלי ידועה. ואן דייק עושה בלאגנים ובדרך כלל ובייחוד במועדון כמו סאות'האמפטון זה מסתיים כמו שהשחקן רוצה, אני חושב שהוא ישיג את המעבר שלו אבל אין לי מושג אם זה יהיה אלינו.

12. Mellow29 Kopite

A senior official at RB Leipzig has told Sky Sports News that Naby Keita will not be sold in this transfer window.
    Earlier this week, the German club said they had rejected a bid of over £67m from an unnamed club.
    Sky sources understand Liverpool have had three bids rejected for the midfielder.

רק נציין כמובן שהאמינות של סקיי ספורטס שווה לתחת כבר משהו כמו חמש שנים.

13. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

Final summary ....Leipzig have rejected bids of 45m, 57m and 66mill , they're the 3 bids sky are Referring to ..LFC final bid of £75 mill>
    Imho the decision of this final bid will be known by Tuesday latest ..until then I suggest we all chill and go about our daily lives #LFC

הITK האלה מוכרים לי הבטחות שווא כל הקיץ.

נערך לאחרונה ב: ‏23/7/17
    Coutinho10 אוהב/ת את זה.
  14. Ori8 Member

לא מבין מה אתם קופצים, זו הטענה שלי. שאם לא ואן דייק או קייטה אין לנו רכש לעמדות האלו. שם יגיע המבחן של קלופ ושל המועדון. עשו כנראה לא מעט בשביל להביא את קייטה ואני מקבל את זה שעסקאות כאלה יכולות להימתח הרבה מאוד זמן. זה גם כסף שמעולם לא שמנו על שחקן. מובן שיהיה לא פשוט. אבל, לתחושתי ולמיטב זיכרוני זה לא ממש קורה למועדונים אחרים. אני לא רואה את יונייטד רודפת קיץ שלם אחרי שחקן ובסוף לא מביאה אותו, כנ״ל צ׳לסי. הן איכשהו מצליחות לסגור עסקאות מורכבות ואנחנו איכשהו תמיד מצליחים להסתבך עם שחקן שאף מועדון אחר לא רוצה. למה? לא יודע, אבל אלו עובדות.

אם הדיווחים הם נכונים והצעה שלישית שלנו באמת נדחתה קשה לראות את זה באמת קורה. חלק אומרים שזה נופל על תשלומים.. לא יודע, מריח לי מוזר, אבל אולי. הלוואי ואוכל את הכובע. קייטה שחקן שמשנה את כל הקבוצה, אני הולך לישון עם העיניים על הטוויטר ופותח אותו שוב בבוקר לפני שהעיניים שלי בכלל מצליחות להיפתח.

Sent from my iPhone using Tapatalk

15. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

הדיווח הזה בא משום מקום ועלה רק מסקיי, ובהתחשב במעורפלותו קשה לי להאמין שהוא נכון. כבר ראינו שכשאנחנו מגישים הצעות זה דולף מהר מאוד ממגוון מקורות אמינים יותר, כך שהייתי מחכה לפני הקדיש על העסקה הזאת. לא שאני חושב שהיא תקרה אבל עוד לא אבדה תקוותינו.

בינתיים אני מגרד את הראש ותוהה למה לעזאזל עוד לא הוגשה הצעה על ואן דייק, ואיך בעצם זה לא קרה בשנייה ששלחו אותו להתאמן לבד... זאת הדאגה האמיתית.

Liverpool-Forever ו-Ori8 אוהבים את זה.
מצב נושא:
הנושא נעול.