ליברפול 2017/18: חזרה לצ'מפיונס ליג

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Mellow29, ‏10/7/17.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. oranfu Member

אפשר לפספס שחקן. אבל תמיד לפספס את המטרות הגדולות שלנו שנה אחר שנה (וכל תהליך כזה גורר הרבה מאוד הצהרות שלנו במהלך הדרך) ולרוב גם בלי להביא שום אלטרנטיבה - זה לא מקובל וזה לגמרי על הבעלים.

אנחנו ממשיכים להתעקש על קייטה? אני לא יודע. אין לי שום מושג מה באמת קורה.

גם על VVD זה לא באמת עושה רושם שאנחנו עוד מחכים לעשות שם משהו ואני בכלל לא אתפלא אם לא נביא בלם הקיץ.

בקשר לקוטיניו - צפוי. לצערי הרב, אני לא מאמין שלא נמכור. בגלל הקיץ המטורף הזה אנחנו עוד מסרבים ל72 מיליון פאונד אבל עוד הצעה של ~80 ואנחנו כבר נרמוז להם ש90 מנחיתים להם את חבר של ניימאר.

2. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

נתחיל מהמצחיק:
    Lovren: “We have quite a few players who have leadership in them – I think I’m one of them.”
    Lovren: "Hopefully I can be like Lucas one day, so people can say I made a big impact."

נעבור למציאות:
    Barcelona will push and their starting point of €80m will go higher. It will be interesting to see whether Coutinho does too. (Paul Joyce)
    So while Liverpool have rebuffed a £72 million bid from Barcelona for Coutinho - it is far from the end of the matter. (Paul Joyce)

DRORIKO ו-muller אוהבים את זה.
  3. oranfu Member

כן, מצחיק. אני נקרע מצחוק פה. אלה דמעות של צחוק ולא של דיכאון, נשבע.

4. הקופ בישראל Member

קלופ על נושא קוטי עם מסר ברור, אנחנו לא מוכרים.

"אני לא מופתע שכל מועדון מתעניין בשחקנים, אם זה ככה, אנשים רואים בבירור שבליברפול יש כמה שחקנים טובים. ככה זה."

"אבל המסר חשוב מאוד, אולי - אנחנו לא מועדון מוכר."

"אנחנו מאמינים בעבודה משותפת, אנחנו מאמינים בהתפתחות יחד. אנחנו מאמינים בשימוש ביסודות. אנחנו רוצים לעבוד ביחד, אנחנו רוצים לעשות את הצעד הבא ביחד ובשביל זה אנחנו צריכים להישאר ביחד. ככה זה."

Jürgen Klopp on Philippe Coutinho future - Liverpool FC

לגבי קוטיניו - "החדשות הטובות הן שלמעשה לא הפסדנו ולא נפסיד שחקן שאנחנו רוצים לשמור עליו בקיץ. אלה באמת החדשות הטובות ביותר, ואז נראה את מי נצרף לסגל."

Jurgen Klopp on why Liverpool's summer is not just about buying new players - Liverpool Echo

5. הקופ בישראל Member

ג'ויס מהטיימס - ואן דייק נשאר המטרה היחידה לעמדת הבלם, במידה והעסקה לא תצא לפועל לא סביר שליברפול תרכוש בלם אחר.

Liverpool remain keen to sign Virgil Van Dijk.

Despite the club's public apology, Van Dijk clearly remains Klopp’s top defensive target this summer.

If Van Dijk does not sign from Southampton, it is unlikely Liverpool will purchase another centre back.

Parallels in Philippe Coutinho and Naby Keïta sagas present Liverpool’s most testing summer yet | Sport | The Times & The Sunday Times

6. Scouser Member

כולי עצבים שאני קורא את זה. יש סיכוי טוב מאוד שאנחנו הולכים לקראת עונה של 50 הופעות ללוברן ועוד איזה 30 לקלאבן. פשוט ביזיון.

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Esomech אוהב/ת את זה.
  7. הקופ בישראל Member

אם זה יישאר ככה, גומז יהיה האופציה ה3 וכרגע לא מצליחים למכור את סאקו.

8. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא מאמין שנמכור את קוטיניו. האם נגיע ל1 לספטמבר בלי בלם ועם קשר חדש ב15 מ' ליש"ט ונקבל מאמרים של האקו על כך שההישארות של קוטיניו זה הנצחון הגדול וההישג האמיתי של הקיץ הזה וכו' וכו'? תרחיש סביר למדי לדעתי. אבל לא חושב שנמכור אותו.

הוא רק חתם על חוזה חדש, בלי סעיף שחרור למיטב ידיעתנו ונראה שהוא מרוצה במועדון, גם בראיונות לא נראה שהוא להוט לעזוב לברצלונה. אני חושב שהוא יישאר לפחות עוד עונה.

Scouser Tommy אוהב/ת את זה.
  9. alexshw Member

ליברפול תצליח למכור את סאקו ברגע שתרד מתחת ל 20 מיליון פאונד אני מאמין. ולדעתי זה יקרה אולי בשבועות האחרונים לחלון.
    מועדונים אחרים יודעים שהוא מחוק שם.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

10. DRORIKO Member

יוצא לי לדבר/לקרוא אוהדי ליברפול מחוץ לפורום והם לגמרי קונים את הלוקשים שההנהלה מוכרת להם. הדיבור החזק עכשיו בקרב האוהדים זה ש"הקבוצה כבר עשתה את הרכש שלה בזה שהיא לא שחררה שחקנים".

11. Esomech Member

זה לא הופך את זה ליותר טוב, מה גומז עשה שבכלל מצדיק השארות שלו בקבוצה, עד לפני יומיים הוא היה בדרך להשאלה בברייטון.

עם ליברפול לא תרכוש בלם ונשאר עם אותה הגנה מעונה קודמת, אוי ואבוי לנו, פשוט התעלמות טוטאלית מהעונה האחרונה והבעיה העיקרית שהייתה בה.

הציטוטים של לוברן זה בדיחה אחת גדולה

12. alexshw Member

https://scontent-lht6-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/20156011_320700818383044_4596613161757950278_n.Xxx?oh=8eec88030e0f1d48d9f1587c837797ae&oe=5A079E27

פול סטיוארט עובר בכיוון השני.

נערך לאחרונה ב: ‏21/7/17
    Gianzola ו-הקופ בישראל אוהבים את זה.
  13. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

פול סטיוארט זה שחקן שלנו משנות ה90, מי שעובר בכיוון השני הוא קווין סטיוארט.

Virgil van Dijk is apparently on strike at Southampton and is training on his own. The latest video from Soton reinforces that claim #LFC
    יש אוהדים של סוטון שאומרים שואן דייק לא מתאמן עם הקבוצה כבר כמה ימים.
    עכשיו זה רשמי, פלגרינו אישר את זה.
    לדעתי זה מקדם אותנו קצת כי סוטון יבינו עם הזמן שעדיף לקבל 60-70 מ' פאונד עליו.

EXCLUSIVE: Keita believed that Liverpool's 2nd bid would be accepted & has spent much time on his own at the camp since 2nd bid was rejected

Esomech ו-Scouser Tommy אוהבים את זה.
  14. הקופ בישראל Member

ואן דייק לא לוקח יותר חלק באימוני טרום עונה של סוטון לאחר שהודיע לפלגרינו שהוא רוצה לעזוב.

Mauricio Pellegrino admits Virgil van Dijk wants to leave and is not in a fit 'psychological state' to play.

Van Dijk is no longer involved in pre-season preparations after telling Pellegrino he is 'not available to play because he wants to leave'.

Mauricio Pellegrino: Virgil van Dijk wants to leave Southampton and is not in the right frame of mind to play

15. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

גיל מאיפה הדיווח על קייטה?

הדיווח על ואן דייק מעודד מאוד. כאילו, מצד אחד בא לי להגיד יאללה חלאס עם הכדורגלנים החארות האלה והשביתות שלהם, מצד שני אני רוצה את הבלם הזה יותר מהכל כרגע. זה רכש שעם קצת מזל עם הכשירות, יכול להיות שובר שוויון אמיתי מבחינתנו. לדעתי הדיווח הזה מקדם אותנו מאוד לקראת עסקה (בהנחה שהמועדון לא יתחיל עם השטויות שלו ויציע 30 מיליון פאונד פתאום).

Coutinho10 אוהב/ת את זה.
מצב נושא:
הנושא נעול.