ליברפול 2017/18: חזרה לצ'מפיונס ליג

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Mellow29, ‏10/7/17.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

מה זה לא אמורים להיות דורטמונד? אתה מדבר על קבוצה שהיא לחלוטין בדרג השני של אירופה ב7-8 השנים האחרונות. אלא אם כן לייפציג מנסה להתחרות בריאל, ברצלונה ובאיירן - מה שהיא לא תצליח לעשות כנראה מכל מיני סיבות בעתיד הנראה לעין - היא בדיוק מנסה להיות דורטמונד. מספיק שבעונה הבאה הם קצת נופלים בליגה בגלל העומס מליגת האלופות ובמקביל דורטמונד נותנת עונה טובה מאוד - ואין שחקן שלא יעדיף לשחק בסיגנאל אידונה פארק אם יש לו הזדמנות טובה. ככה אני רואה את זה לפחות, אבל אולי אני טועה.

רק לשם הדגשה דורטמונד היא לא העיקר פה, אלא באיירן והמחיר. פשוט יש פה תוספת סיכון בדמות עוד קבוצה דומיננטית מאוד בגרמניה עם קהל עצום והסטוריה.

owen11111, Liverpool-Forever ו-oranfu אוהבים את זה.
  2. alexshw Member

כמובן שהזמן יגיד אבל אני חושב שהשאיפות שלהם להתחרות בבאיירן בסופו של יום. למכור עכשיו את קייטה זה להגיד אנחנו עוד קבוצה גרמנית חביבה.

3. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

ולחדשות החשובות של הקיץ (או בעצם הקיץ הבא) - הוחלט להעביר את אליפות אפריקה לחודשים יוני-יולי. כבר ראיתי את חודש ינואר 2019 כעוד חודש חסר מהירות ותכליתיות בהתקפה...

Gianzola אוהב/ת את זה.
  4. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

אין טעם להטיף על כך שלייפציג צריכה למכור, זה נראה מגוחך כשזה בא מאוהדי ליברפול שכמעט כל קיץ חוזרים על המנטרה של לא למכור בשום מחיר כשמדובר בשחקנים הכי טובים שלנו.

גיל, היית מוכר את סוארז ב100 במקום ב60 בקיץ שלאחר מכן? מוזר, אני זוכר אותך אומר שהיית משאיר אותו עוד עונה גם אם זה אומר לאבד בחינם. אולי זה היה עם סטרלינג ואני מתבלבל, אבל הנקודה נשארת זהה.

זכותם לא לרצות למכור, בין אם הסיבות שלהם נכונות בעינינו או לא. רק מה? גם ל"לא רוצים למכור" הזה יש גבול מסוים, כמו שחווינו על בשרינו כבר מספיק פעמים. את ברצלונה, סיטי וריאל מדריד ה"לא רוצים למכור" של ליברפול אף פעם לא עניין, שים מספיק כסף על השולחן ויש עסקה, הרי בתכל'ס לכל שחקן יש מחיר, גם לקייטה.

אני לא אומר שאני מצפה מהמועדון לשים פה 100 מ' ליש"ט על השחקן הזה אם זה מה שנדרש, גם למועדון הקונה יש גבול מסוים וזה לגיטימי. אבל כל הטלנובלה המשעממת הזאת לא נראית טוב והעניין הזה הפך למאוס כבר מזמן - תנו להם את מה שהם רוצים או שלא, העיקר להתקדם כבר הלאה עם החיים שלנו וכן, הגיע הזמן לשמוע מהן האלטרנטיבות. רק שאף אחד לא יהיה מופתע כשבסוף הקיץ רכשנו בלם וקשר בסכום כולל שהוא חצי מהמחיר של קייטה (ואני בכלל לא מדבר על ואן דייק שגם בו "התעניינו") וכל הדיבורים על תקציב ענק ומסע רכש חסר תקדים ייעלמו פשוט כי אתם חייבים להבין, המועדונים שלהם לא רצו למכור.

הכל בסדר אבל, אל תשכחו שבקיץ הבא יהיה לדאהו... סליחה, קייטה סעיף שחרור בחוזה ואז בטוח הוא כבר יהיה שלנו. רק להיאזר בסבלנות.

5. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה לא גיל - זה התרגיל.

6. Ori8 Member

הנה עכשיו התחילו הדיבורים על קוטיניו-ברצלונה. הכל כבר מוכן. נסרב למכור אותו ואז ידחפו לנו כמה הקיץ הזה היה מוצלח כי שמרנו על השחקן הכי טוב שלנו. צפוי כלכך שבא למות.

אני אגב חושב שבחדרי חדרים הדברים מתנהלים בצורה הרבה יותר שכונתית ממה שנהוג לחשוב. לא יודע אם יש לנו באמת צוות שלם שמנהל משאים ומתנים, או רשימות ארוכות של אלטרנטיביות. לדעתי וממה שאני מצליח להבין ולקרוא זה פחות או יותר מסתכם בקלופ (ועוזריו כמובן) ובאדוורד.. יפתיע מישהו אם רק עכשיו הם יתחילו לחשוב על אופציות אחרות כי הבינו רק הרגע שלייפציג (וסאות׳המפטון) לא ימכרו?

Liverpool’s position on Coutinho is the one RB Leipzig have adopted in their attempts to prevent Klopp from signing Naby Keïta. (Paul Joyce)

ברוררר.

וסתם תגובה של אוהד שמתמצתת הכל פחות או יותר בעייני..

would rather keep coutinho than sign keita

זה פיפי חברים, לא גשם.

נערך לאחרונה ב: ‏21/7/17
    oranfu ו-Esomech אוהבים את זה.
  7. Mellow29 Kopite

מה אתה בעצם רוצה? הצענו השבוע 66 מ' פאונד על שחקן והודענו לברצלונה שנסרב לכל הצעה.
    לכל שחקן יש מחיר והקבוצה המוכרת חייבת למכור, או שבעצם אפשר להגיד ששחקן הוא לא למכירה? בשני המקרים המועדון יוצא רע מהסיפור בעיניים שלך.

זה לא פיפי וזה לא גשם. זה אוהדי ליברפול במלכוד 22.

Sent from my Moto G (5) Plus using Tapatalk

Big Virgil, אלעד ו-Footballover אוהבים את זה.
  8. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

בר,
    תאמין לי שאני מבין את הצד של לייפציג בצורה מעולה בתור זה שבד"כ נמצא בצד שלהם.
    נעשה טיפה סדר בדעות שלי, על סווארז בזמן אמת אמרתי ששווה למכור ב80 מ' פאונד כי הבנאדם עושה בלאגן וכל עונה נעדר מחצי ממנה על שטויות.
    בדיעבד עם סווארז אמרתי שחבל שלא רצנו איתו עד הבוסמן ולא הייתי מוכר אותו בשום מחיר.
    אבל מה? בגלל שיש לו סעיף שחרור זה לא היה תלוי בנו בכלל, בדיוק כמו אצל קייטה...
    לכן הדעה שלי לא השתנתה, אני מסתכל על לייפציג בצורה אובייקטיבית לחלוטין, אני מעדיף למכור את סווארז לקבוצה מחוץ לאנגליה שנה לפני, לגמרי אובייקטיבי וזה מה שאני משליך על לייפציג של הקיץ.
    זכותם לא למכור בשום מחיר? ברור שזכותם...אין ספק שיש להם זכות לעשות את זה, השחקן שלהם ויש להם שליטה עליו לעוד עונה אחת.
    האם זה הגיוני לא למכור אותו בשום מחיר? ברור שלא, בגלל סעיף השחרור שלו.
    מבחינתי בוודאי שעדיף למכור אותו ב80 מ' יורו לליברפול מאשר בקיץ הבא ב50 מ' יורו/פאונד (לא סגור על זה) לבאיירן.
    אותה דעה שהייתה לי עם סווארז לו הייתה דילמה כזאת.

לסיכום, לכל מועדון קונה יש גבול, לכל מועדון מוכר יש גבול, כל שחקן הוא בעל תג מחיר מסוים - זאת המציאות בלי קשר לדעה שלי או של מישהו אחר.
    עם קייטה יש גבול שהוא כנראה כבר לא ריאלי כי דחו לנו 66 מ' פאונד, עכשיו אנחנו דוחים על קוטיניו 72 מ' פאונד מברצלונה ואני תוהה אם הגבול שם הוא ריאלי או לא אבל כמובן שהעובדה שאין לו סעיף שחרור בניגוד למצב של קייטה משחקת לידיים שלנו.
    אין פה שום מוסר כפול מהצד שלי כפי שכתבת בהודעה שלך.

אם מישהו עוד מאמין אז העיתונאי הזה מגיניאה רשם שהצעה של 80 מ' יורו גרמה ל"פציעה" של קייטה.

9. Coutinho10 Member

הולכת להיות ככל הנראה רעידת אדמה בבארסה בימים הקרובים, הדיבור שם בקטאלוניה אומר שניימאר 95% סגור בפסז׳ ולכן זה צפוי שבארסה תחזור לחזר אחרי קוטיניו.
    הם בלחץ אטומי מאחר וניימאר משאיר להם חור ענקי במפתיע וכשהם עכשיו בלחץ של זמן.
    רק שיעזבו את קוטיניו, יש שחקן טוב יותר עם שנה לחוזה שבטח ירגיש שהוא לא סיים שם את העבודה, מדבר על סאנצז׳, שילכו עליו.

10. Rushie Member

אנחנו חוטפים מלייפציג ברקס אחרי ברקס ועדיין ממשיכים להציע. מעניין אותי אם זה מתוך נואשות או שיש לנו סיבה להאמין שמתישהו דעתם תתהפך.
    בינתיים חוץ מההיגררות הקבועה של השבועיים שלושה שהייתה גם עם סאלח, אין לי תלונה אחת למועדון בעסקה של קייטה.

11. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני לא יודע אם נמשיך להציע. אין אישור להצעה שלישית, רק ספקולציות.
    אם אני קורא באופן קר את ההתרחשויות בסאגה הזאת, זה ייקח יותר מ90 מ' יורו כדי להביא אותו ולדעתי לא נלך עד לגבהים כאלה, לדעתי לא נגיש עוד הצעה בכלל.

12. Rushie Member

לפני שהבורד של לייפציג יישר קו עם הדברים של רנגניק היו שמועות שהם יהיו מוכנים לקבל 80 מיליון יורו (70 מיליון פאונד). אם תהיה עוד הצעה כנראה שהיא תהיה כזאת. בוא נראה. אם גם זה לא יתפוס אז כנראה ששבוע מהיום כבר נהיה בתוך המו"מ על אופציה 2.

13. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

זאת השמועה של הITK והיא אמרה את זה גם על 66 מ' פאונד לפי גרהאם קלי.
    אפשר רק לקוות שזה נכון אבל כל יום שעובר זה נראה יותר דמיוני.

14. Coutinho10 Member

אין טעם לדעתי להגיש הצעה משופרת אם ההבדל זה 4 מיליון פאונד.. יש אולי תרחיש שלייפציג כמו אוהדי ליברפול הבינו שהלימיט שלנו זה 70 מיליון ודחו ודחו עד שנגיע אליו אבל אני לא מאמין שזה אכן ככה.
    אם כבר מגישים הצעה משופרת אז להציע הצעה קצת יותר משמעותית, 75 - 80 מיליון, שיבינו שזו הצעה כפולה יחסית למה שיקבלו בעונה הבאה.

15. Ori8 Member

המועדון מוכן להשקיע סכומים גדולים בשחקן שהמאמן רוצה, על זה אין עוררין. אני מכיר בזה שאנחנו עושים יותר מאמץ מפעם לשים כסף על השולחן ואני גם מצפה שנביא שחקנים בכל מחיר, ואם FSG לא מוכנים לשים 90-100 מיליון על קייטה עכשיו אני לחלוטין מקבל את זה.

אבל זה בלתי מתקבל על הדעת שאנחנו תמיד נהיה אלה שנרדוף אחרי שחקן קיץ שלם ובסוף לא נשיג אותו. זו התנהלות חובבנית שאנחנו מקבלים מהמועדון הזה קיץ אחרי קיץ אחרי קיץ. זה לא קורה לאחרות, זה קורה לנו באופן סיסטמטי. אתה רואה מצב שצ'לסי/יונייטד/סיטי/ארסנל ליטרלי רודפות אחרי שחקן במשך קיץ שלם (בלי שיוזכרו בכלל שמות אחרים) ובסוף לא משיגות אותו? אני לא רואה את זה קורה. אתה יכול להגיד שאני ממשיך לחפש רק את הרע בכל הסיפור הזה אבל אני חושב שבסופו של דבר זו התנהלות שאי אפשר לבלוע ולהמשיך הלאה. אנשים ממשיכים להתחלף במערכת הזו והתוצאה היא אותה תוצאה.

נציגים מהמועדונים מדברים בניהם, סוכנים מדברים בניהם, אני לא מאמין לשניה אחת שלא יכולנו לדעת מתחילת הקיץ אם יש לנו צ'אנס להביא את קייטה או לא. אז או שיש מחיר שנקבו בו ואנחנו שוב משחקים משחקים ומציעים 12 פעם הצעות נמוכות יותר כדי "לבחון" ואז בסוף זה מתפספס לנו, או שבאמת מדובר בחבורה של מטומטמים שהולכים על עסקאות שמלכתחילה אמרו לנו שאין סיכוי בשום מחיר. אולי בגלל זה קבוצות אחרות לא רודפות אחריו? לא יודע. השורה התחתונה היא שאי אפשר להמשיך לקבל את ההתנהלות הזאת.

ולגבי קוטיניו ברור שזו צריכה להיות העמדה של המועדון, רק שאנחנו מכירים את ליברפול ואתה יודע כמוני שעכשיו יתחילו להסביר לנו כמה אנחנו חזקים ועומדים על שלנו ובסוף ימכרו לנו שההישג הכי גדול מהקיץ הזה זה שהשארנו אותו.

מצב נושא:
הנושא נעול.