ליברפול 2017/18: חזרה לצ'מפיונס ליג

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Mellow29, ‏10/7/17.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

הייתי יורד ממזמן מקייטה ומביא הקיץ את גורצקה משאלקה, לפני שמישהי אחרת תיזכר שהחוזה שלו נגמר ב-2018 (סיטי).

מצד שני, שמועות על-כך שיש לו כבר סיכום אישי עם באיירן והוא יעזוב אליהם בהעברה חופשית. מצד שלישי, יש שם כבר במילא פקק בקישור.

@Die Werkself - דעתך?

2. Ori8 Member

גרוצקה אדיר, אבל מה לנו ולאלטרנטיבות? קיץ שלם יגמרו לנו את השכל עם קייטה וואן דייק רק בשביל שנגמור עם רוברטסון ועם עוד איזה שם שאף אחד עוד לא העלה על דעתו, ואז יספרו לנו כמה מדהים אנחנו עושים עסקים. הכל מתחת לראדר. כמו עם ויינאלדום.

יאאלה לקפל.

Sent from my iPhone using Tapatalk

3. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

רק תלונות יש לך, אורי. לפני רגע לוקאס עזב!!!1

Scouser Tommy אוהב/ת את זה.
  4. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

גרוצקה זה כלום ליד קייטה. קייטה זה שילוב של קאנטה, מאקללה, ויירה וסונס.
    תביאו לי כבר 1 בספטמבר.

5. Gianzola משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה בערך אותו הייפ שהיה ממש לפני הספירה. היה איזה אחד שהיה שילוב של מוחמד, בודהה, הודיני ויהוה.
    כמה קל לחרטט אנשים שנמצאים במצוקה.

גרוצקה על הכפאק של שחקן - כבר יותר טוב מכל מה שמסתובב או הסתובב בקישור של ליברפול מאז שאלונסו עזב.

Sent from my iPhone using Tapatalk

6. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

עקרונית אין קשר בין השניים. הם צריכים את שניהם והם צריכים המון איכות פרסונלית באופן כללי.

זו תהיה טעות קשה מאוד להסתמך על החצי הראשון של העונה שעברה + סלאח.

7. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא מכיר את קייטה ולא את גרוצקה. מי שמרגיש צורך ויש לו את היכולות שישווה בין השניים ואני אאמין למה שיכתבו.
    שקלופ יראה ויחליט. בעצם קלופ כבר ראה והחליט, וחושב שקייטה שווה 66 מ' פאונד...אז בטח שאני רוצה את קייטה.

נערך לאחרונה ב: ‏20/7/17
    Mellow29 ו-Scouser Tommy אוהבים את זה.
  8. Coutinho10 Member

יצא לי לראות את גורצקה בקונפדרציות והוא היה שם נהדר, אבל אני חושב שהפער בינו לבין קייטה הוא גדול מאוד. לא כי אני מוריד מגורצקה, אני חושב שבתור קשר אחורי הוא יכול להיות נפלא בשבילנו - אבל בגלל שקייטה זה מסוג השחקנים שהופך את כל מי שלידו ליותר טוב. שחקן שיכול לגרום לרוברטסון בשמאל להיראות כמו רכש טוב, למאטיפ להיראות וורלד קלאס ולשחקני ההתקפה למצות 100 אחוז מהפוטנציאל מהסיבה שהוא מסוגל לעשות כ״כ הרבה דברים בצורה מעולה ולהוריד כ״כ הרבה נטל מהשחקנים שלידו, מה שדורש מהם להיות טובים אבל להתרכז בהרבה פחות דברים בזמן משחק.

הם שני שחקנים שונים לגמרי, ואני לא יודע כמה שחקנים שיכולים לתת אימפקט כמו קייטה או אפילו משהו שמתקרב לזה יש בשוק, אולי בעונה הבאה נגלה כמה כאלה ואם אי אפשר להביא את קייטה הקיץ הייתי מבין גם מצב שבו אין איזה רכש בומבסטי. אבל לעומת עמדת הקישור, אין סרט שאנחנו לא פותחים את העונה עם בלם תותח. אם זה קורה אז חוץ מלהוסיף קצת כוח אש ולהביא תחרות למילנר לא עשינו שום דבר בקיץ.

9. oranfu Member

גומז, לדעתי, נראה כמו פוטנציאל מבטיח מאוד. הדבר היחיד שמטריד אותי בהקשר שלו זה הפציעה. הוא לא שיחק מאז שקלופ הגיע כי נפצע ממש איך שהגרמני הגיע והשיקום ארוך מאוד וכנראה שנוהגים איתו בכפפות של משי.
    אתמול הוא היה טוב.
    המשכורת שלו אני לא יודע אבל הערכה סבירה אומרת שבין 10K ל30K לשבוע (כנראה יותר באזור ה10K).

משהו ששכחתי להתייחס אליו אתמול - וודברן שוב שיחק כקשר מרכזי. לדעתי היו לו כמה פעולות יפות מאוד. אחרי המשחק קלופ נשאל על התפקוד שלו ואמר ש"בן הוא שחקן מאוד, מאוד חכם. זאת תהיה טעות לקבע אותו בשלב הזה לעמדה אחת". אני חושב שקלופ מאוד מחזיק ממנו.

לצערי הרב, אני גם לא רואה את קייטה ו-VVD מגיעים. בנוהל, המועדון הזה לא מצליח להביא את המטרות העיקריות שלו.
    מגורצקה אני ממש לא מתלהב. לא אוהב את הסגנון ולא חושב שזה מה שאנחנו צריכים.

10. Die Werkself wir sind die Macht am Rhein

אני מאוד מחבב את גורצקה, אבל:
    1) כמו שכתבת, נראה שיש לו סיכום עם באיירן והוא יעבור לשם בעונה הבאה. הפקק בקישור שלה לא נורא רלוונטי, כי לדעתי וידאל עשוי לעזוב בקיץ הבא, קימיש כנראה ישחק כמגן, סאנשש כנראה יעזוב, לא ברור איך טוליסו ישתלב ורודי לא באמת משמעותי. בנוסף לכך, ובסתירה מסוימת למה שכתבתי עד עכשיו, בהנחה שיגיע, גורצקה לא ממש יתחרה עם הקשרים ההגנתיים יותר על מקום בהרכב, אלא אפילו עם מולר.
    2) סגנון המשחק שלו שונה מזה של קייטה. גורצקה איטי יותר, הרבה פחות מתבסס על דריבל ותנועה עם הכדור, וגם נראה לי שהגינאי מוסר טוב יותר ויותר תורם הגנתית, אבל לגורצקה יש תנועה ללא כדור מצוינת, יכולת בעיטה טובה יותר משל קייטה, הוא חזק יותר וגם המסירה והדריבל שלו ברמה טובה בסך הכל.
    לא יודע אם זה בדיוק מה שליברפול מחפשת. מצד שני, אין כל כך הרבה שחקני קישור שישדרגו את ליברפול.
    אני גם לא יודע להגיד אם כמו שקוטיניו כתב קייטה משפר את השחקנים שלצדו, אבל בכל מקרה הוא טוב מLeGo.
    3) שאלקה, שנוהגת לאבד שחקנים שיכולים להימכר בסכומים יפים בהעברות חופשיות בזמן האחרון (מאטיפ, קולשינאץ׳, בקיץ הבא גורצקה ומאייר), תדרוש עליו סכום גבוה יחסית לשחקן שמסיים חוזה עוד שנה, אבל אני מניח שזה לא באמת משנה אם האלטרנטיבה היא לראות את לייפציג דוחה הצעה של 70 מיליון.

אמלק: קייטה טוב יותר, גורצקה גם כן כנראה ישדרג את הקישור של ליברפול אבל יש כמעט קונצנזוס בגרמניה שהוא יעבור לבאיירן בעונה הבאה.

במקום ליברפול, אם האופציות האלו לא ילכו, הייתי מציע 50 מיליון על מילינקוביץ׳-סאביץ׳.
    אגב, זה יהיה מאוד מרשים אם לייפציג באמת תשמור על קייטה.

11. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

מסכים. נתן 2-3 כדורי עומק יפים מאוד, ונראה שנוח לו בקישור סה"כ. העונה כנראה שלא יראה יותר מדי מגרש אבל נראה שיש עתיד לבחור.

בהתחשב בסעיף של קייטה לקיץ הבא, זה לא מרגיש קצת טיפשי מצד לייפציג להשאיר אותו? כלומר, בהנחה שמדובר בשחקן ברמה שמדברים עליו, זה לא אומר בעצם שעוד שנה הוא יילך ב60% מחיר לאחת המתחרות הישירות של לייפציג בליגה (דורטמונד, באיירן) או לאחת הגדולות האחרות? נראה לי כמו סיכון גדול מאוד. כנראה שהם אשכרה מאמינים בפרויקט שלהם שם ברמה שהם חושבים שיצליחו להחתים אותו על חוזה חדש במהלך העונה.

12. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

יש גבול לאמונה, אתה לא תוכל להחזיק בו כשהוא יוכל לעבור לבאיירן אם יתחשק לו.
    בהקבלה תשאלו אותנו, תנו את סוארז לברצלונה ב100 מ' פאונד או תחכו שנה ואז הוא יוכל ללכת לצ'לסי ב60 מ' פאונד אם בא לו? ברור שאני מוכר אותו שנה לפני...ככה שלדעתי מה שלייפציג עושה פה זה כבר גובל בטמטום.
    גם מדובר בשחקן שיש לו רק עונה אחת בטופ! תסתכלו על המחיר! בסדר הבנו שאתם רוצים להיות כוח באירופה...לא עדיף במקום השרירים האלה להביא 2 שחקנים מעולים ב35 כל אחד ובלי סעיפי שחרור במקום אחד שיילך קיץ הבא אם לא העונה?

13. oranfu Member

זה לא רק מסירות העומק שלו, הוא גם כמעט ולא מאבד כדורים (וודברן). אמנם זה רק משחק הכנה, אבל גם בעונה שעברה כששיחק בקישור הוא שחקן מאוד אחראי עם הכדור. קבלת ההחלטות שלו טובה מאוד.

טיפשי לא למכור את קייטה? תלוי מי המועדון. מועדון שיש לו שאיפות לקחת תארים זה לא טיפשי. מועדון עם אמביציה לא מוכר את השחקנים הכי טובים שלו אם הוא לא חייב.
    אני מקווה שהם בשלב מסוים (עכשיו) יחליטו שעדיף להם למכור לנו ושלא יגיע בטעות עוד עונה לבאיירן, אבל זה כבר לא עושה רושם כזה. הם ינסו להוציא ממנו עוד עונה גדולה ואחר כך מי יודע..

אגב, יכול להיות שסעיף השחרור שלו הוא רק לקבוצות גרמניות. אז מה קורה אם בקיץ הבא יבוא עוד מועדון אנגלי או ריאל\ברצלונה? הם עדיין יוכלו לעשות שם הרבה מאוד כסף אם הוא יעדיף לעזוב את גרמניה.

owen11111, Gianzola ו-Coutinho10 אוהבים את זה.
  14. alexshw Member

שוב רד בול לא אמורים להיות דורטמונד. הם באו בשביל דברים גדולים. ה - 40% האלה לא מעניין אותם. אני מניח שהם רוצים גם להטביע חותם בליגת האלופות.
    המועדון אמר באופן כל כך ברור שקייטה לא למכירה שבאמת נראה שהוא לא למכירה.

15. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

כשיש לך אופציה אדירה כמו באיירן מינכן ולהישאר בגרמניה זה תמיד יכול להיות שהוא יילך על זה.
    טיפשי לא למכור בעיני כן, כשסעיף השחרור כבר קיים זה טיפשי.
    מועדון שיש לו שאיפות לא מכניס סעיפי שחרור או אם הוא מחוייב אז הם לא ריאליים.

לא קשור רק ל40%...זה אם הוא יילך למתחרה ישירה שלהם על אליפות (אם הם כל כך חושבים בגדול) או לאנגליה...

מצב נושא:
הנושא נעול.