ליברפול 2017/18: חזרה לצ'מפיונס ליג

Discussion in 'פורום כדורגל אנגלי' started by Mellow29, Jul 10, 2017.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

להנדרסון יש טווח מסירות מעולה והוא מרווח לנו את המשחק כי הוא מעביר צדדים במהירות שאף אחד אחר לא יכול להשיג אצלנו.
    לדעתי שחקן ודאי ב11 שלנו גם אם קייטה יחתום.
    צ'אן וגם קייטה הם שחקנים מסוג אחר, אין לנו תחליף אמיתי להנדרסון וליכולות ניהול המשחק שלו, אם הוא חסר אנחנו נפגעים ומה שמקבלים במקום זה לא משהו שקרוב לפצות על כך.
    השאלה הכי גדולה בהקשר שלו, באיזה רמה הוא עכשיו אחרי הפציעות שעבר? אם דומה לקודם, אז כל מה שכתבתי נשאר רלוונטי.

2. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

למי שאיכפת אגב, ג'יימס פירס מאשר שסיכמנו מחיר עם האל על רוברטסון, 10 מ' פאונד. לא יודע מה לחשוב על ההחתמה הזאת. מגן שמאלי טוב באמת לא יהיה לנו גם בעונה הבאה, מקבלים באופן מודע החלטה לעשות את זה.

אם הפוקוס הוא על עמדות אחרות והמשמעות של זה היא שנסגור בלם וקשר כמו ואן דייק וקייטה, אני בסדר עם עוד עונה של מילנר, ואז רוברטסון בסה"כ ייתן עוד עומק בעמדה הזאת כי ברור לחלוטין שלא מאמינים במורנו והוא לא נשאר.

אם בסוף לא נטפל ב2 העמדות כמו שצריך אז יהיה צריך לשאול למה לפחות לא ניסו להביא מגן שמאלי ברמה גבוהה.

Scouser Tommy likes this.
  3. Coutinho10 Member

מישהו דיבר בכלל על הפאסים שלו ? יאלה יאלה נו..

קנט מרשים בעיני וראוי להיות בסגל שלנו, מי יודע אולי נקבל ממנו תרומה שלא ציפינו לה.
    קלופ ניסה היום 4-4-2 עם אוריגי וסולאנקה כצמד חלוצים, אלה היו הדקות הטובות שלנו במשחק וסולאנקה עם אינסטינקט חלוצי אדיר בגול.
    טרנט אלכסנדר עם יכולת כזאת מוריד את קליין לספסל.

4. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

#SaintsFC is delighted to announce @FraserForster has signed a new five-year deal with the club

הבלאגן של קיץ 2018 בונה את עצמו.

5. k_700 Member

אתה בעצם אומר שבקיץ הבא זה בעצם יעלה לכם באיזה פיקפורד דיל ועוד איזה 10 מליון ככה? בסך הכל צעד חכם שלהם.

6. Rushie Member

ראיתי קצת את הרוברטסון הזה והוא נראה לא משהו טכנית. יגידו שהוא אלטרנטיבה הגנתית יותר למילנר אבל אני חושב שבפועל ההגנה זה דווקא החלק היותר חזק אצל מילנר. אנחנו צריכים אופציה שלא תתקע לנו את ההתקפה. משהו כמו מורנו רק עם מוח. אני מקווה להתבדות ולהבין שיש פה שחקן שיכול לתרום בשני החלקים של המגרש ובאמת לתת פייט למילנר על החולצה. כרגע זה נראה כמו מישהו שמיועד לתת גיבוי מהספסל ואם כן אז זה רכש די בינוני במהותו.

אגב אני מבין שיש דיבורים על זה שהשבוע יוחלט סופית האם להעביר את אליפות אפריקה לקיץ. במידה וכן אלה חדשות סופר טובות עבורנו. במיוחד אם גם קייטה מגיע. ראיתי בטוויטר שיש כמה שממשיכים להתעקש שהוא סגור אצלנו והכל קשקושים של לייפציג. אי אפשר לדעת כבר למי להאמין.

7. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

8. סיונרה Member

תגידו לאיפה נעלם הבלם הלטבי שהיה סנסציה בעונה שעברה? או שאני טועה לגביי זה?

9. Mellow29 Kopite

לא לטבי אלא אסטוני, ולא היה סנסציה אלא בלם סביר ביחס למה שציפינו (4 מ׳, בן 30), ובלם עם מגבלות די ברורות ברגע שאתה מצפה ממנו לשחק בקו הגנה יחסית גבוה ו/או יותר מפעם בשבוע.
    קלאבן עדיין פה.

סיונרה likes this.
  10. alexshw Member

בלם לטבי יש רק אחד - איגורס סטפנובס

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

11. oranfu Member

הנדרסון נותן כדורים ארוכים טובים מאוד. כל השאר אצלו לא טוב. הוא לא קורא משחק טוב במיוחד ולא מבין את המשחק ככה שהוא נותן כדור ארוך אם צריך ואם לא. כמות הפעמים שהוא מקבל כדור והוא פשוט נתקע כי הוא לא ממש יודע מה לעשות...
    אני לא יודע אם הוא מתוכנן להרכב או לא אבל אני מאוד מאוד מאוד מקווה שלא.

ארנולד היה לא רע, סולנקי עם אחלה גול וגם גומז ולוברן היו טובים.

מילנר פשוט רע. טוב בחלק ההגנתי? אני כנראה לא רואה את אותו השחקן כי עוברים אותו פחות או יותר כל פעם שמגיעים מולו.

חוץ מנוכחות פיזית מרשימה ובעיטה טובה מאוד, אני לא חושב שלגרויץ' יש מה להציע. אני דיי בטוח שגג תוך עונה הוא עוזב לצמיתות.

פלאנאגן זה אפילו לא שחקן לאימונים.

Last edited: Jul 20, 2017
  12. Esomech Member

קודם כל, ובאיחור קל שאפו על הפוסט פתיחה.

לוקאס תודה על הכל, בהצלח בהמשך, (ההודעה הזאת נכתבה באיחור של 7 שנים)

כתבתי כבר שורה שתיים על ההשוואה הזאת של הנדו/לוקאס..מחקתי הכל והחלטתי שאני לא נכנס לדיון הזה, רק שלהנדו מגיע טיפה יותר קרדיט ממה שהוא מקבל בעמדה הזאת (הייתי חייב בקטנה..)

בקטנה על העברות, דיווחים ברשת שואו דיק אמר לראשי סוטון שהוא רוצה לעזוב לטובתנו, אבל זה עדיין לא בקשה רשמית ופורמלית.

קייטה, גיל סיכם את זה מצויין, העקשנות של הITK האלה, במיוחד של ״הפירם״...שהעסקה סגורה כבר מלפני כמה ימים על סך 70 מיליון פאונד והכל זה הצגה של לייפציג בשביל יחסי ציבור, ושבשבוע הבא זה יוכרז..טוב זה מעורר מחשבה במיוחד כשיוצאת כתבה במירור מהכתב שנשלח מטעמם להונג קונג שכבר מכינים הצעה של 70 מיליון פאונד (80 מיליון יורו)..
    לא רוצה לחשוף אם אני בצד המאמין להם או לא, אבל זה בהחלט מעורר מחשבה

13. Drama2 הסמל מעל הכל

איך ג'ו גומז נראה בחצי עונה האחרונה ? יצא לו לשחק ?
    יש סיכוי שהוא יתחרה על חולצת ההרכב או לדעתכם יושאל ?
    ועוד שאלה, כמה הוא מרוויח ? אני לא כ"כ מבין איך לחשב משכורות באנגליה, בכמה צריך להכפיל את השכר השבועי ?

14. Coutinho10 Member

הוא לא שיחק בערך מאז שקלופ הגיע למועדון, שזה אומר מאוקטובר 15. אולי משחק אחד או שניים בשנה שעברה ובמשחקי ההכנה הנוכחיים.
    אתמול היה לא רע בכלל, עם זאת קשה לבנות עליו אחרי שקרע את הצולבת (יש נטייה לפציעה חוזרת אחרי הפציעה הזו).
    מבחינת פוטנציאל, הוא בנוי מעולה, אתלט כמו שקלופ אוהב ואני דיי בטוח שיש לו מה להציע יותר מקלאבן, וכנראה גם מלוברן שאני פשוט לא מחבב.
    אם ישמר מפציעות ויכנס לקצב אין סיבה שלא יקבל דקות במהלך העונה גם אם מגיע בלם חדש.
    לגבי השכר, סביבות ה 10,000 פאונד לשבוע.

Drama2 likes this.
  15. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

לדעתי קייטה וואן דייק מת, לפחות כרגע. (מנסה נאחס הפוך, למדתי מאורי)
    אם נתייחס למה שכן קיים, סלאח נראה כמו שחקן שיהיה איום משמעותי מאוד אצלנו בהתקפה ולדעתי זה רכש מעולה אם אני צריך להחליט כבר עכשיו.
    נוסף לזה, אני קורא שקלופ אמר שסטארידג' בכושר הכי טוב בחיים שלו, אני רואה שהוא עובר איתנו פרי סיזן אינטנסיבי ומשחק משחקים והוא כשיר בינתיים.
    הקבוצה של שנה שעברה פלוס שניים כאלה זאת קבוצה טובה מאוד.

oranfu likes this.
Thread Status:
Not open for further replies.