ליברפול 2017/18: חזרה לצ'מפיונס ליג

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Mellow29, ‏10/7/17.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

אתה ה-GOAT של אייסוקר.

2. Coutinho10 Member

כמה יפה להקצין, ההשוואה להנדרסון הייתה אך ורק בטיפול בכדור ובתפקוד כקשר אחורי, ותרצו או לא, הוא לא עושה את זה בצורה אסתטית ופוגע בשטף המשחק. אתם מוזמנים לראות את המשחקים שלו בתפקיד העונה, להסתכל איך הוא בורח ואובד עצות כשהכדור אצלו ברגל.
    אולי הנדרסון יסגור פה עשור, ואולי יהיה סמל, אבל בואו נודה באמת סרט הקפטן אצלו רק כי הוא האנגלי הכי ותיק שהיה לנו בקבוצה בתקופת הזמן הזאת. עם זאת זה לא סותר ולא אומר שהוא אפס, יש לו יכולות, בטח יותר ממה שהציג בגיל 20 כשהגיע לפה, ויכול להיות שעד גיל 30 הוא יהיה שחקן הרבה יותר טוב. אבל הוא תמיד יהיה שחקן של עבודה קשה ומשמעת ולא שחקן עם יכולות ניהול משחק ואחד שמסוגל להחזיק את הכדור ברגליים בלי שירעדו לו הברכיים. אז האמירה ההיא על הקמצוץ שאין ללוקאס מאצבע ימין של הרגל של הנדרסון או משהו כזה, מגוכחת בעיני, לוקאס לא סופרסטאר והנדרסון לא אסתטי בשיט, גם סיומת אין לו (אז בסדר התלבש לו מול סיטי וצ'לסי אבל מול אינספור החמצות מסמרות שיער) וגם לא טיפול בכדור, אז אל תהפכו אותו לאיזה אינייסטה כי בכל מה שנוגע למצבים שהכדור ברגל שלו הוא לוקה בחסר.

oranfu אוהב/ת את זה.
  3. oranfu Member

מסכים בהחלט. יחד עם זאת, כשחקן הוא הרבה הרבה הרבה יותר טוב מלוקאס בכל עמדה שרק אפשר לחשוב עליה על המגרש.

Coutinho10 אוהב/ת את זה.
  4. Coutinho10 Member

מסכים בגדול, בעיקר בגלל הפיזיות וההגנה אבל בכל מה שקשור לזרימה ושטף המשחק, לתפקוד מול לחץ, בזה הוא נפל ונתן לאחרים לעבוד במקומו. (לוברן, מילנר, מאטיפ.)
    אפשר לזקוף לזכותו את הסטטיסטיקה ההגנתית היחסית טובה של התקופה שבה שיחק העונה, אבל בכל מה שקשור להתקפה עבודת הלחץ של השלישייה + לאלנה היא זו שבעיקר הפכה את המשחק שלנו לקטלני.
    לוקאס בסוף העונה מילא את הנעליים בצורה סבירה לגמרי, התפנה לקבל מסירות כשלחצו את שחקני ההגנה והתמקם יפה, העביר את הכדור לקישור ולאגפים בצורה חכמה ובקיצור לא ברח מאחריות. מה שבעיני תכונה הכרחית אצל קשר אחורי, וכמו שאמר אורן, לא סתם הסימנים מראים שקלופ מפחית ממעמדו של הנדרסון (שמועות סרט קפטן שנלקח, קשר חדש להרכב), ברמת הכדורגל הגבוהה ובצ׳מפיונס אנחנו בנחיתות עם שחקן כמוהו, בליגה זה לגמרי מספיק.

5. oranfu Member

אני לא חושב שלוקאס מילא את מקומו בצורה סבירה. אני חושב שהמשחק שלנו נראה הרבה פחות טוב לקראת סוף העונה לא מעט בגלל לוקאס.

בכל מקרה, הוא כבר לא פה.

לא יודע אם יקחו להנדרסון את הסרט (לא מאמין) אבל הוא פשוט לא מספיק טוב. עד הפציעה שלו, כקשר בוקס-טו-בוקס מה שנקרא, אהבתי את התפקוד שלו. ג'רארד ניהל, קוטיניו עשה את הקסמים שלו והנדרסון רץ בשביל שניהם. אבל מאז הפציעה לרוץ הוא כבר לא ממש רץ ועכשיו אנחנו מצפים שהוא ינהל את המשחק.
    הבעיה היא שהוא לא יודע לעשות את זה טוב. יש לו טכניקה לא רעה בכלל אבל אין לו את השקט הנפשי תחת לחץ על מנת לעשות את התפקיד בצורה טובה. הוא מתקשה מאוד מאוד לשחק תחת לחץ ומחפש להיפטר מהכדור כמה שיותר מהר או במסירה פשוטה הצידה\אחורה או בכדור ארוך. אם הוא מקבל את הכדור עם הגב למגרש גם אין כמעט שום סיכוי שהוא יסתובב איתו וזה פוגע קשות בשטף המשחק שלנו.

6. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

RB owner Mateschitz says they have recently turned down a €75m offer for Keita. "No way. He will fulfil his contract".
    נראה שדחו את ההצעה המשופרת שלנו?
    קווין סטיוארט עובר להאל ב8 מ' פאונד.

Scouser Tommy אוהב/ת את זה.
  7. owen11111 Member

כרגע הוא היחיד שמפרסם את הידיעה הזו, אבל נשמע כמו עסקה הגיונית לכל הצדדים.

אומנם ראיתי את סטיוארט נשאר, בעיקר כדי להוות סותם חורים פוטנציאלי, אבל לא חושב שזו אבדה גדולה מידי. מה שכן, עשינו ניקוי לעמדת הקישור האחורי שלנו, כרגע יש לנו אך ורק את הנדרסון וצ'אן שמסוגלים לשחק בעמדה הזו (מי מוצלח יותר מי מוצלח פחות), ואני מניח שזה גם מפנה את הדרך לגרויץ' לקבל יותר דקות, שבהתחשב בפוטנציאל שהראה שיש לו, הוא שחקן עם תקרה משמעותית יותר גבוהה מאשר סטיוארט. בראנגן כרגע לא מהווה פונקציה, לא בגודל הנוכחי שלו.

ווינאלדום, צ'אן, הנדרסון וגרויץ' שצריכים להתחלק בדקות של 2 עמדות הקישור, זה פשוט מעט מידי. אני מקווה שזה בעיקר מרמז שאנחנו הולכים להביא לפחות עוד שחקן אחד למרכז המגרש.

8. alexshw Member

שחקן בן 23 עם 40 הופעות בכל הקריירה רובן בליג טוו וואן ו - 8 מיליון פאונד? האל כנראה מאוד נואשת.

9. owen11111 Member

זה מגיע מהטוויטר של הונגיסטיין.. לא נשמע מעודד.

10. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני תוהה עד לאיזה גובה נלך פה. אם מתייחסים ברצינות לציטוטים שלהם אז גם 70 מ' פאונד לא יספיקו.
    לדעתי העסקה הזאת מתה.

oranfu ו-Scouser Tommy אוהבים את זה.
  11. Ori8 Member

שיביאו את לוקאס מהשאלה מלאציו במקום, שחקן טוב.

Sent from my iPhone using Tapatalk

12. owen11111 Member

אם המספר של 75 מיליון יורו הוא נכון, אז אנחנו כבר בעולם של 70 מיליון פאונד (בשע"ח של היום 75 מיליון יורו ~ 66 מיליון פאונד).

מה שכן, בטוויטר העלו נקודה מעניינת (שנאמרה ע"י אחד האנשים שרשמו שהעסקה סגורה): האם מועדון עם הכנסות שנתיות של 82 מיליון יורו וחובות, יכול להשות לעצמו לדחות הצעה של 75 מיליון יורו על שחקן אחד שנרכש תמורת 15 מיליון יורו לפני שנה?
    זה היה נכון לגבי 99.9% מהמועדונים בעולם, לצערינו לייפציג נמצאת ב-0.01%. עם תמיכה של תאגיד כמו רד-בול והצלחה מקצועית באמת חסרת תקדים, אני מניח שהם יכולים להרשות לעצמם לדחות כל הצעה.

השאלה היא האם אנחנו נמשיך להתעקש על הבחירה הראשונה של קלופ, או שאנחנו מכינים כבר אלטרנטיביות כלשהן.

muller ו-Coutinho10 אוהבים את זה.
  13. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

Liverpool have alternative options to Keïta, but manager Klopp has said he would only abandon the chase reluctantly.
    In contrast, Virgil Van Dijk, another target Liverpool are trying to lure to Anfield, is the only CB they are interested in. (Paul Joyce)

אני חושב שהחלק השני של הפסקה הזאת זה אחד המשפטים הכי מדאיגים שקראתי בחלון ההעברות הזה. זאת תהיה שערורייה בקנה מידה היסטורי אם לא נצליח להביא את ואן דייק ולא נלך על בלם אחר.

על קייטה ויתרתי, אם בשלב ה66 מיליון חטפנו "לא" מובהק, לא חושב שעוד 5 מיליון ישנו משהו - ואנחנו לא נעלה מעל ה70 מיליון פאונד לדעתי. יכול להגיד למועדון כל הכבוד לשם שינוי, הצענו פה סכום לא מבוטל שלא חשבתי שנציע. האלטרנטיבה מבחינתי צריכה להיות קשר אחורי ולא 50/50 כמו קייטה, אני חי עם לאלאנה, וויינאלדום, קוטיניו, גרויץ' וצ'אן שם אבל פחות עם הנדו וצ'אן כקשרים אחוריים.

Ori8 אוהב/ת את זה.
  14. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

נעלם לי כפתור העריכה אז אני אצא ספאמר...
    בהמשך למה שכתבתי קודם - מסתמנת אופציה נוספת לקישור - וודברן פותח היום כ50/50, יש מצב שמבחינת המבנה הפיזי (הוא לא מהיר במיוחד אבל זריז ויציב) וסגנון המשחק שלו זאת עמדה שאפילו יותר מתאימה לו. גדל מאוד פיזית בקיץ, נקווה לראות ממנו יותר העונה.

מיניולה
    מורנו מאטיפ גומז ארנולד
    וודברן הנדרסון לאלאנה
    פירמינו סטרידג' סלאח

---

ובנושא קייטה יש שני חשבונות של ITK כביכול שטוענים שנציגים של קייטה נמצאים בהונג קונג כרגע ושהעסקה עדיין לא מתה. אחת הסאגות היותר הזויות שאני זוכר...

עריכה:
    נגמר 2-0, שער נהדר של סולאנקה בבעיטה חזקה מחוץ לרחבה ועוד דחיקה של אוריגי. הרשימו: וודברן, סלאח, קוטיניו, גרויץ'. פירמינו כרגיל לא ראה כדור באגף. בקיצור אין הרבה חדש, בזבוז של שעתיים.

נערך לאחרונה ב: ‏19/7/17
  15. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא נשכח לציין שהנדרסון ב45 דקות ואחרי פציעה נתן יותר פאסים ארוכים ומדויקים שמצאו שחקן בעמדה טובה מההספק של לוקאס כל 3 שנים בערך. אבל היי, אולי עדיף להעמיד פנים שחלק מהדברים שנאמרו פה בעמודים האחרונים מעולם לא נאמרו.

oranfu, אלעד, k_700 ו-2 משתמשים נוספים אוהבים את זה.
מצב נושא:
הנושא נעול.