ליברפול 2016/17

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Mellow29, ‏8/7/16.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. oranfu Member

אתה רוצה אולי גם את קוטיניו ואמרה תמורת ציימברס וגיבס?

@Mellow29 אין לנו סיבה גם לשחרר את סאקו מבלי להביא מחליף, אבל ליברפול.

2. Mellow29 Kopite

זה כבר קרה ולא עדכנו אותי?

3. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה כנראה יקרה, או לפחות אנחנו יודעים בוודאות שהמועדון מנסה לגרום לזה לקרות.
    אתה חושב שיגיע בלם אם זה יקרה? אני ממש לא.

לגבי סטארידג', קשה לדעת מה בדיוק קורה שם. הוא פתח נגד ברנלי אבל לא נגד ארסנל וטוטנהאם, הוא לא נותן את אותה עבודת לחץ שפירמינו ואוריגי נותנים ולכן יכול להיות שלמשחקים מהסוג הזה קלופ מעדיף את פירמינו מקדימה. כשנסיים את פתיחת העונה הרצחנית הזאת ונתחיל לשחק נגד הווסט ברום והבורנמות' של הליגה יהיה אפשר לדעת האם קלופ לא סומך עליו נגד הקבוצות הגדולות, או בכלל לא.

אולי חלק מהעניין הוא שקלופ לא רוצה ליצור שוב תלות בשחקן שגם הוא, בדיוק כמו כולם פה, יודע שהוא מרחק כמה משחקים מהפציעה הבאה שתשבית אותו לחודש-חודשיים.

אם הוא יימכר מתישהוא, אני לא משוכנע שהארסנל ומנצ'סטר סיטי של הליגה יסתכלו לכיוון שלו, כולם כבר יודעים שזה שחקן שאי אפשר לבנות עליו לכלום. נראה תפור על ווסטהאם.

4. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

חשבתי גם על ווסטהאם, אבל הם רק הביאו את זאזא עכשיו, ונראה שביליץ׳ הולך על איזה קטע של סוסי עבודה על כל עמדה במגרש.

לגבי ארסנל ובעיקר סיטי, דווקא עם האיכות שיש שם מקדימה אני בקלות הייתי מהמר עליו במקום ונגר ופפ. אין צורך לחשוש גם אם ייפצע.

oranfu ו-Mellow29 אוהבים את זה.
  5. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

אם סטארידג' יעזוב, זה בגלל שקלופ לא יסמוך עליו כחלוץ מס' 1 שלו במהלך העונה. מה הטעם עבורו לעזוב לקבוצה אחרת שבה הוא ישחק כינור שני או יהיה סתם לוקסוס בסגל?

מספיק לראות את הפרצופים שלו אחרי בסה"כ חודש של כדורגל שבו הוא לא שחקן הרכב קבוע כדי להבין איזה מעמד הוא חושב שצריך להיות לו. הוא רוצה שתחשוש כשהוא נפצע, אם זה לא קורה כנראה שהוא נמצא באותו מעמד שבגללו הוא יעזוב את ליברפול מלכתחילה.

זה נשמע כאילו אני חושב שלסטארידג' יש אופי מחורבן או משהו, אני לא, אבל זה די ברור שהוא גם לא טיפוס שמאוד קל לעבוד איתו.

6. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

ארסנל: הוא >>>>>>>> גירוד. ונגר אוהב flair יותר מכל דבר אחר, לא צריך להסביר מה הוא יכול להיות בשבילנו במידה והוא בריא.
    סיטי: הוא יכול להיות גיבוי לאגוארו או לשחק לצידו, ולהיות חלק מפרויקט של משהו הרבה (הרבה) יותר גדול משל ליברפול.

יש לא מעט סיבות עבורו לרצות לעבור אם היה עניין בו.

7. oranfu Member

לא מבין מה זה הלוקסוס (טמטום) הזה לשחק בלי השחקן שיש הכי הרבה סיכוי שיבקיע. עוד אחת משורה של החלטות של קלופ שהן לא מובנות.

Ori8 אוהב/ת את זה.
  8. alexshw Member

סטטיסטית יש לו ממוצע כיבושים באיזורים של אגוארו או לא רחוק מזה בליברפול.
    אם הוא כבר בריא לא חארם לנצל?

Lazarobbie ו-oranfu אוהבים את זה.
  9. oranfu Member

סטטיסטית הוא מפלצת.

אבל מי אנחנו שנעביר ביקורת על החלטות של המנג'ר.

10. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

לפי פירס, אלא אם כן דורטמונד יחליטו לאפשר לפוליסיץ' לעזוב, כנראה שלא יהיו עוד החתמות.

אני יודע שזה לא יפריע לנו להמשיך לקוות ואז לשבור פה את השרשור מעצבים ב2 לספטמבר, אבל בכל זאת.

הולך להיות מעניין, קלופ יקום ויפול על הקיץ ההזוי הזה, שיהיה לו בהצלחה, הוא יצטרך את זה.

11. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

קלופ יכול לחשוב מה שהוא רוצה, סטארידג' זה שחקן ששווה גולים וצריך להיות על המגרש. אם לא מדקה 0 אז מדקה 60. זה די פשוט בעיני.
    היום נדמה לי שהאוהדים שלנו רצו את הניצחון יותר מהמאמן. בדקה 80 לא רואה סיבה לא לזרוק את סטארידג' למגרש כבר.

oranfu אוהב/ת את זה.
  12. StevenGerrard Member

שמועות על צ'וריץ' שוב צצות.
    Liverpool and Tottenham in transfer chase for Ante Coric after Manchester City move is called off - Mirror Online
    Liverpool transfer news: Reds close to signing Ante Coric after Manchester City move falls through | Metro News

המושאלים שלנו בצ'מפיונשיפ, לאחר 5 מחזורים:
    דני וורד שמר על רשת נקייה (בפעם הראשונה) בניצחון של האדרספילד 0-1 על וולבס, ניצחון שהשאיר אותה במקום הראשון.
    ריאן קנט כבש (שערו הראשון) בניצחון 0-4 על רות'רהאם שהעלה את בארנסלי למקום השלישי. הוא משחק לצד אקס-ליברפול, אדם האמיל.

13. Ori8 Member

כתבה נחמדה של רועי פרייס בוואלה על הכישרונות הצעירים שמעדיפים את גרמניה (או שבתכלס הגרמניות פשוט עושות מאמצים גדולים יותר כדי להחתים אותם). פרייס הכניס ציטוטים שקלופ נתן לבילד כשנשאל על דורטמונד. "דורטמונד הצליחה להחתים הקיץ כמעט את כל הכישרונות הכי גדולים באירופה. אם יש קבוצה שיכולה להתמודד עם עזיבה של שלושה שחקני מפתח, זו חייבת להיות דורטמונד ותומאס טוכל" - מעניין אם כך הפך דברים בשביל שנחתים את השחקנים האלה. למעט דמבלה שכנראה היינו רציניים לגביו.

אפרופו גרמניה ואפרופו כישרונות. מוחמד דאהוד יושב מתחילת העונה על הספסל של גלאדבך. כל משחק שלהם נכנסתי לראות את ההרכב ובמקרה הטוב הוא עלה כמחליף בשלהי המחצית השנייה ובחלק אחר בכלל לא שותף (כמו במשחק האחרון). העיקר שכתבי החצר של ליברפול ימכרו לנו שאין לנו סיכוי להביא אותו כי גלאדבך בחיים לא תמכור אותו אחרי שאיבדה את צ'אקה. זיבי. בטח אפילו לא הרימו טלפון לסוכן שלו כדי לשאול אם זה רלוונטי.

14. Die Werkself wir sind die Macht am Rhein

אני לא יודע למה דאהוד לא פתח בשלושת המשחקים החשובים של גלאדבך העונה - היה גם משחק בגביע בו הוא פתח - כנראה מסיבות מקצועיות, אבל דווח כמה פעמים גם בגרמניה שכל מיני קבוצות התעניינו בו (פ.ס.ז׳, יובה, סיטי, ליברפול ואולי עוד) וגלאדבך סירבה למכור.

15. Ori8 Member

יכול להיות. אני מאמין שגלאדבך פשוט לא קיבלה את הסכום שהיא רוצה עליו, זה הכל. זה שהוא לא פתח את העונה בהרכב בכלל אולי קצת מסביר שזה לא שחקן שהם לא מסוגלים בשום פנים ואופן לוותר עליו כרגע.

ליברפול תמכור לנו שהיא תחזור בשבילו בקיץ הבא כי קלופ ״רואה בו שחקן לעתיד״, אבל לכולם ברור שבקיץ הבא להביא אותו תהיה משימה כמעט בלתי אפשרית. שחקנים כאלה הופכים מהר מאוד ללא רלוונטיים עבורנו.

Sent from my iPhone using Tapatalk

oranfu אוהב/ת את זה.
מצב נושא:
הנושא נעול.