ליברפול 2016/17

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Mellow29, ‏8/7/16.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

אז בוא נקפל את העסק ונלך הביתה. מה הטעם לדיונים האלה בכלל? למעשה, לפי ההגיון הזה לאוהדים לא צריכה בכלל להיות דעה על הקבוצה שלהם, הרי אף אחד מאתנו לא מבין בכדורגל יותר מהצוות המקצועי במועדון.
    אותי מעניין אם גם בתקופת רודג'רס נמנעת מלהעביר כל ביקורת, או שזו פריבילגיה של קלופ בלבד? הרי גם רודג'רס מבין הרבה יותר ממך.

מה עם הודג'סון? גם הוא מנג'ר טוב יותר ממך ויודע קצת יותר על כדורגל, מבטיח לך. איפה היית אחרי תצוגות קלאסיות כמו ההפסדים לוולבס ובלקפול באנפילד? לא כאן, מרגיע את הרוחות ואומר לאנשים שהם לא מבינים יותר מהודג'סון ולסמוך עליו, אני מניח.

קלופ עשה ויעשה טעויות, הוא לא חף מזה, מי שלא מצליח להשלים עם המציאות הזאת זה רק אתה.

זה נהדר שהוא הולך עם מה שהוא מאמין בו, בשביל זה הבאנו אותו ולא ציפיתי ממנו לשום דבר אחר. זה לא אומר שאסור לי לחשוב שחלק ממה שהוא מאמין בו (לדוגמא, הוא מאמין שמילנר הוא מגן שמאלי ושלוקאס הוא כדורגלן מקצועי ולא שחקן שפרש איפשהוא ב2011 ושכח לספר לנו) זה שטויות שיכולות לעלות לנו ביוקר.

אל תחשוב שאמונה עיוורת בקלופ ואופטימיות חסרת תקנה הופכת אותך לטוב יותר ממשתמשים אחרים פה שמקצינים לכיוון השני. קצת פרופורציות לא יזיקו בשרשור הזה.

2. Coutinho10 Member

אבל בינתיים אתם בוכים שהוא הולך להוביל אותנו לעוד עונה במקום 7 לא ?
    בעיני צריך להיות גאון כדורגל בשביל להוביל קבוצה עם לוקאס לייבה, מורנו ומילנר כמגן שמאלי להתמודדות רצינית על אליפות, לא ?

3. Coutinho10 Member

אופטימיות חסרת תקנה תיראה מוזר בדיוק כמו שחיטת קלופ על דברים שהוא עדיין לא עשה, ואם כבר להפך - הוביל אותך לגמר ליגה אירופית, או שגם על זה תבוא אליו בטענות כי הוא לא זכה בו.

עד כה הקדנציה של קלופ פה חיובית, כשהוא אכן ייכשל אפשר יהיה לדבר על זה, כרגע מה שהולך פה זה ביזיון - אפשר לא להסכים עם ההחלטות של קלופ אבל השטויות ש oranfu פולט פה על המועדון לפני שבכלל קרה משהו זה מביך וזה מקומם לקרוא את זה. יש לך קבוצה מעולה באנגליה, נקראת מנצ׳סטר יונייטד, שם כרגע פותרים כל בעיה ברכש מפוצץ בדיוק כמו שאתה דורש, שם נפטרים מלוקאסים וממיניולאים, לא בושה לאהוד אותם.

4. oranfu Member

אל תנסה לחנך פה אנשים. אני לא מקלל אף אחד. אני כולה אומר שההתנהלות מטומטמת ותפגע בנו וזה משהו לגיטימי לחלוטין.

חיינו עם קאוט ואורליו. זה היה כדורגל אפור ונטול תארים. אחלה, חיינו עם זה אבל מה זה עזר למועדון? חייתי גם עם לאונרדסן, היה כיף.

מגוחך שאתה אומר שנתלונן אם נפסיד אליפות בגלל מילנר מגן שמאלי. זאת בדיוק הנקודה.

למה אנחנו צריכים ללכת עם סגל גרוע ואולי להצליח כשאפשר (לא בקושי גדול) לשדרג את הסגל משמעותית? הרי הסגל לא מספיק טוב, אמור להיות לנו הרבה כסף, אז למה מתעקשים על הפתרונות הגרועים האלה?

איזה ביזיון הולך פה? שמבקרים את ההתנהלות? תפתח את העיניים וצא מהמשבצת של הSUPPORT THE MANAGER, SUPPORT THE TEAM. מנג'רים עושים טעויות, גם אם זה קלופ. אוהדים כמוך גם לא היו מעבירים ביקורת על הודג'סון הטינופת. אתה אוהד יותר טוב מאיתנו, כפיים.

5. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

וואו, איזה דז׳ה וו. גם בדף הפייסבוק הישראלי של ארסנל בשבוע שעבר נפתח פוסט לכל המתלוננים/בכיינים/מבקרים מצד הזוי אחד (״ונגר מלך״, ״מזל שזלאטן/סוארז/סימאונה/אחר לא במועדון״, ״חיובי זה הכי אחי!!1״) שיילכו לאהוד את יונייטד אם לא מתאים להם מה שקורה בקבוצה.

הערה מהצד: אני שונא הטפות מוסר של אוהדים כלפי אוהדים אחרים. זה דבילי ברמות אחרות.

נערך לאחרונה ב: ‏26/8/16
  6. Coutinho10 Member

אני העברתי ביקורת על הודג׳סון, ובדיוק כמו שעליו גם על דלגליש וגם על רוג׳רס. כששלושתם פוטרו אני הייתי הראשון לשמוח, כרגע יש בעמדת המנג׳ר מאמן עם קבלות, מאמן מוערך מאוד ומהמחוזרים שהיו באותה תקופה והפנטזיה של כל אוהד - ושיבוא האוהד שהוא לא היה הפנטזיה שלו.

עליו אני סומך, אני אוהב את השקפת הכדורגל שלו וגם את הרכש וסגנון השחקנים שהוא אוהב, גם אם יש כמה פחות איכותיים שהוא הביא.
    אז כן, עד כה חווינו רק הצלחות איתו בטווח הרחב, אני אתן לו לעשות מה שהוא חושב ואתן לו להיכשל לפני שאעביר ביקורת.

ושוב, אתה לא יודע איזה שחקנים ירצו לבוא אליך, סביר להניח שלא מי שאתה חושב, פאקינג רפאל גררו האלמוני דחה אותך לפני היורו בשביל דורטמונד, את מי תביא בלי צ׳מפיונס בחייאת ??
    לא עדיף לשמור את הכסף הגדול לעונה שאתה באמת יכול להביא כמה שמות גדולים עם צ׳מפיונס ?

אם היינו בצ׳מפיונס העונה הייתי הרבה יותר חושש מלצאת ככה לעונה, כרגע אנחנו מתרכזים אך ורק בליגה.

7. alexshw Member

מה הקשר לצ'מפיונס ואת מי ליברפול הביאה בפעם האחרונה ששיחקה שם?

ומה בעיה בכך שיונייטד פותרת מחדלים בסגל שלה? זה כסף נטו מפעילות המועדון. תאמין לי שהגלייזרים עדיין לא שמו פני אחד מהכסף האישי שלהם במועדון.

oranfu ו-Mellow29 אוהבים את זה.
  8. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

שמע, אתה יכול להמשיך עם הטענות שלך אין לי בעייה עם זה. אבל אתה חייב לקרוא מה שמגיבים לך.
    אנחנו עוד ניתן עונה גדולה ואתה תגיד שהיית היחיד שהאמין שיש לנו סיכוי.
    אני לא אמרתי שנסיים 7.

oranfu ו-Coutinho10 אוהבים את זה.
  9. oranfu Member

מה שאלכס אמר.

אני אוהב את קלופ, חלמתי שהוא יגיע וגם היום אני מעדיף אותו על כל אחד אחר כולם כולל כולם. אבל הוא עושה טעויות, הן ברורות מאוד מאוד לכל מי שהראש שלו לא תקוע עמוק בתוך התחת.

ההתנהלות שלנו בבניית הסגל לא טובה. אי אפשר לטעון אחרת אני מצטער. ההתעקשות לא להביא מגן שמאלי נוסף (לא מדבר על בכיר בכלל) היא הזויה. קלופ הרי רצה את צ'ילוול אז איך זה פתאום לא צריך מגן?
    זה שהוא בונה עוד על לוקאס, זה שיא ההזיות. לא יודע מה עוד אפשר להגיד על זה.
    פציעה של אמרה מכניסה אותנו לחרא עמוק. הגירוש של סאקו בלי מחליף זה תמוהה בלשון המעטה. לא מבין למה להתעקש לעצום עיניים לפעולות שבמקרה הטוב הן תמוהות. עצם זה שצריך שמישהו בכלל יסנגר על מה שקורה הקיץ זה אומר הכל. יש מספר החלטות\פעולות בקיץ הזה שהן פשוט לא מובנות.

Scouser Tommy אוהב/ת את זה.
  10. cheddar Member

יש לג'ו הארט מקום בליברפול ? מצב כזה מרגיש לי כמו אינפלציה של שוערים בסגל שחושבים שהם בכירים..

11. oranfu Member

מה קשור הארט?

דיי ברור שאנחנו לא בעניין.

הצענו 11 מיליון פאונד על קריסטיאן פוליסיץ' מדורטמונד. לא שאני אתנגד לעוד קשר התקפי (אם הוא כזה כשרון גדול כמו שאומרים) אבל מה קורה עם קישור אחורי ומגן שמאלי??

12. Esomech Member

לא יכול לשמוע על עוד קשר התקפי, אפילו אם יביאו את חאמס רודריגז.
    בחייאת דינק תביאו כבר מגן שמאלי, קשר מרכזי, פאקינג בלם!

כמות השערים שאנחנו הולכים לקבל בגלל החור בעמדת המגן השמאלי והבלגן במרכז המגרש בגלל חוסר בקשר שידע לסדר את המשחק תיהיה גבוהה יותר מבעונה שעברה.
    מקווה שלוברן ומאטיפ לפחות יהיו יציבים.
    משגע אותי איך רק אנחנו רואים את זה ואף אחד בצוות המקצועי לא.
    בדיוק כמו שאנחנו יודעים שלא כדאי לשחק עם סטאר בכנף ימין ושהנדרסון לא קשר אחורי, ושלוקאס לא בלם, ושמילנר לא מגן שמאלי!
    לא צריך להיות גאון בשביל לראות את זה.

קלופ עוד היה חסין לביקורת בעונה שעברה, העונה סיפור שונה לגמרי שמתחיל ממש לא טוב מבחינתו, יש לו 3 ימים לטפל בעמדות האלה, וזה אפילו לא נראה באופק.

תרחיש סופר ליברפולי, אחרי סיום החלון.
    צ'אן, מורנו, קליין ואחד הבלמים נפצע. ואנחנו שוב עם המכנסיים למטה.

13. StevenGerrard Member

ניצחון שני העונה באמירויות. קבוצת ה-U23 ניצחה את ארסנל בחוץ בתוצאה 3-1 משערים של וודברן (x2) וגומש. לוקאס שיחק 45 דקות כבלם.
    Lucas Leiva returns, Ben Woodburn stars as Liverpool U23s win 3-1 away to Arsenal - This Is Anfield

אתמול בערב ליברפול ערכה "אירוע מבחן" עבור אנפילד לקראת המשחק נגד לסטר. מרגש!

http://www.thisisanfield.com/wp-content/uploads/IMG_5118.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏27/8/16
  14. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

וודברן הזה זה הדבר המרגש ביותר מאז ג'ררארד ואואן. הוא אפילו מצ'סטר כמו אואן.
    בקצב ההתקדמות שלו הוא עוד יהיה שחקן רוטצייה בבוגרים תוך פחות משנתיים.

15. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

דורטמונד לא תמכור את פוליסיץ' בסכום הזה, ואני לא מצליח להבין את סדר העדיפויות של המועדון פה.

מצב נושא:
הנושא נעול.