ליברפול 2016/17

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Mellow29, ‏8/7/16.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. oranfu Member

הטיימס מדברים על 800 מיליון פאונד. זאת לא הצעה שולית.

לא יודע מה ייצא מזה, אם בכלל, אבל זה נראה כאילו יש פה סיפור.

2. StevenGerrard Member

Billy Liddell ‏@Liddellpool
    LFC have a 'strong interest' in Roma midfielder Leandro Paredes, acc to Sky Italia.

Sent from my SM-A710F using Tapatalk

3. Coutinho10 Member

שחקן מעולה, אבל אני לא מאמין שיקרה, ברומא דיי מעריכים אותו והשאיפות שלהם כרגע גבוהות משלנו, גם לא בטוח שהשחקן עצמו ירצה.

4. South Boy Member

מצד שני החברים מפורום הליגה האיטלקית אומרים שהוא לא מוערך אצל ספאלטי והוא לא מדורג גבוה בהיררכיית הקשרים של רומא.
    מודה שאני לא מכיר אבל צפיתי בו קצת והוא נראה בדיוק כמו השחקן שאנחנו צריכים באמצע, הוא בטח יותר טוב ממה שיש לנו עכשיו.
    מצד שלישי כבר דיברנו על רמת אמינותן של ידיעות הקשורות לליברפול שמגיעות מאיטליה והיא לא גבוהה במיוחד, אז אפשר לדפדף.
    לא יודע, כמה שהקישור שלנו גרוע ואנחנו נכנסים בהנדו וג'יני שחירבו לגמרי את המשחק מול ברנלי נראה לי שהם עוד מסוגלים לתת משחקים טובים בניגוד לעמדת המגן השמאלי שם יש לנו בור גדול שלכסות אותו עם קשר שלא יודע מה זה להגן יגרום לנו לבכות הרבה יותר מהעדר קשר אחורי. מגן שמאלי חשוב יותר מהכול כרגע.

5. StevenGerrard Member

https://pbs.twimg.com/media/CqYI1aVW8AAEN4Y.Xxx

6. oranfu Member

אנחנו נואשים לשחקן מסוגו של פארדס. לא כזה מכיר אותו, אבל ממה שראיתי ביוטיוב זה נחוץ לנו מאוד. קשר שמשחק טיפה מאחור, טכני מאוד, יכול לקבל כדור תחת לחץ ולשחק על שטח קטן, לנהל משחק. או אה כמה שזה נחוץ.

אבל כמו שנאמר, לחבר'ה באיטליה אין ממש מושג בכל הקשור אלינו. אין מה להתלהב.

7. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני חושב שקורים דברים מאחורי הקלעים כבר לא מעט זמן. זה לא יכול להיות צירוף מקרים שבתחילת השבוע וורנר נתן ראיון לאקו ואמר שFSG פתוחים לרעיון של מכירת נתח קטן למשקיעים חיצוניים, וכמה ימים אח"כ הדיווחים האלה צצים.

FFP התברר כבדיחה גרועה של אופ"א, ואני חושב שזה לא סוד שFSG בנו על זה מאוד כדי להתחרות עם מועדוני הצמרת. אני לא חושב שהם עדיין מאמינים בכנות שהם יכולים להתחרות עם היריבות שלנו באנגליה, ובוודאי לא עם האליטה של אירופה. עם זאת, המועדון עדיין רווחי מאוד עבורם, והרווחים רק הולכים וגדלים כל שנה עם עסקאות שידורים שרק גדלות. לכן מכירה קטנה של חלק מהמניות למישהו שישקיע קצת כסף נשמע כמו פתרון אידיאלי מבחינתם.

הסיפור הזה תופס תאוצה ונראה שבאמת יש דברים בגו, אם יוצא מזה משהו זו יכולה להיות בשורה גדולה יותר עבורינו מכל מגן שמאלי או קשר אחורי שיגיע או לא יגיע.
    כמובן שמבחינת האוהדים השורה התחתונה שמעניינת היא האם הסינים האלה מתכננים להשקיע בסגל, אי אפשר לדעת בוודאות שכן.

הזדמנות טובה לקרוא לowen11111 שמעורה בדברים האלה הרבה יותר ויכול לתת דעה הרבה יותר מבוססת, אבל בחיים לא הבנתי איך לתייג פה משתמש. לא, לשים @ לא עושה כלום.

owen11111 אוהב/ת את זה.
  8. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

שים שטרודל, כתוב את שלוש האותיות הראשונות של המתויג המבוקש, ואמור להיפתח לך תפריט של כל המשתמשים שמתחילים באותן שלוש אותיות. בחר במבוקשך והנה התיוג הושלם.

הנה: @owen11111

Walkon אוהב/ת את זה.
  9. oranfu Member

יש לא מעט אנשים שדיברו על זה שכניסה של משקיעים נוספים או כסוג של ספונסר ענק (הכוונה לסכומים גדולים מאוד תמורת חסות על יציע או דברים מהסוג הזה) כבר תקופה לא קצרה.

יש דברים בגו, זה נראה דיי ברור. הכתבה של הפייננשל טיימס היתה מלאה בפרטים ספציפיים. יחד עם זאת, אין שום סיבה קונקרטית להאמין כרגע שיש ל-FSG כוונה לוותר על בעלות (מלאה או חלקית) במועדון.

אגב, להתמודד עם המועדונים הגדולים האחרים בליגה מבחינה כלכלית? אנחנו לא מוציאים כספים כמעט בכלל בשורה התחתונה. אנחנו רחוקים מלנצל את היכולות הכלכליות הנוכחיות שלנו אפילו.

האם הסינים מוכנים להשקיע כלכלית? אם זה נכון, לא נראה לי שכסף זה משהו שיטריד אותנו תחתם. יש להם באמת כסף בלי סוף. מה גם שאם אכן הם ירכשו אותנו, אנחנו נהיה סוג של ספינת דגל עבור ההשקעות הסיניות בעולם הכדורגל. נראה לי שסביר להניח שבמקרה כזה אנחנו לא ניפול מאף מועדון בעולם מבחינה כלכלית (וזאת תהיה הנחה שמרנית אפילו).

ג'ויס מאשר ש-FSG לא מעוניינים למכור אבל יהיו מוכנים למכור חלק מהבעלות על המועדון לסינים. השיחות עדיין בשלב מוקדם. הסינים מעריכים את שווי המועדון בלמעלה מ800 מיליון פאונד.

קלופ אומר שלא צריכים עוד קשר. אמרה היה על הספסל ויש גם את לוקאס. "אם משחק אחד ישנה את דעתי על שחקנים אז אני אידיוט אמיתי". לא, אתה אידיוט אמיתי אם עוד לא הבנת שלוקאס הוא האפס הכי גדול בליגה ואנחנו חייבים עוד קשר.
    מגיע לנו כל הכשלונות שעוד מחכים לנו העונה. 100 אחוז מגיע לנו.

נערך לאחרונה ב: ‏22/8/16
  10. StevenGerrard Member

11. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

לוקאס חלש מאוד, אם קלופ רוצה לשלם על הפקרות שם בסדר.
    מה התירוץ למגן השמאלי? אחרי המשחק נגד ברנלי אין יותר תירוצים. מילנר מקבל כדור וכל פעם עוצר לימין. כשהוא מנסה לגוון בכאילו כדי שהמגן לא ישמור פשוט רק את רגל ימין אז הוא ממשיך לשמאל ויוצא לו קרוס מאוד קשתי כי אין כוח ברגל (יחסית לימין). זה מזכיר את הניסוי של רוג'רס עם גומז כמגן שמאלי. זה לא יעבוד. רוב המשחקים הם משחקים ברנליים ולא ארסנלים עבורנו ואנחנו נסבול מזה. דחוף מגן שמאלי.

12. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

מאוד מפתיעים אותי הרעיונות של קלופ לקישור, כשהוא הגיע הייתי בטוח שהוא הולך לעשות שינויים גדולים בקישור גם על חשבון חיזוקים להגנה, הקישור הזה מאוד מאוד שונה מהקישור שהוא הרכיב בדורטמונד, לא רק מבחינת איכות אלא גם מבחינת סגנון השחקנים.

הוא תמיד היה חסיד של 4-2-3-1 עם 2 קשרים מרכזיים קלאסים מאחורה, אחד די סטטי כמו בנדר ואחד שיודע לנווט ולארגן את המשחק, בין אם זה שאהין או מאוחר יותר גונדוגאן.

המערך לא כ"כ מעניין, אבל איפה זה ואיפה ווינאלדום והנדרסון, 2 שחקנים הרבה יותר דינאמיים שנותנים לך הרבה תנועה ומשאירים הרבה קילומטרים על המגרש אבל לא מסוגלים לתת שקט לרביעייה האחורית או לקבל את הכדור מהבלם ולעשות איתו משהו מעניין?

צ'אן חייב לשחק, אין פה בכלל שאלה. אני לא רואה אותו בתפקיד הגרזן ולא בטוח שהוא היה מונע את השער השני של ברנלי לדוגמא, אבל טווח המסירות שלו והיכולת שלו לקבל כדור מאחורה ולדהור איתו קדימה זה כבר שדרוג עצום על הנדרסון בעמדה שבה הוא תופקד עד עכשיו. זה נהיה מייאש לצפות בקלופ צועק על הנדרסון מהקווים, אמנם פתיחת עונה מאוד לא מרשימה של הקפטן אבל קלופ לא עושה לו טובות כשהוא מנסה להפוך אותו לצ'אבי אלונסו.

StevenGerrard אוהב/ת את זה.
  13. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

לדעתי להנדרסון יש את טווח המסירות הכי טוב אצלנו בקבוצה.
    יותר מזה, אני חושב שהוא כבר לא מסוגל לשרוף שטחים, אני רואה שחקן שונה לגמרי מאז הפציעה, הוא פחות נייד בצורה מאוד משמעותית.

14. Coutinho10 Member

זו לא הניידות שלו, בפרי סיזן מעמדת ה 50-50 הוא עשה כמה ריצות יפות לעומק כולל הגול מול בארסה.
    בעיני ומישהו ציין את זה פה, הוא לא פותח לחברים שלו ולא אופציית מסירה תמידית לבלמים בתור קשר אחורי, זה הפאק בו בתפקיד הזה ואני לא יודע אם אפשר ללמד דבר כזה. אמרה צ׳אן למשל יודע לעשות את זה.

אני מאתמול מחכה לשמוע עוד על לאנדרו פארדס, הוא קשר אחורי בדיוק מהסוג שחסר לנו, כזה שמסדר את המשחק, כזה שיודע לתת מסירות ששוברות את קו הקישור של היריבה.
    בלי קשר לא היה לנו שחקן ארגנטינאי מאז אינסואה אם אני לא טועה, או מקסי רודריגז, מי מהם היה האחרון ?

15. StevenGerrard Member

אינסואה נמכר קיץ אחד לפני מקסי.

Coutinho10 אוהב/ת את זה.
מצב נושא:
הנושא נעול.