ליברפול 2016/17

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Mellow29, ‏8/7/16.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Mellow29 Kopite

אני לא בטוח איך מה שרשמת מתקשר למה שאמרתי.

אני יכול להבין למה לא הלכנו על הקטור או רודריגס, שהיו מצריכים מאיתנו לשלם משהו בין 20 ל-30 מ' פאונד. בלי קשר להייפ שלהם, מדובר במחיר גבוה מאוד, על גבול הלא ריאלי, עבור ליברפול תחת FSG (זה סכום שעד עכשיו שילמנו רק על שחקני התקפה). אני כן מניח שישנם עוד מגנים שמאליים לא רעים שם, כאלה שההייפ מסביבם לא מתקרב בכלל להייפ מסביב לרודריגס, וכאלה כן היינו יכולים להביא.

לא ראיתי שאאוגסבורג סחטה אותנו יותר מדי על קלאבן, למרות שמדובר ב"ליברפול", וביינתים זה נראה כמו אחלה רכש.

oranfu אוהב/ת את זה.
  2. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

לפי התגובה השנייה שלך אני מבין שהבנתי אותך בצורה הפוכה. לרגע חשדתי בפיצול אישיות. מתנצל.

לגבי קלאבן: ״ביינתיים״ גם רק התחילה העונה. :)

Gianzola אוהב/ת את זה.
  3. oranfu Member

אלונסו אולי (סביר להניח) היה רוצה לעזוב בכל מקרה, אבל לא הוא זה שהתחיל את סאגת העזיבה שלו. אני חושב שזאת הסיבה שהוא נזכר בחיבה.
    גם להגיד שבתקופות שלהם התמודדנו על תארים... טיעון חלש מבחינתי. אנחנו לא שם כבר שנים. אצלנו זה אולי אולי להתמודד על תואר, במועדונים שעברו אליהם זה בוודאות מוחלטת להתמודד על תארים וגם לזכות בהם.

בקשר לסוגיית המגן השמאלי, גם אותי הרבה יותר מטריד ומעצבן שלא מביאים עוד אחד על מנת שיהווה גיבוי\תחרות. זה בלתי נתפס שקלופ אומר שקליין, מילנר וקלאבן יכולים לשחק מגן שמאלי במידת הצורך. קליין מגן ימני פותח שגם לו, תכלס, אין בכלל גיבוי. אז אם הוא משחק שמאלי - מי המגן הימני?
    מילנר הוא לא מגן. הוא יכול אולי לחלטר שם אבל הוא לא מגן.
    קלאבן? זה שנראה בינתיים כבלם דיי מוצלח? למה להזיז אותו? מה גם שהוא לא בדיוק מגן. מגן צריל להיות מהיר, לשרוף את הקו. זה לא קלאבאן.
    להשתגע מהטמטום של המועדון הזה. הפקרות וביזיון שאין עוד מגן. אפילו אם זה רק איזה ילד כמו צ'ילוול. אין שום תירוץ מתקבל על הדעת מבחינתי.

לפי מה שאומרים, סעיפי הבונוסים בעסקה על בנטקה סבירים לחלוטין (בניגוד למה שהציעו לפני כמה ימים).

לוקאס חזר להתאמן. למות.

אני משחק (לא ממש בשנה האחרונה) בפיפא. למה?

4. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

קשה להבין למה לא מביאים מגן שמאלי אבל חרשנו על זה כבר. אין מה להוסיף. כנראה שנשלם על זה במהלך העונה.
    חבל לי שמאנה ייחסר בשבת כנראה, בלעדיו זה נראה כמו התקפה דומה לעונה שעברה ועונה שעברה אהבנו לפשל במשחקים מהסוג של שבת, מצד שני היו כמה שעות אתמול שהיה חשש גדול מאוד שהוא ייעדר חודשיים פלוס.
    מתפלל לטוב.

5. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

ההחלטה לא להביא גיבוי למורנו הייתה יכולה להיות מוצדקת בעיניי אם לפחות היה מגן ימני נוסף נורמלי. אני מבין את ההיגיון, בעונה בלי אירופה אי אפשר להחזיק שני שחקנים שמצפים לקבל דקות על כל עמדה, ואם כל שאר עמדות ההגנה (והקישור) היו מגובות כמו שצריך - הייתי יכול להגיד שההחלטה שלא להביא עוד מגן מובנת.
    אבל זה לא המצב. זה לא שקלופ מהמר פה רק על היכולת והכשירות של מורנו, הוא מהמר גם על היכולת והכשירות של קליין ושל צ׳אן/הנדרסון, וכאילו יוצא מנקודת הנחה שאין סיכוי ששני המגנים הבכירים ייפצעו ביחד. דיברנו המון על היעדר האיכות בחלק האחורי של ההרכב, הגיע הזמן גם לדבר על הדלילות הממש מוגזמת שם בהתחשב במעמדו הלא ברור של סאקו והיעדר מגן נוסף בסגל חוץ מקליין ומורנו.

6. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

אם מישהו היה מדווח מתי גומז חוזר זה היה עוזר להבין את המצב.
    אם לא מביאים 2 מגנים כדי לא לחנוק לו את כל העמדות (יש כבר 4 בלמים) אז אני מבין את זה.
    הבעייה שאני לא רואה שום דיווחים בנושא, כאילו הפציעה שלו היא כל כך ארוכה שאין מה לדווח.

oranfu ו-Scouser Tommy אוהבים את זה.
  7. alexshw Member

כנראה יש סיכום על בנטקה - 27 מיליון פאונד ועם בונוסים יכול לעבור את ה - 30.

8. StevenGerrard Member

לא כנראה, יש סיכום, מה שמעמיד אותנו בסיכום של מינוס 7 מ' פאונד. אנחנו חייבים לחזור לשוק עוד הקיץ כדי לפתור לפחות את בעיית המגן השמאלי. זה יהיה בלתי נסלח אם לא.

Sent from my SM-A710F using Tapatalk

9. Rushie Member

למה מינוס 7 מיליון? בחישוב שלי יצא שאנחנו בפלוס 8-9. זה רק מחזק את הנקודה שלך שהייתה נכונה גם אם היינו במינוס 7 מיליון.
    לצערי זה נראה שהעניין כבר הוכרע ולא יגיע מגן שמאלי חדש הקיץ. היכולת של מאמן לשפר שחקנים וכו' אבל אני בספק אם יש על מה לבנות כאן. אני חושב שהבעיות שלו הן יותר מדי רציניות מכדי שאפשר יהיה לשפר אותן לרמה הנדרשת.

10. StevenGerrard Member

כי אני מסתכל על זה הפוך ממך. כאילו אני שואל "כמה הוצאנו הקיץ?" אז התשובה היא במינוס.

נערך לאחרונה ב: ‏19/8/16
    oranfu ו-Rushie אוהבים את זה.
  11. StevenGerrard Member

Moreno: "I’m happy with my form, how I’ve played, to let three or four comments get you down is not the right thing to do."
    :anguished:

תעשו את חלקכם ותגידו למועדון שצריך להחתים מגן שמאלי.... :tonguewink:
    Liverpool fans survey - would you spend the Benteke money? - Liverpool Echo

Luis Alberto is set for a move to Valencia for a fee of £5M. Cadena SER.

Wigan backed out of the agreement for Brannagan after having second thoughts about the 75% clause LFC want. James Pearce.

12. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא ממש הבנתי את הסעיף של ה75% אגב. זה נראה כמו טמטום רציני למי שחותם על דבר כזה.
    75% אפילו אי אפשר להבטיח לפוגבה במנ יו. אולי מסי רונאלדו וסווארז יכולים לקבל סעיף כזה.
    אם שחקן לא טוב שבוע אחרי שבוע אתה יכול לזרוק אותו רק משחק אחד מכל 4? טירוף.

"מצחיק" שלא הוצאנו שום כסף הקיץ בנטו. ואנחנו עוד לפני עונה של רווחים גדולים מאוד כי אנפילד גדל ל55 אלף מקומות. הייתי מביא עכשיו קשר ב40 מ' פאונד והופך להיות מועמד רציני לאליפות.

13. JohnTerry26 Member

רק אתמול קלופ אמר מול המצלמות שהוא לא יעשה מה שאנשים חושבים שהוא צריך לעשות. הוא יצא דביל אם הוא יעשה מה שהסקר אמר, זאת אומרת שאתם צריכים להצביע ההפך, מגן ימני, זה לא יוציא אותו טמבל וזה יתן לו רמז לגבי מה הוא צריך לעשות.

טוב אני סיימתי, זזתי לפתור עוד בעיות..

Scouser Tommy אוהב/ת את זה.
  14. oranfu Member

ברור שהסקר הזה לא באמת מעניין ולא ישנה כלום.

לא יכול לקבל את זה שאנחנו מסיימים את הקיץ ברווח כי יש לנו עוד עמדות ברורות שצריך להתחזק בהן.

15. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

דיווחים שקאריוס יהיה כשיר אחרי פגרת הנבחרת כי הוא מחלים מהר מהצפוי.
    מעניין אם הוא יפתח בשער במחזור ה4/5. מניח שיש סיכוי שזה תלוי ביכולת של מניולה במחזור 2-3-4.

Scouser Tommy אוהב/ת את זה.
מצב נושא:
הנושא נעול.