ליברפול 2016/17

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Mellow29, ‏8/7/16.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Ori8 Member

אורן,
    אלונסו נפגע בצדק אמנם מבניטז, אבל הוא גם ניצל את הסיטואציה הזו יפה כדי לספר לעולם שזו הסיבה היחידה לעזיבה שלו. זה עזר לו מאוד. מישהו באמת חושב שאם הסאגה עם בארי לא הייתה קמה הוא לא היה מבקש לעזוב ברגע שריאל באה ושמה כסף על השולחן? ברור שהיה. בניטז התנהג איתו כמו אידיוט, אבל איבדנו אותו כי הוא נתן עונה גדולה וריאל הייתה צריכה קשר.

שאלה לא קשורה, אגב:
    מישהו כאן נוהג לשחק פיפא בקונסולות? עם ליברפול?

owen11111, Liverpool-Forever ו-Rushie אוהבים את זה.
  2. South Boy Member

Division 3 במולטי רק עם ליברפול ופתחתי איתם שמירה על וורלד קלאס וזכיתי בהכול אחרי שתי עונות אז הפסקתי. PS4.

3. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

יש עוד רמה מעל וורלד קלאס אתה יודע...

4. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

אורן, אלונסו עבר בקיץ שריאל הביאה את קאקה ורונאלדו. אתה רוצה להגיד לי שאם לא הרצון להחליף אותו קיץ לפני זה הוא לא הולך לשם?
    מועדון הכי טוב בעולם או לא, אלונסו וסווארז לא יכולים לתרץ שהם עזבו בשביל תארים בניגוד לכל היתר שעזבו אותנו כי הם התחרו על התארים ובעונה אחרת גם היו יכולים לזכות בהם אצלנו. בעיני סיבה של עזיבה בשביל תארים היא מקובלת יחסית.

5. South Boy Member

אני יותר מדי טוב בשביל הוורלד קלאס ולא מספיק טוב בשביל הלג'נדרי, לא מצליח לעמוד ברמה הזאת.
    אגב אם מישהו מעוניין באיזה משחק I dare you.

6. Ori8 Member

Lucas Leiva could return today.

חשבתי שתשמחו לקצת חדשות טובות. אין על מה.

Sent from my iPhone using Tapatalk

ManUnd ו-Scouser Tommy אוהבים את זה.
  7. Big Virgil Member

שכחת לציין שיש גם חדשות רעות:
    סטארידג' ומילנר כבר שבוע עושים אימונים מלאים והיו זמינים לברנלי, גם הפציעה של מאנה התבררה כלא רצינית.

מצטער שאני משביז.

Scouser Tommy אוהב/ת את זה.
  8. JohnTerry26 Member

רק אני קראתי גם שקלופ לא מביא מגן שמאלי?

9. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

כמעט בוודאות לא יגיע מגן שמאלי, אחרי שהיום קלופ אומר שמילנר, קליין וקלאבן כולם יכולים לשחק שם.

זה מקרה קלאסי של מנג'ר שהולך עם הראש בקיר ובטוח שהוא יודע משהו שכל העולם לא יודע, אם (או כאשר) מורנו יעלה לנו בנקודות, האצבע המאשימה תהיה מופנית אליו ב100%, ובצדק.

לדעתי תוך לא הרבה זמן אנחנו נמצא את עצמנו את אחד מהאלתורים האלה (קליין, קלאבן, מילנר) בתור הפתרון הקבוע, לפחות עד ינואר או הקיץ הבא.

10. Mellow29 Kopite

בשלב המיידי זה נראה שמילנר יתפוס את מקומו של מורנו, והספרדי יקבל קצת זמן מחוץ לדשא לנסות לסדר את הבעיות שלו. קיים גם סיכוי שאחרי שיאבד את מקומו (פחות או יותר לראשונה מאז שגומז נפצע לפני שנה), הוא יקבל את הזעזוע שצריך. יש את כל העניין הזה שנקרא 'לאמן כדורגל', קלופ מאמין ביכולות של עצמו לשפר שחקנים ואני לא חושב שמורנו יהיה "נס" גדול יותר ממה שקלופ כבר עשה בדורטמונד.

מאוד מתסכל שמורנו לא נראה קרוב בכלל לרמה הנדרשת מבחינה הגנתיות, כי בזמנו הרכש שלו היה מאוד מעניין ועדיין מדובר בשחקן טוב מאוד מבחינה פיזית וטכנית. אני מאוד מקווה שלקלופ יש מה לעשות עם שחקן כ''כ טיפש מבחינת הבנת משחק, אחרת אנחנו באמת נצטרך לסמוך על מילנר או גומז בעמדות האלה.

11. StevenGerrard Member

אני חושב שזה יהיה נס אם קלופ יצליח להפוך את מורנו למגן שראוי להרכב. כמו עם אנריקה, נתונים פיזיים יש אבל אינטליגנציית משחק ויכולת "delivery" נמוכים להחריד.

לא יאומן שנסיים את החלון בלי מגן שמאלי חדש. בלתי נתפס.

התקווה שמילנר יהיה פתרון מוצלח כמו או יותר מפלאנגן מודל 2013-14 לקבוצה שאינה מאוזנת בין הגנה להתקפה (מבלי להתייחס להבדלי האיכויות בפרסונל) היא לא לגמרי משוגעת אבל כל כך רחוקה מלהיות אידיאלית.

Sent from my SM-A710F using Tapatalk

12. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

מה שלא ברור לי זה איך הגענו למצב שבו מראש קלופ בונה על אלתורים כאלה.
    אלה אלתורים מהסוג שמאמנים עושים בזמן משבר פציעות במהלך העונה, לא באוגוסט כשחלון ההעברות פתוח.

האמונה במורנו, הזויה ככל שתהיה, היא רק חלק מהבעיה. גם אם קלופ סומך עליו ועדיין חושב שיש שם שחקן איפשהוא, המחסור בגיבוי או אלטרנטיבה הולמת זועק לשמיים, תביא איזה מגן שמאלי כדי שלפחות יהיה לך עוד אחד בסגל ולא תצטרך לחלטר בעמדה הזאת עם שחקנים שלא קשורים אליה. מצידי שיהיה איזה שחקן מבוגר בהשאלה, אבל משהו.

אין לי מושג מאיפה הבטחון הזה של קלופ שמילנר הוא מגן שמאלי ראוי. זה הזוי לבנות הרים וגבעות על שחקן בעמדה שהוא מעולם לא שיחק בה.

oranfu אוהב/ת את זה.
  13. oranfu Member

סיכמנו על 27+5 מיליון פאונד עם פאלאס על בנטקה. אשכרה עוד נעשה עליו רווח.

14. Mellow29 Kopite

לא חושב שנעשה עליו רווח אלא אם כן ממש כל ה-add-ons יתממשו. בכל מקרה זה היה צפוי שפאלאס לא ילכו לשום מקום, בנטקה זה כנראה השחקן בעל היכולת הנוכחית והתקרה הכי גבוהה שיסכים להגיע אליהם, והם בטח לא יוותרו על זה בגלל 3-4 מ'.

שיהיה לו בהצלחה. לא בהכרח התחברתי לסגנון אבל אי אפשר להגיד מילה אחת שלילית על הבחור. מקצוען ושחקן טוב.

@Walkon כן ולא. אני גם לא מבין למה לא חיפשנו פתרון אפשרי לעמדה הזו אחרי שעסקת צ'ילוול נפלה. אני מניח שלמשל בבונדסליגה יכלנו לחפש דברים מעניינים שלא בהכרח דורשים לשלם סכום שיא על מגן שמאלי (כמו הקטור ורודריגז). להביא שחקן מבוגר סתם כדי להגיד שהבאנו? לא מתחבר לזה, אני מעדיף 10 פעמים להמר על מישהו כמו מילנר מאשר לסחוב עם עולב כמו עלי סיסוקו או חוזה אנריקה. בעייני הרווח האפשרי פה גבוה משמעותית מ"סתם" מגן שמאלי.

Scouser Tommy ו-neilmizrahi1992 אוהבים את זה.
  15. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

השאלה היא מה ההגדרה שלך ל״סכום שיא״. מבחינת הייפ, רודריגז הוא אחד המגנים השמאליים התוקפים הטובים באירופה והוא משחק בוולפסבורג, קרי, אין סיבה שהם לא ידרשו עליו סכומים גבוהים - בטח מהקבוצות האנגליות - ועל אחת כמה וכמה ממועדון בסדר גודל של ליברפול.

דבר נוסף: היה לו סעיף שחרור הקיץ ושום קבוצה לא ניצלה זאת (כמדומני בסביבות ה-30 מיליון אירו). סתם נקודה למחשבה לגביו.

מצב נושא:
הנושא נעול.