ליברפול 2016/17

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Mellow29, ‏8/7/16.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. StevenGerrard Member

Benteke is waiting for the green light to have a medical at Palace,the deal could be done within days. [Mirror]

Lucas Leiva wants 24 hours to decide whether to quit Liverpool for Galatasaray. [Daily Mail]

2. Ori8 Member

אז לפי כל הטוויטרים החצי רשמיים האלה של גאלא, הם ירדו מלוקאס ועברו הלאה. ליברפול לא רוצה למכור. זה באמת לא יאמן. האמת שאני מחכה לראות את הפרצוף של קלופ כשלוקאס יעשה פאול מטומטם על ה-16 ונקבל גול בבעיטה חופשית מווסט ברום באנפילד בדקה ה-90. עצוב זה כבר לא יכול להיות, רק מצחיק.

השם של דאהוד פתאום שוב עולה, אבל לא ממקורות רציניים. אחת טוענת שיש לו סעיף יציאה בגובה 10 מיליון שיופעל רק בקיץ הבא. נשמע כמו בולשיט רציני. השנייה אומרת שקלופ מוכן לשים עליו עכשיו 30 כדי לקבל אותו, מה שגם לא נראה סביר. אם יש משהו שקלופ נורא דחף לו עם הרכישות שהיה ברור שהוא רוצה, זה שהעברות יתבצעו כמה שיותר מהר כדי שיהיה לו סגל מלא לפרי סיזן. זה כל כך ליברפול לחשוב שבקיץ הבא נוכל להשיג אותו במחיר סביר, כשבפועל אנחנו רק נותנים לקבוצות אחרות, טובות ואטרקטיביות יותר לבוא ולקחת אותו, במקום לשים את היד עכשיו על אחד הפרוספקטים הכי מדוברים בגרמניה. כתוב שיובנטוס גם בעניין. די הגיוני שילכו עליו עכשיו אחרי שאיבדו את פוגבה. הם בדיוק על אותה משבצת.

נערך לאחרונה ב: ‏10/8/16
  3. StevenGerrard Member

בבילד גם רשמו שמוכנים לשים 30 מ' אבל שגם יובנטוס מעוניינת בו.

Sent from my SM-A710F using Tapatalk

4. Ori8 Member

Monchengladbach rejected a £34.2m bid from PSG while a PL team who will play in this season’s CL has also seen a bid rejected. (@ed_aarons)
    לא ברור כמה אמין, אבל אם יש בזה טיפת אמת, אפשר להניח שהוא כבר לגמרי מחוץ לתמונה מבחינתנו.

Sent from my iPhone using Tapatalk

5. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא מאמין שרוצים את דאהוד. מאמין שהולכים לשחק עם אחורי ו2 מרכזיים עם אורייטנציה התקפית וזה משתלב עם הרעיון ברכישת ווינאלדום.
    הקישור האחורי שלנו יהיה צ'אן או לוקאס. ה2 האחרים יהיו לאלאנה, ווינאלדום, הנדרסון ומילנר כשאפשר גם לוותר על אחד ולעלות עם עוד שחקן התקפה במידת הצורך. מאמין שסגרנו את הקיץ פרט למגן גיבוי אולי. גם זה אני בספק, כי אני קורא שמילנר אולי יחזור כבר נגד ארסנל.

6. oranfu Member

כל זה לא משנה. היתה הצעה על לוקאס, הוא היה מוכן ללכת, ואנחנו סירבנו. מבחינתי אפשר לפטר את כולם במועדון. לא מגיע לנו להצליח.

7. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא פעם ראשונה ולא אחרונה שהמועדון יחשוב אחרת מאיתנו לגבי שחקן מסויים. זה מה יש, מתקדמים.
    אני אגב חושב, עם כל האנטי שיש לי ללוקאס כקשר אחורי - שם פשוט אסור לו לשחק יותר, כבלם הוא נראה לא רע. לא בטוח שפחות טוב מהבלמים שלנו.

8. oranfu Member

לחשוב אחרת לגבי שחקנים זה מקובל עלי. לא במקרה שלו. זה השחקן הכי גרוע בליגה שמסריח על הדשא כבר שנים.

Esomech ו-Ori8 אוהבים את זה.
  9. StevenGerrard Member

הוגרלנו לשחק נגד בורטון אלביון בחוץ בסיבוב השני של גביע הליגה.
    מחשבה ראשונה הייתה "הגרלה נוחה" ואז נזכרתי שהיא עלתה שתי ליגות בשנתיים וכעת קבוצת צ'מפיונשיפ. מעניין יהיה לראות איך קלופ יתייחס למפעל מבחינת בחירת הסגל כשאין אירופה.

paul joyce‏@pjoyceexpress
    Former England defender Jonathan Woodgate joins Liverpool as a scout. He will focus on Spain and Portugal.

אם מישהו מחפש כלה... :laughing:
    Are you the single LFC fan to make this Swedish woman's dream come true? - Liverpool Echo

נערך לאחרונה ב: ‏11/8/16
  10. StevenGerrard Member

Viktor Fagerström ‏@ViktorFagerLFC 21s21 seconds ago
    Palace remain keen on signing Benteke & will have funds available through the sale of Bolasie to Everton next week. Paul Joyce.

אברטון יכולה להעביר את הכסף ישירות אלינו במקום, אם זה יזרז הליכים. :p

11. StevenGerrard Member

ידעתי שחולצת החוץ שלנו נראית לי מוכרת.... מעניין אם דורטמונד 97 באמת הייתה ההשראה.

http://d31g1t86vhddag.cloudfront.net/media/catalog/product/cache/1/small_image/350x/b1e07e09afc8c22b681ecb43dc94266c/J/T/JT6313.Xxx https://lh5.googleusercontent.com/-5dptp58Dk7k/TW0BEg5JORI/AAAAAAAAE0U/9XpkVYy91E4/s1600/53915_4_main.Xxx

12. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

אנדראס מולר...היית חייב להזכיר לי את הפרצוף הזה שוב?

Gianzola אוהב/ת את זה.
  13. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

אחרי שצפיתי בלסטר נגד האל, אני חייב להגיד שאני לא אופתע אם אנדרו רוברטסון יהיה המטרה שלנו לעמדת המגן השמאלי. תכינו את עצמכם.

14. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

החדשות הן שסטארידג' כשיר אבל לא בסגל כי החמיץ יותר מדי אימונים השבוע.
    לא הייתי עושה מהלך כזה אלא בכל מקרה מחזיק אותו על הספסל אבל שיהיה.
    מנחש שפירמינו יפתח בחוד ואוריגי ייכנס מאוחר יותר במשחק.

Scouser Tommy אוהב/ת את זה.
  15. Coutinho10 Member

נכון, משחק חוץ באמירויות וקלופ כבר הוכיח שבמשחקים כאלה הוא פחות הרפתקני ולכן גם לי לא נראה שנראה את אוריגי פותח אלא את פירמינו שלוחץ טוב יותר מעמדת החלוץ.

מצב נושא:
הנושא נעול.