ליברפול 2016/17

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Mellow29, ‏8/7/16.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. k_700 Member

נראה לי שזה מה זה הולך להתנקם בכם ה700 משחקי אימון האלה בקיץ.

השחקנים שלכם כבר נראים כמו קבוצה שסוחבת סטבקים.

2. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני גם משנה מהנדרסון לווינאלדום, אני חושש מאוד לגבי הנדרסון, משהו שם לא בסדר.
    מקווה שמילנר ולוברן יהיו כשירים לפתוח.

3. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

אתמול הם היו בסדר גמור ואף אחד לא נראה גמור, משחק אחד שבו פתחו 4-5 שחקנים שצפויים לפתוח נגד ארסנל אחרי שאתמול שיחקו רק מחצית זה מה שיפיל את הקבוצה מהרגליים?

יש מספיק בעיות בליברפול, לא צריך להמציא בעיות חדשות ולהאחז בכל דבר אפשרי שעלול להפיל אותנו. אם נפסיד לארסנל זה לא בגלל כמות המשחקים ששיחקנו בקדם עונה, שחצי מהם היו בפועל משחקים של קבוצת המילואים + דני אינגס.

לגבי המשחק, אמנם משחק ידידות והכל, אבל קלופ לא נראה על הקווים כמו איש שלא מעניין אותו איך הקבוצה שלו נראית היום, הרבה מאוד עצבים היו שם מהכיוון שלו.
    אני לא ציפיתי מההרכב הזה לנצח, אבל לא חשבתי שנתבזה ככה. וויסדום בלם רע מאוד ועכשיו כשנגמר הפרי-סיזן, אין סיבה שהשחקן הזה ישים את החולצה שלנו שוב, לדעתי גרם למאטיפ להראות הרבה יותר רע ממה שהוא היה באמת במשחק הזה.

4. Mellow29 Kopite

אגב, למי שדאג שפאלאס הולכים והשאירו אותו עם הבנטקה ביד, עכשיו הכתבה הזו עלתה בגארדיאן:
    Liverpool yet to receive improved bids for striker Christian Benteke | Football | The Guardian

הכתב הלונדוני (שמסקר את פאלאס), מביא ציטוטים של הסוכן של בנטקה ש"ליברפול עדיין לא קיבלה הצעה משופרת עליו". יש למישהו ספק שמאחורי הקלעים מתנהל קרב משיכת חבל ביננו לבין פאלאס, ואולי עוד מועדונים?
    הם לא ירדו ממנו כל כך מהר. חלוץ כמו בנטקה עם רזומה מוכח באנגליה שמסכים ללכת למקום כמו פאלאס זו הזדמנות שהם לא יוותרו עליה מהר כל-כך.

5. oranfu Member

הנדרסון ממשיך להיראות רע מאוד. ווינאלדום לא היה טוב נגד ברצלונה (לא היה רע, פשוט כאילו לא היה על הדשא בכלל) אבל הנדרסון נראה גמור. מאוד כבד, איטי בהנעת כדור.

פירמינו משתפר ממשחק הכנה למשחק הכנה? הוא מזעזע כל הקדם עונה. אנחנו לא יכולים לוותר על קוטיניו, אין לנו שחקנים אחרים שמסוגלים להעמיד שחקן מול שוער.

מחכה ליום שנבעט בלאלאנה לניוקאסל.

6. owen11111 Member

אם שופטים לפי קדם העונה אז קוטיניו לא פחות גרוע מפירמינו. שניהם נראים לא חדים מספיק וממעטים לייצר לעצמם ולאחרים. היתרון של קוטיניו זה היכולת שלו לייצר יש מאין, היתרון של פירמינו זו התנועה לעומק שהוא עושה ושיתוף הפעולה המסתמן עם מאנה.

לוקח את כל המשחקים בקדם עונה בערבון מוגבל. ב13/14 הפסדנו לסלטיק, באנפילד, 1:0 לפני שיצאנו לאחת העונות הטובות שלנו בפריימרליג. ב14/15 ניצחנו את דורטמונד 4:0 באנפילד לפני שהצגנו את אחת מהעונות המשמימות בהיסטוריה.

כמות הפציעות שלנו מרשימה, ואני חושב שכן הייתה הגזמה במספר של משחקי האימון. ועדיין אני לא חושב שתהיה לזה שום השפעה על העומס במהלך העונה. שבוע בין משחק למשחק זה זמן התאוששות אידאלי. הבעיה עם המסגרת האירופית זה לא התוספת של 6/8/10 משחקים בעונה, זה התוספת של 6 משחקים בין ספטמבר לדצמבר + משחקי נבחרות + משחקי גביע, העומס שיש על השחקנים בתקופה הזו הוא קטסטרופלי.

לא מבין כל כך את הסקת המסקנות לגבי ווינאלדום. הוא הצטרף לקבוצה לפני פחות משבועיים, ויצטרך זמן להסתגל למאמן, לקבוצה ולעמדה. שילוב שלו עם אמרה צ׳אן יכול לתת לנו משהו שהיה מאד חסר במהלך השנתיים האחרונות, וזה שחקן שעם התנועה ממרכז השדה מסוגל להגיע מאחורי קו ההגנה וכזה שמסוגל לנצל מצבים באזור הרחבה. מול יונייטד או ארסנל בחוץ זה לא בהכרח יעבוד, אבל כבר בהכנה קיבלנו מקלופ שהוא עשוי להיות גמיש עם המערכים.

גיל אמר זאת טוב מכולם: לא אופתע אם נסיים במקומות 1-4 כמו שלא אופתע אם נסיים ב7-8. הדינימקה של העונה, המזל עם הפציעות ובעיקר היכולת שלנו לנצל מצבים יהיו בעלות משקל עצום איך העונה הזו תגמר עבורנו.

Scouser Tommy, Big Virgil ו-פול סקולס אוהבים את זה.
  7. oranfu Member

לא מסיק שום מסקנה לגבי ווינאלדום. אני דווקא כן אופטימי לגבי הרכש הזה כי אני חושב שמדובר בשחקן טוב שמוסיף לנו משהו שחסר, אבל אני מוטרד מאוד מאיך שנהיה בלי הכדור (בטח עם הגנה חלשה כמו שלנו) במרכז המגרש.

8. StevenGerrard Member

9. owen11111 Member

מתוך הטוויטר הרשמי של גלאטסראיי.
    לא הייתי ממליץ לפתח ציפיות. (@oranfu)

נ.ב מה הקטע של המועדונים הטורקיים והפתיחות שלהם לגבי סטטוס העברות של השחקנים? הם אשכרה מעדכנים על בסיס יומיומי איפה הדברים עומדים. אני דווקא דיי מחבב את זה.

נ.ב 2, הרושם שנוצר הוא שנצליח להגיע לעסקה עם פאלאס על בנטקה. הם רוצים את הMarquee signing שלהם, אנחנו רוצים למכור. השאלה אם אנחנו באמת מחכים לכסף הזה בשביל להביא מגן (לא מאמין) והשאלה השנייה, מתי נביא מגן?

10. South Boy Member

קראתי באחד הציוצים שפורסמו כאן שקלופ רוצה מגן אבל נרתע מהסכומים, כנראה שנקבל קרוב ל-30 מיליון פאונד על בנטקה ואם זה לא מספיק בשביל להביא מגן שמאלי טוב בטח כשמדובר במאמן כמו קלופ שמתאים את מדיניות הרכש שלו לשיטת המאניבול של FSG אז אנחנו דורכים במקום. אנחנו לא נגיע לכלום בלי מגן נורמלי שיצליח להכניס קצת יציבות להגנה החלשה הזאת, וזה ממש חבל כי החלק הקדמי מראה יכולת ממש טובה ומפיח תקוות להתברג בצמרת אבל ההגנה דואגת להחזיר אותך לקרקע.

11. Mellow29 Kopite

ביותר מהזדמנות אחת קלופ הבהיר שיש לו גיבוי פיננסי מ-FSG, אני מאמין שזה נכון עד רף מסויים של מחירים. אני חושב שהבעיה היא שקלופ לא רואה בשוק שחקן שיהווה פתרון ארוך טווח לעמדה הזו, ולא מעוניין להביא סתם סותם חורים. לטעמי הוא עושה שגיאה גדולה, כי גם סותם חורים לטווח קצר יכול להרוויח לנו הרבה מאוד כסף, בעייני ההבדל בין מגן שמאלי סביר לבין מורנו הוא יכול להיות ההבדל בין מקום רביעי לשישי. אני מניח שקלופ לא רואה את הדברים כמונו ועבורו מורנו/מילנר זה מספיק כדי לסחוב את העונה הזו. אני מקווה מאוד שהוא יודע מה הוא עושה.

גם מהצד של פאלאס העיתונאים אומרים שזה יסגר בקרוב והשיחות מתקדמות. הם עשו שרירים כל עוד ה-silly season נמשך, אבל גם הם מבינים שביום שבת מתחילים לשחק כדורגל אמיתי, כזה שבו כל נקודה נספרת. פרייזר קמפבל וקונור וויקהאם זה שני החלוצים הבכירים שלהם, לשניהם יש במצטבר שלושה חודשים של כדורגל טוב בקריירה, אני בספק אם פארדיו רוצה להתחיל את הקמפיין השאפתני שלהם ברגל שמאל.
    30 מ' קל.

12. oranfu Member

פאלאס מקבלים מאברטון 30 מיליון על בולסי. הם יכולים פשוט לעשות העברה ישירה לחשבון שלנו ולקחת את בנטקה.

אין לי שום ציפיות שלוקאס יעזוב. בושה לכל הנוגעים בדבר שאשכרה יש מועדון שרוצה אותו ולא עשינו הכל על מנת להשלים את זה. אכזבה עצומה מקלופ.

חייבים מגן שמאלי. נמאס שאנחנו מנסים להיות יותר מחושבים ויותר חכמים מכולם ובסוף הבדיחה היא עלינו. יש מלא כסף - תביאו את המגן השמאלי הכי טוב שאפשר! יש לנו מגן שמאלי אחד בסגל וגם הוא לא טוב. איך יכול להיות שלא מביאים מגן?

13. Rushie Member

מהציוץ של הטורקים זה נשמע כאילו לוקאס מנסה לשכנע את המועדון לשחרר אותו ואנחנו לא רוצים. מה אנחנו צריכים אותו פה? בשביל להיות שקטים שיש לנו לעת הצורך קשר אחורי שלישי ובלם חמישי? הוא יותר בכיוון של גיס חמישי.
    בחיי שיהיה כואב הלב לגלות שזה היה כל כך קרוב ובסוף הפלנו את זה.

oranfu ו-Esomech אוהבים את זה.
  14. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

כשקלופ נשאל על כך ביום שבת או ראשון זה נשמע שהוא כן חוזר לשוק ויהיו עוד החתמות. אני חושב שהפציעה של מילנר מחייבת אותו לעשות משהו - גם אם לפני כן הוא באמת האמין ברעיון הזה של מילנר כמגן שמאלי, עכשיו גם את זה אין לו.

אני חושב שיגיע מגן שמאלי, אבל זה יהיה איזה פלסטר זול מאוד או אפילו בהשאלה. לא מצפה לשחקן שיהווה אלטרנטיבה אמיתית למורנו, אני חושב שאם קלופ היה רואה את הדברים כמונו ובנוסף לכך היה מגן שמאלי זמין בשוק שאנחנו באמת רואים בו פתרון ארוך טווח, ההחתמה הזאת הייתה מתבצעת כבר מזמן. העניין בצ'ילוול מספר לנו מה מחפשים כרגע לעמדה הזאת.

למורנו תהיה חתיכת עבודה העונה, אני עוד לא איבדתי בו תקווה ב100% אבל הוא יצטרך לעשות הרבה מאוד כדי לשכנע מישהו שהוא עוד יכול להצליח פה. שיתחיל בכך שיחליף תספורת ויוריד את הקוקו המפגר הזה שהוא חזר איתו מהפגרה, ועדיף שייקח איתו את פירמינו.

ולחשוב שלפני שנתיים כשרכשנו את מורנו, אורי היה בפאניקה מכך שזה עוד ספרדי צעיר שירצה להתחפף לריאל מדריד אחרי שנתיים-שלוש.

לוקאס - אין תגובה. אולי אם נפסיק לדבר על זה, זה סוף סוף יקרה.

Ori8 אוהב/ת את זה.
  15. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

הימור: לוקאס נשאר כמגן שמאלי.

Liverpool-Forever, oranfu ו-Walkon אוהבים את זה.
מצב נושא:
הנושא נעול.