ליברפול 2016/17

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Mellow29, ‏8/7/16.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Rushie Member

ההשוואות ל13-14 הן משהו שקל לאוהדים שלנו לעשות בראש בגלל זה ששוב אנחנו לא באירופה ושוב יש איזושהי קוטביות בין הפוטנציאל בהתקפה לחששות מההגנה.
    אני חושב שעונה כזאת לא תחזור על עצמה וגם לא משהו שקרוב. קודם כל גם אם ההתקפה תתחבר זה לא יהיה ברמות של ההתקפה שהייתה לנו עם סוארז שהבקיעה מעל 100 שערים. דבר שני אין לנו את סטיבי שמעבר למנהיגות שלו בחדר ההלבשה הוא גם היה הדבר הכי בטוח באנגליה בכל מה שקשור לפנדלים ולקרנות. אין אצלנו מישהו שאפילו מתקרב ללהיות מסוגל לספק לנו את השערים שלו מהסקטור הזה ובעונת ליגה מלאה השערים האלה מצטברים לסטטיסטיקה משמעותית.
    דבר שלישי והכי חשוב זה הסטטוס של היריבות שלנו ששונה מאוד ממה שהיה אז, יונייטד וצ'לסי שהיו לא רלוונטיות ידברו בוודאות הרבה יותר חזק העונה. טוטנהאם, ווסטהאם ואולי גם לסטר הן גם קבוצות שפתאום צריך להתייחס אליהן וסיטי שלקחה לנו את האליפות בסוף התחזקה הקיץ במאמן הכי מבוקש באירופה בערך.

מאז שאני עוקב אחרי כדורגל לא ראיתי משהו שמסוגל להוות תחליף לאיכות של קבוצת כדורגל. יש יוצאים מן הכלל כמובן אבל הברק לא מכה פעמיים באותו מקום. בניגוד לתחזיות האופטימיות שאני רואה כאן מאנשים אני חושב שאנחנו לא נסיים יותר גבוה מ6-7 העונה, מתוך הנחה שעד סוף הקיץ לא נראה משהו מעבר למגן שמיועד לספסל.

2. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני חייב להגיד שמה שמשאיר אותי אופטימי זה דווקא היריבות. אני לא רואה מישהי שאני יכול להגיד שבוודאות תסיים מעלינו אם לומר את האמת.
    מקום 5-6, זה כנראה הדירוג שהכי משקף את המצב שלנו אבל שזה יגיע בטעות ל1-4 או ל7-8? לא הייתי מהמר נגד זה.
    אני אוהב את ההתקפה שלנו וסומך על המאמן שיידע לנצל אותה כמו שצריך. אני חושב שביצענו שיפורים בהגנה ואפשר לצפות שנשתפר גם בחלק הזה. מאטיפ וקאריוס הם רכישות להרכב הראשון, קלבאן מתגלה כמו בלם טוב. נוסף לזה, לא איבדנו אף שחקן הקיץ, מתי זה קרה בפעם האחרונה? קיץ 2013? הקישור שלנו וחוסר הוודאות לגבי עד כמה באמת נשתפר בהגנה הם שני הנושאים שמפילים אותנו ל5-6. אני מקווה למזל וניסים ואני לא מתרשם שבקבוצות אחרות יש משהו הרבה יותר סולידי מזה בינתיים.
    זה פשוט מאוד מתסכל שנראה שיש כסף אבל מסרבים להביא עוד שחקן אחד דומיננטי איפה שאנחנו כל כך צריכים כזה (קשר מרכזי).

3. Esomech Member

לא מסכים עם שני דברים שרשמו פה מעליי.

1. אם כבר להוריד ברזילאי לספסל זה קוטיניו שלמעט משחק אחד בפריסיזן היה חושך, לפירמינו היה פרי סיזן נוראי גם אבל הוא במגמת השתפרות ממשחק למשחק בקדם עונה, הוא יותר חד כרגע מקוטיניו ואני מעדיף אותו בתור 10 נגד ארסנל לאור השיתוף פעולה הדי טוב שלו עם מאנה.

2. ווינאלדום לא היה כזה חושך, הקריאת משחק שלו טובה מאוד ופתאום הוא מגיח וחוטף כדורים באמצע, לדעתי הוא פשוט צריך להתרגל לעמדה ולקבוצה, מתחיל התקפות מהר מאוד בלי להתמעמע.

ההרכב שלי לארסנל

מינולה
    מילנר* קלאבן לוברן* קליין
    צ׳אן
    ווינאלדום צ׳אן
    מאנה. פירמינו
    אוריגי
    שהמערך זה יותר 4-1-2-2-1, שפירמינו ומאנה יותר מספרי 10 מאשר שחקני כנף ולכל אחד יש צד משלו אם המון חילופי מקומות.
    *אם כשיר

4. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

אם היה אפשר לשכפל את צ'אן זה היה נחמד מאוד.

אני אשמח אם יוציאו קליפ על ווינאלדום כי אני לא זוכר שום חטיפה שלו...גם לא עזרה ביציאה קדימה. לדעתי הוא לא עשה שום דבר במשחק.

5. StevenGerrard Member

ואינאלדום נגד ברצלונה:

Sent from my SM-A710F using Tapatalk

oranfu ו-Liverpool-Forever אוהבים את זה.
  6. Big Virgil Member

אי אפשר ללמוד כמעט כלום מהיכולת של וויאנלדום מול ברצלונה או במשחקי קדם-עונה בכלל. כרגע נראה שהוא מעט מתקשה ולא מרגיש בנוח עם העמדה שלו, יכול מאוד להיות שזה עניין של זמן והתאמות קטנות שהוא עוד צריך לעשות במשחק שלו.
    אישית אני אוהב את סגנון המשחק הישיר והחתירה הבלתי מתפשרת לכיוון השער של הקבוצה היריבה, כל כך שונה ממה שהכרנו מהקשרים שלנו בשנים האחרונות מאז דעיכתו של ג'רארד. עם-זאת, קיים גם סיכוי לא רע שהמשחק כקשר מרכזי יחיד מבין שתיים פשוט גדול על היכולות שלו כקשר מרכזי. אני חושב שמול קבוצות קטנות עם מרכז שדה מפוקפק הוא יכול לעשות עבודה מצויינת, מול ארסנל הייתי עולה עם הנדרסון ליד צ'אן או עם שלושתם ב4-3-3.

מאנה אתמול, תאווה לעיינים. כמה היה חסר לנו שחקן מהיר וחד כמוהו, פשוט נפלא.

Lazarobbie ו-neilmizrahi1992 אוהבים את זה.
  7. Coutinho10 Member

חוויתי המון אכזבות מליברפול, אני משתדל להיות ריאלי אבל באמת שיש לי תחושה טובה לגבי העונה הקרובה.
    על הנייר, אין אירופה, יש מאמן גדול על הקווים, קבוצה מאורגנת וסגל הכי איכותי שאני זוכר האמת, בעיקר מקדימה.
    קאריוס שנחשב לחידה בקרב האוהדים זה שחקן דיי מנוסה לגילו ופוטנציאל ענק, הוא לא יכול להיות רע ממיניולה, ומצד שני הוא גם יכול להיות וורלד קלאס בעוד כמה שנים.
    ההגנה זה שאלה של האם היא תתחבר, אני רואה בעיה בולטת בצד שמאל - למורנו יש תמיד רצף של שלושה משחקים טובים ולאחריו 6 רעים וכאן יהיה עקב אכילס שלנו, שם אנחנו צריכים לסיים את חלון ההעברות, עם תחרות למורנו בעמדה הזו.
    לגבי הקישור, עם סטיוארט שבפרי סיזן הראה שהוא ראוי לגמרי להשתלב בסגל (מה גם שקלופ אוהב את הבחור) ושאר הבחורים (צ'אן, הנדו, לאלנה שמשחק בפרי סיזן כ 50-50, גרויץ' שעד כה הותיר רושם מעולה ו-ווינאלדום) יש לנו עומק איכותי מאוד.

לגבי ג'יני ווינאלדום, הוא הרכש האחרון שהגיע עד כה, נמצא כאן פחות משבועיים אם אני לא טועה וצריך להתאים את עצמו לעמדה שהיא לא הטבעית שלו. ברור שזה יקח זמן ויכול להיות שהוא גם לא יפתח בשבוע הבא מול ארסנל, אבל זה לא הזמן לשפוט אותו, בטח שהוא משחק עם שחקנים חדשים ויקח לו זמן להתחבר.

מי שכרגע מסתמן כשחקן הטוב שלנו בקבוצה הוא גם הרכש היקר שלנו הקיץ - סאדיו מאנה.
    לא יודע אם הכירו אותו בברצלונה, עכשיו בטוח שכן, וואו.
    הוא פשוט תמיד נמצא בשטחים המתים לשחקני ההגנה, פנוי, נטול אגו, מהיררררר, ואני מתחיל להכין את הכובע כי דיי פקפקתי בו כשהגיע.
    אדיר.

neilmizrahi1992 אוהב/ת את זה.
  8. golding מנהלים

באיזה קטע יש לכם משחק הכנה כל יום בערך?

9. Civil Anti Madridista

אני מאוד התרשמתי אתמול ממשחק הלחץ של ליברפול שהיה גם המפתח לתוצאה. בוסקטס לגמרי נחנק, ואם אני לא טועה כל השערים הגיעו כתוצאה מחילוצי כדור נהדרים באמצע. לגביי מאנה - זה נכון שהוא עשה חיים משוגעים על הדשא, אבל זה בעיקר בעקבות הבחירה ההזויה של לואיס אנריקה להפוך את חואן קמארה למגן שמאלי שאין לו שום קשר לאזורים האלה.

10. Mellow29 Kopite

@golding כדי שנהיה ממש מוכנים...

#LFC team to face @1FSVMainz05: Manninger, Alexander-Arnold, Matip, Wisdom, Moreno, Can, Grujic, Henderson, Lallana, Woodburn, Origi

subs: Mignolet, Clyne, Wijnaldum, Lovren, Coutinho, Firmino, Klavan, Mane, Gomes, Brannagan, Ings, Hart, Stewart, Maguire, Markovic, Randall, Kelleher

לוברן על הספסל, זאת אומרת שהפציעה שלו כנראה לא חמורה. מילנר נשאר בבית והוא בספק לארסנל.
    מעבר לזה אני לא בטוח כמה מהמחליפים באמת זמינים שם, הייתי בטוח שבראנגן כבר השלים את המעבר שלו בהשאלה.
    מקווה שלא נשלם פה מחיר כבד עם אמרה, ללאנה ואוריגי.

golding אוהב/ת את זה.
  11. Coutinho10 Member

אה וגם שכחתי לכתוב, קלופ לאחרונה מתרגל 4-3-3.
    חייב לומר שבמערך הזה אנחנו נראים טוב יותר, אבל מה זה אומר לגבי המשחק מול ארסנל ? במידה ויעלה ככה זה או פירמינו כ -9 או עם אוריגי בשפיץ, אבל אז איפה ישחק פירמינו ?

12. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני לא ממש מבין למה לאלאנה צ'אן ואוריגי פותחים. טירוף הסיכון הזה.

oranfu אוהב/ת את זה.
  13. Ori8 Member

אז גרויץ׳ עכשיו משלם את המחיר ויורד מדדה מהדשא. מזל שלא מכרנו את לוקאס. מה היינו עושים בלי הגיבוי שלו?

מאטיפ נראה כמו בלם צ׳מפיונשיפ.

Sent from my iPhone using Tapatalk

14. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

מתחיל ללכת לכיוון של הידידות שלנו נגדם ב2006....הפסדנו 5-0.

15. Mellow29 Kopite

טוב, זה היה בזבוז זמן עצום. מקווה שאוריגי לא נשחק פה יותר מדי ויהיה כשיר ליום ראשון.

הנדרסון קיבל הזדמנות להראות שהוא צריך לשחק לפני ויינאלדום, לטעמי לא לקח אותה. עמדת הקשר שליד צ'אן תהיה מאוד בעייתית לאורך העונה.
    אנחנו הולכים לחטוף על הראש באגף שמאל העונה. מורנו פשוט חסר מושג בהגנה ולא נראה שזה מזיז לו בכלל.
    מאטיפ עם חלק גדול מאוד בשלושת שערי השדה של מיינץ... חלק יותר וחלק פחות. לפחות על פי הרזומה שלו הוא צריך להיות בלם לא רע ולא אפס מוחלט, אבל כרגע הוא נראה מאוד מאוד חלוד ולא בקצב. הפציעה הזו דפקה לו לגמרי את הפרה סיזן, מקווה שלא יקח לו הרבה זמן לחזור לעצמו. לפני שראיתי איך הוא נראה היום, רציתי לראות אותו עולה ביחד עם קלאבן נגד ארסנל, אבל זה צריך לרדת מהפרק. מקווה שלוברן כשיר.

מצב נושא:
הנושא נעול.