ליברפול 2016/17

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Mellow29, ‏8/7/16.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Mellow29 Kopite

אם נקבל בסוף 30 אז איך זה התנהלות הזויה? ומי אמר שהוא יירקב אצלנו ביציעים במידה ולא ימכר?
    אם תתחיל העונה ומכירה לא תהיה רלבנטית, אני מניח שבהדרגה הוא יחזור להיות אופציה. העניין הוא שבכל מקרה, קלופ מעדיף איזה 3-4 שחקנים לפניו בעמדת החוד, אז לא סביר שיקבל דקות. הוא לא עושה לו שום 'דווקא' אלא ככה הוא רואה את העניין.

מאיפה אתה יודע שפאלאס לבד במערכה? אולי יש עניין מקבוצות אחרות?
    צריך לחכות ולראות איך זה נגמר. אני בטוח שכשאנחנו בצד הקונה, אתה לא מאשים את הקבוצה היריבה שדורשת מחיר גבוה.

2. Ori8 Member

מישהו באמת מופתע מהדברים? לפני חודש הדיבור היה "קלאבן כבלם רביעי זה לא רע". אוטוטו הוא הרי יפתח את העונה כשחקן הרכב ומבלי שנשים לב (או שמאוד נשים לב) הוא גם ירשום 40 הופעות. כל כך צפוי, כל כך ליברפול. פלסטר על פלסטר על פלסטר. קשר התקפי ינסה לתפקד כ-50/50, קשר עם רגל ימין ינסה לתפקד כמגן שמאלי, ושחקן שלא מסוגל לתת גול גם אם הוא השחקן היחיד על הדשא ימשיך לרוץ בהרכב עד שלכולנו יהיה סרטן ברשתית. ולמה כל זה? כי ככה.

Liverpool-Forever ו-oranfu אוהבים את זה.
  3. oranfu Member

גם סנדרלנד ואברטון רוצות אותו לפי ג'ויס.

זה פשוט מועדון לא רציני ולא אמביציוני, כמובן שגם לא חכם. זה הכל. הבעלים אולי חבר'ה טובים והם לא בעלים רעים, אבל לא נגיע איתם לאן שאנחנו רוצים.

4. Mellow29 Kopite

צמרמורת. שתי אגדות חיות מוליכות את שתי הקבוצות אל כר הדשא, ליונל מסי וג'יימס מילנר.

5. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

מלו, כשאנחנו קונים בד"כ מדובר בשחקן שחשוב מאוד לקבוצה השנייה.

6. South Boy Member

איזה מבצע ענק של לאלאנה ופירמינו, תראו לנו את זה גם בעונה הסדירה בבקשה.

Ajax Amsterdam אוהב/ת את זה.
  7. Ori8 Member

מיניולה מתקרב בצעדי ענק ללוקאס מבחינתי בתור השחקן שאני פשוט לא מסוגל לראות יותר לובש את המדים שלנו. מאוד מסכים עם מה שגיל אמר לאחרונה, שהוא נמצא בנקודת שפל מנטלית וזה מן הסתם משפיע, אבל וואו, איזה שוער רע יש לנו.

עריכה: סטיוארט (איזה כדור לפירמינו) ליד לוקאס זה שילוב של מקאללה וויירה. שישחררו אותו כבר קיבינימאט, רק שיעוף. את לקלופ היה ספק, אני מקווה שהמשחק הזה עשה את שלו.

נערך לאחרונה ב: ‏6/8/16
    oranfu אוהב/ת את זה.
  8. Mellow29 Kopite

תשמעו, ברצלונה הייתה פה בהילוך שני לכל היותר אבל זה היה מאוד מרשים. ראיתי כבר 4-0 על דורטמונד בפרה סיזן באנפילד ואז קריסה טוטאלית, אבל לפרק ככה את ברצלנוה זו תוצאה יפה.
    תזכורת לכולנו שכדורגל בסופו של דבר משחקנים על הדשא. יש ספקות לגבי הרבה מהשחקנים שהבאנו, אבל יש גם סיכוי לא רע שהקבוצה הזו תתחבר טוב מאוד ותהיה יותר גדולה מסך חלקיה.

הפציעות מחורבנות. מקווה שמילנר כשיר, לוקח אותו בכל רגע על פני מורנו. את לוברן אני בכל מקרה מעדיף לא לראות בהרכב.
    קלאבן נראה כמו שיחוק רציני ב-4 מ'.

Coutinho10 אוהב/ת את זה.
  9. South Boy Member

לוקח כל דבר שראיתי עכשיו בעירבון מוגבל, אבל באמת הרבה זמן לא נהניתי ככה מליברפול.
    מאנה פשוט מדהים עושה מה שבא לו על המגרש, קלאבן מזכיר לי את קרא עם הנחישות שלו, אוריגי נראה מבטיח מתמיד וגרויץ' נראה כמו תוספת מעולה לקישור המת שלנו אם כי אני עדיין חושב שצריך ללטש אותו בעוד קשר מוביל וצריך גם מגן שמאלי כי החור שמילנר יסתום שם לא יעלם ועל מורנו לא צריך להרחיב.
    אני מאוד מקווה שליברפול לפחות תזכיר את היכולת הזאת במהלך העונה, הסגל צריך עוד קצת חיזוק בדמות שחקן או שניים לעמדות הנ"ל וקלופ אולי רמז על זה אבל מעניין מאוד לראות אם זה יתממש. סך הכול משחק לא פחות ממדהים של ליברפול, אבל זה באמת לא מדד לכלום.

10. Rushie Member

מלו די, אל תיפול גם אתה בפח.
    ארסנל שבוע הבא ובכלל כל הליגה זו אופרה אחרת לגמרי. הבעיות יחזרו לנשוך אותנו אני בטוח.
    לא משנה איך המשחק הזה היה מסתיים, הכי קריטי זה האם תהיה התפתחות עם מכירה של בנטקה ובמידה וכן מה נעשה עם הכסף.

11. Mellow29 Kopite

ברור שהליגה זו אופרה אחרת. אני התייחסתי לנטייה שלנו להגדיל בזכוכית מגדלת כל מה שקורה בחלון ההעברות ולהשליך את זה מכאן ועד סוף מאי.
    ציינתי שאני לא מרוצה מכל העבודה שלנו בחלון הזה. נראה שויינאלדום ב-50-50 זה תואם הנדרסון וספק אם יותר טוב ממנו, לא הבאנו מגן שמאלי ולא הבאנו קשר שמנהל משחק. לדעתי לא מיקסמנו את ההזדמנות שלנו בקיץ. אני גם אציין שאני לא אוהב את חוסר המזל עם הפציעות במשחקי ההכנה האלה, בעיקר של מאטיפ ושל קריוס.

ואחרי שכל זה נאמר... אנחנו גם משחקים כדורגל, לא רק פוטבול מנג'ר בשוק ההעברות. בחזית הזו לפחות, לאור מה שראינו מקלופ ולאור הנסיבות היחסית נוחות העונה, אפשר להיות אופטימיים יחסית. בסופו של דבר שוק ההעברות זה מה שמשלים את המשחק עצמו, והאכזבה מהעבודה שם לא חייבת להאפיל על מה שאנחנו רואים על הדשא.

12. oranfu Member

האליפות שלנו, סגור.

מאנה מצוין, אוריגי מצוין, סטוארט מצוין (תעיפו כבר את האפס הזה לוקאס תעיפו!!).

ווינאלדום לא עשה כלום היום, פירמינו ממשיך להיראות רע מאוד (מאוד).

היציאות קדימה נראו טוב מאוד, משחק הלחץ נראה טוב מאוד. אני עדיין חושב שיש לנו בעיה קשה במרכז הקישור, מרכז ההגנה ועמדת המגן השמאלי.

מיניולה אצלנו הוא ככל הנראה השוער הכי גרוע בליגה. אי אפשר איתו.

13. Mellow29 Kopite

14. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני מסכים עם הרעיון של מלו בגדול, ולראייה עונת 13-14. מה היה בקיץ ההוא? סאקו ב17 מ' ליש"ט הייתה בערך ההחתמה הכי בולטת של החלון הזה, חוץ ממנו הגיעו מיניולה (שהתרומה שלו לאותה עונה נתונה לוויכוח), והחתמות הזויות\כושלות כמו סיסוקו, אספאס, טורה, אלברטו, אילורי, רובם שחקנים שרודג'רס איבד בהם אמון אחרי חודש.

מה בכל זאת היה שם? יכולת הרבה יותר טובה מהחומר הקיים וקצת מזל עם הכשירות של סטארידג' וכו'. לא רק סוארז עשה קפיצת מדרגה באותה עונה אלא גם הנדרסון, סטרלינג, ג'רארד שקצת המציא את עצמו מחדש בתפקיד אחורי יותר, סקרטל שנשאר ליצן בהגנה אבל לפחות למד לתת שערים בצד השני, פלנאגן שהגיח משום מקום וסגר פינה בהגנה.

כמו אז, זאת תהיה עונה בלי אירופה, אחרי קיץ שבו לא איבדנו אף שחקן חשוב, עם הרבה זמן על מגרש האימונים, ויש סיכוי שבאמת נראה את קלופ פשוט מוציא הרבה יותר מהסגל הזה ממה שהוציא בעונה שעברה.

העניין הוא שעם ההתנהלות הזאת בשוק ההעברות, אנחנו ממש לא עושים לעצמנו טובות, וזה לא היה חייב להיות ככה כי הכסף אמור להיות שם. התחרות בליגה תהיה מאוד קשה העונה וגם אידיאליסט כמו קלופ לא יכול לחיות בוואקום ולהתעלם ממירוץ החימוש הזה שקורה סביבנו. התסכול לדעתי פשוט נובע מהציפיות שהיו לאנשים.

אני בכל אופן סיימתי להתמרמר על חלון ההעברות הזה, יהיה מה שיהיה, הדבר היחיד שאני באמת לא אשאר אדיש אליו זה נושא לוקאס, השחקן הזה חייב ללכת.

נהניתי מאוד מהמשחק, לא חושב שאפשר לקחת משהו מהמשחק הזה חוץ מההנאה, אין ספק שהליגה זו אופרה אחרת לגמרי, אני כן מרשה לעצמי להגיד ששוב נהניתי מאוד מאוריגי, הבחור הזה הוא הדבר האמיתי ולשם שינוי יש מישהו שייכנס לנעליים של סטארידג' וירגיש נוח בהן בלי לשנות את המשחק השוטף של הקבוצה.

אגב, הפציעה של מילנר ככל הנראה די חמורה, יש אפילו דיבורים על קביים. יגיע מגן שמאלי, השאלה היחידה כרגע היא מי.

נערך לאחרונה ב: ‏6/8/16
    oranfu ו-Mellow29 אוהבים את זה.
  15. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

זאת תוצאה נחמדה מאוד וזה לא באמת משנה באיזה הילוך ברצלונה היו. גם אנחנו לא היינו בהילוך הכי מתקדם שלנו. זה משחק ידידות.
    חבל לי מאוד שמילנר נפצע וחבל לי מאוד שגם במשחק הזה היה אפשר לראות כמה חסר לנו קשר מרכזי. אם היינו משכילים להמר על איזה שחקן של 25-35 מ' פאונד לקישור המרכזי, זה משהו שאם היה פוגע היה יכול לקחת אותנו לרמה הגבוהה ביותר העונה. יש לנו את ההתקפה ויש לנו שוער חדש ו2 בלמים חדשים שיכולים לגרום להגנה להראות טוב יותר ממה שהורגלנו. חסר מאוד קשר. ווינאלדום לא נראה לי קשור, אני לא רואה מה הוא תורם כל כך עמוק במגרש. הלוואי וזה יסתדר בהמשך.
    בגדול אני מרגיש כבר עם איזה 11 הייתי רוצה לעלות ביום ראשון: מיניולה-קליין-לוברן-קלאבן-מילנר(כשיר??)-צ'אן-הנדרסון(חמת הספק)-לאלאנה-מאנה-קוטיניו-אוריגי.
    פירמינו עבר פרי סיזן חלש, צריך להתחיל מהספסל. אוריגי נראה מעניין, הייתי פותח איתו גם לפני סטארידג'.

מצב נושא:
הנושא נעול.